|
| Vegyes | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
zinmorka ****
Hozzászólások száma : 227 Join date : 2020. Jan. 07. Age : 77
| Tárgy: Re: Vegyes 2020-02-05, 18:09 | |
| Kiskacsa úszik a tavon és sír. Oda megy hozzá a krokodil és megkérdi: - Miért sírsz? - Mert nem tudom, ki vagyok és mi vagyok... - Ó, hát ez egyszerű: sárga csőr, sárga tollak, úszóhártya - kacsa vagy! - Szupi! Kacsa vagyok! - örül a kiskacsa. - És te mi vagy? - Találd ki! - mondja a krokodil. - Hmmm...hosszú farok, rövid lábak, nagy száj, bőrdzseki....olasz vagy?
Megérkezik a fáradt utazó, leszáll a vonatról, kérdezi az állomásfőnököt: - Mondja, hol van itt a falu? - Ezen a bekötőúton elindul, és három kilométer múlva ott lesz. - Nem tudták volna egy kicsit közelebb tenni az állomást a faluhoz? - Tehettük volna, de akkor messze lenne a sínektől.
- Csak tudnám, mit ajándékozzak a feleségemnek születésnapjára - töpreng Kovács úr. - Miért nem kérdezed meg? - noszogatja a barátja. - Nem, az nem lenne szerencsés. Olyan sok pénzt nem szeretnék kiadni.
Világnézet órán a hetvenes években: - Pistike, mi a szocializmus? - Tanárnő kérem, a szocializmus az olyan, mint egy viharos óceánon hánykolódó hajó, ami a messzi kikötő felé tart! - Hát ez nagyon szép hasonlat, ötös. No, és meg is tudnád magyarázni, hogy miért ilyen? - Mert mindenki hány rajta, de senki sem tud kiszállni!
Két űrhajós áll a holdkomp mellett a Holdon. Egymásra néznek, majd a holdkompra, majd az égen a gyönyörű, de mégis oly távolinak tűnő Földre. Majd megint egymásra, majd megint a holdkompra, majd megint a Földre. Majd megint a holdkompra, majd megint egymásra, majd megint a Földre. Végül megszólal az egyikük: - Ne nézz, wazze! Te hagytad benn a kulcsot!!!
A férfi este odaáll az asszony elé! Mutogatja az izmait. - Nyolcvan kiló dinamit! Az asszony nevetni kezd: - De mit érek vele, ha a gyújtózsinór csak négy centi?
Mi az? - Kicsi, zöld és 200-zal veszi a kanyart? - Petrezselyem a turmixban!
- Nagymama, nem láttad a tablettáimat? Az volt rajuk írva, hogy "extasy"... - Kit érdekelnek a tablettáid? Láttad már a sárkányt a konyhában?!
Az állatkert igazgatója büszkén mutogatja a vendégeknek a közös ketrecbe zárt nyulat és oroszlánt. - Íme egy szép példa a konszenzusra. - Csodálatos! És tényleg nincs velük semmi gond? - Az oroszlánnal semmi, de a nyulat időnként pótolni kell.
Az egér összeházasodik az elefánttal, de a nászéjszaka előtt közvetlenül az elefánt szívrohamban meghal. Mire az egérke így szól: - Na cseszd meg, még egy jót se dugtunk, most meg életem végéig áshatom a sírodat!
- Egy almát kérek. - Kettő lett, maradhat?
Mit csinálsz, ha nyugdíjba mész? - Az első héten csak üldögélek a hintaszékben. - És aztán? - Aztán lassacskán elkezdek hintázni.
Multinacionális cég leányvállalatainak alkalmazottai beszélgetnek egy meetingen: Angol alkalmazott: - A prémiumomból elvittem a családot Hawaiira, kifizettem a kocsim részleteiből a hátralékot, a maradékot pedig lekötöttem a bankban. Német alkalmazott: - Hasonlóan voltan én is, mi elmentünk a Kanári-szigetekre, vettem egy új kocsit, a maradékot pedig félretettem a gyerek egyetemi éveire. Magyar alkalmazott: - Én vettem egy pulóvert. Angol és a német: - És a maradék? Magyar: - Azt kipótolták anyámék.
A székely sapka nélkül áll a nagy hidegben az utcán. Arra jön a komája: - Hallja, kend, mit áll itt hajadonfővel ebben a hidegben? - A házban ráncba szedtem az asszonyt, de most kéne egy bátor ember, aki ki merné hozni a sapkámat.
- Hogyan horgászik a rendőr? - ??? - Fog egy halat és addig veri, míg el nem árulja, hogy hol vannak a többiek.
Egy ember egyszer elmondta a fiának a hosszú élet titkát: minden reggel meg kell szórni egy kis puskaporral a kukoricapelyhet, amit reggelire eszik. A fiú ezt folyamatosan csinálta, és 93 éves koráig élt. Mikor meghalt, 14 gyermeket, 28 unokát, 35 dédunokát hagyott hátra, és egy 15 láb átmérőjű krátert a krematórium falában...
- Apu, veszel nekem egy hightech, 3G-s, usb-s, bluetooth-os, 12 megás hard disc-kel és integrált fotókamerával felszerelt mobiltelefont, amivel mp3-at, pdf-et és java utilities-t lehet letölteni? - Édes fiam, nem tudnál te is csak drogozni, mint mindenki más?
Száguldozik egy motoros az országúton, egyszer csak nekicsapódik a bukósisakjának egy veréb. A veréb elájul, a motoros megsajnálja, hazaviszi. Otthon beteszi egy kalitkába, ad neki egy kis kenyeret, vízet, és elmegy dolgozni. Kis idő múltán a veréb magához tér és körbepillant, rács, kenyér, víz... - A francba! Megöltem a motorost!
Kohnnak különleges vére van és éppen egy palesztin fiúnak lenne rá szüksége. Elmegy a rabbihoz tanácsot kérni. - Fiam Ő is csak egy ember, segíts rajta - mondja a rabbi. Kohn megteszi és egy hónap múlva kap egy csomagot egy arany rúddal. Évek múlva a fiúnak megint vérre van szüksége. Kohn már nem is megy a rabbihoz, azonnal segít neki. Egy hónap múlva kap egy csomagot 4 tábla csokoládéval. Felháborodottan szalad a rabbihoz, hogy micsoda szemtelenség, a múltkor egy rúd arany, most meg 4 tábla csoki?????!!!! - Fiam ne feledd, már a Te véred csordogál az ereiben - szólt a rabbi.
Egy igazi apuka: Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: - Jöttem a gyerekemért. - Hogy hívják? - Nem mindegy?! Holnap úgyis visszahozom.
| |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Vegyes 2020-02-05, 18:17 | |
| Tanulságos... Éppen lefeküdtünk volna, mikor az asszony szólt, hogy ég a lámpa a garázsban. Kinézek, és látom ám, hogy négy markos legény serényen hordja kifelé a cuccaimat, aztán rakják az utcán ácsorgó teherautóra, ezerrel. Kapom a telefont, hívom az óberhét, de azt mondja egy zsernyák, hogy momentán egy szabad kocsijuk sincs, de nyugi, amint lesz, jönnek, és már le is tette. Nekem meg a fejem tetejébe akadt az adrenalin azonnal, úgy hogy ismét felhívtam a szervet. Mondom neki, az előbb telefonáltam, hogy jöjjenek, de már nem kell sietniük. Ugyanis fogtam a puskámat, lepuffantottam mind a négyet, helyszínelni meg tényleg ráérnek később is. No, le se tettem a kagylót, négy rendőrautó már ott is volt a házunk előtt, plusz a mentő. El is kapták a betörőket ízibe. Az egyik rendőr, aki velem is hajlandó volt szóba elegyedni megjegyezte: - Mintha azt mondta volna, hogy lelőtte mind a négyet. Mire én: - Maguk meg valami olyasmit, hogy nem tudnak küldeni senkit...
| |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Vegyes 2020-02-05, 18:33 | |
| Egy magyar hajléktalan kimegy Moszkvába szerencsét próbálni. Odaáll Putyin háza elé egy darab száraz kenyérrel, és elkezdi megkenni kutyaszarral. Jön Putyin, és kérdi: – Hát maga meg mit csinál, jóember? – Van nekem ez a darab száraz kenyerem, nincs más, hát megkenem kutyaszarral… – Jaj, hagyja abba! – kiált fel az orosz elnök, és ad a mi emberünknek ezer rubelt.
A mi emberünk eléldegél belőle egy darabig, aztán gondol egyet, és kicsempészi magát Amerikába. Odaáll Bush háza elé, és ismét nekilát kutyaszart kenni a kenyerére. Jön az amerikai elnök is, lezajlik az előbbi párbeszéd. Bush ezer dollárt ad neki. A mi emberünk végül hazajön, odaáll Gyurcsány háza elé, s kenegeti a kutyaszart a kenyerére. Jön Gyurcsány maga: – Hát maga mit csinál, jóember? – csak ez a kis kenyerem van, gondoltam megkenem kutyaszarral, abból úgyis van itt elég. Mire Gyurcsány feddően: – Na de jóember! Ilyen vastagon keni? Hát nem gondol a többiekre? | |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Vegyes 2020-02-05, 18:34 | |
| A PAP, AKI NEM TUDOTT HAZUDNI...
Egy rendkívül csinos fiatal hölgy repülőgépen tér haza Svájcból. Egy pap mellé szól a jegye, akit megszólít: Bocsánat Atya, megtenne nekem egy szívességet? Természetesen kisasszony, mit tehetek Önért? Van egy dilemmám. Vettem magamnak egy remek elektronikus szőrtelenítő berendezést. Nagyon sokat fizettem érte. Jóval meghaladja a vámmentesen bevihető értékhatárt, és attól félek, hogy elkobozzák. De Ön talán titokban át tudna vinni számomra a vámon a reverendája alatt. Valóban át tudnám vinni
drága, de figyelmeztetnem kell, hogy még sohasem voltam képes hazugságra. Önnek olyan becsületes a képe, hogy öntől sohasem fognak kérdezni semmit - mondta a hölgy és már át is adja a szőrtelenítőt. Leszállás után az Atyára kerül a sor a vámvizsgálatnál. Atya, van Önnek bármiféle vámköteles áruja? - kérdezi a vámtiszt. A fejem búbjától a derekamig semmiféle vámolni valóm sincs fiam . A választ furcsállotta a vámtiszt, és tovább kérdezi: És deréktól lefelé? Van egy csodálatos szerkezetem, ami nők szolgálatára rendeltetett, de használva még sohasem volt. A vámtiszt fuldokolva a nevetéstől: Rendben van, tessék továbbmenni Atya. Kérem a következőt!
| |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Vegyes 2020-02-05, 18:36 | |
| A több biztosítós rendszer bevezetése után, a miniszter szemlét tart egy kórházban. Az egyik szoba ajtaja nyitva, azt látja, hogy egy férfibeteg önkielégítést végez. - Mi folyik itt? - kérdezi a főorvost. - A betegnek spermamirigytúltengése van, ezért napi 12 önkielégítést írtam elő neki. Mennek tovább, míg a következő kórteremben látja a miniszter, hogy egy ágyon fekvő férfit hat meztelen nővérke részesít a testi örömök minden elképzelhető formájában. - Hat ez meg mi a fene? - kérdi megdöbbenve a miniszter - Ugyanaz a kórisme, de másik biztosító - feleli a főorvos. | |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Vegyes 2020-02-05, 18:40 | |
| Két ember megy a sivatagban. Meglátják az oroszlánt, mire az egyik lerúgja a cipőjét, és sietve felhúz egy futócipőt. Így szól a másik: "Te meg vagy őrülve? Mit csinálsz? Az oroszlán úgyis gyorsabban fut, mint mi."
Mire a egyik: "Nekem nem az oroszlánnál kell gyorsabban futni, hanem nálad."
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Vegyes | |
| |
| | | | Vegyes | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |