Szemlátomás-áthallás Művészete
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Szemlátomás-áthallás Művészete

Szeretettel üdvözlünk!

KezdőlapKezdőlap  PortalPortal  TaglistaTaglista  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  CsoportokCsoportok  CalendarCalendar  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Ezoterika

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Hozzászólások száma : 5012

Ezoterika - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-01, 05:38

Létezik egy hang, mely a változást kíséri. Ez az éterikus birodalmakban generálódik, de csak ezen a síkon hallható. Úgy hívjuk, hogy a "lélek dala". Hárfák és lantok sem képesek ilyen csodálatos hangot produkálni, mint ez a szeretethullám, mely a lélekből tör felszínre és rezgése kellemesen simogatja a szívet és vele együtt a dobhártyákat. Van nekünk egy 3 húros hangszerünk itt Telosban, melyen a húrok cirógatása által lehet játszani. Ennek a vibrációja egy kicsit különbözik, de hasonlóan rezonál a lélek dalával. Rendkívül csodálatos és inspiráló hatású.

A rács változásai, a DNS mátrix változásai, melyek mindannyiótokban történnek, engedélyezni fogják, hogy meghalljátok saját dalotokat. Mindenkinek van saját dala és mi megbecsülésben énekeljük azt. Ezek olyanok, mint titulusok és nevek, melyek a vibrációjuk által azonosítanak benneteket, hogy kik is vagytok valójában. Igazán ünneplünk benneteket, ahogy majd fedezitek fel a dalaitokat. Míg alszotok, emlékeztető dalokkal díszítjük álmaitokat, hogy segítsünk benneteket utatokon.

folyt. köv...
Vissza az elejére Go down
http://karsayalarm.hu/
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-02, 08:02

KÉRDEZŐ: És mindannyiunk kegyelme érdekében egyesíteni fogjuk majd szeretetünket a tiétekkel?

ADAMA: Az én munkám ennek a rácsnak a fenntartása és táplálása, hogy a magasabb negyedik és az ötödik dimenziós energiarezgés belülről, lassan felnevelkedjen a bolygón. A bolygó belsejében azon dolgozunk, hogy segítsük az energiák megemelését, és azokat az északi és déli pólusokon, valamint egyéb helyeken keresztül a kulcspontokra juttassuk. Ez fokozatosan teremti az energetikát a bolygó körül és táplálja a Földet magát.

Én az ügyintézők egyike, az energia ki és beengedésének szervezője, valamint a rács egyik építésze vagyok. A rács struktúrája felerősíti az energia beáramlását és így önmaga segíti a rajta folyó átalakításokat.

Sok-sok lény van, akik szintén a rácssal dolgoznak. Ők referenciákkal rendelkeznek már más rácsokkal kapcsolatban, és mindannyian multidimenzionális rétegei egy hatalmas és átfogó rácsmunkának, amely mindent együttesen magába foglal

folyt. köv...
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-03, 06:32

KÉRDEZŐ: Mi a különbség a Kryon rács és a te rácsod között?

ADAMA: Különböző energiák, különböző hangolási összetevőkkel dolgoznak. A Kryon rács elsődlegesen a mágneses energiákkal dolgozik. Mi a kristályráccsal dolgozunk, de azokkal a különböző csoportokkal is, akik ezekkel az energiákkal már hosszú időkön át dolgoztak, hogy elvessék ennek a rácsnak a különböző alapjait. Az új rács sok-sok különböző energia részvételének eredményeképpen jött létre. Olyan energiák ezek, mint az Elohim energia, az extra-szárazföldi energiák, az Arcturiaiak, a Pleiádok, az Andromédaiak, a Vénusziak, stb. energiái, akik valójában máshonnan jöttek és még sok olyan energia, mely egyéb más helyekről származik. Mind egy egész részei vagyunk és most egy egészet formálunk, hogy a bolygóval és a bolygóért dolgozzunk.

Azokon a rácsokon, melyeken együtt vetünk, különböző belépési és kilépési pontok vannak. Különböző részeken, különböző területekkel dolgozunk és különböző módokon használjuk azokat, hogy mindegyik magához tudjon térni ezidőtájt. Végtére is ez egy új energiaforrás teremtése a bolygó körül és képes kell legyen begyűlyteni és megtartani ezeket a csodálatos energiákat, melyek ide lettek küldve. Ezek az energiák csak akkor tudnak beépülni, ha a változások fellendülnek, de addig is ezek az energiák folyamatosan alakulnak és a bolygó körül tartózkodnak. Ez van most folyamatban.

folyt. köv..
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-04, 06:22

KÉRDEZŐ: Tervezik-e a bolygót visszaállítani eredeti tökéletességébe, vagy túlhaladja azt?

ADAMA: Hogyne, ez a terv és reméljük, hogy jóval túlszárnyalja majd azt, ami valaha is volt. De még midig kérdés, hogy valójában hogyan fejlődik a bolygó, mivel ismét fejlődésben van. Van sok ötlet, van sok lehetőség, hogy miképpen kívánunk dolgozni a bolygóval, de sok feltételezés is van az emberiség tudatosságának változásával kapcsolatban, ugyanis csak ez az, ami képes engedélyezni ezeket a dolgokat, hogy megtörténhessenek. Valójában sokkal nagyobb változásra van szükség a női energiában a bolygón, méghozzá olyanokra, mint hogy ne folytassátok a lerombolást annak, amelyet remélünk, hogy felépül újra.

Ezen a ponton ismét az a kérdés, hogy egyéni szinten történő gyógyulási szempontból, milyen messzire tudtok eljutni? Ez az, amit vágyunk látni, még mielőtt tovább tudnánk lépni a munkánkban. Sok minden fog történni az elkövetkező tíz év során az energiák és a tudatosság emelése következtében. Fontos viszont az, hogy olyan közösségek alakuljanak, akik megmutatják, hogy teljes támogatást nyújtanak a Föld számára.

folyt. köv...
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-05, 05:55

KÉRDEZŐ: A felbukkanásotokkal a felszínen addig várakoztok, amíg a tudatosság nagy mértékben meg nem változik, vagy hamarabb megjelentek majd?

ADAMA: Különböző módokon tervezünk feljönni a felszínre; van egy tervünk. Nagyon szeretnénk látni azt, hogy az emberiség elkezd szívből élni egy várakozó álláspontra helyezve önmagát a birtokló emberi hatalommal szemben. Néhány ember, akik hallanak rólunk, egyet értenek ezzel az elmélettel és úgy döntenek majd, hogy hisznek a mi valóságunkban, mikor meglátnak minket szemben önmagukkal. A mi végső felbukkanásunk érdekében sok tennivalója van mindenkinek saját szeretetszintjének és fényrezgésének felemelése alatt. Számos különféle módon fogunk csatlakozni hozzátok. Amikor az emberek szívének a mi szívünk közötti kapcsolata állandóvá válik, akkor válunk fizikailag állandókká.

Felbukkanásunk nagyon lassan kezdődik meg olyan kisebb csoportokkal történő titkos találkozások kapcsán, akik nagyon nyitottak felénk, akik mindenkor folyamatosan negyedik dimenziós tudatszintet tartanak fenn. Ahogy több és több ember nyitja meg önmagát saját Isteni Énjének és a feltétel nélküli szeretetetnek, azok köre, akikkel talákozni fogunk, egyre bővül. Azt is tudni kell, hogy ezek a találkozások nem fognak megtörténni harmadik dimenziós rezgésszinten. Feltétlen talákozni fogtok velünk félúton a szereteted és a fényed vibrációján. Ahogy az energiák folytatják a változást a bolygón, ez hamarosan lehetővé teszi, hogy sokan közületek magukhoz fogják vonzani ezeket az információkat. Mostanra (2002) olyan nagymértékű szívnyitásokra tettünk bizonyságot és olyan szívélyes üdvözlést és szeretetet kaptunk a Francia emberektől az első és a második TELOS könyv kiadását követően, amely nagy reményt adott nekünk, hogy a következő pár évben talán engedélyt kapunk a galaktikus föderációtól, hogy elkezdjük a kis titkos összejöveteleinket azokkal, akik elérik ezt a vibrációs szintet és tiszta szándékuk által képesek jelenlétünkben maradni.

Kérünk benneteket, hogy hagyjátok el a régi 3D eltorzított energiáit és lépjetek át az újba szeretettel és örömmel. Ez a ti kulcsotok. Nagy vágyakozásal várjuk a felébredéseteket, hogy mégegyszer egyesülhessünk veletek.

Vége.
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-06, 03:20

Párhuzamos valóságokról

Ez az anyag - és ezt itt külön kiemelem - a személyes tapasztalataimon és a szokásos fölsőbb sugallatokon alapszik. Lehet, hogy másoknak más dolgok jönnek le vagy másképp... ilyenkor örülnék egy e-mailnek, ha érdemesnek találjátok a plusz, vagy kiegészítő információkat. Ugyanis innentől ez az egész igencsak megbonyolódik, mivel a mi világunkhoz képest az általunk belátni kívánt terület igencsak kitágul.

Kezdeném az első olyan élményemmel, ami számomra egyértelmű bizonyítékot adott a párhuzamos valóságok létezéséről. Majd egy későbbi írásomban foglalkozom a Féregjáratokkal, amiken keresztül dimenzióutazni lehet, meg azzal is, amikor egy fölsőbb világ fizikai síkján landoltam és már érintőlegesen vetettem róluk néhány sort. A párhuzamos világ azonban olyan élmény volt, melyet most megkísérlek szavakban visszaadni.

Volt-e már valakinek olyan élménye, mintha a II. világháború utáni Vasfüggöny nem Németországot, hanem Magyarországot hasította volna ketté? Nekem ezelőtt nem hogy volt, hanem már beszéltem is valakivel, aki hasonló "látomásokat", "álmokat" említett. Amikor pedig személyesen jártam egy ilyen valóságban, az élményben ütötte az összes várakozásomat.

Ugyanis a Margit-híd budai hídfőjénél álltam, csak épp azt onnan tudtam meg, hogy az az illető mondta, akivel épp ott voltam. A tudatom minden bizonnyal ebből a valóságból irányította azt az Önmagam, aki abban a valóságban él. Namost ez a Margit-híd nem épp a városközpontban van, ezt nem volt nehéz abból leszűrnöm, hogy elég lepukkant környéknek tűnt. Abban a valóságban nem vagyok olyan csóresz, mint ebben (ugyanis minden valóságban, ahol felvettem a harcot, kicsináltak), ezt a Duna melletti egyik kiülős helyen az ölemben ücsörgő kevésbé ismert lány jelenléte is bizonyította. Amikor ott borítottunk, beesteledett és a Margit-híd helyén egy olyan rácshíd állt, amilyenre a Szigethez lehet bemenni, csak sokkal nagyobb volt és épp átjött rajta egy mozdony. A hídon lévő valamilyen biztonsági szerkezet ekkor befordult párhuzamosból merőlegesbe és nagyot csattant. Körben házak, nagy kihaltság és sötétség. A mozdony elhúzott előttem és én még akkorát soha életemben ezelőtt nem láttam. Feltételezhetően az a valóság nem volt ilyen gyors a technológiai fejlődésben, mint a miénk, ezért volt ilyen nagy. Ám! Néha beszélgettem olyan önmagammal, aki viszont szintén egy másik valóságból érkezett át és ő meg azt mondta, hogy a miénk van tőlük ilyen szempontból lemaradva. Mutattam neki a legújabb autókat, amire ő azt mondta, hogy igen szép régi kinézésű modellek újszerű állapotban.

Teljesen úgy mozogtam, mint itt, csak a környezet nem volt még tökéletes. Ugyanis amikor kezdtem tompulni, már nem a haveromhoz beszéltem, hanem másvalakihez, akinek olyan színű volt a pulóvere, amikor megtörtént a visszautazás. Gondolom ott jó fucsán néztek utána is, amikor már távoztam, merhogy ezzel már akkor is kísérleteztek, de szerintem inkább hülyének nézték az ottani énemet. Amúgy a haverjaim is furán néztek rám, ugyanis feltételezhetően egész kedves és illedelmes voltam, ami az ottani énemre ezek szerint kevésbé jellemző. Olyan szemeket meresztettek, mint akik nem biztosak abban, hogy meghibbantam-e, de látszott rajtuk, hogy inkább úgy döntöttek, komolyan vesznek.

Beszélgettem velük a rendszerváltásról is, mert ott is megtörtént, bár a részletekig sajnos nem jutottam el. Az a fura vashíd simán kinézett olyan határátkelő-féleségnek is, de ennek a mélyebb részleteit sajnos nem volt időm megtudni. Annyit viszont igen, hogy ott nem egy pártfőtitkár döntötte meg a szocializmust, hanem egy jégkorongcsapat egy számomra ismeretlen társadalmi rendszert. Ezt is úgy mondták - fura szemmel - mintha Téged kérdezne egy jól ismert haverod ilyesmikről, szóval érdekes volt.

Namost!

Ahogy én átmentem, úgy olyanok, akik már régóta használják ezt a csatornát, szerintem még olajozottabban is, nem hogy átjöhetnek ide, hanem akár saját célokat is megvalósíthatnak itt. Képzeljétek el a lehetőségeket! Valakire haragszol ott, itt rácsaphatsz, ugyanis ezeket a párhuzamos valóságokat ugyanaz a Lény éli meg, aki Te vagy sokkal nagyobb kapacitással. Tehát a háború olyan világokra is átterjedhet, akiknek ehhez semmi köze, csak épp bele lettek rángatva. Pont, mint a miénk.

Azon elgondolkozott-e valaki, hirtelen hogy kihűlt ez a világ - lényegében 5-10 év alatt. Teljesen megváltoztunk, ugyanis én még emlékszem arra, amikor az emberek egymással természetes kedvességgel viseltettek, nem ezzel az egymást eltaposó törtetéssel, mint ami most van. Ezek nem mi vagyunk! Pontosabban mi vagyunk, csak egy másik valóságból érkeznek amolyan hmmmmm menekültféleségek ide és foglalnak el minket.

Egy olyan valóságból, amit már majdnem teljesen elpusztítottak és az élettér igencsak beszűkült. Az a valóság tőlünk technológiailag igencsak megugrott és rendelkeznek azzal a tudással, ami ahhoz kell, hogy invázióval árasszák el a többi párhuzamos világot. Persze a harcoló felek mindegyike használja ezeket a csatornákat, így lehetséges az is, hogy az egyik világban hatalmas ellenségek élnek jó barátságban egy másikban. Azonban ahogy a csata átterjed, az addigi barátokból sokszor IDŐLEGES ellenség válhat, ami érdekes helyzeteket teremthet, amikor távoznak a harcoló felek belőlünk. Nekem nem egy ilyen esetem van. Amikor pl. észrevettem egy ilyen átlényegülést az egyik srácon, az odáig fajult, hogy kis híján teli erővel pofánvertem és kb. 5 centiről üvöltöztem az arcába, majd nem sokkal később már együtt mentünk lazulni. Ők ezt nehezebben dolgozzák fel, mivel nem értik a mögöttes logikát és egy ilyen belédbújás nem nagyon érzékelhető. Még alkalmakkal később sem heverte ki a srác, pedig én már az után is tök természetesre váltottam vissza, ahogy az eset megtörtént. Ugyanis tudtam, hogy nem ő az, de mégis kénytelen voltam Vele cselekedni, ugyanis ez nálam harc volt, mivel közben nem pitlák energiákkal is bombáztam, hogy megakadályozzam a srácbabújást. Ki is vertem akkor belőle.

Ugyanez a lányokkal! Képzeljétek el, hogy ebben a valóságban szerelmesek vagytok valakibe, igen ám, de az áttelepülni szándékozók mással vannak együtt. Így ők arra törekszenek, hogy Ti szakítsatok, össze se jöjjetek, mert van már partner, aki szintén útban van ide. Egy ilyen teljes átlényegüléses elfoglalás itteni időtartama kb. 3 évet jelent. Fel lehet venni a küzdelmet, aztán majd döntsd el, hogy Te ki is vagy. És persze melyik valóságból.

Ha még emlékeztek, beszéltem a párhuzamos valóságok összefolyásáról, ami a Világvégével van összefüggésben. Persze ezek után már jogosan felvetődik a kérdés, hogy valóban lesz-e ilyesmi és ha igen, ki vezényli le? Mivel ez a háború nem csak a párhuzamos valóságok szintjén zajlik, hanem ennél jóval kiterjedtebb. Ha pontos szeretnék lenni, mostani meglátásom szerint a Földet testrablásos invázióval elfoglalták egy másik párhuzamos valóságban és ez az invázió terjed épp tovább a miénkre. Az időt, illetve annak állandóságát most nem érdemes figyelembe vennünk, mert magasabb dimenziókból nézve ez csak részletkérdés. Ha pedig minket elfoglaltak egy másik valóságban, akkor annak ki kell hatnia erre az énünkre is valamilyen módon. Ha pedig azt nézzük, hogy nem csak egy ilyen lény próbálkozik ezzel és nem csak egy valóságból, akkor kb. képetek lehet a helyzet bonyolultságáról.

Amúgy a támadás az 5. dimenzió felől érkezett. Az 5. dimenzió valamelyik valóságából indult ki. Olyan komplikált lett, hogy minden szférából beszálltak a háborúba. A mi világunk istene 7. dimenziós, tehát ő is úrrá lehetett volna ezen, hacsak nem kapta volna el egy 8. dimenziós lény, jelen esetben egy hálós pók. Az ő szintjén ez valószínűleg egy nő lehetett, asszem ezt a típust ismerjük mindannyian. Feltételezhetően azért lett isten EGY, hogy hatékonyabban szembe tudjon szállni a betolakodókkal, igen ám, de ahogy őt elkapták, nagy veszélybe került mindenki, aki alatta létezik. Tehát aki szerint Világvége jön, az lehet nemcsak arra kísérlet, hogy rendbetegye a rendszert, hanem arra is, hogy kivegyék azt a kezünkből és átvegyék azok, akik azon a szinten támadnak. Nem könnyű ez itt, persze ezek után az is nagy kérdés, hogy az inváziós erőkkel vajon együtt jöttek-e a saját angyalaik? És ha igen, azok, akiket mi saját angyalainknak tartunk, vajon mindegyikük az is valójában?

Ennek az írásnak az elsődleges célja a szemfelnyitás és az elgondolkodtatás volt. Már felvettük a kesztyűt velük szemben és elvileg győztünk. Ám hogy ezek az események hogy, mikor és milyen formában érnek le a fizikai síkra, azt csak találgathatom.

Ugyanis ebben a háborúban nem csak a magasabb dimenziók felől az alacsonyabbak felé történtek katonai műveletek, hanem fordítva is. Az egész olyan bonyolult, hogy szerintem ez az egész 4 fejezet csak az erről szóló írásokkal lesz tele.
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-07, 05:57

PÁRHUZAMOS VILÁGEGYETEMEK

1. A SZEPARÁTOROK

Az univerzumban minden párhuzamos téresszenciát és az egyes dimenziószinteket is természetes védőfalak, szeparátorok határolják el egymástól, hogy ne zavarják meg egymás működését. Ezért nem tudunk szinte semmit a többi világról, annak ellenére, hogy ezek ugyanitt vannak, ahol mi és rejtett szimbiózisban élünk velük a kezdettől a végig. Itt persze ne tessék igazi falakra gondolni, mert valójában a téridő hullámterének azon tulajdonságáról van szó, amivel a benne létező másolati forrásrendszereket ciklikusan elsodorja, adott pályájú mozgásra kényszeríti. Azért nem látunk át más dimenziókba, mert a saját téresszenciánk hullámtere folyamatosan, nagy sebességgel a saját rezgési ütemében tartja meg a testünket alkotó részecskék időforrásait. Mint valami potenciálvölgy, amiből kiugrani, kiszinkronizálódni csak energiabefektetés révén lehetséges.
Ezek a szeparátorok persze nem mindig működnek tökéletesen, mert egyes téranomáliák időlegesen megszűntethetik a hatásukat, érdekes dimenzióvilágközi parajelenségeket produkálva. Ilyenkor átkerülhet a fény, anyag, lélek és az információs hullámtér más világokba, mintha ablak nyílna a térháborgás során odaátra. Szerencsére viszonylag ritkák ezek a balesetek (kitüremkedések és betüremkedések), de következményeiket mindenki ismeri gömbvillám, kísértetjárás, teleportáció, rejtélyes eltűnések, ufó jelenségek és Bermuda-háromszög néven.
Mivel az univerzumunk világtojása egy tervezett és célirányosan működtetett építmény, ami rossz hasonlattal élve űrhajóként működik, megvannak a különböző fenntartói, őrzői, karbantartói, akiket angyaloknak, isteneknek nevezünk. Az ő feladataik közé tartozik megakadályozni ezeket a térháborgásokat, illetve tompítani hatásukat és helyrehozni az alájuk rendelt létezőkben esett károkat. Ezt azért fontos tudnunk, mert ha elkezdünk térmanipulációs berendezéseket fejleszteni, komoly veszélyeknek tesszük ki magunkat és az egész bolygót. Az óvatlanul előidézett tércsúszások, ablaknyitások és térkibővítések jobb esetben fedésbe hozhatják egymással a párhuzamos világok anyagait. Tárgyak és emberek tűnhetnek el a mi világunkból vagy jelenhetnek meg nálunk. Ha nem tudjuk precízen uralni az ilyen hatásokat, katasztrófális következményei lehetnek egy párhuzamos univerzumból átkerülő ismeretlen mikrobának, sugárzó anyagnak vagy mérgező gáznak, átömlő tengervíznek. Rosszabb esetben annihilációs robbanás is bekövetkezhet, ami jóval veszélyesebb lenne a Földre nézve, mint egy totális termonukleáris háború.
Ha mesterségesen létrehozunk egy magasabb dimenziószámú teret (4D-t, 5D-t), akkor elvileg ennek hatókörén belül át kellene látnunk a felsőbb térkiterjedésekbe. A gyakorlatban azonban valószínűleg nem ez fog történni, mert a szeparátorok továbbra sem fogják átengedni a dolgokat magukon. Tehát egy teljesen üres kiterjedést fogunk kapni, ami bár kilóg a 3D-ből, mégsem lóg be a 4D-s túltérbe.

2. PARALEL FÖLDEK

Évekkel ezelőtt egy magyarországi amatőr kutatónak érdekes élményben volt része, amikor feltöltött vezetőket szikráztatva sikerült létrehoznia két gömbvillámot a műhelyében. Ezek a színes gömbök ugyanis valamiféle ablakot nyitottak egy párhuzamos valóságra, ahol egészen másmilyen időjárási körülmények uralkodtak, mint az innenső oldalon. Itt ősz volt és felhős délután, ott nyár és napsütéses délelőtt. A szélein elhomályosodó lyuk átmérője elérte a két métert és nagyjából másfél percig volt látható, aztán a gömbvillámok megszűnésével gyorsan elenyészett. A túloldalon egy virágos mező látszott, fákkal a háttérben, állatok nem mutatkoztak. Virágillat vagy szélfúvás nem volt észlelhető, így valószínűleg csak csukott ablakot sikerült nyitni egy párhuzamos, 3D-s Földre, amin csupán a fotinók szivárogtak át (oda-vissza), az anyagi részecskék (nagyobb tömegtehetetlenségük miatt) nem.
A kísérletet azóta (tudtommal) még senki nem merte megismételni, félve az esetleges következményektől. A térszerkezeti modelljeink szerint egy 4D-s téresszencián belül 5 párhuzamos 3D-s téridő létezhet, valamint egy nemtér-nemidő réteg, ahol a beágyazási környezet hatása miatt valójában 4D-s túltér van. Ezen altereket egy speciálisan manipulált térszerán hozza létre lokálisan a Földön, illetve a Naprendszeren belül, ugyanúgy, ahogy a Mindenható az univerzum párhuzamos túltéri esszenciáit kelti.
Ha valaki egyszer elszánja magát, hogy ablakot nyit a szomszédos világokba, nem árt maximálisan óvatosnak lennie. Attól függően, hogy melyik párhuzamos Földdel sikerül kapcsolatot létesítenie, egy nyitott ablakon keresztül ömleni kezdhet ide a tengervíz, átkerülhetnek ismeretlen mikrobák, veszélyes állatok és növények, és persze innen is áttévedhet az ember a túloldalra. Egyelőre fogalmunk sincs, van-e civilizáció a szomszédos Földeken, amik mind a 4D-s Föld részét képezik, és miféle emberek vagy szörnyek (törpék, óriások, vámpírok, jetik, szauruszok, egyebek) lakhatnak ott. Akik esetleg nem nézik jó szemmel a betolakodókat.
Az emberiség számára persze jól jönne néhány párhuzamos Föld, tiszta ökoszisztémával, ahová át lehetne telepíteni a nyomorgó lakosságot. De a bennszülötteket nyilván erőszakkal kellene meggyőzni és jobb belátásra kényszeríteni, ami hosszú távon rengeteg konfliktus forrása lenne, ezért inkább jobb, ha ez a faj megmarad a saját élőhelyén, az istenek szabta keretek között.

Készült: 2004.12.27. - 2006.05.19.
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-08, 06:28

Minden rendben van, most. Rájöttünk arra, hogy közületek sokan csodálkoztok azon, hogy mi folyik itt, és mi várhat rátok, valamint a többiekre. Szeretnénk, ha végleges válaszokat tudnánk adni nektek erre, mivel jól tudjuk, ezen válaszok mekkora komfortélményt nyújtanának nektek. Sajnálatosan, változóban lévő panoráma terül a szemeink elé, változnak a körülmények, és képtelenek vagyunk olyan bizonyosság fokú válaszokkal szolgálni a számotokra, mint amilyeneket hallani szeretnétek tőlünk. Valószínűségekkel operálunk, s mint azt mindnyájan jól tudjátok, a Teremtő szereti ha meglepődhet. Ennek következményeképpen, mint a Teremtő élő kifejeződései, a végén mi is meglepődünk, ugyanez miatt.
Tavaly bejelentettünk egy változást a tervekben, aminek jelentősen fel kellett volna gyorsítani a változásokat. Most egyéb körülmények történtek meg, melyekre nem voltatok éberek, s amelyek ismét csak más változásokat generálnak a tervekben, ami minden földi lényt hosszabb ideig érint, mint amire eredetileg tervezve volt. Örökösen változásban lévő forgatókönyv alapján dolgozunk, ebből kifolyólag nektek is így kell. Ezek szerint ezt TUDJUK mondani nektek időközben:

Először is, nyomatékosan ajánljuk nektek, hogy úgy éljétek életeteket, mintha itt maradnátok a háromdimenziós világban az előrelátható időben. Ez a folyamat kulminálni FOG a három dimenzióból való eltűnésetekben, és egyesülni fogtok azokkal a négydimenziós testekkel és személyiségekkel, amik/akik várnak rátok. A transzplantációs magvai az első két hullámnak teljesen a helyükre kerültek, mindegyik test működik is már, de valamiféle "felfüggesztődésben" a lineáris idő szerint. Ahol mi létezünk, egyidejűleg kezeljük a dolgokat. A dolgoknak szekvenciájuk van (egymásutániságuk - a ford.), de nincs rögzített időtartamuk. Felgyorsulhatnak, lelassulhatnak, vagy teljes mozdulatlan várakozásra állhatnak be. A négydimenziós testjeitek várakoznak rátok, és mindaddig így fognak tenni, míg nem a tökéletes pillanat el nem érkezik a fúzióra. A fúzió meg FOG történni, és azt kérjük tőletek, hogy bízzatok ebben, amint a háromdimenziós életeteket élitek.
Másodszor, az időre vonatkozóan a mi perspektívánkból tekintve -- már itt is vagytok velünk. A TI perspektívátokból viszont ez úgy látszik, mintha a folyamat végnélkül folyna tovább. Szeretnénk újra biztosítani benneteket arról, hogy a felemelésetek a "terv szerint" meg fog történni, és az eredmény azon forgatókönyv alapján fog megmutatkozni, amit előzőleg már leírtunk. Jelenleg mindenki, aki csak a bolygó felszínén van, sokféle kihívással néz szembe, és azok közületek, akik részesei a "műveletnek" avval a kihívással találják szembesülve magukat, hogy a sejtemlékeik gyorsítottan tisztulnak meg, ami egész biztosan kényelmetlen a számotokra. Figyelembe veendő, hogy ami most történik, még sosem történt meg az egész bolygó létezése során, s talán a személyes kényelmetlenségetek nem látszik olyan nagynak, amennyiben ebből a perspektívából veszitek e dolgot szemügyre. Annak, ami most folyik, az olyan nagy arányú, hogy ehhez viszonyítva a ti sajgásaitok és fájdalmaitok egészen elenyészőek, ahhoz viszonyítva, hogy mi folyik most a színfalak mögött. MI mindent megteszünk azért, hogy minimalizáljuk a kényelmetlenségeiteket, és veletek vagyunk, valamint veletek dolgozunk minden nap, minden percben, de legfőképpen éjszaka, amikor alszotok.
Alvásotok közben rajtatok dolgozva, megkímélünk benneteket azoktól a kényelmetlenségektől, amikre egyébként eléggé éberek lennétek. Szeretnénk emlékeztetni benneteket, hogy ez egy munkafolyamat, nem egy "esemény" -- legalábbis az időben zajló események ezen fokán. Az "esemény" be fog következni, ha nem előbb, akkor később. Ezek a tisztulások, amiken keresztül mentek mostanság a folyamat részeit képezik. Ezek széthasogatják az utolsó olyan energia morzsát is, amelyek nem kompatibilisek a négy dimenzióval, és nincsenek rövidrezáró utak a folyamat során. Amennyiben képes vagy visszaemlékezni arra, hogy egyszerűen eressz el minden ellenállást, a kényelmetlenséged nagymértékben csökkenni fog. Az ellenállásod nagymértékben a forrása a fájdalmadnak.
Szóval, akkor, mindaz, amit mondhatunk nektek, az az, hogy lovagoljátok meg a háromdimenziiós paripátokat, úgy, mintha sosem lovagoltatok volna még mást ezen kívül, mindezen idő alatt tudva azt is, hogy a LOVAGLÁS négydimenziós lovon fog végződni. Nekünk ugyanakkor az egész kontextusában kell operáljunk, szemünket folyamatosan a célon tartva, folytatva a kibontakozó események szemlézését, támogatva a folyamatot. Semmi olyat nem kérünk tőletek, hogy megcselekedjetek, csak amit mi is ugyanúgy végzünk. "Csapat törekvésünk" összeköt bennünket, és a mi munkánk az, hogy támogassuk közületek azokat, akik lenn vagytok a földön, és lássuk, amint vészelitek át ezeket az időket lenn a földön.
Zárszóképpen, azt mondanánk, hogy dolgozzatok az ellenállástól való megszabaduláson, ahányszor csak rátok talál, hallgassatok benn az apró megoldókulcsokra, hogy miképpen lehetne a legjobban navigálni minden megérkező pillanatban az utatokon, és bízzatok a folyamatban. Ismét közöttünk LESZTEK a végén, és mi ugyanúgy várjuk ennek a végét, mint ahogyan ti is. Időközben, vigyázzatok magatokra, tegyétek a legtöbbet mindennap, és próbáljatok mindannak örülni, aminek csak örülni lehet. Nem jár minden fájdalommal, tudjátok! A bolygótoknak még mindig vannak lehetőségei, hogy megtapasztalhassátok a szépséget, örömet, és még a transzcendens pillanatokat is, amennyiben hozzájárultok ahhoz, hogy ezeket észlelhessétek. Attitűdötök szerint mindig választanotok kell valamiből, így hát válasszatok jól. Az úton ott vagyunk veletek minden lépéseteknél, soha sem vagytok egyedül. Legyetek felkészülve a "csodák" megtörténésére, és amikor az úton veszély közeleg, húzódjatok félre, hogy úgy haladhasson tovább, hogy nem okoz kárt bennetek. Mindenek felett, ne kötödjetek, ne ragadjatok bele a bolygón most kibomlóban lévő drámába. Egyébként sincs semmi dolgotok evvel. Úgy fog ez megtörténni, ahogyan az kell, és a lehető legnagyobb szolgálat ezzel kapcsolatosan a RÉSZETEKRŐL az, hogy ráhagyjátok, játsza ki magát a dráma, ti pedig az energiáitokat olyasmibe fektessétek, ami a saját átmeneteteket támogatja. Fontos szerepetek van még azokban az időkben, melyek előttetek állnak még, és az időtök feltétlenül el fog jönni. Épp csak még nem ért ide. Nem tudunk fix időpontot adni egészen addig, amíg önamgában ez az idő meg nem ÉRKEZIK, és akkor teljesen világos lesz már a számotokra.

Amen, Adonoy Sabayoth. Mi vagyunk a Menny Házigazdái.
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-09, 06:41

BARÁTAINK, A KRISTÁLYKOPONYÁK
Beszélgetés Joky van Dieten Maasland-dal, a koponyák tulajdonosával

Az amerikai őslakos törzsek szerint a kristálykoponyák hatalmas, természetfeletti tudás birtokosai. Fontos üzenetet hordoznak az emberiség eredetével, küldetésével, jövőjével kapcsolatban, s ezt a tudást képesek telepatikusan átadni az embereknek. Azonban ahhoz, hogy felfedhessék üzenetüket, a legenda szerint össze kell gyűjteni mind a tizenhárom, Földön lévő kristálykoponyát, valamint az emberiségnek el kell érnie egy olyan erkölcsi fejlettségi fokot, hogy ne éljen vissza ezzel a tudással. A különböző törzsek ezért is tartják ünnepi szertartásaikat a kristálykoponyákkal, a Nap tiszteletére. Azért imádkoznak, hogy eljöjjön az az idő, amikor az emberiség eljut arra a szintre, hogy képes meghallani és követni a kristálykoponyák üzenetét. Egyes mítoszok szerint ezek az átlagos emberi koponya méretű relikviák beszélni, sőt énekelni is tudnak. Vajon egy korábbi világ pusztulása után maradtak hátra? Vagy az űrből érkeztek, hogy idegen lények számára elraktározzák a Föld és az emberiség történetét? Netán minket, embereket hivatottak figyelmeztetni, tanítani? A kristálykoponyák eredetét és rendeltetését legendák és modern kutatások is magyarázni próbálják. Mégsem tudjuk pontosan, honnan származnak, s hány darab lehet belőlük a Földön, de közülük hattal Joky van Dieten Maasland büszkélkedhet. A holland hölgy élőlényeknek tekinti a kristálykoponyákat, akikkel állandó telepatikus kapcsolatban áll. Meggyőződése, hogy kristály-barátai és ő maga is földön kívüli származásúak.

- Hogyan kerültek Önhöz a kristálykoponyák?
- Mind a hat darab különös módon került hozzám, kaptam őket. E.T. nevű barátomat például az indiánok ajándékozták nekem. A kristálykoponyák kerestek és találtak meg engem, úgy tűnik azért, hogy az őrzőjük legyek. A hetedik éppen úton van, hogy csatlakozzon hozzánk. Ő ametisztből készült, s amíg hozzánk kerül, addig egy primitív, dél-amerikai nomád törzzsel utazik. Ez a törzs két női tagját cserélte el az ametiszt koponyáért!
- A kristálykoponyák műalkotások, vagy mesterséges élőlények?
- Úgy gondolom, hogy a kristálykoponyák élő entitások, élő energia-források. Mindegyikük más tipusú kristályból készült és mind máshonnan került hozzám: Oroszországból, Mongóliából, Olaszországból, Peruból, Brazíliából és Guatemalából. Ők lényegükben egyedülállóak, s a tudományos világ is hitelesnek fogadta el őket, miután Dr. Distelberger - aki a legnagyobb szakértője annak, hogy hogyan alakultak ki a kövek az ősi és modern időkben - is kiállt hitelességük mellett.
- Ki készíthette őket? Ön szerint földönkívüli eredetűek?
- Igen, amikor megismerkedtem az indiánokkal Ohio-ban, azt mondták nekem, hogy E.T.-t ufóval szállították a Földre a Plejádok csillagrendszeréből. Azt is elárulták, hogy én magam is "csillagember" vagyok, ami nekem is meggyőződésem és nagyon jól érzem így magam. Nem tudjuk pontosan, ki készítette a kristálykoponyákat, de nekem azt mondták az indiánok, hogy E. T.-t én magam készítettem, amikor "odaát" éltem. Én tisztában vagyok azzal, hogy léteznek ufók és földönkívüliek. Sokféle idegen érkezik hozzánk, s azért jönnek, hogy tanítsanak minket. Az ufók mindig életem részei voltak, habár nem tudom, miért. De azt tudom, hogy utazni akarok a csillagvilágokba. A kristálykoponyák földön kívüli voltát az ohio-i indiánokon kívül a maya leszármazottak is elismerték, amikor egy Sedonában tartott napfelkelte-ceremónia alkalmával elvesztették a kristálykoponyájukat. Én nekik akartam adni E.T.-t, de ők azt mondták, hogy én vagyok a megfelelő őrző és még hosszú lesz a közös utunk. Nagyon kiváltságosnak érzem magam, hogy az előző tulajdonosok, őrzők saját magukkal egyenértékűnek fogadtak el, s megfelelőnek tartanak erre a feladatra.

folyt. köv..
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-10, 06:26

- Hány kristálykoponya lehet a Földön?
- A tulajdonomban lévőkön kívül még öt ősi kristálykoponyáról van tudomásom. Nincs elég pénzem rájuk, de tudom, ők fognak eljönni hozzám, amikor számukra megfelelő lesz az idő, hogy egy utat kövessünk. Ki tudja, hány koponya létezhet s hány kerül még hozzám? Nem tudom, és azt sem, mi lesz a jövőjük, de nem is foglalkozok ezzel. Én a most-ban élek, megértettem, hogy az egyetlen lényeges időpont az életben a most. S nem is tervezek, mindig a jelen pillanatot élem meg. Vegyük példának a World Trade Center sorsát: miért is pocsékolnám arra az időmet, hogy a kristálykoponyák jövőjét tervezzem vagy küldetésüket készítsem elő? Az én életemet a mindennapi csodák irányítják, a kristálykoponyák jövőjét pedig ők maguk határozzák meg. Ahogy az is az ő döntésük volt, hogy eljöttek hozzám.
- Mi a kristálykoponyák küldetése, célja?
- Ők eszközök, hogy kapcsolatba kerülhessünk a csodákkal, ha helyet készítünk azoknak az életünkben. A kristálykoponyák mindenki számára megnyílnak, akik meditálni szeretnének velük, s eszközként kívánják használni őket ahhoz, hogy megismerkedhessenek egyedülálló misztériumukkal, vagyis a lelkükkel. Mi mindannyian részei vagyunk egy varázslatnak, de egyenként a saját főszerepünket játszuk az élet nevű csodában. E.T. és barátai arra tanítanak engem, hogy láthatatlan erők vannak körülöttünk, amiket "lecsapolhatunk", saját javunkra használhatunk, s ezáltal mindig egy pozitív szervezet részei lehetünk. A kristálykoponyák tökéletesen megváltoztatták az életemet. Amióta velem vannak és oly sok felismerést tettem, minden nagyon szép körülöttem és csodálatos emberek keresztezik az utamat, akiktől nagyon sokat tanulok. Nem lehetünk mindig a mennyekben, de én mégis úgy érzem, hogy a mennyekben élek, csak a Földön tevékenykedem.
- Ön mire "használja" a kristálykoponyákat?
- Úgy is kérdezhetnénk, hogy ők mit tesznek velem. Folyton a közelemben tartom mindegyiküket. Egy fenyőasztalon helyeztem el őket, s mindig szép friss virágokat teszek köréjük. Éppen a hetedik barátunk fogadására készülünk, aki még a nomád törzsnél van az esőerdőben, de hamarosan megérkezik hozzánk. Már izgatottan várjuk. Amikor itthon vagyok, minden nap játszom a hárfán a barátaimnak. Ezt a hangszert tartom a legszebbnek, s imádok gyakorolni rajta. Nagyon meglepődtem, amikor egy tudós barátom azt mondta, hogy a hárfa vibrációja megegyezik a kristálykoponyákéval. Állandó telepatikus kapcsolatban vagyok a barátaimmal, főleg E.T.-vel. Ő mindig azt sugallja telepatikusan, hogy nagyon szereti Joky-t és mindig vele akar maradni. Hát nem aranyos?
- Miért hívja őket barátainak?
- Egyszerűen csak szeretem őket, és úgy gondolom, hogy vigyáznom kell rájuk, mintha szent tárgyakat őriznék. Amikor Miami-ban éltem és kitettem őket az erkély párkányára, rengeteg madár jött oda, hogy közelről is megnézzék őket. Biztos vagyok abban, hogy az általuk kisugárzott energia vonzotta oda a madarakat. Hasonló eset történt a floridai Key Largo-ban, egy delfináriumban. Belógattuk E.T.-t a medence fölé, ahol a delfinek a mutatványaikat gyakorolták. A delfinek örömükben kiugráltak a vízből és megpróbálták megérinteni E.T.-t. A kristálykoponyák mindenkit vonzanak. Én szerencsés vagyok, hogy közel kerülhettem hozzájuk, s a barátaimnak tekinthetem őket.

Szalontai Kriszta (a cikk megjelent az Ufómagazinban)

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-11, 06:34

Kristálykoponyák.

…A technológia és a fekete mágia olyan magas szintre emelkedett, hogy ilyen még nem volt a Földön. A Világosság Templomai a nők kezébe kerültek. A Sötétség Templomai, a férfiakéba. Az atlantiszi kor végére, Thoth megjelentése után 10.000 év múlva eluralkodott a káosz, az agresszió és a félelem.

…Atlantisz végső pusztulása előtt a Fényt őrző beavatottak utasítást kaptak a Tudás átmentésére, különböző távoli helyeken való továbbőrzésre. A sátáni hatások miatt sok időnek kellett eltelni ahhoz, hogy újból egy helyen összpontosuljon a felső tudás. A felkészült beavatottak, kisebb csoportokban kezdtek Atlantiszról elvándorolni. Sok kristályt vittek magukkal, amelyek az akasha krónikát tárolták, amit az „Igazság Tanácsa” írt bele. Az egyik ilyen kristály, amit Görögországba vittek Alora templom papjai, Thoth koponyájának formájára lett kialakítva, aki már 9.000 évvel korábban elhagyta Atlantiszt. A koponyát a delphoi jósda alatt tárolták, és a templomot védte a sötét tudatalatti sugallatok és energetikai hullámok ellen, amelyek a Föld alól érkeznek. Mivel a templomot fizikailag lehetetlen volt beszennyezni, a Sötét Testvériség tagjai magukat Zeusz harcosainak nevezve elpusztították a papokat, és a templomot saját istenünknek imádására használták…

…Más csoportok, a kristályokat és tanításokat elvitték Közép- és Dél-Amerikába, Nyugat-Európába, Dél-Afrikába, a Himalájába, Kelet Ázsiába és Egyiptomba. A legnagyobb csoport a „Kilencek Tanácsa” utasítására, Egyiptomba vándorolt, mert itt volt a Nagy Piramis, amely a mai napig őrzi az Isteni igazság és evolúciós naprendszeri kód rezgését.

…Atlantisz végső pusztulását a földalatti hanghullámok, hangrobbanást kiváltó hatása okozta. A cél, a magasrezgésű fénystruktúrák elpusztítása lett volna. A szent templomokban és a fekete mágia és sátáni energiák térnyerését és a Sötét Testvériség ellenőrzését segítette volna. A hangrobbanás olyan erősre sikerült, hogy visszhangként visszaverődött a kiindulási forrásba, a hanggenerátor tápláló energia központba. Hatalmas volt a robbanás. Láncreakció indult be, amely más földalatti erőgenerátorokban folytatódott. Ezért keletkeztek a földrengések. A piramisok összedőltek, a kataklizma két hónapig tartott, amíg Atlantisz teljesen el nem süllyedt az óceán mélyére.

folyt. köv..
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-12, 06:20

Énok –kulcsok részlet:

2-1-5

A Múlttal foglalkozó tudományok kulcsai megtalálhatók mindazokban a sivatagokban, hegyekben, ahol a Melkizedek valaha is uralkodott; e területeken körkörös ábrák és láng betűkből álló iratok bukkannak majd fel, amelyek feltárják előttünk. Hogy az ezernyi kozmosz és az idő – ívekből felépülő kozmosz miképpen kapcsolódik egymáshoz.

E kulcs felhívja figyelmünket a Teotihuacán, Pelenque, Tiahuanaco, a Tanrim-medence, Stone-hege, a Nagy Piramis és a Galileai-tenger ősi megalitjainak körkörös ábráira, melyek a csillagokkal kapcsolatos matematikai számítások céljaira szolgáltak és ma is a felsőbb szintű csillagászati fizika mértani alapját képezik.
Ezek és egyéb asztrofizikai szempontból jelentős helyek alkotják a felsőbb világegyetemekkel való kapcsolódási pontokat, amelyek megmutatják helyünket az ezernyi kozmoszban, vagyis az ezernyi felsőbb világegyetem kölcsönhatási rendszerében, ahol a fizikai és nem fizikai értelem – formák egyaránt megtalálhatók.
Az ilyen körkörös ábrák akkor jelennek meg, amikor a Fény Urai az ezernyi kozmosz mennyei szintjéről a Földre érkeznek, hogy kapcsolatba lépjenek velünk.
A hegyekben tett kinyilatkozások alapján héber és tibeti nyelvű szent iratok lángbetűiből egy Fény kozmológia bontakozik ki. E lángbetűk tehát a Föld és a mennyek szent mértani alakzatait összekapcsoló betűhálózat sarkalatos pontjait képezik, amelyek az emberi és a mennyei lények által egyaránt ismert kozmológiai jelrendszert alkotják.
E szent helyek mindegyike egy „központ”, amely a felsőbb világegyetem ezernyi kozmosza és a földi világ közti kapcsolódási pontok meghatározására szolgál.

E helyek közül néhány azonban nem a Fény Urak visszatérésére vár, hanem olyan kijáratot jelöl, ahonnan az előző időkörök folyamán az igazak elvitettek a Földről.

Az Ember máig abban a képzelésben él, hogy a mennyország a Földre „jön”, és nem figyel oda Ézsaiás mélyebb értelmű szavaira, a Föld vitetik el a mennyek országába – az ezernyi kozmoszba. (lásd dimenzió váltás)
Az egymást keresztező csillag – rácshálók hozzák létre azt az időívekből felépülő kozmoszt, melynek segítségével elkerülhetők a háborúknak vagy a fajok kipusztulásának eseményei. Ha a különböző szintű mentális rezgések révén kapcsolatot teremtünk a rácshálók között, akkor a gondolatátvitel útján a másodperc töredéke alatt a világ bármely pontjára eljutathatjuk az információt.
Ezzel a módszerrel az egész bolygón átalakíthatjuk a szellemi közlekedés pszi – hálózatait, és a lehúzó rezgésszintek helyett új rezonancia – mintákat hozhatunk létre.
E rácshálók annak a hálózatnak is részei, mely a helyi világegyetemünkben a szellem testetöltését szolgálja.
Énok szerint a magasabbrendű lények testetöltéseikhez azért használják ezeket a területeket, mert a bolygó mágnesességének hatása itt is érvényesül igazán, ami maradandó mágneses lenyomatot hoz létre a biogravitációs szerkezeteken

Énok elmondja, hogy bolygónkon az értelem központja Tibet és Izrael, melynek a jobb, illetve a bal agyféltekének felelnek meg. Mivel itt születnek meg a jelenlegi időkör legnagyobb prófétái, a magasabb szintek sötét erői szüntelenül támadják e két területet.

folyt.köv...
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-13, 06:02

A sötét erők mindenképpen meg akarják semmisíteni a Fény – iratokat és hatalmukba akarják keríteni az anyagi formában megjelenő Fény – Urakat, hogy ezáltal a földi harmonikus frekvenciáknak magas illetve alacsony szintjeit is ellenőrzésük alá vonhassák.
Mivel a szóbanforgó rácshálók a világok között elhelyezkedő Fény-fátylakhoz kapcsolódnak, az elmozdításukra csupán Michael Felvigyázói képesek.
Melkizedek erői tehát a Tarim -medencében lévő nagy kiindulási pontokat és a Nagy Piramis időmérő szerkezeteit ellenőrzik, amelyek Meggido alatti energia ráccsal vannak kapcsolatban.
A Fény Mesterek az előző korszakok folyamán Indiában, valamint Közép és Dél Amerikában öltöttek testet. A felsőbbrendű faj kialakítását célzó terv jelenlegi kódjai Tibetben és Izraelben kerültek elhelyezésre.
A Fény Urak általában hárman képviselnek egy isteni személyiséget. ( például: Ozirisz – Izisz – Hórusz, Ábrahám – Izsák – Jákob, Mózes – Illés – Jézus)
A testetöltést szolgáló rácshálók oly módon kapcsolódnak az adott bolygó változó Mágneses rácshálóihoz, hogy a „halál és a feltámadás” az űrbéli Mágneses rácshálók és a magasabbrendű világegyetem energia –pályáinak megváltoztatásával párhuzamosan menjen végbe.
A magasabb fejlődési szint küszöbét képező szent hármasságok tehát eme végső összhang megteremtése céljából jöttek el hozzánk. Ennek megtervezése a Melkizedek Rend feladata, amely Metatron és Michael vezetése alatt szervezi újjá a Fény kiáramlásai által létrehozott világokat.
A rácshálók a nagy kataklizmák után a túlélők eligazodását segítik majd. Ugyanakkor feltárják a földi történelem és azon mennyei események közötti összefüggést, amelyek már lejátszódtak, illetve amelyek a világ megszabadításakor fognak lejátszódni.

Az előző korszakok tudós papjai ugyanis gyakran felhasználták számításaikhoz a Sziriusz – az Orion és a Plejádokat. (Fiastyúk)
A folyamatban lévő programok szempontjából a legjelentősebb a Megiddo alatt elterülő vörösrézből kialakított rácsszerkezet, amely a Tábor – heggyel, és Jeruzsálemmel is összeköttetésben áll. Ez voltaképpen a Nagy Piramis időmérő szerkezete.
Megiddo az a hely, ahol rábukkanhatunk Izrael földalatti hálózatára, mely központilag egyesíti bolygónk tudatos rácshálóinak harmonikus frekvenciáit. Ezáltal lehetővé válik, hogy a szellemi energia különböző összetevői a bolygó felélesztése céljából egyetlen harmonikus rezgésben egyesüljenek.
A Nagy Piramisban számos olyan rejtjel található, amely az embernek a bolygóval, a naprendszerrel és a csillagrendszer egészével fennálló kapcsolatára utal.

( A mintázatok és betűk mind kódokat rejtenek magukban, melyekben összefüggéseket fedezhetünk fel. Ezeket kell alkalmazni, mert hasznos információval rendelkeznek és üzeneteik vannak a számiunkra.. Ez a kulcs a múltbéli tudományok kulcsa, mely felismerhetővé teszi az időmérő szerkezetek kódjának megfejtését valamint az átprogramozását is.)

Figyeljük meg tehát a jelet, melyet Melkizedek Rendje a Kiválasztottak szánára bolygórendszerünk meghatározott területein fog elhelyezni. Ekkor egy új mértékrendszert fogunk megismerni, amelyek alapját a Fény méretei képezik, mértéke pedig Isten lesz, a Megváltó és Szabadító.
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-14, 06:57

Ufo kalandok?

Nagyon fontos tudni, hogy teljesen normális ember vagyok. Nagyon értékelem a tárgyilagos dolgokat, és amikor ezek a dolgok történtek velem „ezer lábbal” a földön álltam, és nem nagyon akartam még hinni semmi olyan dologban, ami megingatta volna a hitemet.

Az 1990 évek elején vettem egy házat a Börzsönyben. Ide napi szinten lejártam, illetve nagyon sok időt töltöttem el Horpácsi falumban. Egy kis falu, én voltam a 192.-ik bejelentett lakos!
Egyszer, amikor a feleségemmel mentem le éjszaka autómmal elsuhant mellettünk egy félelmetes tárgy. A tárgy hatalmas volt, nem sok ideig érzékeltük, mert a hatalmas sebesség mellett egy fénycsóvát húzott, majd egy pillanatra megállt, majd egy villanásban eltűnt az égről.

Nem lepet meg az eltűnése, mert nem sokkal előtte olvastam Hargitai Károly könyvét a párhuzamos dimenziókról, és hallottam egy előadását is. Ezek után nagyon érthető és logikus a számomra. Mindenesetre azért fantasztikus, amikor egy több tonnányi tárgy elsuhan mellettünk!

Nagyon röviden elmondom annak, akit érdekel:

A földi síkon, pontosabban a Földön egyidőben nagyon sok dimenzió létezik egyidőben. Ezek különböző frekvencián léteznek, és nem zavarják egymást. Találtak olyan pontokat, ahol lehet kommunikálni a dimenziók között! Miért fontos ennek a tudása a számunkra? Mert lehet, hogy ott ahol állok egy tenger vagy egy hegy van! Ha dimenziót váltok valamilyen tudás alapján (amilyen az UFO-nak van) akkor bajba lehet kerülni, mert váltáskor egy hegy gyomrában, vagy a tenger mélyén lehet landolni. Kialakultak olyanpontok, ahol minden baj nélkül lehet közlekedni, és ilyen a Börzsöny hegysége is ahol a házam volt, vagy ha tudom a Perui Andok, és még sok ilyen hely van!
Szóval, amikor eltűnt az űrhajó”, nem volt meglepetés a számomra. Miután ismerem a környéket kiszámítottam, hogy a megtelt ÚT után és az eltelt idő alapján az űrhajó kb. 30-40 ezer km sebességgel közlekedett abban a pillanatban!

Horpácsi tartózkodásom idején észrevettem, hogy érdekes fények vannak az égen.
A levegőben egy tárgy forgott és villogott, kb. 5 cm lehetett, fényeket bocsátott ki, mintha reflektorok lettek volna felszerelve rá.
A fények piros, sárga, fehér fénnyel villogtak sorban, ahogyan forgott a „tárgy”.
Gondoltam, velem nem fog „kiszúrni”, és elővettem az egyik távcsövemet!
A színházi távcsőben is akkora volt, mint szabad szemmel. Ere elővettem fiam katonai távcsövét, ahol szintén akkor maradat a fénykő tárgy, mint amikor szabad szemmel néztem. Na, ezen már elgondolkodtam, de nem jutottam közelebb a megoldáshoz!

Számomra egyértelmű volt, hogy olyan helyzetet teremtett az „tárgy” (UFO), hogy optikailag ne lehessen azonosítani! Mindenesetre érdekes volt látni, hogy a fizika törvényével ellenkező dolog történik!

1997-ben történt a következő eset. Az előzményhez tartozik ,hogy ebben az időben
tanulmányoztam a Bibliát és fejeztem be János jelenéseivel. Eléggé rossz éjszakáim
voltak emiatt, aznap hajnalban negyed négykor felébredtem ,jártak a gondolatok
a fejemben ,nem tudtam aludni. Ez volt valószínűleg a szerencsém!
Egyedül aludtam a szobában, feleségem a gyerekekkel aludt. Bekapcsoltam a
televíziót ,hogy egy picit eltöltsem az időt és így talán elálmosodok.
Ez nagyon jól sikerült, mert fél négyre már álmos lettem, kikapcsoltam a televíziót
és lefeküdtem aludni. Egy pár perc múlva messziről valami furcsa zenét kezdtem
hallani, ami egyre közeledett. Ami furcsa volt a zenében ,hogy két különböző
stílus keveredett egymással, szimfonikus zene és esztrád zene keveréke.
Régebben zenéltem és így erre a furcsa egyvelegre álmomban is el kezdtem odafigyelni, ráadásul a zene egyre hangosabb lett. Hirtelen arra gondoltam, hogy
valószínűleg ráfeküdtem a készülék távirányítójára és a televízióból jön ez a
különleges zene. Megakartam keresni a távirányítót, de egyszerűen nem tudtam
megmozdulni. Ebben a pillanatban vakítóan fehér fény öntötte el a szobámat, ami
kintről sugárzódott be, szinte nappali fényben úszott a szoba. A testem megemelkedett és nagy sebességgel elindult kifelé a szobából .

Közben a zene hatalmas hangerővel szólt. Az ijedtségemhez hozzátartozik az is, hogy a súlyom 126 kg, nem vagyok egy könnyű eset. Első gondolatom az volt,
mikor megemelkedtem és elindultam kifelé a szobából ,hogy itt a végső elszámolás,
( mint említettem akkor olvastam János jelenéseit!) és én nem akarok
hiányos öltözetben Isten elé állni, és hangosan felkiáltottam:
JÉZUS SEGITS!
Abban a pillanatban mikor ezt kimondtam a fény eltűnt, a zene elhallgatott,
visszakerültem az ágyamba.
Rögtön felkeltem, kinéztem az ablakon, de nem láttam semmit. A lakásban
körülnéztem ,minden a helyén volt. Annyira a félelem hatása alatt voltam,
hogy nem tudtam aludni, mikor a feleségem fél hétkor benyitott, az ágy
szélén ültem és az éjszakai történteken gondolkoztam remegve, pedig
nem vagyok félős típus.
Este lefekvéskor magamra zártam az ajtót, nagyon féltem az éjszakától,
de tudtam ,hogy ha most nem fekszem le egyedül és nem nézek szembe a
történtekkel akkor nem lesz többé nyugodt éjszakám.
A mai napig nem történt hasonló eset velem, azóta is azon gondolkozom,
hogy nem lett volna esetleg jó, ha kipróbálom ,hogy mi lett volna velem, ha
elvisznek félig éber állapotban. Sokszor az érdekesség miatt vártam, talán
még egyszer megtörténik és én " okosabb " leszek és elmegyek, de utólag
átértékelve rájöttem ,hogy jobb, ha itthon maradok.
Valószínűleg, hogy nem jó úton jártak.

írta: Karsay István
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-15, 05:21

Mit tudunk a kristálykoponyáról?

„Szeretnék többet megtudni a Mitchell-Hedges-féle kristálykoponyáról. Mit lehet eddig tudni róla, és ez-e az egyedüli példány a Földön?”

A kristálykoponyák – amint nevük is mutatja – olyan kvarc- vagy egyéb kristályból kifaragott szobrok, melyek emberi koponyát formáznak. Koruk változó, a legősibbek mintegy kétezer éve készültek, az újabbak 100 éve, és napjainkban is előállítanak ilyeneket, bár gyaníthatóan más célból, mint korábban (kereskedelem, turizmus).

A kristálykoponyák rendeltetése nem ismert, számos feltételezés él velük kapcsolatban. Vallási rítusok, varázslatok és egyéb szertartások kellékeinek tartják őket, sokan a földönkívüliekkel is összefüggésbe hozzák létezésüket. A különféle – és megdönthetetlenül nem bizonyított – feltételezések ismertetése meghaladná a cikk kereteit.

Kétrészes

A fentiekből is kiderül, hogy nem egyetlen kristálykoponya létezik, bár valóban a Mitchell-Hedges-féle az egyik legismertebb, legtökéletesebb, legtalányosabb darab. F.A Mitchell-Hedges régész 1924-ben egy ősi maja város, Lubaantum (a mai Belize területén) feltárásán dolgozott, amikor vele lévő 17 éves Anna lánya valami csillogást vett észre. Egy kicsiny, de életnagyságú kristálykoponyát találtak, melyről azonban hiányzott az állkapocscsonti rész. Ezt három hónappal később, a koponya többi részétől mintegy 7,5 méternyire találták meg.

A Mitchell-Hedges-féle koponya az egyetlen, amely két darabból áll, az összes többi esetében a fogakat csupán rávésték a tömör koponyára. E lelet esetében azonban az állkapocs a valódi csontos koponyához igen hasonlóan illeszthető a többi részhez, és így a száj nyitása-csukása is megoldható.

A kvarckristályból készült koponya tömege, 5,2 kg, 12,7 cm magas, 17,8 cm hosszú és 12,7 cm széles. Anatómiailag különösen élethű, csupán egy-két pontatlanság van rajta. A kerekded szemgödör és lapos szemöldöki csontperem alapján női koponyát formáz.

Furcsaságok

1970-ben Frank Dorland restaurátor engedélyt kapott, hogy alapos laboratóriumi vizsgálatnak vesse alá a kristálykoponyát. Kiderült, hogy az állkapocs és a koponya többi része ugyanabból a kvarckristály-tömbből származik. Nagy meglepetésre az is feltűnt, hogy az egész koponya a kvarc kristálytengelyének irányát figyelmen kívül hagyó módon készült, holott ez a tengely határozza meg, hogy a kifaragás során mekkora eséllyel reped meg a kristály.

Dorland a legalaposabb mikroszkópos vizsgálattal sem fedezett fel karcolásnyomokat a koponyán, ami kizárja annak a lehetőségét, hogy fémeszközökkel munkálták volna meg. Ez annál is kevésbé valószínű, minthogy a kvarckristály Mohs-féle keménysége 7, amelynél az általunk ismert összes fém puhább. Az egyetlen ma elképzelhető anyag, amellyel megmunkálhatták, a gyémánt.

Dorland elképzelése tehát, hogy a koponya készítői először gyémánttal gömbformát faragtak ki, majd a csiszolást, maratást, fényezést víz és homok oldatával végzett megszámlálhatatlanul sok kezeléssel kivitelezték. Ez azonban óvatos becslések szerint 300 emberévnyi munkát jelent! A Mitchell-Hedges-féle kristálykoponya tehát vagy egy mára már elfeledett eljárással készült, vagy több évszázadot is igénybe vett létrehozása.

Fénygolyó

A koponya fényvezető- és visszaverő tulajdonságai is figyelemreméltók. Fény útjába helyezve a kristály felragyog, a szemüregek pedig a többi résznél is fényesebben világítanak. Ez láthatóan nem véletlen, hanem nagyon is tudatos tervezés eredménye. Sokak szerint a kristálykoponyát valamilyen szertartás során fénysugár útjába helyezték, és így egészen misztikus látványt nyert.

Számos tudományosan megmagyarázhatatlan jelenségről számolnak be azok, akik közel kerültek a Mitchell-Hedges-féle kristálykoponyához. Többen elmondták, hogy képes színét változtatni, hangot és illatot kibocsátani, szemüregébe nézve pedig némelyek régi épületeket, embereket láttak. Egyszóval a koponya szinte minden érzékszervre képes hatni, ami a mai nyugati természettudományos fogalmakkal nem magyarázható.

A Mitchell-Hedges-féle koponyával és általában a kristálykoponyákkal foglalkozó irodalom többezer oldalra rúg, így ez a rövid összefoglaló természetesen nem lehet teljes. Ki-ki saját világnézete, meggyőződése alapján gondolhatja igaznak a számos magyarázati lehetőség valamelyikét a titokzatos eredetű, célú és képességű koponyával kapcsolatban.

Bíró Zsuzsa

2005.augusztus.30
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-16, 01:09

Változik az éghajlati és politikai klíma

A nap témája

Hollandiát elönti a víz, a jégbe fagyott Skandinávia felől menekülők milliói indulnak dél felé. Kelet-Európára lesújt az éhínség, az USA biztonsági okokból egyesül Kanadával. A Pentagon víziója az éghajlatváltozás következményeinek legpesszimistább forgatókönyvét mutatja be. A dokumentum valóban az egyik legégetőbb környezeti problémára hívja fel a figyelmet, de úgy, hogy a saját érdekeinek megfelelő következtetéseket von le. Az ok az amerikai politikai klímaváltozásban keresendő. G. W. Bushnak jól jöhetnek az elnökválasztási kampányban az amerikai környezetvédők szavazatai. A Pentagon pedig újabb költségvetési milliárdokat számíthat, ha már 2010-re teszi a várható kataklizma időpontját.

A jelentés forgatókönyve
• A globális felmelegedés 2010-re véget ér, bekövetkezik a hirtelen lehûlés
• A jelen évtizedben emelkedik a hômérséklet, súlyos viharok, árvizek várhatók. 2007-ben Hollandia lakhatatlanná válik, hatalmas viharok dúlnak, az országot elönti a tenger
• A tengerek hôáramlása teljesen felborul, az olyan „szállítószalagok”, mint a Golf-áram, összeomlanak. Jéghegyek jelennek meg Portugália magasságában is.
• Egy évtizednyi lehûlés után 2020-ra Európa éghajlata – Nagy-Britanniáé is – olyan lesz, mint Szibériáé
• Gigászi kiterjedésû aszályok sújtják Dél-Kínát és Észak-Európát 2010 körül, és legalább tíz évig tartanak
• Az USA mezôgazdasági területeirôl a hatalmas szelek elhordják a termôréteget, komolyabb katasztrófák nem lesznek
• Amerika déli felét is hatalmas árvizek pusztítják
• Kínában kitör az éhínség, nyomában káosz keletkezik; az országban 2020–2030 között polgárháború robban ki
•A fejlett világ országai valóságos erôdítményekké válnak, amelyeket bevándorlók óriási tömegei ostromolnak.
• A katasztrofális ivóvíz- és energiahiány 2020-ra kiterjedt háborúkhoz vezet
• A zûrzavar és a konfliktusok válnak a mindennapi élet meghatározó tényezôivé
• Új katonai szövetségek alakulnak, Kanada és az Egyesült Államok alkotja az észak-amerikai tömböt, létrejön az „Európa-erôd”, amelyhez – Kína miatt – Oroszország is csatlakozik.

Az elkövetkező évtizedben az éghajlat drasztikus változásával számol a Pentagon meteorológiai előrejelzése. A tanulmány szerint az új, megjósolt jégkorszak világméretű konfliktusokat válthat ki. Paradox módon az évtizedek óta tartó felmelegedés okozná a nagy lehűlést az északi féltekén. Az elkészült tanulmány azt a forgatókönyvet követte, amely szerint a felmelegedés következtében elolvadó északi-sarki jég nagy mennyiségű édesvízként az óceánba kerülve csökkenti annak sótartalmát. Ez pedig megbolygatná, majd leállítaná azt a hatalmas hőcserélőt, amelyet a szakemberek óceáni szállítószalagnak neveznek, és amelynek része az Európa éghajlatát enyhítő Golf-áramlat. Ez az áramlat juttatja el a trópusok meleg vizét magasabb szélességi fokokra. Ha a Golf-áramlat megszűnne, Európa északi és nyugati részén az évi átlaghőmérséklet akár több fokkal is csökkenhetne. A globális lehűlés Földünk egész éghajlatát zordabbá tehetné. Kutatók szerint ez a folyamat igen gyorsan, akár egy évtized alatt is bekövetkezhet.

Bush kampányának hirtelen klímaváltozásai

Tizenhárom hónappal ezelőtt Robert B. Gagosian, a tekintélyes WHOI (Woods Hole Oceanographic Institution) elnöke és igazgatója a Világgazdasági Fórumon előadott egy alapos beszámolót. A 2003. január 27-ei előadás címe: Hirtelen klímaváltozás. Manapság, amikor mindenki csak az üvegházhatással foglalkozik, de mellőzik a potenciálisan gyors éghajlatváltozás lehetőségét, ő éppen ennek a lehetőséget boncolgatta. Hiszen az egyre növekvő számú bizonyítékok szerint a Föld klímája a múltban is gyakran változott meg hirtelen és drámai módon – és ezt a jövőben sem lehet kizárni.
Micsoda meglepetés! Ugyanannak az évnek az októberében elkészült egy Pentagon-jelentés, "A hirtelen klímaváltozás forgatókönyve és annak hatása az Egyesült Államok nemzetbiztonságára" címmel. A jelentés szerzője Peter Schwartz, volt CIA-konzultáns, a Royal Dutch/Shell Group volt tervezési főnöke és Doug Randall, a kaliforniai Global Business Network embere – nem kifejezetten klímaszakértők.
A hírek szerint ketten százezer dollárt kaptak a munkáért, amelynek különben az "Elképzelni az elképzelhetetlent" alcímet adták. Az igazi meglepetés azt okozza, hogy a közbeszédben az immár csak a "Pentagon időjárási lidércnyomása" címet viselő munka szinte szó szerint Robert B. Gagosian januári beszámolóján alapul. Ô még azt is megjegyezte, hogy az időjárás viharos, regionális változása időbeli meghatározásának "kritikus politikai következményei vannak". Gagosian maga is hivatkozik az amerikai tudományos akadémia (NAS) egy 2002-es jelentésére, amely szerint "bizonyítékok vannak arra, hogy a hirtelen klímaváltozás nemcsak lehetséges, de valószínű is a jövőben, súlyos következményei lesznek az ökoszisztémára és a társadalmakra". A fáma szerint a Pentagon jelentése "kiszivárgott", és azt a The Observer brit hetilap csak napokkal korábban "szerezte meg". A hetilap még azt is állította, hogy a jelentést cenzúrázták, mert tartani lehetett attól, hogy annak "rémes tartalma" nem lesz éppen jó hatással George W. Bush elnök újraválasztási kampányára. Az Observer szerint a jelentés csak a
Nem elôször történne klímaváltozás
Komolyan kell vennünk, de nem szabad pánikot kelteni – utalt a Pentagon- jelentésre Ladányi László éghajlattörténész, aki szerint a dokumentum valóban az egyik legégetôbb környezeti problémára hívta fel a figyelmet. Ugyanakkor Ladányi szerint sarkított – saját érdekeinek megfelelô – következtetéseket vont le.
Az emberiség történetében nem elôször történne klíma-, illetve az éghajlatváltozás. Hatezer évvel ezelôtt a sarki jégsapkák szinte teljesen eltûntek, és a szén-dioxid légköri koncentrációja elérte az ipari forradalom elôtti szintet. Ezt a közép-holocénnak nevezett fázist gyakran klímaoptimumnak is nevezik, mivel ekkor Afrika még igen nedves, Észak-Európa pedig melegebb éghajlatú volt, mint napjainkban. A jelenlegi ismeretek szerint a holocén felmelegedést követôen alakultak ki az elsô civilizációk. Mindehhez a lehetôséget az utolsó jégkort követô éghajlati változás teremtette meg. A múlt éghajlatával foglalkozó paleoklimatológusok megállapították, hogy a felmelegedést számos lehûlési idôszak szakította meg, melyet furcsa módon maga a felmelegedés okozott.
Az északi szélességeken i. sz. 800-tól egy hosszabb, melegebb idôszak vette kezdetét, amely XIII. század közepéig tartott, és Európában az idôjárás meleg és csapadékos volt. A XIII. században a meleg idôszaknak hirtelen vége szakadt. Az északi-sarkvidék jelentôsen lehûlt, Grönland és Izland elnéptelenedett. A tengeri viharok elszaporodtak, és hatalmas pusztításokat vittek végbe az atlanti partokon. Az Alpok gleccserei meghosszabbodtak, a tengerek hômérséklete lecsökkent.
Az utóbbi ötven évben közel 0,6 Celsius-fokkal emelkedett a Föld átlaghômérséklete, amely egyértelmûen az emberi tevékenységre, az üvegházhatás fokozódására vezethetô vissza. Ennek eredménye a globális felmelegedés nem pusztán azt jelenti, hogy melegebb van, hanem azt is, hogy az eddigi idôjárási rendszer kizökkent az egyensúlyából. Eddigi következményei: a ciklontevékenység fokozódása, gyakrabban pusztító viharok, árvizek, szárazságok, szélsôséges hômérsékleti értékek – és esetleg a tengeráramlások megváltozása.
Még ha az északi jégrétegek megolvadása miatt az édesvíz hozzááramlása teljesen le is tudná állítani a cirkulációt, a Golf-áramlat akkor sem szûnne meg teljesen, mivel azt részben az állandóan fújó szelek is mozgatják. A számítógépes modellek szerint egy ilyen redukált Golf-áramlat csak körülbelül a mostani hômennyiség felét szállítaná északra, ami Észak-Európában lehûlést eredményezne. Ez pedig éppen az általános globális tendenciákkal ellentétes folyamatnak, a lehûlésnek az elindítója lehet.

minap készült el – ami nem igaz. Schwartz és Randall – a Pentagon tanulmányának szerzői – hangosan követelik, hogy "tekintettel a szörnyű következményekre, a hirtelen klímaváltozás kockázataira, a témát a tudományos viták fölé kell emelni, és az Egyesült Államok nemzetbiztonsági ügyévé kell tenni". Bush elnökről köztudott, hogy a globális felmelegedés azon érvelését, amely szerint üvegházhatású gázok kibocsátásának visszafogásával meg lehet akadályozni a klímaváltozást- blöffnek tartja. Ráadásul Bush volt az, aki a Clinton elnök által már aláírt 1997-es kiotói klímaegyezményt felmondta, ratifikálását már meg sem kísérelte.

Bírál az Aggódó Tudósok Uniója

Az Egyesült Államokban azonban nagyon erős a környezetvédelmi lobbi, az átlag amerikai érzékenyen reagál minden, a természet megóvásával vagy éppen rombolásával kapcsolatos hírre. Ha tehát most a klímaügy – mint nemzetbiztonsági kérdés – kerül a választási kampány fókuszába, akkor ebből Bush csak jól jöhet ki: szakértők szerint ugyanis a klímaváltozás okozta esetleges globális instabilitás "elhomályosítja" még a terrorizmus elleni háborút is. Jól jöhet ki a "normálisan" konzervatív Pentagon is az ügyből: több pénzre számíthat, jelentősége megnő, Donald Rumsfeld védelmi miniszter pedig az előtérbe kerül. Az Aggódó Tudósok Uniója (UCS) – közöttük 20 Nobel-díjas – februári, 38 oldalas jelentésében pedig azzal vádolta a Bush-kormányzatot, hogy saját politikájának érdekében szándékosan eltorzítja a tudományos tényeket, és félrevezeti a közvéleményt. Az igazi meglepetést végül maga a Pentagon okozta. A tanulmány megrendelője, Andrew Marshall az alábbi közleményt adta ki: "a Schwartz–Randall-tanulmány a tudományos modellezés és információ korlátait tükrözi. Bár erről a kérdésről komoly tudományos bizonyítékok állnak rendelkezésre, a tanulmány előrejelezéseinek zöme még mindig csak spekuláció." Marshall még csak nem is terjeszti a jelentést Rumsfeld vagy más döntéshozó testület elé. Bedugja az íróasztalfiókjába.

Előbb az aszály, később jön a jegesedés

Zágoni Miklós klímakutató szerint mindenképpen külön kell választani a Pentagon jelentés politikai és tudományos vetületét. A dokumentum a "legrosszabb eset forgatókönyve", azaz egy "mi lenne, ha" esetet vizsgál. Ennek alapján állapították meg a kutatók a 2010-es dátumot, amelyben Zágoni Miklós szerint kétségtelenül szerepe van a figyelemfelhívásnak. Éppen ezért a hollywoodi apokaliptikus képek fő célja a politikára való nyomásgyakorlás. A realistább forgatókönyv szerint 2050-ig történhetnek változások. Azonban ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy kényelmesen hátradőlhetünk székünkben: a változásnak addig kellemetlen tünetei lehetnek. A következő húsz évben Zágoni szerint tartós, globális felmelegedés lesz, szélsőséges időjárási tényezőkkel megspékelve. Csak ezt követi majd a lehűlés. Milyen következményekkel kell Magyarországon számolnunk? Bár kevesen tudják, itthon neves, akadémikusokból álló grémium alakult, melynek célja pont az, hogy az esetleges hatásokat, következményeket feltérképezze. A tanulmány várhatóan 2005-ig elkészül, ami Zágoni szerint még egyáltalán nem késő.

Zágoni Miklós a közeli jégkorszak lehetőségét tíz pontba szedte, a bizonyosság foka szerint haladva:
1. Az üvegházhatástól lakható a Föld (tény, vegyük 100%-nak).
2. A szén-dioxid üvegházhatású gáz (100%).
3. Az emberi kibocsátás miatt légköri tartalma 1/3-dal nőtt (100%).
4. Ez emelni fogja a globális hőmérsékletet (90%).
5. Részben már emelte is (85%).
6. Ettől gyorsabban olvadnak a jéghegyek (80%).
7. Ez fékezi a Golf-áramlatot (70%).
8. Ezért előbb-utóbb Európa hűlhet (60%).
9. 2030-ig melegedés lesz, aztán hűlés (50% – azaz nem tudni a dátumot).
10. 2010-ben megkezdődik a hűlés (10% – azaz aligha).

Most is jégkorszakban élünk

A Pentagon-jelentésben említett változások a Golf-áramlattal kapcsolatban megtörténhetnek, de ezt 2010-re vagy 2020-ra túlságosan korainak tartom – véli Götz Gusztáv meteorológus. A Föld hőmérsékletének alakulásában fontos szerepe van a nagy földi légkörzésnek és az óceánok víztömegének. A tengeráramlásokat az egyenlítői és a sarkok vizeinek hőmérsékleti és a sókoncentrátum különbsége mozgatja. Az Észak-atlanti-áramlás jelentős pozitív hőmérsékleti változást okoz Nyugat-Európa partvidékén. Nagy-Britanniában vagy Norvégiában sokkal melegebb van, mint Észak-Amerikában azonos földrajzi szélességeken. Götz Gusztáv szerint a globális felmelegedés és a jégkorszak között szoros összefüggés van. A sarki jégsapkák megolvadnak, s mivel azok édesvízből vannak, nemcsak a tengerek hőmérséklete, hanem azok sókoncentrátuma is megváltozik. Így leáll a cirkuláció, ami vagy teljesen leállítja a Golf-áramlatot, vagy nem jut el olyan északi szélességekig, mint manapság. Erre már volt példa a Föld történetében, legutóbb mintegy 8200 évvel ezelőtt. A Föld életében sokkal jelentősebb időszakot tett ki az a korszak, amikor nem voltak sarki jégsapkák. Kvázi most is jégkorszakban élünk, melyben vannak jelentősebb eljegesedések is, mint legutóbb 12 ezer éve. 1300 és 1850 között is volt egy úgynevezett kis jégkorszak, amikor a holland festők korcsolyázókat festettek a csatornákon, vagy Mátyást a Duna jegén választották királlyá. Az éghajlatváltozások modellezése nagyon bonyolult feladat. A számítások sokféleségét mutatja, hogy a jelenlegi szén-dioxid-tartalom megduplázódása esetén a kutatók 1,5, illetve 4,5 fokkal magasabb földi középhőmérsékletet is kalkuláltak. A két érték között azonban óriási a különbség.
Götz Gusztáv szerint még nem tudhatjuk, hogy az 1970-es évek óta mért globális felmelegedésnek már az emberi tevékenység az oka, vagy ez még beletartozik-e a véletlenszerűségbe.

Szerkesztette: Dreissiger Ágnes
Közreműködött: Éber Sándor, Fodor György, Németh Szilárd

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-17, 05:21

HANG – Gondolatok
A HANG válaszaiból kiemelt önálló tanító gondolatok
Dombi Ferenc lelkész-médium által

4 HANG – A boldogság és a bódítás
A társas kapcsolatot és a társ nélküli kapcsolatot egyaránt nehéz lehet megélnie annak, aki az Én szándékom szerint akar boldog lenni. A társas kapcsolat csak akkor mutatkozik könnyűnek, amikor bódít. A bódításnak és a boldogságnak semmi köze egymáshoz. Illetve annyi köze van, hogy a bódultság nehezíti, akadályozza a boldogság befogadását. Így mondom, "befogadását", mert boldogítani csak Én tudlak benneteket. Ti egymást soha! Tehát Tőlem kell azt elfogadnia annak, aki valóban boldog, és nem bódult akar lenni.
Nem kell hát külön keresned a társkapcsolatot. Úgyis belesodródsz, ha szeretsz Engem, és Én ezt látom neked jónak. Ha pedig nem sodródsz bele, hanem magad erőlteted ezt magadra, akkor csak sajnálni tudlak, de segíteni rajtad nem tudok!
5 HANG – Az élet szabadságharc **
A földi élet kétségtelenül olyan birkózás, amelyben sérüléseket lehet kapni. E sérülések arra valók, hogy a lélek fejlődni tudjon a benső szabadság irányában. Igen, mert az élet szabadságharc! A kétségtől való megszabadulás az egység érdekében! A Velem való egység érdekében. Erre gondoltam Lukács 9;62-ben, 14;26-ban, 18;29-ben.
Ha azt gondolod lelked másik felének, aki által jobban át tudod adni magadat Nekem, akkor őt semmiképpen sem szabad elhanyagolnod. De ha azt veszed észre, hogy kevésbé tudsz Rám koncentrálni, Velem foglalkozni, Engem követni, sugallataimat felfogni és iránymutatásomat igenelni, ha ő veled van, akkor ennek ellent kell mondanod! Én nem vagyok helyettesíthető! Csak azt mondhatod lelked felének, akit Én küldök melléd azzal a megbízással, hogy Hozzám segítsen közelebb téged!
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-18, 06:24

6 HANG – Keresztény és keresztelt ország **
Nincs a Földön keresztény ország! Csak megkereszteltek országa van! Aki megkeresztelt, az semmiképpen sem lesz a megkereszteltsége által keresztény! Nem különböző szertartások bűvészmutatványai által, hanem gondolkodásotok, és ennek következtében magatartásotok megváltoztatása által lehettek keresztények.
Minden szertartásnak elsősorban lepecsételő, és nem valamit megvalósító jellege van! Minden megkeresztelt csak akkor lesz keresztény, ha IGENT mond az Én életemre! E nélkül ezer római pápa keresztelése sem tesz kereszténnyé senkit, csak megkereszteltté! Ez még a gyermek-keresztelésnél is így van! Minden lepecsételésnek csak ott van értelme, ahol van lepecsételni való! Ezt minden kisiskolásnak meg kell értenie!
Senki nem lesz tudtán kívül Isten gyermeke egy szertartás által úgy, hogy anélkül ne lehetne az! A keskeny úton nem azok járnak, akik bizonyos szertartásokat vállaltak, hanem azok, akik elfogadtak Engem tudatállapotuknak megfelelően jó szándékkal ÚT-nak! Tehát azok, akik úgy élnek, hogy szívüket kinyitották a szeretetben való növekedés irányába!
Szó sincs tehát arról, hogy Magyarország, a lényeget tekintve, keresztény ország lenne! Senki nem tehet mást kereszténnyé, csak megkereszteltté. Első királyotok sem, és Isten sem tehet senkit kereszténnyé erőszakkal!
7 HANG – A párkapcsolat igazi tükör **
A földi élet soha nem lehet meg zavaró-állomások nélkül! Problémád pontosan azért karmikus, mert nem a társad viselkedése, magatartása az, ami számodra a lényeg, hanem az, hogy erre te hogyan reagálsz. Az ő magatartása nélkül nem ismerhetnéd fel, hogy te ki is vagy valójában. Nem ismerhetnéd fel, hogy hol tartasz azon az úton, amely azonos Velem! Nem ismerhetnéd fel, hogy az alázat útja a senkit nem bántás, a mindenkinek megbocsátás és másokon segítés útja.
Ezért adj hálát, hogy ő olyan, amilyen! Igen, mert jó orvosság ő számodra akkor is, ha időnként nagyon nem kívánatosnak tartod. Az orvosságok általában ilyenek! A Földön szinte minden arra való, hogy gyógyuljatok lelkileg. Érdekes módon a test ebbe előbb-utóbb belepusztul! Ezt is jelenti e mondatom: 'Aki elveszíti életét, megnyeri azt!'
8 HANG – A lélekkeresztség
A Lélekkeresztség egy olyan istenélmény, amelyben erőt kap valaki arra, hogy tanúságot tegyen Isten szeretetéről, és ilyenkor olyan isteni adományokat, karizmákat tapasztal meg önmagában, amelyek használatával szolgálni tudja embertársai lelki fejlődését! A Lélekkeresztség egy olyan istenélmény, amely erővel, bátorsággal, bizalommal tölti el azt, aki ebben részesül. A Lélekkeresztség teszi lehetővé azt, hogy hatékony tanúim legyetek az emberek előtt. Hinni kell abban, hogy van ilyen, mivel Előfutárom erről egyértelműen tudósított benneteket, ahogy ezt Márk evangéliumának 1;8 részében olvashatod. De Magam is erről beszéltem, amikor Lukács evangéliumában a 24;49 részben megígértem, hogy Erőben részesítelek benneteket! A Lélekkeresztség olyan esemény, amely által Lelkem bizonyos emberi tulajdonságotokat karizmává minősíti embertársaitok javára!

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-19, 07:43

9 HANG – A Szentírásban rangsorolni kell **
Nagyon fontos a Szentírás rendszeres olvasása és átelmélkedése! A Biblia az ÉLET könyve! Isten szeretete által nektek szóló szerelmes levél! De vigyázzatok! A Szentírásban rangsorolni kell! Csak azokban a sorokban él a Szentlélek lángja, amelyek hozzáigazíthatók az evangéliumaimhoz! A keresztények közötti meg nem értés egyik legsúlyosabb forrása az, hogy nem evangéliumaimhoz igazítjátok a Biblia többi részét, hanem azonos szintűnek tartjátok minden sorát. Pedig könnyen beláthatnátok, hogy így a Bibliából mindent ki lehet olvasni és az ellenkezőjét is! Tehát érdemben használhatatlan!
Arra kérlek benneteket, hogy az evangéliumaimat olvassátok nagy buzgósággal, és a Szentírás többi részével csak annyiban foglalkozzatok, amennyiben össze tudjátok egyezteti evangéliumaimmal.
10 HANG – A házasságba sodródás **
Bizonyára úgy gondoljátok, hogy aki akar, az házasságra lép, aki akar, az pedig magányos marad. A látszat mindenesetre ezt mutatja. Az az ember cselekszik legjobban, aki sem egyiket, sem másikat nem szorgalmazza, nem erőlteti. A legelviselhetőbbek azok a házasságok, amelyekbe belesodródtak a házastársak. Sajnos, ilyen kevés van.
Akkor teszed legjobban, ha az előbbre említett naprakész tervet, tehát azt, hogy naponta mi a teendőd, és a Velem megbeszélt teendőnk hogyanját is megbeszéltük, elegendőnek tartod arra, hogy az Isten által elgondolt boldogságod útját járjad. Ha azt látom jónak, hogy házasságban szeressük egymást, akkor lehetővé teszem számodra, el fogom vezetni hozzád azt, aki mellett ezt a legoptimálisabban megteheted. De ha nem ezt látom jónak, akkor az lesz számodra a legoptimálisabb, ha egyedül élsz, és úgy szeretjük egymást!
11 HANG – Jézus a Szabadító **
Az Én nevem azt jelenti magyarul, hogy Isten a megszabadító! Én soha nem hagyok el senkit! Azokat sem, akik Engem elhagynak. Az Én hűségem határtalan! Mindenkit meg akarok szabadítani minden megkötözöttségétől! Ezért jöttem SZABADÍTÓNAK a Földre! De ezt a szándékomat el kell fogadnia annak, aki valóban szabad akar lenni!
Akarata ellenére senkit sem tehetek szabaddá, mert ha ilyet tennék, akkor képtelenné tennélek benneteket arra a szeretésre, amely boldoggá teheti az embert! Ha e mondatomat átgondolod, akkor igazat fogsz adni Nekem, és megérted, hogy nem tehetem meg azt helyetted, amit neked kell megtenned. Azt el kell fogadnod, ha a józan eszedre hallgatsz, hogy amit neked kell megtenned, azt meg is tudod tenni! Igen, mert amit nem tudsz megtenni, azért semmiképpen sem lehetsz felelősségre vonható sem Isten, sem emberek előtt!
12 HANG – Mi a talentum a példabeszédben? **
A talentum elsősorban nem képességet, hanem lehetőséget jelent az Én evangéliumaim alapján. Ha valaki felhasználja lehetőségeit, akkor azok megsokszorozódnak. Akinek csak arra van szeme, hogy egy lehetőséget kapott, és azt is elszalasztotta, az kifosztottnak éli meg magát.
Ha talentumok alatt képességeket értesz, akkor önismereted alapján számot tudsz adni magadnak róluk. Tisztítsd a szíved szemét, vagyis erősítsd hitedet, hogy vedd jobban észre azokat a lehetőségeket naponta, amelyek alapján a szeretést és a szeretni tanítást egyre jobban meg tudod élni. Ennél konkrétebb választ kérdésedre Isten nem adhat! Nem, mert nem bábu vagy, hanem életedért felelős személy, és ezt a felelősséget senkire át nem háríthatod!
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-20, 06:56

13 HANG – Boldogságod forrása benned van **
Abban a reklámvilágban, amelyben éltek, ömlesztve kapjátok a legkülönbözőbb recepteket, pirulákat, módokat arra vonatkozóan, hogy miképpen lehet könnyen és gyorsan lefogyni, miképpen lehet különböző párkapcsolatokat kialakítani. Én, Jézus, nem állhatok be ebbe a dömping-vonalba! Én, Jézus, csak arra tudok vállalkozni, hogy segítelek benneteket gondolkodni, és segítem számotokra kialakítani azt az értékrendet, amelynek felvállalásával megtalálhatjátok szívetek békéjét. A boldogság, a szívbéke nem olyan, mint egy pirula. Nem úgy van, hogy bedobod a húszfillérest, és kijön a stolverk.
Érzelmileg felfűtött vágyaitok álom-magaslatairól le kell szállnotok a mélybe! Ez azt jelenti, hogy életed problémáinak megoldását nem kívülről, hanem belülről elindulva kell elkezdened. Látnod kell, hogy hol tartasz, és mit akarsz elérni! A boldogság nem ruha, amelyet kívülről magadra szabhatsz, hanem teremtettséged folytán forrás, melynek eredője Én, Jézus vagyok, és te vagy a folyam. E forrás benned van, s akkor válik tisztává, ha eltakarítod azt a sok hordalékot, amely akadályozza, hogy a folyam, tehát a te életed, megtisztuljon Általam, a Forrás által!
Amint a bódulatot, úgy a boldogságot sem adják ingyen! Te is fizetni jöttél le a Földre! A nagyját Én, Jézus, már kifizettem a számládnak! Neked már csak hozzá kell ehhez járulnod. Hozzám kell járulnod! Nagyon szeretném, ha megértenél! Nagyon szeretném, ha boldog lennél! Nagyon szeretném, ha rájönnél arra, hogy csak Velem, Általam és Bennem lehetsz boldog! Függetlenül a súlyodtól, függetlenül bármiféle párkapcsolattól.
14 HANG – A mélységben a szeretet honol **
Ne a "magasba" szálljon az imád, hanem a mélybe! Szíved mélyén él a téged boldogítani akaró, a benned boldogító módon jelenlévő Istened!
Az a sok zavar, amelyet a felszínen kavarogni látsz, ne gátoljon abban, hogy a mélységeket keresd! Valamikor tanítványaimnak azt mondtam, hogy evezzenek a mélyre, s ott vessék ki a hálójukat. Hallgattak Rám, s nagy áldásban volt részük.
A mélységben mindig a SZERETET honol! Igen, mert nemcsak Isten Szeretet, de minden szellemi lény is egy megteremtményesült szeretet, még akkor is, ha nem tud erről. E téren a tudatlanság egyben a boldogtalanságnak és a menekülés vágyának is forrása.
Szegény gyermekeim! Fennakadtok a látszaton, ahelyett, hogy megtanulnátok örülni annak, hogy be van írva nevetek a mennyben. Minden szellemi lény nevét a szívemben hordom. Akkor történik meg bennetek az újjászületés, amikor erre rájöttök. Ennek megtörténte csak idő kérdése.
Egyszer mindenkinél megszűnik a menekülés. Mindannyian előbb-utóbb bele fogtok fáradni abba a menekülésbe, amely kívülről hiteget benneteket a boldogság illúziójának kergetése által. Tudnod kell, hogy csak belülről indulhat el gyökeres megoldás. Tudnod kell, hogy csak magadért felelsz. Tudnod kell, hogy a földi élet rajtad kívül a te számodra soha nem lehet Mennyország. Tudnod kell, hogy a földi élet poklában kell megtalálnod magadban a Mennyországot. Tudnod kell, hogy mielőbb megtalálja valaki önmagában a Velem, a te Jézusoddal, való találkozást, békémmel találkozik önmagában!
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-21, 05:54

15 HANG – Te is végy komolyan Engem **
A partnerkapcsolatok sikere nem azon múlik, hogy ki mennyire akarja ezt sikeressé tenni. Teljesen mindegy, hogy magadat vagy a másikat hibáztatod egy ilyen kapcsolat elrontásáért, s hiába határozod el, hogy a jövőben majd jobban fogsz ügyelni arra, hogy ne romoljon el az ilyen kapcsolat. El fog romlani! El, mert csakúgy, mint az igazságtalanság, az embertelenség elleni küzdelem nem vezet sehová, csupán az irgalom rendjének felvállalása, a párkapcsolat is csak akkor remélhető, hogy egy életre szóló hűséget is jelent, ha nem ennek biztosítására, hanem a Velem, Jézussal történő élő kapcsolatra teszitek a hangsúlyt. E téren is áll e kijelentésem: Nálam nélkül semmit sem tehettek!
Drága Gyermek! Én, Jézus, annyira komolyan veszlek téged, hogy teljesen kiszolgáltatom Magamat neked. Te is végy Engem, Jézust, a te Jézusodat, halálosan komolyan!
16 HANG – Egy halott gyermekről **
Kislányotokat nem veszítettétek el! Isten képére teremtett szellemi lény nem tárgy, amit lehet birtokolni, amit lehet elveszíteni. Kislányotok Isten képére teremtett szellemi lény! Tehát sem nem birtokolható, sem el nem veszíthető. A mulandó földi élet árjában a személyi kapcsolatok végleges megszűnése képtelenség! Igen, mert a Szentlélek a kapcsolatok lelke, s a Szentléleknél nagyobb erő nem létezhet a világon. Még azok a személyi kapcsolatok is, amelyeket tudatosan akartok megsemmisíteni, 'valamikor' életre kelnek! Szó sem lehet tehát arról, hogy kislányotokat elveszítettétek volna!
Csak a mulandóságban gondolkodni az örökkévalóságra teremtett embernek olyan, mint amikor egy vonaton utazó kitörli tudatából azt, hogy utazik! Az ilyen ember értetlenül áll az előtt a tény előtt, hogy útitársai szépen, sorjában leszállnak mellőle. Ettől ugyan kétségbe eshet, de ennek nem az az oka, hogy leszálltak társai, hanem az, hogy kitörölte tudatából, nem ápolta tudatában azt a tényt, hogy úton van, s majd neki is le kell szállnia, ha akarja, ha nem.
17 HANG – Megfelelő társat találni **
Ha akarnál, találnál társat, de nem „megfelelőt”! Valójában olyan társ nincs is, aki bárkinek is mindenben megfelelne. Nincs, mert minden párkapcsolatnak az kellene hogy legyen a lényege, amit így nevezhetnék: Két ember tudatosan vállalt Szentlélek által irányított élete! Ha volna két ilyen szellemi lény, akkor számukra értelmetlen lett volna otthagyni a Mennyországot, és leszületni a Földre! Még Nekem, Jézusnak, és Anyámnak is voltak olyan súlyos vitáink, amelyek azt igazolták, hogy nem vagyunk egymásnak „megfelelőek”!
Amit egészen biztosan meg tudok ígérni, az az, hogyha legfőbb törekvésed az marad, hogy a Velem, a te Jézusoddal, való kapcsolatodat ápold, akkor ha erre szükséged lesz, feltétlenül bele fogsz „sodródni” olyan párkapcsolatba, amely segíteni fog kapcsolatunk elmélyítésében. E téren a várakozni tudásod komoly jele az Irántam való szeretetednek!
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-22, 08:19

18 HANG – Életátalakítás szükséges s boldogsághoz **
Amíg azt várod, hogy mások körülötted megjavuljanak, addig a csalódások sorozatának teszed ki magadat. Neked azt kell tudomásul venned, hogy az istenszeretőknek minden a javára válik, tehát körülményeidnek nem a megváltoztatása, hanem tükörként elfogadása teszi lehetővé azt, hogy átalakítsd gondolkodásodat.
Gondolko¬dás-átalakítás nélkül nincs életátalakítás! Ha nem oka, hanem elszenvedője vagy a családi veszekedéseknek, akkor te az Én sorsomból részesülsz, s ezt inkább vedd kitüntetésnek, mint büntetésnek, mivel Én, a te Jézusod, egy örökkévalóságon át részesíteni fogom békémben, örömömben, boldogságomban azokat, akik vállalták a Földön azt, hogy ártatlanul részesülnek szenvedékeny sorsomban.
Te ne megtéríteni akard környezetedet, hanem önzetlenül szeretni. Hidd el, hogy Istent nagylelkűségben nem lehet felülmúlni!
19 HANG – Ember embert soha nem boldogíthat **
Isten senki földi lényt nem rendel senki mellé! Ezért nem vonható soha Isten felelősségre! Mindenki saját maga dönti el, hogy kivel, ki által akarja elkötelezni magát Nekem, Jézusnak! Mert minden kapcsolatnak ez kell legyen a lényege, a célja! Ember embert soha nem boldogíthat! Nem erre van teremtve! Csupán arról lehet szó, hogy ember embernek könnyíteni vagy nehezíteni képes a Hozzám vezető úton a haladást. Csak erről és kizárólag csak erről lehet szó!
20 HANG – Szeretni tanítás a cél **
Van egy mindenkire nézve kötelező, általános cél, amiért leszülettetek a Földre. Ezt így tudnám megfogalmazni: A mindenkit szeretés felvállalása mellett a másokat szeretni tanítás.
Csak jót akarhatsz mindenkinek, ha jót akarsz magadnak! Ez ÁLLAPOT kell hogy legyen benned. Törekvéseidnek pedig arra kell irányulnia, hogy ezt az ÁLLAPOTOT felkínáld mindenkinek, akivel kapcsolatba kerülsz az életedben.
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-23, 02:15

21 HANG – A társkapcsolat rendezésének feltétele **
Minden rossz egy elrontott jó. Minden párkapcsolat lelke a Szentlélek. Ő a kapcsolatok Lelke. Ezt, a ti nyelvetekre lefordítva, így tudom mondani: Minden kapcsolat annyiban emberi, amennyiben úgy segíti a párokat szeretetük kibontakozásában, hogy a végső, örök célt célozza meg.
Tehát e kérdésre: „Mi ez az örökkévalósághoz képest?”, értelmet megnyugtató választ kell adnotok magatoknak. Így is mondhatom: Minden párkapcsolat, minden társkapcsolat alapja az Istennel való kapcsolat!
A Velem, Jézussal kialakított és ápolt kapcsolat az a bizonyos első „gomb”, amelyet jól kell gombolni. Ha valaki nem jól gombolja be ezt az első gombot, akkor minden csak a felszínen rendeződhet, de az utolsó 'gombnál', élete végső pillanatában, értelmetlenné és értéktelenné válik minden!
Tehát ha a Velem való kapcsolatodat rendezed, ápolod, akkor ennek szinte automatikusan következménye lesz az, hogy rendeződik társ-kapcsolatod.
22 HANG – Mindenki önmagáért felel **
Nem feladatod az, hogy mások miatt aggódj. Sem nekik, sem magadnak nem használ semmit az, ha bárkiért is aggódsz. Az nem önzés, ha nem aggodalmaskodsz mások miatt sem, hanem okosság! Soha nem láthatod, hogy abból, amit te most rossznak látsz, Én, Jézus, milyen jót tudok majd kihozni!
Nemcsak boldoggá nem lehet senkit tenni, de boldogtalanná sem! Mindenki önmagáért felel. Tehát azért, hogy saját szívének békéjét, amely nem más, mint az Én jelenlétem bennetek, hogyan őrzitek abban a világban, amely semmiképpen sem Mennyország.
Benned vagyok, és érted vagyok benned! Napi imáid, okosságod által meglátott teendőid elvégzésénél többet nem kérek tőled.
23 HANG – Csalódások a múló kapcsolatok után
Amíg múló kapcsolatoktól várod életed megoldását, addig mindig csalódásnak teszed ki magad. Egyedül a Velem, a te Jézusoddal kiépített, megélt kapcsolat képes fejedben és szívedben rendet, békét, harmóniát teremteni.
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-25, 06:29

24 HANG – Nem kell keletre utaznod **
Én, Jézus vagyok az orvos és orvosság egyaránt. Ahhoz, hogy Velem találkozz, nem kell sem keletre utaznod, sem valami különleges meditációs formát kitanulnod, sem rendkívüli aszketikus gyakorlatokat végezned. Csupán azt kell tenned, hogy hidd el: ott vagyok a szívedben! Ha reggel, délben és este csak öt-öt percet szánsz arra, hogy beszélgess Velem, aki benned élek, akkor máris gyógyulni, erősödni fog a lelked. Természetesen rajtad kívül soha nem lesz Mennyország a földi élet, de magadban mindig megtalálhatsz Engem!
25 HANG – A boldog örökkévalóság gyermeke vagy **
Neked nem a társad miatt kell hűségesnek lenned! Neked nem a társad miatt kell boldognak vagy boldogtalannak lenned. Neked Miattam, a te Jézusod miatt kell olyannak lenned, hogy soha senkinek ne árts, mindig mindenkinek megbocsáss, és éld a szolgáló szeretet életét.
Mivel a boldog örökkévalóság gyermeke vagy, ezért társadat ugyanúgy kell szeretned most és a jövőben is, mint azelőtt. Miattam kell őt szeretned! Te már eljutottál arra a lelki fejlődési fokra, hogy ezt meg is tudod tenni (Lukács 6;36), ha még nem is jutottál el odáig, hogy ezért hálát is tudj adni!
26 HANG – A halál mindig sorsszerű **
A halál mindig sorsszerű a boldogság szempontjából! Sorsszerű olyankor is, ha valaki úgy gondolja, hogy ki tudja tolni földi életének határát, és sorsszerű akkor is, ha valaki úgy gondolja, hogy meg tudja rövidíteni földi életének idejét. Sorsszerű olyankor is, ha az előbbieket mások magatartása, tevékenysége, döntése idézi elő. Ha erre azt mondod, hogy akkor felesleges vigyázni magatokra, akkor nem értettél meg. Sorsszerű az is, hogy mindenki mindennel és mindenkivel kapcsolatban felel önmagáért! A halálnak tehát mindig van logikus magyarázata. A halál mindig következmény, ezért mindig sorsszerű!
27 HANG – Az emberi élet nem játékszer **
Az emberi élet nem játékszer! Nem veheted magadat komolyan, amíg nem veszed komolyan Teremtődet! Ha egy párkapcsolat nem törvényesített, tehát csak az ösztönvilágra épül, bár lehetne törvényesíteni, akkor a hűség szükségszerűen agyaglábakon áll. Bár van olyan eset, amikor a két fél között nagy a korkülönbség, s bizonyos anyagi érdekek biztosítják a hűség külső látszatát, de ez, mint te is tudod, nem az igazi! Nem, mert ilyen esetben mindenkor, akár kimondva akár kimondatlanul, de mindkét fél részéről feltétlenül kalkuláció, és nem az Általam megkívánt szeretet áll az ilyen kapcsolat hátterében. Ez természetes. Ezt tagadni lehet, de megváltoztatni nem! Bizony, a tények makacs dolgok! Aki az örökkévalóságot komolyan veszi, az a lehetőségek szerint feltétlenül törvényesíteni akarja kapcsolatát, mert a világnak bármely pontján csak ez nevezhető erkölcsösnek (Én, Jézus, csak a törvényesített kapcsolatot gondoltam hiteles kapcsolatnak: Máté 5;32).
Az, amit te említettél leveledben: - 'próbai' ok, meg 'biztonsági' ok, - az istentelenség kategóriájába tartoznak. Tőlem, Jézustól, az általad említett életfelfogás teljesem idegen!
28 HANG – Az Isten is időigényes **
Az Isten is időigényes! Tehát komolyan kell foglalkoznod Velem! Érted és veled mindent, de helyetted semmit! Ha komolyan törekszel arra, hogy problémáidra értelmet megnyugtató választ kapj, akkor ezt megkapod Tőlem. De ehhez vállalnod kell, hogy életedben ne csupán első, hanem ABSZOLÚT ELSŐ legyek. Ott vagyok abszolút első, ahol nincs második, vagyis Én mondom meg, hogy kinek és minek kell következnie (Mt 16;26). A gyakorlatban ennek felmérése a reggeli és az esti ima tartalma kell hogy legyen. Ezt legalább szándékvilágodban el kell fogadnod! Csak így tudok benned boldogító módon jelen lenni. Hidd el, minden belül dől el! Egyedül nem mész semmire, de Velem mindenre képes leszel, ami az előbb említett benső harmóniádat illeti.

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty2022-03-26, 07:01

29 HANG – Vizsgáljatok meg mindent
Az Általam, Jézus által, sugallt HANG-könyvek elfogadása senkire nézve sem kötelező. Egy magán-kinyilatkoztatás csak arra nézve kötelező, aki kapja. Mások számára ezt az elvet kell követni: Vizsgáljatok meg mindent! Ami nem ellenkezik az evangéliumaimban foglaltakkal, azt fogadjátok el akkor is, ha az evangéliumaimban csak magjában található. Én, Jézus, mindent átadtam nektek, de nem mindent fejtettem ki. Még sok mondanivalóm lett volna, de akkoriban még nem tudtátok volna mindazt feldolgozni magatokban. Ezért mondottam, hogy jobb nektek, ha elmegyek. A Szentlélek, akit küldök az Atyától (János 15;7), majd kibontja az idő tengelyén az Általam elmondott magocskákat.
Ne vedd hát zokon, ha a HANG-könyvekkel nem aratsz általános tetszést!
30 HANG – A Mennyország benned van **
Azt kell mondanom, hogy a Mennyország már most is benned van, csak neked a felszínen működő ártó erők elterelik a figyelmedet. Vagyis, figyelmed kézbentartására kell törekedned. Ebben feltétlenül számíthatsz segítségemre. De ez sem sültgalamb-ügy, ami csak úgy „magától” jön. Teljes erőbedobással kell törekedned arra, hogy figyelmedet ne kösse le a felszínen dúló erők ostoba próbálkozása!
Még valamit. Igaz, hogy a társkapcsolat lelke a Szentlélek, de az is igaz, hogy Ő elvárja e téren a ti figyelmeteket, nyitottságotokat és óvatosságotokat egyaránt!
31 HANG – Én vagyok az ÚT **
Abban a világban, amely körülvesz téged, valójában hiba keresned a végleges megoldást problémáidra. Egyszerűen nincs lehetőséged arra, hogy a rajtad kívüli világot szándékod szerint formáljad! Még az úgynevezett legsikeresebb embereknek is csak rövid távon és látszatra sikerül - bizonyos bódultság árán - kellemes ábrándban ringatni magukat! Aki úgy gondolja, hogy önmaga körül kell rendet teremtenie, önmaga körül kell rendnek lennie, az sem maga körül, sem magában nem képes önmagára találni, nem képes rendet teremteni. Reménye csak annak lehet egy jobb, szebb, tisztultabb, rendezettebb élet megtalálására, aki nem is annyira önmagában, hanem Bennem, Jézusban, akarja megtalálni élete értelmét.
Akik elkezdenek komolyan foglalkozni Velem, akik nemcsak olvassák, de átelmélkedve olvassák evangéliumaimat, életem történetét, és tanításomban felismerik, hogy mit jelent e kijelentésem: „Én vagyok az ÚT”, azok két nagyon fontos felismerésre fognak jutni. Az egyik az, hogy ti mindannyian a mennyei Atyának, tehát a boldog örökéletnek gyermekei vagytok. A másik az, hogy a bennetek boldogító módon való jelenlétemet felismerhetitek, tehát átélhetitek a hazataláltság örömét, ha vállaljátok azt a gondolko¬dás-átalakítást, amelyhez feltétlenül megadom mindenkinek a megfelelő erőt és lehetőséget, aki ezt kéri Tőlem.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 31 Empty

Ezoterika
Vissza az elejére 
31 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Ezoterika

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szemlátomás-áthallás Művészete :: FILOSZ :: KARSAY ISTVÁN FÓRUMA-
Ugrás: