|
| Ezoterika | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Karsay Legaktívabb tag
Hozzászólások száma : 5012 Join date : 2020. Jan. 08. Age : 66 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-03, 06:38 | |
| HANG – Elviselhetetlen számomra férjem halála
Kérdező: Nem tudom feldolgozni férjem halálát. HANG: "Drága Gyermekem! Férjednek most sokkal jobb a sorsa, mint valaha is lehetett volna a földi életében! Ő már egyértelműen látja, hogy sem a földi mulandóság, sem az emberekkel való szoros kapcsolat nem tesz senkit igazán emberré! Emberré az válik, aki még az embereket is Istenért szereti, s nem önmagukért. Igaz ember az, aki nem arra törekszik, hogy neki legyen jó, hanem arra, hogy a másik ember találja meg egyre jobban az Istent. A te férjed végre Rám talált! E miatt nem bánkódnod kellene, hanem örülnöd! Örülj annak, hogy neki már nem kell szenvednie a földi élet poklában! Örülj annak, hogy olyan gondoktól, bajoktól, szenvedésektől szabadult meg, amelyektől sem te, sem más soha meg nem tudta volna őt szabadítani. Ő megtalálta azt, amiért érdemes volt megszületnie! A te fájdalmad abból az önzésedből ered, amelyet szeretetnek kereszteltél el. Tudom, hogy tele vagy jó szándékkal! Tudom, hogy most még nem látod át, hogy benned is, mint minden emberben, olyan rejtett önzés lappang, amelyet nagyon nehéz leleplezni, és még nehezebb megszüntetni. Csak az tudja megszüntetni, aki végleg eldöntötte, hogy nem fog sokat törődni a mulandósággal, de annál többet az örökkévalósággal! Minden embernek, tehát neked is az lenne a legfőbb feladatotok, hogy halálotok órájára készüljetek. Mindenkinek arra kell törekednie, hogy a halála órája legyen a legboldogabb órája! Ne feledd! Vándorok, utasok vagytok! A te vonatod sincs már messze a végállomástól! Magad is meg fogsz döbbenni, hogy milyen hamar odaért életed vonata! De erre készülnöd kell, ha találkozni akarsz azokkal, akiket a Földön valóban szerettél. A szeretet országába nem lehet bemenni az önzésnek semmiféle batyujával. Csak ha nem azzal töltöd napjaidat, hogy magaddal foglalkozz, csak ha derűs szívvel, kiegyensúlyozott lélekkel teszed azt, amit másokért tehetsz, akkor remélheted, hogy az örök boldogság várományosa lehetsz. Hidd el, hogy eltávozott férjed egyáltalán nem örül annak, ha azt látja, hogy te nem örülsz annak, hogy ő már célba érkezett. Inkább fáj neki az, hogy te azt szeretnéd, ha ő még mindig azon a nyomorúságos Földön szenvedne, amely neked is és minden földi halandónak sokkal több szenvedést tartogat, mint örömöt. Mindaz, aki a mulandóság miatt kesereg, nem értett meg semmit az Én tanításomból. Én, Jézus, egyik legfontosabb mondanivalómnak éppen azt tartottam, hogy az igazi élet megnyerése csak annak lehet valóság, aki vállalja a mulandó élet elvesztését! Drága Gyermekem! Őrangyalod és még sokan drukkolnak neked, hogy találd meg szíved békéjét. Ez kizárólag tőled függ! Megáldalak az OKOSSÁG LELKÉVEL!"
| |
| | | Karsay Legaktívabb tag
Hozzászólások száma : 5012 Join date : 2020. Jan. 08. Age : 66 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-04, 04:44 | |
| HANG – Elzülött a gyermekem
Kérdező: Züllött gyermekemért könyörgöm! HANG: "Drága Gyermekem! Két dolgot kell beépítened életedbe. Az egyik az, hogy gyermeked hiába fut Előlem, előbb-utóbb rá fog eszmélni arra, hogy Én vagyok az ő életének is egyetlen megoldása. Mikor lesz ez? Ez annyi külső és belső tényezőtől függ, hogy értelmetlen lenne találgatásokba bocsátkozni. A lényeg az, hogy meglesz! Addig viszont, amíg ez be nem következik, hidd el, hogy mindig megadom azt az erőt, amire szükséged van ahhoz, hogy szíved békéjét, a Velem való kapcsolat élő bizonyosságát el ne veszítsd! Nem arról van szó nálatok, hogy rosszul nevelted volna gyermekedet. Mint tudod a Bibliából, az első emberpár is egyformán szerette, nevelte gyermekeit, s az egyik mégis testvérgyilkos lett! Azt kellene megértened, hogy a te életed nem lehet megkötözve gyermeked életével, mert nem lehet az almafa azonos az almával! Meg kell tanulnod úgy elengedni gyermekedet, amint a fa elengedi gyümölcsét! Ne az ő sorsa érdekeljen, hanem a te szíved békéje! Ezt nem gyermeked adhatja meg neked, hanem Én! Ha gyermekedtől várod, akkor bódulatban élsz, és nem boldogságban. A hazataláltság érzését vagy Én adom meg neked, vagy senki! Ez nem önzés, hanem egészséges önszeretet! Ez pedig CSÚCSÉRTÉK! Ha te tartod el gyermekedet akkor, amikor ő már önellátó lehetne, akkor te sajnálatból bűnrészességet vállalsz vele! Csak akkor leszel képes magadban békét teremteni, ha olyan válaszút elé állítod gyermekedet, aminek következménye lehet az is, hogy ő elhagy téged! Amíg a te kenyeredet eszi, addig meg kell felelnie annak a házi szabálynak, amelyet te írsz elő számára. Ha nem tartja meg, akkor számára föl is út, le is út! Te nem felelsz érte! Te csak magadért felelsz! Minden megkötözöttség torzítja szívetek szeretetét. Feltétel nélkül csak Engem lehet szeretni úgy, hogy az boldogítson is. Mindenki mást csak feltételekkel lehet szolgálni. Csak az ilyen szolgálat a helyes szeretet! Higgy Bennem! Megáldalak az ERŐ és a SZABADSÁG LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-05, 05:26 | |
| HANG – Emberekről, angyalokról
Kérdező: 1. Minden kitörlődik születésekor az emberből? 2. Sok a téves tanítás. Talán még jobb a semmilyen tanítás. 3. Az angyalokról kérdezem a HANG-ot. HANG: "Drága Gyermekem! 1. Szó sincs róla, hogy minden kitörlődne annak tudatából, aki megszületik itt a Földön. Csupán arról van szó, hogy az az „eszköz“, amit emberi testnek neveztek, fokozatosan fejlődik, és fejlődésének mértéke szerint egyre több „hozott” információhoz jut. Ehhez még azt is hozzá kell tennem, hogy nem egyforma szintről jöttetek le a Földre, így nem egyforma mennyiségű és nem egyforma minőségű információs anyagnak vagytok birtokában. De nemcsak erről van szó. Mindenkinek van lelkiismerete. Ez egy olyan mikrofon, amelyen keresztül Isten szól hozzátok Az igaz, hogy a lelkiismeret nem akármilyen mikrofon, hanem egy elhangolódott mikrofon. Én, Jézus, ha nem tudnád, azért mondtam már beköszöntőmben nektek, hogy hangoljátok mikrofonotokat Hozzám, vagyis, alakítsátok át, formáljátok át gondolkodásotokat (a metanoia, amit ti általában bűnbánatra felszólításnak fordítotok, elsősorban szemléletváltást, gondolkodás-átalakítást jelent), mert nagyon is tudtam, hogy nem „üres” tudattal születtetek. Hibás ismeretek tömegét hoztátok magatokkal, és ezekhez az ismeretekhez, jó szándékotok és nyitottságotok mértéke szerint, még tesztek is hozzá. Mindenki tudja, hogy nincs erkölcsi nevelés, csak erkölcsi önnevelés van. Ez azt jelenti, hogy mindenki felel önmagáért. Nincs felelősség-áthárítás. Aki valóban Engem keres, az előbb-utóbb tapasztalatból fogja megismerni azt az igazságot, hogy az istenszeretőnek minden a javára válik. Igen, mert az Isten a körülményeknek is az Istene azok számára, akik az övéi! Ne féltsd a jó szándékú embereket. Sajnálni lehet őket, mert valóban hibáikon kívül kénytelenek kereszteket hordani, amelyek nem szükségszerűek. Nektek, akik Engem, Jézust, ismertek, feladataitok közé tartozik az is, hogy szebbé tegyétek a Földet. Erre rajtatok kívül - hosszú távon - más nem is képes! Akiben Én, Jézus, élhetek, az feltétlenül missziós lelkületű! 2. Döntően tehát nem a tanítás milyensége a legfontosabb, hanem a minden emberben megformált szándék! A jó szándékú ember tud a tévtanokból is jót kihozni, és a nem jó szándékú ember is tud kitalálni valami rosszat a legjobb tanításról is. A HANG-könyvek alaptartalma: ÉGI BÉKE A FÖLDÖN! Ha tudnád, hogy hányan vannak, akik támadják e könyveket, pedig talán még el sem olvastak belőlük egyet sem! Ha tudnád, hogy hányan vannak olyanok, akik egy-egy HANG-könyv elolvasása után szinte ujjonganak, mert saját szívük, lelkük hangját hallják ki belőlük. Hidd el, jól van itt minden elrendezve! 3. Kétségtelen, hogy azok a szellemi lények, akiket ti angyaloknak neveztek (e szó: angyal = küldött), Istentől kapott szerepük alapján mutatkoznak be nektek. ABRÓZIA olyan illatos olajat jelent, amely a boldog örök életre képesít. A te őrangyalodnak ez a neve, mert ez a szerepe. Amiket te kérdezel az angyalokról, azok egy része nem tartozik a lényeghez, s ezekre adott válaszom inkább félreinformálnának téged, semmit közelebb tudnál kerülni hozzájuk. Annyit elmondhatok róluk, hogy minden szellemi lény véget nem érően fejlődik a szeretetben, boldogságban, de mindig teljes. Minden, ami organizmus, így növekszik. Ezért ők is növekednek, gazdagodnak lélekben olyankor, amikor nektek segíthetnek! Amikor tehát kéred az angyalok segítségét, akkor magadnak is, nekik is örömet okozol. Elvben nem kizárt, hogy valakinek a védőszentje egyben az őrangyala is legyen. De nem ez a jellemző! Amint a Földön is, minden szerep egyszer véget ér, úgy a szellemvilágban is, azok a szerepek, amelyek betöltötték küldetésüket, más szereppel cserélődhetnek fel. A szellemvilág kimeríthetetlenül gazdag világ! Te is beletartozol, hozzátartozol ehhez a világhoz. Ebben a világban vannak azok az erőforrások, amelyekből táplálkoznod kell, hogy a földi élet lehúzó erői fölött Én, Jézus, diadalmaskodni tudjak általad, veled és benned. Nagyon szeretlek, és megáldalak SZÍVEM SZERETETÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-07, 07:22 | |
| HANG - ÉRDEKEL A MÚLT ÉS A JÖVŐ
Kérdező: 1. Mi az eredete a szárnyas lények ábrázolásának? 2. Miért nem tájékoztat bennünket a Biblia az emberiség előtti korról? 3. Mikor és miért lettünk teremtve? 4. Az új Földön mit fognak a szerencsések csinálni? 5. A bennünk lévő teremtési vágy csak Istentől jöhet! 6. A Mennyországban végül is mihez kezdünk? 7. Mit mondjak ezekről a növekvő gyermekemnek? HANG: "Kedves Barátom! A Földet, egy országot, egy várost, egy házat, de még egy fát is különböző oldalról lehet megközelíteni. Bármely oldalról közelíted is meg, mindig hiányolni fogod a másik megközelítési mód eredményeit. Ha pedig olyan látásra tennél szert, mely által egyszerre minden oldalról szemlélhetnéd ezeket, akkor is hiányérzeted lenne. Miért? Azért, mert akkor is mindent csupán "kívülről" látnál! A Teremtő mindenben benne van létbentartó módon! Tehát mindenben csak belülről kifelé van a megoldás. Minden teremtmény két út előtt áll e téren. Vagy elfogadja ezt, vagy ágál ellene! Te ágálsz ellene, és jól teszed, hogy ágálsz! Csak ezáltal jutsz te is belülről arra a végkövetkeztetésre, hogy a külső próbálkozások előbb-utóbb mind zsákutcák! A legtöbb ember nem ágál, hanem csendesen belenyugszik a tényekbe, és így, mintegy ruhaként húzza magára azt a természetelle¬nes kényszerzubbonyt, amely végül is lelkileg lustává zsibbasztja hordozóját. A misztikusok azért a világ legnagyobbjai a földi élet szellem-birodalmában, mert belülről, a FÉNYBŐL indulnak el. Te is ezek közé tartozol! "Kezdet¬ben volt a VILÁGOSSÁG!" Bennem EZ jelent meg közötte¬tek! A szeretés és a megismerés! A szeretés teremtő erőt hordoz. A megismerés pedig a szépség ideáját! E kettő teremtetlen VALÓSÁGA maga az ISTEN! E kettő: ACTUS PURUS, belülről megvalósító, véget nem érő, tehát örök teremtés! E KETTŐ befelé azért HÁROM, mert az ERŐNEK és az IDEÁNAK a FOLYAMATA is VALAKI! Nem kell tehát tartatnod attól, hogy más dimenziókban az unalom, a lustaság vár rátok! Ellenkezőleg! Az unalom, a lustaság csak a kívülről szemlélőnek lehet osztályrésze, és kell is hogy az legyen! Mivel ez idő kérdése, ezért van újraszületés! Misztikussá kell válnotok ahhoz, hogy belülről a szépséget, a harmóniát véget nem érő gazdagodásban kibontó TEREMTŐ ERŐVEL kapcsolódjatok össze! Ez csak a FOLYAMAT, a SZENTLÉLEK által történik! Most rámutatok, megválaszolom belülről, röviden, kérdéseidet. 1. Az emberi vágyak fantázia-szárnyalásai különböző erő-szimbólumokban formálódtak meg akkor, amikor még a misztika volta a szellemi lényeknek, tehát az embereknek természetes itt a Földön. 2. Ember előtti kor az ember számára nincs! "Belülnézetben" nincs sem múlt, sem jövő! Csak jelen van! MINDIG CSAK JELEN! 3. A jelenben és a jelenre lett mindenki teremtve! Tehát arra, hogy mindannyian a teremtő erőnek és a teremtetlen szépségnek, harmóniának megélői legyetek. 4.5. kérdéseidre már röviden válaszoltam. 6. A Mennyország nem statikus állapot. A fejlődésben, a teremtő erő működésében nincs megállás (1Jn 3;2)! 7. Gyermekednek a jóakarat boldogító megéléséről kell tanús¬kodnod azon a szinten, amelyen ő áll! Megáldalak a BÖLCSESSÉG LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-08, 08:00 | |
| Hang – Eretnekségről, szektásságról
Kérdező: Mondható-e eretneknek az, aki a HANG-könyvek szerint alakítja a gondolkodását? HANG: Ha valaki eretnekséggel vádol benneteket, akkor kérdezzétek meg tőle, hogy mit ért e szó alatt. E szó többértelmű! Általában kétféle értelemben szoktátok használni. Az egyik: ha valaki bizonyos tárgykörben a tömegtől eltérő véleményt képvisel, akkor eretneknek szokták nevezni. Ezt inkább szektának kellene mondanotok. Ilyen értelemben Én, Jézus, és követőim, zsidó eretnekek, szektások voltunk De ebben az értelemben szektás mindaz, aki rendszeresen templomba jár, mivel ezek ugyancsak kisebbségben vannak azokkal szemben, akik nem járnak rendszeresen templomba. Ilyen értelemben, ha az általános (univerzális) HITET képviselitek minden megszorítás nélkül, akkor tudomásul kell vennetek, hogy eretneknek, szektásnak mondanak benneteket azok, akik nem vállalják e HITET megszorítás nélkül. Univerzális HIT: minden ember hisz abban, hogy ő ember, és joga van másoktól is elvárni azt, hogy őt embernek nézzék. Ugyanakkor köteles ő is minden embert - fajától, bőrszínétől, nemzetiségétől, nemétől, korától, erkölcsi, testi, lelki, szellemi szintjétől, sérüléseitől függetlenül - embernek nézni. Előbb-utóbb bizonyos, hogy eretneknek, szektásnak fognak majd mondani benneteket a speciális hit képviselői. Speciális HIT: csak bizonyos hitvallás keretében megfogalmazott tételek elfogadása után fogadnak el egyenértékű embernek azok, akik ezt a HITET, ezt az általuk megfogalmazott hitvallást vallják. A többi ember kizáratik ebből. Én, Jézus, eljöttem, hogy elmondjam és megéljem előttetek az univerzális HITET! Nem vallásalapítónak jöttem! Csak ti csináltatok Belőlem vallásalapítót (ma már sok vallás alapítót)! Furcsa módon, vagy nem is olyan furcsa módon, e sok vallás - Rám hivatkozva - mindegyik különbnek tartja magát a többinél! Én, Jézus, azért jöttem, hogy elmondjam, előttetek megéljem, és számotokra Általam, Velem és Bennem lehetővé tegyem azt, hogy - ti is Istenért! - minden embert szerető emberekké tudjatok válni, és senki ne gondolja magát különbnek a többinél. De kevesebbnek sem! A másik: ha valaki az „eretnek” szó alatt azt érti, hogy azok az eretnekek, akik egy Tőlem származó igazságot annyira hangsúlyoznak, hogy ennek következtében más, Tőlem származó igazság nemcsak árnyékba, de tagadásba is kerül. Ha valaki ilyennek gondol benneteket, akkor meg kell kérdeznetek az illetőt, hogy melyik Tőlem származó igazságot tagadjátok az általatok képviselt Tőlem származó igazság által. Bizton állíthatom, hogy nem fognak tudni olyan Tőlem származó igazságra találni, amelyet tagadnátok, ha az általános HIT alapján álltok! Így hát csak addig lesztek szektássággal vádolhatók, amíg számszerinti kisebbségben lesztek a többiekkel szemben. Az pedig mindenkor és mindenki előtt tudott dolog, hogy az igazságnak soha nem kritériuma, az igazságot soha nem az döntötte el, hogy hányan képviselik! Ne félj, te kisded nyáj! Tetszett az Atyának, hogy nektek adja az országot! (Lukács 12;32)!
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-09, 05:09 | |
| HANG – Karmikus sorsomról
Kérdező: Beszédhibám orvosolható? HANG: "Drága Gyermekem! 1. Egy kérdéssel kezdem. Orvosod egyik szervedben “gyári hibát” állapított meg. El tudod képzelni Istenről, hogy fusimunkát végez? El tudod képzelni, hogy úgy szeret, mint senki mást a világon, és mégsem gyógyít meg? Ha nem, mi okból eredhet beszédhibád? Először is megnyugtatlak, hogy nem földi születésnapodon teremtettelek. Ez azt is jelenti, hogy beszédhibádat nem én gyártottam, hanem te magad. Előző életedben sok embertársadnak okoztál olyan érzést, mint ami jelen életedben a beszéd közben elkísér. Amikor előző életed végén tisztánlá¬tásra jutottál, mérhetetlenül bántott múltad, és azt kérted Tőlem, hogy ezt a testi hibát beépíthesd sorsvonaladba. Én megengedtem neked, s te akkor hálás voltál Nekem ezért. Tudtad, hogy ezzel a nehézséggel meg fogsz tudni birkózni, és alig vártad, hogy szárnyalhass Hozzám. A Hozzám, Lelkemmel való szárnyalás vágya vitt a repüléshez, ahol a fizikai magasság fehér, napsütéses csendjében kerested és vélted megtalálni szívbékédet. Langyos, langyos, de még nem meleg és nem is forró, ahogy a társasjátékban szokták mondani. Szívbékéd kulcsa, és amire leszülettél, az, hogy Engem megtalálj a szívedben. Engem csak a gondolkodás-átalakítás fárasztó munkájával, a senkinek nem ártás, segítés, vissza nem bántás következetes gyakorlatával találhatsz meg, de akkor, akár egy nyomortelepen vagy egy zsúfolt irodában is boldognak érzed magad. Élethivatásod a recept testi gyógyulásodhoz is. Minél kevesebbet fogsz foglalkozni magaddal és minél többet a szeretet kisugárzásával, azaz Velem, annál kevésbé fog gyötörni meglevő hiányosságod. Próbálj meg a feltétel nélküli szeretetről hittel, átéléssel beszélni valakinek! Csodát fogsz látni. Ahogy erősödsz a szeretetben, ahogy megtalálod Isten országát, a boldogságot szívedben, úgy fog egyre lényegtelenebbé válni számodra a repülés, ami jelenleg számodra póttevékenység. Mondj gyakran hálaimát Nekem, köszönd meg, hogy körülményeid tükröt tartanak eléd.
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-10, 07:29 | |
| HANG – Félek a szellemektől
Kérdező: 1. Érzem a szellemeket, és ilyenkor félek. 2. Hogyan küldjem el azokat a szellemeket, akik nem akarnak távozni? HANG: "Drága Gyermekem! 1. Őrangyalod felülmúlhatatlanabbul nagyobb erőt képvisel, mint az összes ártó erők együttvéve! Legalább odáig juss el, hogy csinálj úgy, mintha ezt elhinnéd! Így tudod gyakorlati valósággá, érzékelhetővé emelni az őrangyalodból feléd áradó isteni erőket. Ezek az erők akkor is valóságosak, ha nem éled át őket élő hittel, csak így, önmagukban pont azokat a pillanatokat nem tudják feloldottá tenni benned, amelyekben rád tör a szorongás. 2. Leghatékonyabban akkor sugárzod ki magadból a téged és mindenkit áldásosan érintő égi fényt, ha dicsőítő imába kezdesz. Ha el kezded mondani azt, amit az angyalok énekeltek első karácsony éjszakáján: "Dicsőség a magasságban Istennek, és békesség a földön a jó akaratú embereknek!" Ha ezt ismételgeted hűségesen, akkor minden ártó erő elmenekül tőled, mert az ilyen dicsőítést ezek nem bírják elviselni. Ha pedig ilyen dicsőítő ima után sem érzel megkönnyebbülést, akkor tudnod kell, hogy nem ártó erők, hanem idegzeted játéka szórakozik veled. Ha így van, akkor gyógyulásért kell folyamodnod őrangyalodhoz, mert nála jobb szellemi vezetőd itt a Földön nincsen! Örülnék, ha örömömet át tudnám adni neked, de ehhez az szükséges, hogy a szolgáló szeretetet vedd nagyon komolyan! Sokkal komolyabban, mint a különböző meditációkat. Mindenki a szeretet, a szolgáló szeretet mérlegén méretik meg, és nem azon, hogy hogyan és mennyit és mit meditált. A hit és a hiszékenység között ég és föld a különbség! Akkor élsz hitből, ha hiszed azt, hogy el tudsz fogadni Engem Uradnak, Megszabadítódnak. Akkor vagy hiszékeny, ha ennek ellenére nyugtalanná válik a lelked. Igen, mert ilyenkor valaminek olyan erőt tulajdonítasz, amit annak Isten nem adott. Ez pedig nem más, mint babona! Megáldalak a BENSŐ BÉKE LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-11, 07:35 | |
| HANG – Félek látomásaimtól
Kérdező: Félek! Látomásaimban sok alak jelenik meg. HANG: "Drága Gyermekem! Te azt mondod magadról, hogy nagyon vallásos vagy. Ezalatt azt érted, hogy különböző imákat és külső szereket - szenteltvíz, rózsafüzér, stb. használsz nagy mennyiségben. Drága Gyermekem! A te félelmed nem szüntethető meg semmiféle ima vagy külső szerek használata által. Egyedül azáltal szüntethető meg, ha komolyan elhiszed, hogy benned élek, és ezáltal te a győztes oldalán állsz. Az egész világ is hiába fogna össze ellened, ha hiszel Bennem, mert Én legyőztem a világot! Elsősorban azt a világot győztem le, amely ártani tudna azoknak, akik szeretnek Engem. Annyira világosan elmondottam, hogy aki szeret Engem, azt Atyám is szeretni fogja, és lakást fogunk venni a minket szerető szívében. Tehát benned élek! Ha ezt nem hiszed el, akkor nem tudok veled mit kezdeni, mert senkire sem lehet rákényszeríteni sem a hitet, sem pedig azt, ami az élő hit velejárója, a benső békét. Nyugodtan oltsd el éjjelre a villanyt! A külső sötét semmit nem jelent annak, akiben Én, a világ világossága benne vagyok! Mint ahogy a legragyogóbb napsugár sem jelent semmit annak, aki szívében nem vagyok jelen, tehát aki sötétséget hord magában. Egyedül tőled függ, hogy hiszel vagy nem hiszel az Én boldogító, győzelmet jelentő jelenlétemben. Nagyon szeretlek, és nagyon szeretném, ha nem imádságoktól és szenteltvíztől, hanem az Én jelenlétemtől nemcsak várnád a megoldást, hanem hinnéd, hogy ez már meg is történt! Én, Jézus, mondom ezeket neked. Szeretlek, és Bízom Benned! Megáldalak a BIZALOM LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-12, 06:13 | |
| HANG - FÉLELMEIM VANNAK
Kérdező: Szeretnék megszabadulni szorongásaimtól! HANG:" Drága Gyermekem! A te problémád következmény, és éppen ezért nem szüntethető meg úgy, hogy közvetlenül akarj ellene tenni. Ha közvetlenül küzdesz ellene, akkor csak tüneti kezelést tudsz adni magad számára. De aránylag könnyen, sőt nagyon könnyen meggyógyítható e betegséged, ha közvetve állsz e probléma megoldásához. Tehát úgy, hogy három irányú kapcsolatoddal foglalkozol, éspedig hálatelt szívvel! Az első, a Velem való kapcsolatod. Nem erőltetni kell annak igazát, hanem afelett való örömödet, háládat kell kifejezned, hogy még hajad szálait is számon tartja a te jó Atyád, aki mérhetetlenül jobb, mint az egész világ jósága együttvéve! Tehát az első, hogy rendszeresen adj hálát Istennek az irányodban történő atyai gondoskodásáért. Olyan hatása van ennek, mint mikor egy szilárddá merevült anyagra oldószert csöpögtetsz. Minden csepp egyre jobban elősegíti a megmerevült anyag feloldását. A második az emberekkel való kapcsolatodért mondandó hála. Meg kell látnod, hogy az emberek jobbak, mint kívülről a látszat azt mutatja. Sajnos, a felszínen fodrozódó hullámok gyakran eltakarják a mélyben rejlő értékeket. Gondolj csak arra, hogy még az Engem keresztre feszítők között is legtöbben úgy vélték, hogy ezzel szolgálatot tesznek az Istennek! A harmadik vonatkozás, amelyért hálát kell rendszeresen adnod, az az, hogy Én benned élek! Én sokkal jobban hordozlak téged, mint te Engem. Sokkal jobban vigyázok rád, mint te Énrám! Ha rendszeresíted e három vonatkozásodért mondandó hálaimádat, akkor meg fogod tapasztalni, hogy Engem nem lehet nagylelkűségben felülmúlni! Megáldalak HÁLÁLKODÁSRA KÉSZTETŐ LELKEMMEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-13, 07:27 | |
| HANG – Férjem húsz év után válni akar
Kérdező: Több mint húsz éve vagyunk házasok. Férjem válni akar. Van-e kiút életem zsákutcájából? HANG:" Drága Gyermekem! Isten mindenható! De csak annak számára, aki úgy akar boldog lenni, ahogy Isten akarja! Aki nem úgy akar boldog lenni, ahogy azt az Isten akarja, azon az Isten sem tud segíteni! Mi által akar boldogítani Isten? Előbb arról mondok pár szót, hogy mi által nem. Isten senkit nem akar és nem is tud boldoggá tenni a körülmények által. Isten senkit nem akar és nem is tud boldoggá tenni egy másik ember által. Isten senkit nem akar és nem is tud boldogítani Önmaga által. E három NEM UTÁN elmondom, hogy hogyan akar és hogyan tud Isten mindenkit boldogítani. Kettőn áll a vásár! Rajtad és Istenen! Nem véletlenül írtam így a sorrendet! Azért írtam így, mert e sorrendből bizonyos értelemben az Istent ki is hagyhatom. De téged nem! Vagyis: RAJTAD FORDUL MINDEN! De azért írtam mégis melléd az Istent is, mert bár rajtad fordul boldogságod, de csak azáltal, hogy benn az életedben Istent abszolút elsőnek helyezed. Vagyis nincs második! Ha ezt megértetted, akkor kerül, amibe kerül, elindulsz a benső béke, vagyis a Földön elérhető boldogság felé. Isten akkor abszolút ELSŐ, ha minden áldott nap Ő mondja meg, hogy hogyan és miért kell élned. Azt, hogy kiért kell élned, azt nem mondja meg, mert éppen azért első, mivelhogy Érte élsz! Ilyen előzmény után, már mondhatom, hogy nincs olyan mélység, nincs olyan kétségbeejtő helyzet, amelyből ki ne hoználak, ha Engem fölvállalsz! Egy pillanatra se gondold, hogy képtelen vagy rá, mivel az Én erőm a te erőd mindaddig, amíg Nekem hátat nem fordítasz. Én sokkal jobban szeretlek téged, mint bárki szerethetne a világon. Nézz a keresztre! Hát így szeret téged az Isten! E szeretet elől nem lehet örökké menekülni! E szeretet mindig eléd kerül, és ezt mondja: 'Nézd! E kereszt másik oldalán hely van számodra is! Egy csak az tud lenni Velem, aki úgy adja magát Nekem, mint Én adom magamat neki! Az ember boldogság-forrása az Én áldozati oltáromon, az Én keresztemen található meg, de csak annak, aki keresztemen áldozati bárányként Hozzám simul! Nem úgy van, hogy kis boldogságnak kis ára van, nagy boldogságnak nagy ára van. Csak NAGY boldogság van, és ennek lealkudhatatlanul nagy ára van (Márk 8;35)!' Most megijesztettelek?! Szándékom nem ez volt. Szándékom az, hogy megértessem veled: soha nem szenvedsz egyedül! Benned szenvedek akkor is, ha te erről nem tudsz. De boldogítani csak akkor tudlak, ha tudod, hogy a te szenvedésed az Enyém is! Ha ezt felismered, akkor le tudom csendesíteni szíved háborgó tengerét, bármilyen vihar korbácsolta azt fel! Én vagyok a megbocsátás, az erő, a megoldás, a béke, az ÉLET! Rajtam kívül csak gyűlölködés, elgyengülés, feszültség, békétlenség, HALÁL van, ami a POKOL! Én nem választhatok helyetted. Minden segítséget megadtam neked ahhoz, hogy Engem válassz! Minden rajtad áll! Ne azzal emészd magadat, hogy te mit tettél, ne arról álmodozz, hogy ő, akiről valaha azt gondoltad, hogy boldogítani fog, most mit fog tenni! Keresd és leld fel azokat a lehetőségeket, amelyek által Velem jobban kapcsolatba kerülhetsz! Csak így jutsz megoldásra (Máté 6;25-34-ig bezárólag. Elmélkedj erről!) Örülj annak, hogy azzal a "tragédiának" nevezett eseménnyel, amelybe életed került, egy óriási lehetőséget kaptál a valódi megtérésre! Én nemcsak mondom, de élem is (ismét csak azt mondom, hogy nézz a keresztre!) az irántad való szeretetemet. Most ezzel a mérhetetlen és múlhatatlan SZERETETEMMEL MEGÁLDALAK. Vess magadra keresztet!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-15, 06:07 | |
| HANG – Férjem nem találja fel magát itthon
Kérdező: Férjem nem találja fel magát itthon. HANG: "Drága Gyermekem! Rendet kell teremtened a fejedben, hogy rend legyen a szívedben is. Sem férjednek, sem más felnőtt embernek nevelője önkényesen nem lehetsz. Felnőtt ember viselkedését, tehát férjedét is, nem neked, hanem neki kell megvizsgálnia, mert kizárólag ő felel önmagáért. Amikor te azt tapasztalod, hogy magatartása fájdalmat okoz neked, akkor ezt egyszer elmondhatod neki, de csak egyszer! Csak akkor van jogod újra elmondani, ha azt látod, hogy elfelejtette, amit neki előbb mondtál. Tehát nemcsak arról van szó, hogy senki helyett nem lehet megjavulni, hanem arról is, hogy másokat nem lehet megjavítani sem. Ha lehetne, akkor Isten már régen megjavította volna világotokat. Ha pedig Ő sem tehet ilyet, akkor ki vagy te, ember, aki olyasmire akarsz vállalkozni, amire Isten sem képes?! Isten is csak azt tudja segíteni a javulásban, aki Tőle ezt kéri. Ember is csak annak és akkor tud segíteni, aki és amikor kéri. Ezzel tehát tisztában kell lenned. Mindenki csak önmagáért felel! Most nézzük férjednek rád gyakorolt hatását. Neked fáj, hogy nincs tekintettel jobban rád. Fáj, hogy családjánál jobban szeret más társaságot. Fáj, hogy magadra hagy. Fáj, hogy neked meg kell őt értened, de ő úgy gondolja, nem kell rád hallgatnia. Ezek mind komoly és nagy lelki fájdalmakat jelentenek, s neked e fájdalmakat fel kell dolgoznod. Hogyan? Hát erről szólok most pár szót. Kétségtelen, hogy te is adósságtörlesztésre jöttél e világra. Kétségtelen, hogy az, aki istenszeretőnek tudja magát, annak minden a javára válik. Az is kétségtelen, hogy csak annak van benső békéje, aki lelkiismerete szerint cselekszik. Az is kétségtelen, hogy mindenki és mindenkor képes lelkiismerete szerint cselekedni, mivel a lelkiismeret szava az emberben élő Isten szava. Világos tehát, hogy Isten nem kívánhat senkitől olyat, amire képtelen. Ha első látásra mégis ilyet kíván, akkor egészen biztos, hogy alkalomadtán megadja a szükséges erőt az általa megkívánt szívbéke biztosítására. Mivel a Föld nem azonos a mennyek országával, ezért a mások által okozott szenvedések csak reményben viselhetők el. Az élet nehézségei közepette is boldogító remény pedig annak a napi küzdelemnek vállalása, amelyet megkötözöttségeitek el/leoldásáért kell vívnotok. Az Én békém, tehát a különbözőségek dinamikus harmóniája, nem más, mint az Általam megkívánt alkalmazkodás művészete! A házastársi, a szülő-gyermeki kapcsolat nem lehet sem boldogságot, sem boldogtalanságot meghatározó kötelék. Egyedül és kizárólag Velem, Jézussal, a te megszabadító Isteneddel építheted ki a boldogságodat meghatározó kapcsolatodat. Mivel sem élni, sem meghalni, sem gondolkodni, sem tevékenykedni nem vagytok képesek egyszerre egymással, ezért nem vagytok képesek kielégíteni egymás boldogságigényét sem. Nagyon szeretlek, és megáldalak a BÖLCSESSÉG LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-16, 06:33 | |
| Miért nekem kell megértenem a felnőtteket, miért nem ők értenek meg engem? Én nem voltam soha felnőtt, ők viszont már voltak gyerekek. Ha én felnőtt leszek, sosem fogom elfelejteni, hogy valamikor gyerek is voltam.” (Monostori Mária: Kettévált világ.)
Be kell vallanom, hogy a gyakorlati szellemtannal foglalkozok. Ez itt is jelent? Ez elméleti szellemtanos (vagy ezoterikus) mondjuk tudja, hogy megy egy vonat Budapestről Miskolcra. A gyakorlattal foglalkozó felszáll a vonatra, és elmegy vele, sokszor az ismeretlenbe. Egész életemben így tapasztaltam meg mindent, a saját bőrömön, sokszor már féltem, amikor egy új előadás témája került előtérbe, hogy mikor következik be a gyakorlati tanítás, aminek egy része szép volt és kellemes, másik része nagy szenvedés. De ezáltal már tudtam, hogy az előadásokon miről beszélek! Így jöttek a szellemkalandok, és sorba minden, a párkapcsolat, a karma, a megbocsátás és hosszú a sor.
Most indigó a NAGY TÉMA, aminek fontossága kiemelkedő jelentőségű. Ezt hogyan lehet megtapasztalni? Úgy, hogy kapsz egy hiperaktiv különleges lányt (vagy kettőt), akin keresztül a nap 24 órájában lehet gyűjteni a tapasztalatokat, megismerni az életét, a tudását, az esetlenségét, minden szépségével, és fájdalmával. Így a feleségem is egy „kis - indigó”, és rajta keresztül tapasztalom meg a valóságot, a saját bőrömön!
Akkor kezdjük az elején, nagyon nagy terület lesz, különleges, egy csodálatos világ fog előttünk megnyílni, amin keresztül megismerjük azokat az új generációs gyermekeket, akiktől sokan menekülnek a különlegességük miatt, de ha megértik, akkor nagyon megszeretik őket.
Amikor elkezdtem az előadást, levelezni kezdtem pár indigó gyermekkel. Ami különleges volt, hogy az összes levélben szerepelt a következő mondat, amit egymástól függetlenül írtak nekem: „légy szíves mond el az embereknek, hogy értsenek meg minket. Mi nagyon szeretjük őket, és azt szeretnék kérni, hogy egy kicsit ők is szeressenek minket”.
Megírtam egy fiatal indigó lánynak, hogy együtt élek egy nálam jóval fiatalabb másik indigó kislánnyal, és nagyon szeretjük egymást, és ezt a választ kaptam tőle: Indigó Indigók 2010. október 5., 8:57 Re: Üdvözlet Azta :-) István! Le a kalappal előttetek! Kívánom, hogy érezzétek minden nap a szenvedélyt és szerelmet Miért írtam, nem tudom, hisz biztos érzitek, különben nem lennétek együtt :-) Örülök! Megtapasztalhatod, milyen egy indigó (nem szeretem ezt a megnevezést, de ez a legjobb összefoglaló kifejezés az érzőkre... a "furcsákra"), s kérlek mondd el ezt azoknak, akiknek a szíve s lelke még nem érzi... mesélj nekik, hogy nyíltabbak, befogadóbbak lehessenek és ne féljenek, csak tisztelettel, szeretettel fogadják el az életet, mely minden virágban, kőben, s szempárban ott lakozik :-) Szeretettel: Timi
folyt. köv.. | |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-17, 06:19 | |
| Most nézzünk egy pár friss mediális közlést ebben a témakörben:
2010. október. Szóljunk Most a tudatszintekről, és az általatok indigónak nevezett emberekről egyszerű szóval. A Föld keletkezésétől kezdve Atlantisz végéig sok ezer év telt el. Ezen időszak alatt a Földet kettő Napbolygó látta el a Szellem életenergiájával, Földanya pedig a biológiai testet töltötte fel az anyagot megmozdító életenergiával. Atlantisz pusztulásával az egyik Nap energiaminősége már nem érte el többé a Földet. Az egyik Nap a férfias, harcos, uralkodó minőségű energiát közvetítette a Föld felé, a másik pedig az alkotó, békés, életújító energiát adta. Az egyik egy egyenesen növekvő Fény, a másik pedig hullám természetű. A két energia harmóniája az emberiség tudatszintjét magas szinten megtartotta. Hogy jobban értsétek, a ti megfogalmazásotokban az egyik egy női, a másik egy férfi minőség. A Fény terjedése két Nap és a Föld között, az embert egyensúlyban tartotta az Univerzummal. Atlantisz végével a női minőségű Fény energia, mely a Teremtőtől érkezett, megszakadt. A Föld a harcos férfi minőség erejével, és a Föld női energiáival belépett egy új korszakba, melyet a sötétség, az agyagba süllyedés időszakának hívtok. Ekkor változott meg a Föld és az ember csakra rendszere. Az Alkotó, életet megtartó és megújító energiaminőség felvevő csakrája bezárult. A Földnek és az embereknek mindig is kettő szívcsakrája volt. Atlantisz végével az egyik bezárult, s onnantól a Hold vette át az elfordult Nap női minőségének egy meghatározott részét. A megmaradt Nap férfi energiáit megtörve bocsájtotta tovább a Föld felé, egy az eddigitől teljesen eltérő női minőséget kialakítva. Az ember ezek után csak a legalsó 3 dimenziós tudatszinthez volt képes hozzá kapcsolódni. Mielőtt Atlantisz elpusztult volna, a Földön megalkották azokat az eszközöket, melyek arra voltak hivatottak, hogy adott idő elteltével megsegítsék az embereket abban, hogy egy magasabb tudatszintre emelkedjenek. Nagyon sok piramis, templom és szertartáshely épült a Föld meghatározott pontjain. Az 50-es, 60-as években megszületettek azok az emberek, akik ezt a tudatszint váltást voltak hivatottak előkészíteni. Ők a Fényhordozók. Sokuk meghalt idő előtt, sokuk annyira besüllyedt az anyagba, hogy elfelejtették feladatuk, s elhagyta őket a Szellem, mely vezérelte útjukat. De egy részük erős lélekkel állta a sarat, és ők eljutottak odáig életük folyamán, hogy amikor elhangzott az elhívás, akkor akár tudattalanul is , de elmentek a Föld adott pontjaira, s megtették, amit a szívük diktált. Ezzel ébresztették és bekapcsolták az itt hagyott eszközöket, aktiválták Atlantisz felépített energiahelyeit. Sokan ezt tudatosan teszik, és még többen tudattalanul. A Fényhordozók hivatottak életet adni az indigó jelű embereknek, s tanítani őket. Az indigók a magasabb tudatszínt elérése nélkül magukkal hozták azokat az energia minőségeket, amely egy bolygóméretű aktiváláshoz kell. Sok Fényhordozó nem tudott tudatossá válni, amikor megérkeztek az indigó jelű emberek a Földre. Így az indigók nagy része magára hagyatottan tévelygett a sötétség világában. Az indigó jel energiája hatalmas alkotóerőt hordott magában, mely a lepusztult Föld megújítását szolgálta. Lehozták a Hang erejét, az Alkotás tüzét, hogy felkészítsék a Földet és az embereket az átalakulásra. Megszülettek a Földharcosok, kik elhozták a megújító technológiákat, hogy mentsék a menthetetlent, hogy lebontsák a régi pusztító mechanizmusokat. De a szülők és a tanítók nem ismerték fel bennük a tehetséget és az adottságot, nem ismerték fel a tér és az idő keretein átlépő rendszerüket, és nem értették meg korlátlanságukból fakadó viselkedésüket. Csak egy módja lett volna az előrelépésnek. A szülő, ki életet ad indigó jelű gyermekének, csak saját határtalan szeretetével tudja gyermekét alkotásra, és nem pusztításra késztetni. Ez a szeretet, mely mindenek feletti, megnyitotta volna a szülőben az elzáródott szívcsakrát, mely lezárult Atlantisz pusztulása után, s a szülő a gyermeke iránti szeretet révén lecsatlakozhatott volna a 3. dimenziós tudatszintről, és egyre feljebb lépett volna, megtapasztalva a kinyíló Univerzumot.
folyt. köv..
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-18, 06:24 | |
| Az indigó jelű ember ettől a szeretettől aktiválta volna kisgyermekkorban az alkotóerőt, hiszen csak ezt a nyelvezetet érti. Egy indigó egyszerre lát minden földi légtérben létező entitást, s ha a szülő szeretet védelme nélkül marad, akkor önmaga ellen fordul és társai ellen, hisz rendszere végett pusztítani jött mindent, mi életellenes. A legmélyebb emberi érzés volt hivatott arra, hogy a Fényhordozók lefedett szívcsakráját aktiválja, s ha a Fény Magot érinti az éltető energia, akkor megnyílik a következő tudatszintre vezető út. Az indigókkal együtt jöttek a csillag gyermekek. Egy részük már eleve a magasabb tudatszintre született, s nem is vesz tudomást a 3. dimenzió megnyilvánulásairól, mert annyira idegen számára. Ők is szüleik nagy tanítói lehetnének, ha értenétek az ő nyelvükön, mely szintén a szeretet nyelve. A Föld jó pár évvel ezelőtt még a pusztulás felé tartott, mert kilátástalan volt, hogy Fényhordozók ébredjenek a Fény legkisebb szikrája nélkül. Sokan meghaltak közülük, mert számukra börtön volt a Föld. De történtek oly áldozatok a szeretet jegyében, melyek megtörték a sötétség árnyait, s lassanként behatolt pár Fény Kígyó a Föld légterébe. Ez reményt hozott a Fényhordozóknak, s az ébredés szele elindította őket az Úton. Még nem késő kiszeretni az indigó embereket céltalan létezésükből, hogy megérthessék létezésük értelmét. A leszülető, egyre nyitottabb tudatú gyermekek hiába hordanak csodát magukban, ha nem tudjátok védetté tenni őket a felnövekvés idején, s nem tudjátok táplálni a Fényüket, csak kioltani. Ha kioltjátok Fényüket, akkor ne csodáljátok hogy csak a sötétség lényeit látják és táplálják hatalmas erejükkel. A felső szívcsakra, melyet eddig használtatok, közvetlen kapcsolatban áll az aggyal. Így az érzelmeitek nagy részét az agyatok szabja meg. Azt szeretitek, aki magvalósítja azt, amit agyatok megkreál. Gyermekeitek akkor szeretitek, ha úgy viselkednek, ahogy ti szeretnétek. Társatok akkor szeretitek, ha elvárásaitoknak megfelel. Akkor szimpatikus valaki, ha olyan és úgy viselkedik, ami benneteket nem irritál. Különben ítélkeztek, büntettek és hazudtok. És cserébe elvárjátok, hogy benneteket viszont úgy fogadjanak el a többiek, ahogy vagytok. Nos ez nem Szeretet. Ez a 3. dimenzió érzésvilága.
Ha így szeretitek az indigó embereket, akkor milyenné is válnak?
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-19, 07:58 | |
| Mit is hoztak el az indigók a Földre az energetikai rendszerükkel? Áldozatot Bűnbánati vezeklést Bölcsességet Szeretetet Megváltást Életellenes energiák pusztítását Alkotó rezgések erejét Mindezt azért, hogy elindítsák az emberiséget a sötétségből a Fény felé. Mit kértek az emberektől? Szeretetet, mely kisegíti őket a sötétség idején. Amivel segíthettek nekik: Megértő beszélgetés, melyből érzik a bizalmat, és a hitet. Küzdő sportok, melyek lekötik romboló energiáikat, és szétesett rendszerük összerendezi. Állatok finom rezgéseit, melyből őszinteség és kölcsönösség árad. Célokat, melyek az ő feladatukról szólnak, nem pedig a 3. dimenziós világ elvárásairól.
folyt. köv..
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-20, 06:01 | |
| 2010. október. Lezárul egy több ezer éves megtapasztalás a Föld felszínén. A Föld felszínétől felfelé már Mihályi energiák érvényesülnek és az ember képessé válik, hogy teljesen efelé forduljon a szívével. A Szűz, ki a tisztaságot és harmóniát hozta el mindig a Föld légterébe, ma megváltást nyer, hisz az ő ereje kellett ahhoz, hogy az emberiség ne pusztítsa el önmagát a sötétség idején. Az indigó jelű emberek az érkezésükkel magukkal hozták a világok megteremtését szolgáló eszközt is. Mivel nem tudtak még csatlakozni a számukra életet adó tudathálóhoz, ezért létrehozták a maguk világát. Olyan játékot játszottak, melynek ereje megnyilvánult a Mihályi hálók több szintjén, s létrehozták azt a világot, amelyre rácsatlakozva túlélhették a sötétség idejét. Fantsy szerepjátékokkal alakítottak ki egy teret maguknak, mely nem volt éppen veszélytelen, mert a sötét erők ezt a szintet is belakták a maguk módján, s gerjesztették az energiákat. Így aztán az utolsó évtizedben az ember a mélységek és a magasságok felé elindította egy olyan torzult világ rezgésmintáját, mely még inkább nehezítette a Fényhordozók munkáját, de szükségszerű volt az indigó emberek megmaradásáért. Ezért állandó ellenőrzés alá kerültek ezek a világok, hogy az átnyíló dimenziókapuk ne okozzanak tragédiát idő előtt. Akik megépítették, őnekik le is kell bontaniuk ezeket a világokat. Erre határozott utasítást fognak kapni az elkövetkezendő napokban. Kérlek benneteket, tegyetek különbségek energiarezgések közt. A Sárkányerők a szükséges út megtapasztalását szolgálták, mely nem a sötét erők része. A több ezer év viszont beengedett olyan entitásokat és létrehozott olyan létezőket, melyek nem a Mihályi energia részei. Az emberi szemnek sötétnek tűnő lények és történések közt igen nagy a különbség. A tudattalan úton járók a Rend útját követik, s a tudatos sötét létezők pedig egy más irányítás alá tartoznak. Most, hogy feltisztultak a Sárkányerők és egyesültek bennem, elkövetkezik a Föld légterének olyan szintű tisztítása, melynek eredményeképpen csak a jogosultan ott élők maradhatnak. Sárkány harcosaim szinte kilátástalannak tűnő harca végre feltisztul szemük előtt, és jóváírásra kerülnek esetleges eltévelyedéseik. A sötétség idején mindenki eltévedt az útvesztőkben. Ma szembenézhet minden ilyen erővel rendelkező önmaga mélységeivel, és eldöntheti, hogy marad, vagy hazatér. Ahhoz, hogy könnyebb legyen a döntés, bontsátok le magatokról a mélység és a múlt energiakötelékeit. Csak így tudtok tisztán látni.
folyt. köv... | |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-21, 05:05 | |
| 2010. november. Az elmúlt időszak üzenetei, és ez az üzenet azért kerülnek elétek, hogy tudatosan értsétek az átalakulás időszakának történéseit, s oktalan félelem ne támadjon bennetek a testetek, lelketek fájdalmas megnyilvánulásaitól. Kiket bevonz ez az üzenetrezgés, nekik a helyükön kell tudatosan állniuk a Most történéseiben, s nem engedhetik meg, hogy az értetlen félelem felszabdalja erőiket. Tegnap és ma történik a Mihályi energetikai háló kiigazítása. Azok, kiknek rendszere tengelyként szolgál a hálózatigazítások idején, mert képesek voltak önmaguk középpontjába visszahelyezkedni, ők a megfeszült idegrendszerük jelzéseivel küzdenek. Ennek több évezredes múltját és a tervezetét később meséljük el nektek, mert a Most időszakának értése fontosabb, mint bármi más.
Az indigó és a csillag jelű emberek visszaigazodása eredendő rendszerükbe, és középpontjukba rendeződésük kiváltotta olyan entitások ellenkezését, kik eddig az indigó és csillag jelű emberek rendszerét használták. Mivel eddig csak torzul energiahálón tudtak létezni, és vegetálni, őket megszállhatták más naprendszerek kalóz entitásai. Az indigó és csillagjelű emberek egymás mellé, általában testvérként születtek. Az egyik a Naprendszer hálójának, a Mihályi hálózatnak, a másik pedig az Univerzális hálórendszernek mintázatát hordja magában. Egy torzult és szakadt hálórendszer kiigazítása kezdődött el az ő érkezésükkel. A torzult rendszer utat engedett olyan entitásoknak, kik becsatlakoztak a számukra idegen naprendszerekbe, mert a sajátjuk kivetette őket. Ők más naprendszerek élősködőivé váltak.
Azért szólunk erről, mert ők most megmutatják magukat, hogy szerzett testük tovább uralhassák. Mesterként, tanítóként kiadva magukat akarnak benne maradni a hálórendszerben, és ekként mutatják magukat a lélek előtt, mely vágyja a tiszta útmutatást. Az előtörő kalóz entitás egyedi uralomra bíztatja a lelket, ki ettől erősnek érezheti magát ideig óráig, hogy aztán, ha már nincs rá szükség összeomoljon, és eltávozzon a testtől. Vagy összezavarodik, mert lelke érzi, hogy valami tőle idegen vezérli őt, és küzdeni kezd önmagával, önmagát pusztítván.
A jelen időszakban a Naprendszerben két hálózat létezik, mely a Naprendszer sajátja. Minden tőle eltérő, Idegen, melyet élősködők építenek saját járatként. A Naprendszer hálója a Mihályi hálórendszer, mely az általatok Élet Virágának nevezett mintázatra épül fel, a háromszög, kör, az X és Y mintázat, és ezek összetett alakzataiból épül fel. A másik hálórendszer, mely szintén a Naprendszer sajátja, a Mihályi hálórendszer egy magasabb szintű aspektusa, mely rendszert járva, az ember képessé válik Univerzális lénnyé válni. Bármi, mi ettől eltérő, az embertől idegen. Bárki, kinek energetikai rendszerében jelen van más is, mint ezen hálórendszer, az kalóz energiával fertőzött. A Most időszakában csak Mihály Arkangyaltól, Boldogasszonytól, a Krisztusi Tudatosságtól, és rajtuk keresztül az Isteni Tudatosságtól fogadhattok el tanítást, kérést csak hozzájuk intézhettek. Minden más Nagy Mester visszahúzódott az ő rendszerükbe erre az időszakra, hogy ne támadjon zavar a sok tanítástól, és meg tudjátok különböztetni a díszpapírba csomagolt hazugságot az Igazság Fényétől.
folyt. köv... | |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-22, 07:41 | |
| Tudjatok különbséget tenni saját rendszeretektől és az idegen kalóz rendszerektől. Kérem azokat, kikben felerősödött az érzékelés képessége, kérjenek ellenőrző mechanizmusokat önmaguk kontrollálására. Elsősorban őket veszik célpontnak, hiszen rajtuk keresztül sok hazugság elhangozhat. A látók, ha kontrollálják látásukat, és szűrőrendszer helyeznek szemük elé, segítsék felfokozottan a rájuk jelentkezőket abban, hogy a lelkük erősíteni tudják. Mondjátok ki, hogy az Én Testem, az Én Otthonom. Senki jogtalan behatoló nem lakhatja semmilyen jogcímen. Ezt tanítsátok másoknak is, mert ez a Pecsét lezárja testetek az idegenek előtt, és lelketek visszatérhet otthonába, és teljesen belakhatja azt. De ezt nektek kell szívből kimondanotok. A kalóz csábítók ígérgetésének ne higgyetek. Lesz belőlük bőven. Az idegen élősködők ideje lejárt, jöjjenek akár a múlt szövevényes ösvényein át is. A helyreigazodó Naprendszeri háló kiigazítja a test torzult energiahálóját is, és ez kiveti az élősködőket. De testetek és idegrendszeretek bele fog fáradni. Bármi, ami magatoktól eltérítő, azt vagy a testetek, vagy a történések pontosan jelezni fogják körülöttetek.
A hálót a megerősödésig megtartó, felébredt Fényhordozók felé küldjetek hálaenergiát, mert az ő erejük hiába hatalmas, emberi lelkük nekik is töredezett. Ügyeljetek és figyeljetek magatokra. Ismerjétek fel az Igazat és a hamisat.
folyt. köv.. | |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-23, 06:14 | |
| Budapesti szellemkutatók mediális közlése:
Az új világ kiépítése.
Tanító Szellem: Az Írásban olvashatjátok, hogy az atyák vétkeit, hibáját, el¬fordulását, istentelenségét a fiak hozzák helyre. Ők kötnek újabb szövetséget atyá¬ik Istenével, építik ki újra a templomot, és nyílnak meg annak kapui, szentélyé¬ből a fény kisugárzik, és az áldozatok tovább folynak. Átvitt értelmű szavak ezek: új világot, új Földet kell felépíteni an¬nak az ifjabb generációnak, amely még itt sincs a Földön. A bűnös és vétkes atyák sokasága és őközöttük átmeneti állapotot, hidat kell verni: ezek vagytok ti, és kevéssel még az utánatok következők is. A ti számotokra felvilágosító munkával, tanításokkal jelent-kezünk, éppen átmeneti voltotok miatt, de az igazi szövetséget, annak megkötését, a fény-templom felépítését és újraszentelését csak évszázadokkal később következő utódaitok fogják megteremteni. Az ő munkálataik előkésztése a ti gyermekeitek és unokáitok feladata. Ennek komolysága és fontossága lel-ketekben már visszhangzik.
Nem szigorú figyelmeztetéssel, nem is különleges tanítással érkez¬tem közétek, hanem hogy ennek az átmeneti állapotnak, ennek az átmeneti kornak, mely¬ben éltek, s melynek résztvevői vagytok, nyomatékosan felhívjam a figyelmét, mert benneteket egyszerre két irányba húz ez az időszak: a még meglévő és leküzdetlen hi¬bák, és a már felfelé törekvő és fényesedő vágyatok a jobb és a szebb felé. Nagyon nehéz feladatotok van, nehéz állapotok, mind külső, mind belső szem¬pontból tekintve, és ehhez, ahogyan eddig is tapasztalhattátok, mindig is megkaptá¬tok, megadjuk a feltételeket, a segítséget minden körülmény között. Ezekben a na¬pokban és esztendőkben még csak ennyire, mint ahogyan azt ti a tanításokból kive¬hettétek, de egyre inkább felerősödő tempóban és tanítási minőségben is.
Erre az átállásra, erre a folyamatos, állandó feltisztuló munkára, az egyre több és emeltebb befogadnivalóra hívom fel a figyelmeteket. Nem először, és nem utoljára, mert mindig is kezünkben kell tartsuk azt a gyeplőt, amellyel benneteket, mint reménységünket és munkásainkat, tovább vezethetünk, to¬vább vezérelhetünk.
Mindig meg fogjátok kapni, minden körülmények között, és mindig a kellő pillanatban azokat a felvilágosításokat és tanulnivalókat, melyeket eddig elkezdtünk, mert csak a kezdet lépéseinél vagytok, és még a ti földi életetekben, amíg együtt vagytok és együtt munkálkodtok, már ezalatt is észrevehetően emelt, na¬gyon komoly és nehéz feladattal bízunk meg benneteket. Hozzá kell fűzzem azt, hogy minden emberlélek azt fogadja el igaznak és valóságnak a maga számára, amit be tud fogadni, neki fontos, hozzá idomuló. Elég régen foglalkoztok szellemtani kérdésekkel, a régebbi szellemtani írásokból csak egyetlen sorral utalok rá: a holnap Atyánk kezében van. Tehát a jövendőmondás, és különösen hosszú távokra való előrejelzés emberi dolog. Arról világos tudomásotok van, hogy mind a külső világban, mind saját magatok belsejében valóban óriási erők mozognak, nagy összecsapások, nagy háborúk, küzdelmek folynak. Ebben semmi különös nincs, mert tudtok róla már régen.
Mondani szoktátok, hogy különböző utak és ösvények vannak, és az mind egy felé vezet, egyik erre kanyarodik, a másik arra, különbözőek is, keresztezik is egymást, de a célpont egy. A különböző utak mellett vannak virágok, egyik illatos, a másik szépnek látszik, de van benne valami nem jó. Nem kifejezetten mérgezőt kívánok mondani, hiszen tudjátok, hogy a természet¬ben is különböző minőségű növények vannak. A különféle értesülések, értesítések, szellemi termékek, de főképpen az emberi gondolkodás műveiben nagyon sok szép és il¬latos virág, de nagyon sok útszéli gyomnövény is van. A szellemtannak sem min-degyik virága egyaránt hasznos azoknak, akik ezen az úton járnak, mert meg kell különböztetniük mindenkinek a saját magának valót, és az egyéniségéhez illőt kell használnia. Egy más ízt, egy más ösvényt kell bejárni, amelyet olyan gondolatok, értesülések, kikövetkeztetések, mérések szegélyeznek, amelyeknek nem mindegyike illatos virág, csak annak látszik, igazából gyomnövény.
Nem feltétlenül, és nem minden érzéssel és hitelt adással kell minden irányba fordulnotok. A ti eddigi tudásotok és lelki tisztulásotok, gon¬dolkodó-képességetek eddigi kicsiszoltsága a segítségetek ahhoz, hogy különbséget tudjatok tenni azokban az értesülésekben, amelyek számotokra illatos virágok, vagy olyan gyomnövények, amelyek nem hasznosak. Rátok kell bíz¬zuk a különbségtevést, ez a ti feladatotok. Mi ebben a tanításainkkal, instrukció¬inkkal, sugalmazásainkkal tudunk segíteni, de a döntés a tié¬tek. Nem akarlak elkeseríteni benneteket, mert mint mondtam, minden út és ösvény egyfelé vezet, különféle kanyarokkal, és különféle útszéli virágokkal. Jó, ha más utakat is megvizsgáltok, de mindig szigorúan mérlegelnetek kell a pillanatnyi lelki tisztultsági fokotokkal, elmétek éles megkülönböztető képességével és szintjével, hogy mit fogadtok el, és mit nem. Amit nem, azt csak finoman az út szélire teszitek, nem kell kidobno¬tok, mert másnak hasznára lehet, aki éppen ott tart. Ahogyan egymás között szeretettel és tapintattal vagytok, úgy a különféle tanítási irányzatokkal szemben is viselkedjetek így. Ezt kell megfon-tolnotok, semmi mást.
Isten áldása legyen veletek, Urunk tanításait figyeljétek, és kövessétek ezután is!
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-24, 06:25 | |
| Indigó Gyerekek.
Földünk szellemi evolúciója egy újabb, talán a legszebb szakaszához érkezett. Sőt! A dimenzióváltás bizonyítékai itt élnek közöttünk. Ők a közelmúltban született gyermekek, olyan indigó színű aurával a testük körül, ami eddig nem volt sajátja az emberi fajnak. Az örökké megújuló élet e gyermekek eddig példanélküli képességei által siet az emberi faj segítségére. Úgy tűnik gyermekeink éppen azoknak a problémáknak az orvoslása végett születtek, amelyek megoldására mi felnőttek már-már bevallottan képtelenek vagyunk. Az anyukák természetükből adódóan reménykedők ám egyszersmind zavarodottak gyermekeik nevelése során mert érzik, hogy nagyot változott a világ, s a nevelés hagyományos módszerei rendre kudarcot vallanak. Az élet újfajta megközelítése elodázhatatlan.
Így kesergett Albert Einstein minden idők egyik legnagyobb tudósa: "Az embernek az agyába kellett gyűrnie az összes tananyagot, attól függetlenül, hogy érdekelte-e vagy sem. Ennek a kényszernek olyan káros hatásai voltak, hogy az államvizsga után egy éven keresztül minden tudományos feladatot undorítónak találtam. Tulajdonképpen csoda, hogy a modern módszerek nem ölték ki teljesen a kutatás szent szellemét. Az érzékeny kis palántának, az ingerben gazdag környezet mellett, főleg szabadságra van szüksége. E nélkül kétségtelenül elhervad. Nagyon nagy hiba azt gondolni, hogy a kutatás és a felfedezés örömeit a kényszer és kötelességtudat eszközeivel növelni lehet".
Az indigókék gyerekek nagyon különlegesek, különösen feltűnőek közülük a tinédzserek. Amikor velük beszélgetünk, mintha megannyi gyermek testbe szorult szórakozott professzorral lenne dolgunk. Fiatal esetlenségük keveredik az öregek legletisztultabb bölcsességével. Amikor egy alkalommal az iskolában neveléstudománnyal foglalkozó tudósok azt a kérdést tették fel, hogy miben látják a Föld gyógyulásának útját, az egyik tizenhárom éves fiú így szólt a döbbent pedagógushoz: - " A Teremtő számára nincs veszteség. Válaszd a megbocsátás útját! Menj és éld a sugárzó lélek életét. Ne engedd, hogy a sötétség elnyomja nézőpontod világosságát. Nem azért születtél, hogy hibákat véts. A siker a sorsod. A világ reménysége a szívedben van elültetve. Sikered akkor biztosított, ha az Egyetlen Teremtő mellé állsz. A szívedben lakozó szereteten keresztül jön el a Föld gyógyulása."- Majd a többi fiúval együtt zajosan elfutott ő is focizni.
Nem könnyű ma gyereknek lenni, szülőnek lenni pedig sosem volt az. Ám a fenti, kiragadott példával bemutatott indigó gyerekek helyzete éppen rendkívüli érzékenységük és értelmük miatt nehéz. A lelkük annyira más értékrendet képvisel, mint a lassan átalakuló, múltba hulló jelen életfelfogás, hogy segítség nélkül nem találják meg sem helyüket, sem hiteles szerepüket.
folyt. köv.. | |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-25, 05:19 | |
| Mert mit mondhatnánk az oktatásról az indigókék gyerekek szemszögéből? Dióhéjban ennyit: változnia kell ahhoz, hogy sikeres lehessen náluk. A valóságról és az élet lényegéről egyáltalán nem beszélő rendszer jelenleg nem képez önálló gondolkodású, magáért felelősséget vállaló, eredeti gondolkodású fiatalokat. Teljességgel beletemetik a gyermekeket és a tanulóifjúságot a különböző tantárgyak tengerébe. Ám az ilyen leterhelés ellenére az életben emberként való helytálláshoz szükséges muníciót többnyire nélkülözniük kell. Szerencsére az indigó gyerekek erre az alacsony színvonalú állami, vagyis iskolai értékelésre megfelelő módon reagálnak. Az új nemzedék egyre kevésbé, vagy egyáltalán nem manipulálható. Bennük koncepcionálisan s egyben természetes módon ismét felmerül az a kérdés, ami az embert emberré tette. Ez pedig az igény Isten megértésére, felkutatására, a spirituális önismeretre, a tiszta vallásosságra, mert ez az, ami igazán emberi. Minden megnyilatkozásukban arról tudósítanak minket, hogy pusztán a szellem elsőbbségének helyreállítása megoldja a világ minden baját, újra értelmet és célt ad az életnek. Ehhez azonban fel kell nevelnünk ezt az új generációt, akik annak ellenére, hogy átlátnak ezen a sötéten örvénylő rendszeren, mint gyermekek, mégiscsak kiszolgáltatottak a lényeglátó szülők és pedagógusok segítsége nélkül. Az ilyen szülők minden igyekezetükkel reményt szeretnének önteni tehetséges és kreatív gyermekükbe , de döbbenten tapasztalják, hogy az ellenség kezébe, a sokszor színvonaltalan, kérlelhetetlenül anyagelvű iskolarendszerbe kell illeszteniük őt.
Ebből adódik a kérdés. Hogyan reagál a különleges képességű, belső céllal és küldetéssel érkező indigó gyerek a képmutató vagy lélektelen nevelésre? A már említett amerikai kutatók a következő megállapításokat tették. Sajnálatos módon a nevelés lélektelensége ezeknél az átlagon felül tehetséges gyermekeknél hiperaktivitás, krónikus és érthetetlen fáradtságot, depressziót, idegességet, izomfájdalmakat, gyermekkori rákot stb. okozhat. A belső idegi feszültség fokozódása miatt az immunrendszer annyira legyengül, hogy a gyermek egyre több betegség áldozatává válhat. Az egészségi tüneteken túl a pszichikai sérülések - amik rendkívüli érzékenységükkel vannak kapcsolatban - társadalmi devianciákban, minden határon és ésszerű viselkedési korláton túli agresszivitásban vagy számtalan esetben önpusztításban (túlzott szexualitás, alkoholizmus, kábítószer függőség stb.) és az öngyilkossági kísérletekben nyilvánulnak meg.
E tudósok miközben sokirányú felmérést végeztek az indigó gyerekek körében számos, szinte valamennyi gyerekre kiterjedő, lényeges megfigyelést tettek. A kicsit is érettebb korban lévő indigók számára teljesen természetes Isten létezése. Nem azonosítják anyagi testükkel magukat, tehát tudják, hogy lelkek. Vallási bigottságok nélküli gondolkodásuk természetes része a lélekvándorlásról való tudatosság. Különös rokonszenv és vonzódás fűzi őket az élővilághoz, a természethez, s ha mentesülnek a családi erőszaktól többnyire vegetáriánusok, s az állatokat az emberiség kistestvéreinek tartják. A kutatókban végül már csak egy kérdés fogalmazódott meg. Van-e elegendő áldozatkész, jelekből értő felnőtt, hogy ez az újfajta tudatosság átvészelje gyermek és kamaszkorát?
(cikk szerzője ismeretlen)
folyt. köv.. | |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-26, 05:52 | |
|
Tura:
Turán tartottam rendszeresen előadást vasárnaponként. Egyszer telefonált egy hölgy, hogy a 11 éves kislányával gondok vannak, attól fél, hogy őt is az elmegyógyintézetbe fogják vinni, mint az édesanyját annak idején. Rákérdeztem, hogy mi a baj a kislánnyal? Kiderült, hogy amiket az édesanya elmondott, azok egy „normális” indigó gyermek leírása, aki nagyon jó képességekkel rendelkezik, látja a szellemi (asztrális) lényeket, látja a betegségeket, és még sok mindent! Ezt elmondtam az édesanyának, aki megnyugodott, és elhozta a következő előadásomra a gyermeket. Csodálatos lélekkel rendelkező kislány jött el az előadásomra, hihetetlen gyönyörű és értelmes szemekkel, amiből áradt az értelem, és a boldogság, amiért nem nézik „hülyének” és nem viszik orvoshoz.
Amikor elkezdtem az előadást érdekes dolog történt. Vannak olyan előadásaim, amikor kétszer szoktam elmondani, ilyen a Teremtéstörténet és a jövőkép. Egy kezdő csoportnál nem szabad olyan dolgokat elmondani, amit még nem ismernek és félelmetes, így előbb egy kisebb, „lájtosabb” változat kezdődik, és amikor már sokat tanulnak és el tudják viselni a valóságot, akkor elmondom az eredeti változatot is. Amikor elmondtam az előadás első változatát, a kislány jelentkezett, hogy bele lehet-e szólni? Megengedtem neki, és érdeklődéssel figyeltem. Ekkor a kislány elmondta az eredeti változatot, amit én nem akartam elmondani a kezdő csoport miatt!! Rögtön elmondtam a csoportnak, hogy ezt sehol se tanulhatta, a saját tudását mondta el „hozott anyagból”.
Másik érdekes eset az volt, amikor egy hölgy ott ült egy széken, és siránkozott, hogy meghalt a 28 éves fia. Miközben szomorkodott a kislánnyal egymásra néztünk, és felnevettünk, mert a néni bal oldalán ot állt a meghalt fia szelleme, akit siratott, hogy soha nem fogja már látni! Természetesen elmondtuk neki, hogy a fia nem halt meg, csak Ő nem látja, és ott áll mellette!
Kata 18 éves, egy cukrászdában beszélgettünk, szerinte sikerült lezárnia a harmadik szemét, éli a rendes hétköznapi életét, de beszélgetés közben egyértelműen kiderült – csak ő nem is vette észre mert neki ez természetes – hogy továbbra is látja a dolgokat, de jól tudja kezelni!
folyt. köv..
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-27, 06:12 | |
| Kaposvár: Alexa egy csodálatos kislány. Tipikus esete, ami történt a családjában. Amikor egy családban egy anya nem tudja betölteni a szerepét, akkor magas szintről leszületik egy gyermek, és átveszik a szerepet a családban és beölti az anya szerepét is. Regina is így született le, az anyját a barátnőjének tekinti, a nagymama kezdte el a nevelését, de a kislány átvette a családban a mentális vezetést 9 éves korában már. Amikor eljött előadásra elkezdtem beszélgetni vele, és pillanatok alatt kiderült a hatalmas tudása ami benne van, azóta is barátok vagyunk, és időnkét e.mail -t váltunk. Régebben még kérdezett, de már nem nagyon tesz fel kérdéseket, azt hiszem minden tudás benne van, amire szüksége van ebben az életben, Ő is segíteni jött le a fizikai síkra.
Alexa írt nekem egy levelet, mert régen leveleztünk. Ebben mellékesen megjegyezte, hogy rájött arra, hogy ő indigó. Én megírtam neki, hogy abban a pillanatban már tudtam, csak nem mondtam meg neki, hogy ne zavarjam meg vele mert még nagyon kicsi volt, de évek óta már benne volt az előadásomban! Megkértem, hogy írjon magáról.
És akkor válaszolt a levelemre:
Szia!
Köszönöm válaszodat :) Most én is írnék pár sort, mi történt ebben az elmúlt 3 évben velem, és a család körül.
Amióta voltunk Nálad, azóta a mamával alszom, mivel egyszer este úgy éreztem, hogy volt ott körülöttem egy lény, ami nem hagyott nyugodni, és nagyon remegtem. Azóta sokszor felsírtam, beszéltem, volt olyan is, hogy visszafelé beszéltem. De most már pár hónapja ez abbamaradt, és rendesen alszom. Egyszer álmomban beleláttam előző életembe, mikor túl sokat tudtam, és az akkori népek féltek tudásomtól, ezért lefejeztek, és láttam, ahogy a véres fejem leesik egy sötétségbe.
Sok angol versenyt nyertem, tavaly az országosra is bejutottam, és hatodik helyezéssel végeztem. Idén is már kettő városira is készülök, egy pedig már megvolt. A félévi/év végi teljesítményem még mindig kitűnő. A barátokat nehéz megválogatni, mert igazándiból senki se illik hozzám. Akikkel pedig barátkozom, azok pedig nem fogadnak el. Az osztályból is most csak egy barátom van, akivel megértjük egymást. Tavaly elvégeztem a Reiki mesteri fokozatot, és egyre többet segítek vele a mamának, meg a családnak. De néha azoknak is, akik jönnek hozzánk kezelésekre. Most várom, hogy végre betöltsem azt az életévet, amivel elvégezhetem a Szellemgyógyászatot és az Agykontrollt. A harmadik szememmel való látás egyre jobb és jobb. Sokkal jobban látom a színeket, az angyalokat, a szellemeket és a betegségeket. Több példa van arra, hogy a látásom és a mama kezelései műtéteket és életeket mentettek. A hallásom is kezd kibontakozni, mert olykor-olykor hallom az angyalok lágy hangját, és amiket sugallnak.
Anyu is óriási változásokon ment át. Tavalyelőtt augusztusban a mama leírt pár meditációt, amit föntről kapott, és kipróbálta rajtunk. Mindenkire nagy hatással volt, de anyura a legjobban. Csekély egy év alatt lefogyott 65 kilót, és a hozzáállása is mindenhez teljesen más. Igaz, van még néhány gát benne, de ahhoz képest, amilyen volt, teljesen megváltozott. Különleges erőket is felfedezett magában. Ő is hallja az angyalokat, és ha valaki kérdez tőle valamit, akkor médiumi közvetítésre képes.
Még mindig a mamával értem meg magam a legjobban, de anyuval is rengeteget javult a viszonyunk, amióta így megváltozott. Mindannyian sokat nevetünk, és azóta legtöbbször békés a légkör körülöttünk.
Tavalyelőtt a nagybátyám megházasodott, és most egy-két héten belül születik meg a babájuk. Nagyon várjuk, és reméljük sok információt hoz odafentről. Majd ha senki nem hallja, és már tud beszélni, kikérdezem arról, mire emlékszik, és mit hozott magával. Remélem, ő is indigó, vagy kristálygyerek lesz.
Remélem, hogy egyszer sikerül Detty -vel is találkoznom.
Ölel: Szandi
AMIT ki szeretnék hangsúlyozni - ez több levélből is kiderül jogos véleményként - hogy nem minden problémás gyerek indigó, de majdnem minden indigó problémás! :-))
Szia! Detty vagyok, István email címéről, írtam most neked. Nagyon egy csodálatos ember vagy, ugye tudod? A képességeid tükörképei az én képességeimnek, amin nagyon ledöbbentem. Mikor Isti már sokadjára beszélt nekem rólad, akkor tudtam meg, hogy te is egy jó öreg lélek vagy. Úgy érzem, mint ha több ezer éve ismernélek, egy szóval „deja vu -m” van. Minden korosztályban vannak hasonlóak, mint én meg Te, csak kisebb számban, mint a csak érző indigók. Én nem tudom pontosan, mi vagyok, de biztosan nem sima "lila aurás" indigó, ahogy te sem. Én nem végeztem el semmilyen reiki tanfolyamot, de vevő vagyok rá. Ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan és jól elsajátítottad a reikit. Milyen fajta reikit végeztél? Hozzám is közel áll az energiagyógyászat. Egy bölcs, ügyes, tisztaszívű lélek vagy, ezért nagyon megszerettelek így látatlanban. Én, ha belenézek mások szemébe, látom a lelkük milyenségét olykor. Ezt én léleklátásnak hívom. Sokszor nyűg nekem, de majd csak megszokom. Ilyen képességed neked is van nem? Leírom mely, képességek vannak nálam: auralátás, léleklátás, akasha olvasás, látom a múltbeli s jövőbeli történéseket (látó vagyok), tudatos testelhagyás (nem egy kellemes dolog mindig), gondolatolvasás (Istinek néha az agyára megyek vele! ), látom a betegségeket, lelkeket, asztráltest kivetítés (Ha benne vagy, meglátogatnálak párszor éjszaka. Van egy idős hölgy ismerősöm, akit gyakran látogatok közel két éve már.) A leggyakoribb nálam mostanában a jövőbelátás. Végre örülök, hogy valakivel nyíltan beszélhetek még erről Istin és pár emberen kívül. Nem mindegyik képességemet tudom mindig használni, időnként leblokkolok. Tavaly november óta megindult nálam egy komolyabb szellemi fejlődés. Írtad, hogy: A barátokat nehéz megválogatni, mert igazándiból senki se illik hozzám. Erre válaszom: Teljesen így vagyok ezzel én is. Én mondjuk a nálam fiatalabb indigókkal jövök ki a leggyakrabban. A jó barát ritka, mint a fehér holló. De, én nagyon szeretnék a te barátod lenni, mert nagyon jó hatással vagy rám. Szeretnék tanulni tőled. Boldoggá tesz engem, hogy létezel és, hogy "lélegzel". Az iskolában nekem sosem voltak barátaim, ez miatt a többi gyerek mindig különcnek tartott. Sokat sírtam ott, ahol senki sem látta és sokszor megkérdeztem tőlük, hogy miért nem fogadnak el engem? Miben változzam meg, hogy elfogadhatóbb legyek. A válaszuk: "Ne legyél már ennyire tudálékos, stréber, csendes! Unalmas már azt hallgatnunk, hogy a tanárokkal trécselsz a tananyagról, magánéletedről. A tanárok hülyék, nem lehetsz velük jóban, az olyan CIKI!" Örökön örökké dúlt a háború köztem és az osztály között. Sokan nevetségesnek tartották ezt más osztályokból, de nem védtek engem meg SOHA! A folytonos meg nem értettség nem egyszer arra vitt engem, hogy kioltsam az életem. Aztán történt velem valami 18 éves koromban, megtudtam, hogy médium és indigó vagyok. Ekkor már végképp kikészültem. Jöttek-mentek az indigók az életemben. Sokat tanulmányoztam ekkor az indigókat és sok mindent megtudtam róluk. Hogy miért nem fogadják el őket, miért olyan mások mint társaik. 2007 óta nagyon rohamosan elkezdett változni az életem, ahogy neked is. 2007-ben elkezdődött egy nagy változási folyamat a Föld életében, ami ránk indigókra nézve nem túl kellemes. Ebben az évben a szivárványgyerekeknek leszületett egy csoportja. Gyémántgyermekeknek is nevezik őket. Pl. 1997-től 2000-ig is folyamatosan leszülettek. Az érkezésük nincs pontos időhöz kötve, ahogy a többi indigó generációnak sem. Neki az aurájuk világos színű. Az aurájuk gyakran olyan, mint az Esthajnalcsillag fénye, vagy mint a szivárvány színei. Ezeknek a szülötteknek 7 db auraszíne van. Nagyon szeretik a műszaki dolgokat (pl. számítógép), műszaki zsenik. Fiatal korúkban hiperaktívak. Szeretik a különféle sportokat (pl. vízi sportokat, extrém sportokat). Mind két agyféltekéjük ugyanolyan fejlett. Művészek és tudosók. Egyszerre Pl. a komoly festészetet, a matekot és a nyelveket is kirázzák a kisujjukból. Érdekes nem? Egész életükben nagyon mozgékonyak. Sportban nagyon jó teljesítményeket el tudnak érni sokan közülük, így hát előfordul, hogy versenyszerűen űznek különféle sportokat. Komoly egészségügyi problémáim vannak, amiben szeretném a segítségedet kérni. Épülőfélben vagyok és el kéne a segítség. Az aurarendszerem, csakrarendszerem, energetikai rendszerem, fizikális testem az elmúlt években komolyabban sérült. Neked nagyon jó energiád van és tapasztalt vagy ilyen téren. Segítenél nekem ezeknek a megtísztításában, hangolásában? Nem értek nagyon az ilyesmihez. De pl. én úgy vettem észre, hogy esténként, hajnalban, mikor alszik az ember, jól lehet ezt a tevékenységet folytatni. A közös energetikai munka nagyon nagy energiákat szabadít fel. Ezért szeretnék létrehozni egy olyan baráti kört amiben, olyan emberek vannak benne, akik egymással közösen dolgoznak. Pl. egymásra gondolnak, és egymásnak energiát küldenek, egymást fizikálisan, energetikailag gyógyítják, egymást tanítják földi és szellemi dolgokra. A távgyógyítással, pl. ha vmelyikünk rosszul van akkor őt kezelhetnénk. Megbeszélt időpontokban egymásra hangolva meditálhatnánk. Egységben van az erő. Ezt mi ketten tudjuk. Az indigók együtt a legerősebbek. Legalább mi tartsunk össze, a testi kor nem számít. Az Avatar című film jól szemlélteti a kollektíva erejét. Köszönöm hogy vagy és, hogy elolvastad levelem te kis fénymester!
foly.köv..
(Megjegyzem azóta Detty a feleségem, 14 éve vagyunk együtt, most lett 33 éves, én 66 vagyok) | |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-28, 05:43 | |
| Detty Szia Detty!
Én is úgy érzem, hogy már nagyon régóta ismerlek, és nagyon szeretnék Veled találkozni. Én a Reiki 1-es, 2-es és mesteri fokozatot végeztem el. Általában amikor először találkozom valakivel már látom benne a hibáit, a személyiségét. Remélem, hogy nekem is ilyen sok féle képességem van, csak még nem bontakozott ki. És remélem, hogy én is a tanítványod lehetek, és sok dolgot megtanulhatok Tőled. Én is nagyon örülök, hogy végre beszélhetek egy ilyen csodálatos emberi lélekkel erről a dologról a mamán és anyun kívül, mert mással senkivel nem tudok erről beszélni. Én azokat a képességeimet, amiket elsajátítottam, mindegyiket jól tudom használni, főleg a látást.
Imádok nevetni, viccelődni, ezzel próbálom feldobni a hangulatot, mert jobb, hogy ha mindenki vidám. Sokszor, amikor egyedül játszom (azaz mindig) akkor egy jelenetet játszok el magammal, és az összes szereplő én vagyok, tehát képzeletbeli barátaimmal játszom, így legalább senki nem tud megbántani (csak ha én akarom). Versenyezni is mindig csak magammal versenyzek, és mindig én nyerek.
A barátok miatt alsóban én is nagyon sokat sírtam, mert kiközösítettek, csúfoltak, cikiztek, nem igazakat állítottak rólam másoknak, hogy ne barátkozzanak velem. Amikor elköltöztünk külföldre, ott találtam pár barátot akikkel megértettem magam, de fél év múlva már jöttünk is vissza, úgyhogy őket elvesztettem. Amikor visszajöttem a sulimba, nagy változáson mentem át. Próbáltam megtudni, hogyan lehetek "jobb", hogyan lehetnének több barátaim. A személyiségemet próbáltam változtatni, a külsőmet, a ruhatáramat cserélgettem, mert ott mindenki ettől volt menő. Tavaly a hajamat is levágattam másmilyenre, más ruhákat, cipőket, karkötőket kértem, ami a divathoz ment. Idén az első félévbe ismertem ki, hogy milyen ez az élet. Nagyon sok barátom lett, többen barátkoztak velem. Amikor havazott, akkor a fiúk engem is megfürdettek stb. Idén farsangon pedig teljesen másnak öltöztem mint amilyen vagyok. Akkor az emberek csak úgy keringtek körülöttem, menőnek tartottak, mondták milyen jól nézek ki meg ilyenek. Utána hétfőn viszont a legtöbb ember észre se vett és csak voltak egymással meg a többi lánnyal. Ekkor megértettem, hogy ők nem a személyiségem miatt szeretnek, hanem a külsőm miatt. Így csak azokkal barátkozom akik szeretnek engem jóban is, rosszban is. Egyetlen egy ilyen barátom van, mivel a másik pedig kimutatta a foga fehérét.. Sajnos vannak ilyen emberek. Én jól kijövök a nálam fiatalabbakkal is, de legjobban a nálam idősebbekkel jövök ki.
Én már kiskorom óta nagyon szerettem az elektromos eszközöket. A számítógép használatát, az olvasást, írást magamtól sajátítottam el, és most már én tanítom a családot. Amikor itthon vagyok és rossz az idő a nap legtöbb részét a gép előtt töltöm, és nyáron is, mivel nincs senki akivel játszhatnék. Egész nyáron körülbelül kétszer megyünk el a strandra, meg a bátyusék párszor kivisznek a Balatonra, de ez nem elég..
Én nem nevezném magamat hiperaktívnak, de nem vagyok lustaság se. Az órákon nehéz 45 percet ülve kibírni, mert a feladatokkal hamar kész vagyok és unatkozom. Mozgalmas óra pedig csak hetente kétszer van, és azon se vehetek részt teljes egészemben. Én általában tanulmányi versenyeken érek el jó helyezéseket. Egyszerre körülbelül 7 féle dolgot csinálok, és mindegyikre ugyanolyan szinten tudok figyelni.
Szívesen segítek neked így távban, küldök energiát, de csakratisztítást és hangolást sajnos csak élőben tudok végezni. Jó ötletnek tűnik ez a kezelési kör, remélem sikerül megvalósítani. Ezzel képességet is tudnánk fejleszteni.
Írtad az asztrál látogatást, de ezt én Rád bízom, mert ebbe még nincs tapasztalatom, viszont szívesen megtanulom Tőled.
Már nagyon várom, hogy találkozhassunk, és tudást cseréljünk.
Remélem tartjuk a levelezést.
Búcsúzhatnék úgy is, hogy: Szandi, de nekem jó a "Regina" is (István biztosan tudja, hogy miért írom)
Nagyon érdekes volt, amikor Dobogókörről utasként lehoztam egy hölgyet, aki tanár volt. Elmesélte, hogy egy indigó kislány odament hozzá amikor bekerült a napközibe, és megkérte, hogy „tanító néni időnként figyelmeztessen az idő múlására” . Egy kisfiú pedig azt mondta neki, hogy „fáj a fejem, mert túl sok infó van a fejemben”. Az iskolában nagyon zavarja a tanárokat, amikor a gyerek (vagy gyerekek) nem figyelnek, mert unatkoznak órán, zavarja a bezártság, és az, hogy rajzolnak miközben figyelni kellene. De azt nem veszik észre sokszor, hogy amikor olyan dolgot hallanak ami érdekli őket azonnal felkapják a fejüket, mert ugyan látszatra nem figyelnek, de mégis hallgatják a tanítást és megértik. Ezek a gyermekek egy másik világba vannak beilleszkedve, és nehezen viselik a fizikai sík mostani hatását. Nagyon nehezen tudnak beilleszkedni, és sok olyan hatás éri őket, amire nincsenek felkészülve, de a szülök se!
Nincs idő beérni a gyerekeknek, mindent sűrítve kapnak, és ezért ilyen a gyerekkoruk is sajnos, amit normális ember régebben megkapott 40 év alatt, azt ők 20 év alatt kapják meg, vagy kevesebb idő alatt, és még közben fel is kell nőniük!
folyt. köv..... | |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2023-12-29, 06:59 | |
| Géza barátom gyermeke: Van egy barátom, akinek 6 éves a kisfia. Csodálatos képességei vannak, és szerencsére a családban megértik, így teljesen természetes volt, amikor meghalt a nagypapa, hogy a kisfiú mindig elmondta, hogy a lakásban éppen hol van a nagypapi! Ugyanis látta a halott nagypapát.
Zsuzsi: Csodálatos lány, komoly problémákkal küszködött. Indigó, és sok tudást hozott magával, de nem tudta kezelni sokéig, így a pszichiátrián kötött ki több alkalommal, mert nem értették meg. Itt meg kell említenem Évike barátomat, akinek 19 éves indigó kislánya van, és azt tanácsolták neki is, hogy vigye el pszichiáterhez a gyereket, és adjanak orvosságot neki, meg kezeljék. Helyette az édesanya elkezdett odafigyelni a gyerekére, és helyére tudta tenni a problémát, és a gyermek megúszta az orvosokat. Visszatérve Zsuzsira, ő nem lett szerencsés. Meghalt a nagypapa, Zsuzsi kapcsolatba került vele, és elmondta az édesanyjának, hogy a nagypapa él, és üzent neki. Erre a drága édesanyja bevitette a pszichiátriára, mint beteget! Pedig a halottlátás már akkor is elfogadott dolog volt! Sajnos Zsuzsi nem tudta kezelni a dolgokat, és sok embernek mesélt élményeiről, és a benne lévő tudásról, látta a betegségeket, és még hosszú a sor amiről beszélt. Ennek rendszeresen az lett a következmény, hogy bekerült a kórházba kezelésre. Az eset érdekessége, hogy amikor elkezdett foglalkozni vele a pszichiáter érdekes beszélgetések alakultak közöttük, a végén Zsuzsi gyógyította a pszichiátert, szerepcsere történt, leszoktatta a dohányzásról például, és rendbetette a rossz magánéletét a tanácsival. Zsuzsi a sokadik kórházi kezelés után rájött a legfontosabb dolgokra: be kell fognia a száját, és nem lehet az emberek előtt beszélni azokról a dolgokról amit ő tud, mert nem értik meg. Ennek már jó pár éve, és azóta elkerülte a kórházat! Nem tudta magáról, hogy indigó gyerek. Amikor elmentem vele egy wellness hétvégére végigbeszélgettük az éjszakákat is, elmesélte az élete történetét, és azt, hogy a nagy magányában Jézus adott neki erőt mindenhez, és a hitét soha nem hagyta el.
Én közben rájöttem, hogy ő indigó lány, és elmondtam neki. Amikor elment internetezni és utánanézett, akkor rájött, hogy minden tulajdonság ami erre a csoportra illik megtalálható nála, és rájött, hogy nem vele volt a baj, hanem az emberek nem értették meg őt! Azt sajnálta nagyon, hogy a látásának, érzékelésének nagy részét elvesztette, pedig látta előre a cselekedeteket, és látta ránézésre az emberek karmikus feladatait, amiért leszülettek a fizikai síkra. Azt az öletett adtam neki, hogy kérje újra a látást, meditáljon sokat és imádkozzon, és kérje a szellemi vezetést a régi tudás visszaszerzésére.
Évi, a látó: Évi barátom vidéki látó lány, és nagyon nehezen tudta kezelni a dolgokat, mert teljesen egyedül kellett megbirkóznia a feladatokkal. A skizofrénia határát súrolta néha a viselkedése, amikor több helyről jöttek sorra az információk, és majdnem 15 évébe került, mire tudta kezelni a problémát és a látását.
folyt. köv.. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ezoterika | |
| |
| | | | Ezoterika | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |