Szemlátomás-áthallás Művészete
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Szemlátomás-áthallás Művészete

Szeretettel üdvözlünk!

KezdőlapKezdőlap  PortalPortal  TaglistaTaglista  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  CsoportokCsoportok  CalendarCalendar  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Ezoterika

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Hozzászólások száma : 5012

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-05, 06:54

Levelezés történet az anyag szellemesítéséről:

"Szia Laci!
Tudnál nekem írni az anyag szellemesítéséről?
Hogy konkrétan mit jelent ez?
Mikor történik meg az, hogy szellemesítem az anyagot?
Miről derül ki, hogy már nem vonzódom az anyaghoz, hogy független vagyok tőle?"
Köszönettel: M."

Válasz:

Szia M.!

Büszke vagyok rád, hogy ilyen kérdéseket teszel fel. Ez azt jelenti, hogy a lelkedben már megvannak a válaszok, pontosabban lelked készen áll az igazság felismerés általi megszerzésére. Megtisztelsz, hogy hozzám fordultál.
Két alapvető kérdést vetettél fel. Az egyik a szellemesítés, a másik pedig az anyagtól elszakadás. Remélem sikerül "egy kis segítséggel, mert most szükségem van rá" olyan válaszokat adnom Neked, amelyek mindkettőnket megvilágosítanak. Arra kérlek, ha valamit nem értesz, ellentmondásosnak vagy logikátlannak találsz, jelezd. Kérdezz rá bármire ahányszor jónak látod. Ez nekem is fontos, mert a legjobban tanítva tudok tanulni.
Csatolok egy megjegyzéssel ellátott lényegi kivonatot a szellemesítésről, amelyet csak később fogok föltenni a szellemi tanítások sorában. Ebből remélem érthető, hogy az önzetlen jóság, szeretet és áldozatkészség az ember lelki rezgésszintjét hatalmasan megemelik. A lélek tisztulásával nő a rezgésszint és ezzel exponenciálisan nő a lélek ereje. A lélekerő olyan mint egy láng, amely növekedésével és erejének meghatványozódásával a fizika törvényei szerint magában a testben és a környezetében mindent felhevít. Minden anyagit sugárzásszerűen áthat és gyorsabb mozgásra, rezgésre kényszerít. Olyan mint egy rosta, rázza az anyagot, mint Krisztus a vargát. Természetesen ez asztrál és mentál folyamat. A megemelkedett tudatosság is eredménye a lélek tisztulásának.
Testünk és környezetünk molekuláris és atomi szinten is gondolati és érzelmi összetevőkből áll, de ahány van annyi féle a rezgése, hiszen mindegyiknek más és más múltja és eredete van. Az emberi lélek olyan mint egy sokoldalú tarfó. A saját rezgéseivel áthatja testének és környezetének anyagát. Az alacsony szintűeket magához emeli, a magasakat pedig lecsillapítja a saját szintjére, tehát egyenletesíti a különféle rezgéseket.
Most elgondolhatjuk mekkora szerepe van a lélek saját rezgésszintjének. Mivel az emberi test is hét évenként atomi szinten kicserélődik, de bizonyos részei sokkal rövidebb ciklusokban, az a rengeteg levegő, víz és élelmiszer, amelyek rezgései az emberi testben átíródnak, transzformálódnak, láthatjuk, hogy testünk által is rengeteg anyagot befolyásolunk megváltoztatva rezgéseit, környezetünkről, kedvenceinkről nem is beszélve.
Ezek alapján nyilvánvaló, hogy minden ember transzformátorként működik a világunkban és ahányan vagyunk annyiféle képen rezegtetjük testünket és környezetünket, tehát jelenthetünk áldást is, de okozhatunk átkozott hatásokat is. Ha tisztában lennének az anyagias emberek is ezzel az elvvel, bizonyára az ébredésük sokkal hamarabb végbemehetne.
Kulcsfontosságú megérteni, hogy minden anyag, akárcsak az emberi test többdimenziós összetevőkből áll, fizikai, éteri, asztrális és mentális összetevőkből. A két valós összetevő a mentális és asztrális, az alsó kettő pedig csak az előbbiek nagyon alacsony rezgésszámú kivetülései. Ezért mondják a bölcsek, hogy a fizikai világunk egy illúzió világ. Az angyalok például a legtömörebb és keményebb tárgyakat is élőknek látják. Tehát a fizikai világban minden anyagi nagyon alacsony rezgésszinten létezik és a leghalványabb esélye sem lehetne, hogy önmagától rezgésszintje felemelkedjen. Ezen segített a Kegyelem Törvényvilága, amely a természettörvények segítségével kényszeríti folyamatos fejlődésre az anyagot. A fejlődés nem más, mint a folyamatos rezgésszint emelkedés.
A természettörvény kényszerítő hatása (ebben van a reinkarnáció és karma is) csak egy bizonyos értékig képes fellelni az anyagi világ rezgésszintjét és ott megáll. Itt már él és működik az anyagi ember a maga módján. A rezgésszint további emelése ezután már az ember feladata és akkor kezdődhet el, ha megjelenik a szellemi ember, aki képes hinni, hogy az anyag mögött szellem van és létezik valaki aki a világot teremtette. A szellemvilág hatalmas munkájának az eredménye, hogy megjelenhet a szellemiség az emberiség életében.
Csak a szellemi ember képes szeretetével, jóságával megemelni saját rezgésszintjét, amelyet tudatos lelki tisztulásával, az erények gyakorlásával tovább növelhet. Ezáltal fénye olyanná válik, mint egy napocska a sötét világban. Ha a világunkban minél több ilyen napocska szórja fényét az emberiségre, a sötétség megszűnik.
Most a szellemesítés folyamatát képekben szeretném vázolni, hogy érthetővé váljon számunkra. Gondoljuk el, hogy egy megfelelően nagy nagyítással belelátunk egy atomszerkezetbe, melyben látjuk a részecskék a saját rendjük szerinti mozgását, azaz életét. Most már tudjuk, hogy a részecskék a legelemibb részleteiben nem anyagiak, mert minden elemi részecske egy-egy rezgő energia vagy erőhalmaz, tehát maga a kvantumfizika döntötte meg az anyagelvűség téziseit. Ugyanis nincs anyag, csak valami információkkal telített energiahalmaz, amit mi anyagnak látunk.
Ha asztrális látással nézzük ugyanezt, akkor azt tapasztalhatjuk, hogy egy magasabb dimenzióból minden fizikai elemi részecske életrezgését, mozgását egy hasonló, de asztrális részecske erőkiáradása hozza létre és tartja fenn. Ha mentál - látással nézzük ugyanezt, azt látjuk, hogy az asztrálrészecske életét viszont egy még magasabb dimenzióbeli mentálrészecske biztosítja. Ez mit jelent? A mentál részecske gondolati elemi részecske és ez tartja fenn az asztrálrészecske által a fizikai anyagi részecskét. Most meg gondolom világosan látjuk, hogy a mentális (gondolati) részecske az alapja minden anyaginak. A Bibliában világosan ki van mondva, hogy "az íge testté lőn", azaz a teremtő gondolat az alapja mindennek.
Az anyag létének alapja a teremtő gondolat, de milyen gondolat? Önző és hibás gondolat, olyan mint egy vírus a rendszerben, amely öntörvényűen teremtődik, mint testben a rákos daganat. Íme a fizikai világ alapjának, a káosznak a teremtéstörténete. Lényeges tudni, hogy fizikai világunkat nem Isten, hanem mi teremtettük a Tőle kapott erőkből és ez a teremtés maga volt a káosz. Ezt kellett majd "rendbe tegyék" a hűséges elsődök.
Az anyagi világot létrehozó vírus nem más mint a szeretet hiánya. Megfelelő programmal és módon a szeretet segítségével a vírus által keletkezett anyagi világ atomról-atomra lebontható és ez nem Isten vagy a szellemvilág feladata, hanem a mienk, a szellemivé váló embereké, hiszen jóvá kell tegyük hibáinkat és le kell bontsuk mindazt, amit gőgünkből alkottunk és rendet, tisztaságot kell hagyjunk magunk mögött.
Tehát minden anyagot a vírusos gondolat éltet és tart fenn a létezésben. Alacsony rezgésszinten létezik, mert léte a szeretet hiányából fakad. A vírus ellenszere épp ezért a szeretet, amely megemelkedett és hatalmas erejű vibrációjával megrázza az atomi szerkezetet. Mivel a szeretet is lelki tevékenység, mentális és asztrális összetevőkből áll, tehát lelki szinten rázza meg a fizikai részecskék életét fenntartó gondolatformákat, azokat zúzza, rongálja. Mivel nem mindegyik részecske egyforma rezgésű, ezért a magasabb rezgésűek kezdenek rezgésben változni. Rezgésük nő és erősödik a szeretet-rezgés hatására, míg a gondolatformán belőli kötelékeik elszakadnak. Ekkor szabaddá válva ahhoz a szeretet gondolatformához kapcsolódnak a vonzás törvénye alapján, amelyik kiszabadította őket a fogságból.
Ekkor számunkra egy csoda történik. A léleklátással megfigyelt mentális részecske eltávózott a gondolatformából, az asztrális és az általa fenntartott fizikai pedig szó szerint eltűnik, mintha ott sem lettek volna. Tehát a szeretet szabaddá tette az anyagot fenntartó szellemi gondolat egy részét és a többi részecskét ha kiszakítani nem is tudta, de rezgésszintjüket jelentékenyen megemelte. Ez lehetővé teszi, hogy egy következő "megrázás" még több részecskét megszabadítson az anyag rabságából. Ezt nevezzük szellemesítésnek.
Az analógia törvénye alapján pedig most lépjünk az elemek világából a makrokozmoszba. Tehát amint kicsiben láttuk, úgy történik a szellemesítés folyamata az univerzumunkban is. A bolygókon élő civilizációk fejlődésük során tetemes részeket szellemesítenek a bolygók anyagából, amely egy időtlenségben élő szemlélő számára úgy néz ki, mintha a bolygó anyaga ritkulna és mindinkább fény áteresztővé válna. Azt is megfigyelhetné, hogyan ritkulnak a bolygók, holdak, majd a naprendszerek és végül a galaxisok. Tehát univerzumunk tágulása és rendbetétele után lassan megkezdődik a szellemesítés általi összehúzódási folyamata. Ennek a végén a bukás eredményeként létrejött fizikai univerzumunk el fog tűnni véglegesen az őstisztaságú világrend felhők nélküli égboltjáról.

A második, az alábbi kérdésedre is igyekszem röviden válaszolni:
"Miről derül ki, hogy már nem vonzódom az anyaghoz, hogy független vagyok tőle?"

Sajnos ettől még nagyon messze állunk. Nagyon magas fokára kell emelkedjünk a szeretetnek, amikor ez észrevehetővé válik. Mindaddig bármit is gondolunk róla a magunk vonatkozásában az önámítás.
Amikor javaimat örömmel adom oda másnak, ha látom, hogy szüksége van rá és nem vagyok tekintettel, hogy marad-e nekem is valami.
Jogos örökségemről boldogan mondok le testvérem, vagy rokonom számára.
Mindig elégedett vagyok azzal a kevéssel is amim van és akkor érzem jól magam, ha azt is megoszthatom a rászorulókkal vagy az ég madaraival.
Soha nem irigykedek, soha nem kívánom a más javait vagy életmódját.
Lehetne még sorolni ezeket az erényeket, de ezeket Te is játszva kiegészítheted.

Szeretettel Laci

Saját kiegészítésem a Laci levelezéséhez:

Az anyag szellemesítését még úgy is el lehet képzelni, hogy teljesen hatással vagyunk a körülöttünk lévő világra. Egy egyszerű lélegzetvétellel is nemesítjük a körülöttünk lévő anyagot.

Egyszerű példával elmondom:

Ha jártatok olyan embernél, aki ideges volt, szinte "izzott körülötte a levegő"
Egy olyan embernél, aki lehangolt volt, szomorú, "szinte savanyú szaga volt a levegőnek" a szobában!
A szellemtudomány úgy mondja, hogy egy magas és tiszta rezgésekkel rendelkező embernél amikor belélegzi a friss levegőt, és kifújja (az elvileg elhasznált haszontalan maradékot) közben a testében azt átnemesíti, átalakítja. Egy "életmolekula" 100 "halál molekulát képes átalakítani, átnemesíteni. sok ember csak leszületik a földre, éli a hétköznapi életét minden különösebb dolog nélkül, és közben a lélegzetével segít a rezgések emelésében. sajnos ez visszafelé is érvényes, ha olyan helyen vagyunk vagy élünk, a negatív rezgésekkel van mit harcolni, és aki kicsit gyengébb, hatással is lehet rá!

Elszakadás a fizikai dolgoktól:
Ez nagyon fontos, mert addig, amíg egyetlen porcikánk is vágyik az anyaghoz, addig mindig vissza kell születni. Ha le tudjuk tenni a vágyainkat, akkor nagy előrelépést tettünk az előrehaladás útján, azaz el kell tudni érni a vágytalanság állapotát!

Erre egy kedves történet:
A Mester találkozik a piacon a tanítványaival, akik kajánul mosolyognak:
- Mester, maga is nézelődik a piacon?
Mire a Mester: - Tudjátok, és csak azt nézem, hogy már mennyi mindre nincsen szükségem!

Nekem szerencsés a helyzetem, mert valóban csak azt veszem meg évek óta, amire feltétlenül szükségem van, így sokaknak (például a régi családom) gondot okozott, hogy mit vegyenek a "kötelező" ajándékozásnál, mert ha nekem valóban szükségem volt valamire, azt azonnal megvettem! Most szerencsés helyzetbe vagyok, mert csak adni tudok, a feleségemnek nincs keresete, ő a szeretetét adja nekem, és ez bőven elég!
Azért persze senki ne irigyeljen, hogy már majdnem elszakadtam az anyagtól, és milyen jó nekem, mert én is rendelkezek hibával bőven, most harcolok újra a visszaszokott kocadohányzásommal, és még időnként sajnos meglátogatok egy - egy kocsma nevű műintézményt is. Persze én tudom a legjobban, hogy ezt nagyon nem szabadna!

Erről jut eszembe, az egyik legnagyobb ellenség ezen a téren a szenvedélybetegség, aki nem tudja letenni időben, az biztos, hogy visszaszületik, és sajnos emiatt az asztálsíkon is szenved miatta, mert az asztráltest érzésvilágában a vágyak benne maradnak.

A fizikai síkon ezért is van megengedve a vágyak kiélése, mert ha mindent megtapasztalunk amire vágyunk, akkor könnyebb elszakadni.
De..
Ez nem úgy működik, hogy csak a jót tapasztalom meg! Minden részét a vágyamnak!
Motorozni szeretnél? Kapsz jó motort és menjél. Ja, hogy közben volt egy csomó esésed, és baleseted, esetleg halálközeli élmény? Sajna, mindkét oldalát meg kell tapasztalni!

Hajszolod a szexet, ki akarod élni magad? Tessék. Ja, hogy közben AIDS-es lettél? Ez is vele jár. (Előre jelzem, ezek csak példák, nem magamról beszélek DDD )

és hosszú a sor!

Ami fontos, a vágytalanság eléréséhez hosszú az út, de lehetséges.
De nem mi döntjük el, hogy mikor mehetünk el végleg, hanem Isten megmásíthatatlan törvényei, amely mindenkire egyaránt érvényes kivétel nélkül.

Erről szól a Kegyelem Törvényvilága c. mediális írás, ami ezt pontosan elmondja.

Itt én is elmondom egy előadás alatt:
Kegyelem törvényvilága, Isten megmásíthatatlan Törvényei
http://data.hu/get/2288129/Karsay_Kegyelem_t._sbk_.zip

Írásos előadás anyag:
A Kegyelem Törvényvilága, Isten megmásíthatatlan törvényei
http://data.hu/get/2315803/eloadas_14._A_Kegyelem_torvenyvilaga.zip

Letölthető a szellemtani anyagaim mappájából sok szellemi kincs!
Karsay István szellemtani anyag gyűjtemény, 2.7 giga anyag
http://data.hu/dir/wqa1frzgei6922

Részlet:

TÖRVÉNYEK

Alsóbb törvények.

Az anyagi lét törvényei:

Az ellenszegülésben megmerevedett elemek törvénye
Az életreébredés törvénye
Ok-okozati törvény (Szenvedtetve nevelő törvény)
Minősítés törvény
A szervező életerő törvénye
A születés törvénye
A halál törvénye (Körforgás törvénye)
Az ördög fogalma
A pokol fogalma

Felsőbb törvények.

A szellemi és lelki fejlődés törvényei.

Átváltozások törvénye
A fizikai test képzetével kapcsolatos állapotvilág törvénye
Az éteri test felszívódásának törvénye
Felső minősítési törvény
Az igazság törvénye
A kegyelmi törvény
A szeretet törvénye (Isteni törvény)

Az alsó törvények foglalkoznak azzal, hogy az anyagból felébredhetünk, és "életre kelünk, kelhetünk első alkalommal", a minősítési törvények szállítanak minket oda ahova kell (szellemi szférák, sajna nem kívánságműsor mint sokan gondolják)
Az éteri test felszívódásának törvénye az, amelyik átvizsgál minket, és meghatározza, hogy még vissza kell-e születni vagy se? Van-e még vágyunk akár egy éteri atomunkban a fizikai síkhoz, az anyaghoz? Itt nem lehet hazudni! Jobban ismer minket mi mi magunkat! DDDD
Ha nem kell visszaszületni, akkor átmegyünk a Felső minősítési törvény hatása alá és így tovább.

Szóval nem egyszerű, nekünk most annyi a feladatunk, hogy dolgozunk a rossz, főleg beidegződött nem megfelelő szokásaink megszüntetésén, és a szeretetet gyakoroljuk.

Egyet azonban ne felejtsetek el! Soha nem szabad elkeseredni ha hülyeséget csinálunk és felismerjük (mert ez fontos).

CSATÁT LEHET VESZTENI, DE HÁBORÚT NEM!
Higgyétek el mi fogunk győzni!

Szeretettel:

István

Vissza az elejére Go down
http://karsayalarm.hu/
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-06, 05:52

Az emberi hülyeség határtalan!

Találtam egy cikket, ami kiverte nálam a biztosítékot, de pár gondolat eszembe jutott közben.
utoljára az emberi hülyeség 2012 idején volt "szárnyaló", voltak komoly tanítók, írók, aki előtte már több évvel ebből éltek, a nagy jóslásokból, és hogy mi fog történni.

Volt olyan híres természetgyógyász ismerősöm, aki a Fókusz műsorában is kifejtette a várható katasztrófákat, majd amikor idén egy újabb műsorban rákérdeztek, az volt a válasza, hogy "megtévesztettek".

Más ismerősöm is mondta nagy nyilvánosság előtt, hogy milyen borzalom lesz, majd amikor rákérdeztem egy hét múlva, hogy miért maradt el, olyan választ kaptam, ami felülmúlt mindent: "sikerült az imádkozásom, és elmaradt!"

Sokan bedőlnek ezeknek a légből szedett, kitalált, feltűnés vagy butaság miatt, és ebbe a sorba tartoznak a Jézus közlések is, ami napi szinten önti el semmitmondó soraival az internetet.
Nem bántom a médiumok egy részét, mert egy olyan szellem csatlakozik rájuk, akik megtévesztik, és élvezik, hogy elhiszik amiket Jézus nevében mondanak, egy része viszont feltűnési viszketegségből mondogatja az egyre nagyobb hülyeségeiket.

Saját spirituális érettségünk, hogy ezekre rájöjjünk!

Nagy változás előtt állunk, sokan dimenzióváltásnak hívják, de maradjunk a hagyományos korszakváltás megnevezésben, mert semmiféle másik dimenzióba nem megyünk át, hanem ezzel ellentétesen, egy alacsonyabb dimenzió jött létre, ahova kikerülnek a jelenleg ittlévő alacsony rezgésű szellemi lények, így nem MI EMELKEDÜNK FEL, HANEM ŐK SÜLLYEDNEK LE!

Katasztrófákról pár mondatban
https://www.youtube.com/watch?v=a6JQlYBAfho&feature=youtu.be

Volt aki azt mondta, amikor rákérdeztem, hogy miért nem történt változás, azt mondta, hogy már benne vagyunk az Aranykorban, csak nem vettem észre! Hoppá, ez a szöveg se rossz.

Találtam egy ide illő érdekességet:
http://istengyermek.blog.hu/2013/10/15/ma_reggel_hatkor_megerkezett_az_aranykor_2013_10

Na de mi is verte ki nálam most a biztosítékot?

Ma megtudtam, hogy miért volt hetekig olyan meleg! nagy eséllyel majd újabb tanítás fog jönni, mert augusztusban is lesz 3 hőségriadó.....
Szegény angyalok, milyen sokat kell programozniuk...

Akkor nézzük Arial közlését:

Az emberi hülyeség határtalan!
http://index.hu/mindekozben/poszt/2015/07/27/na_vegre_kiderult_miert_volt_hetekig_olyan_rohadt_meleg/

Kérlek Benneteket, tiszta szível, és ésszel tanulmányozzátok a közléseket, mert általában az 3-5% talán valóságos, a többi hülyeség.

Van a mai napig is híres médium, telt házas előadásokat tart, pár éve bejelentette, hogy fél éven belül jön egy magyar ember, aki kifizeti zsebből Magyarország teljes államadóságát, és ünnepelt a bejelentés utána dicsőségben, és nem értettem, hogy ennek már több mint 3 éve, és azóta senki nem kérdezett rá?! Na, szerinte is már az Aranykorban élünk... De lehet, hogy csak Európa, (most csak humorizálok), és ezért jönnek ide olyan sokan, hogy ők is "élvezzék".
Gondolom az Aranykor koordináta függő lehet, mert pár ezer kilométerrel lejjebb az Iszlám Állam öldököl, de gondolom csak azért, mert ők még nem hallottak róla!

Annyit elárulok: az Aranykorba történő belépést eléggé feltűnően mindenki észre fogja venni, főleg mert nagy változással, és katasztrófákkal fog járni, meg kell halni előtte, és amikor reinkarnálódunk, az igazak és tiszták a Földre fognak visszaszületni, aki erre nem méltó az alsóbb dimenziókban fognak életre ébredni, és pár sikeres szellemnek már nem is kell visszaszületnie a fizikai síkra, ők valóban magasabb dimenzióban születnek újjá!
De.. ezek a "dimenziók" már régen léteznek, mert ezekből süllyedtünk mi is le....

Írta: Karsay István

Budapest, 2015-07-29

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-07, 00:41

Az internet személytelensége, mentális veszélyei, és esetleges előnyei.

Ma reggel felébredtem, és ahogyan megnéztem a leveleimet, és a közösségi fórumokat, sok gondolat jutott eszembe és ezeket szeretném megosztani veletek.
Most nem a vírusokról és egyéb technikai dolgokról akarok beszélni, hanem egy teljesen más - mentális - megközelítésről.
Most kezdem a saját példámról. 1997 óta van internetem, és már "ismerkedés" második napján rátaláltam egy ezoterikus levelezőlistára, aminek több mint 10 évig tagja voltam, és sok barátot szereztem onnan. Mehettem volna szex oldalakra is, ugyanis abban az időben kevesebb web. lap volt, és sokan, akik akkor még nem interneteztek nem is tudhattak róla, hogy bárhova mentünk, fizetett hirdetésként állandóan felugrottak a szex oldalak reklámjai, akarva - akaratlan, elkerülhetetlenül, de a felhasználón múlott, hogy meglátogatta, vagy bezárta az ablakot. Én bezártam őket, és mint kiderült sok vírustól így meg is menekültem!
E. mailben is terjedtek a vírusok, abban az időben az volt a szokás, hogy egy híres színésznő meztelen fotóját akarták megmutatni egy honlapon, ami természetesen egy vírusos oldal volt, és az egész rendszer az emberi kíváncsiságra épült! Én ezt is megúsztam, mert nem voltam kíváncsi egy fotóra se. Csak érdekesség kedvéért megjegyzem, hogy volt egy ügyetlen barátom aki történetesen nő volt, és egy nagyon bizalmas levelet a családi dolgairól körlevélként küldött el az összes címjegyzékében lévő ismerősének. Én a második mondat után rájöttem, hogy ez tévedés volt, és bezártam a levelet, majd visszaírtam, hogy valamit nagyon elszúrt, és ezt nem nekem akarta elküldeni. Később elkezdett magyarázkodni a levélben leírt komoly családi dolgok miatt, és alig akarta elhinni, hogy én nem olvastam el a levelet, mert tudtam, hogy nem nekem szólt!
Ma már az internet is szerepel a szenvedélybetegségek listáján a drog és az alkohol mellett.
Vannak olyan emberkék, akik egész nap a munkahelyükön számítógéppel dolgoznak, sőt ott intézik a levezésüket, fórumokat, majd hazamenve elfelejtkeznek a feleségről, családról, bezárkóznak és folytatják azt amit elkezdtek. Egyszerűen képes szétesni a család, elhidegülnek egymástól az emberek, majd véget érnek a normális emberi kapcsolatok.
Sokszor pont az internet adta lehetőség miatt újabbak alakulnak ki, amik a megcsaláshoz vezetnek, hiszen itt felkínálják magukat z emberek nemtől függetlenül egymásnak, vagy futó kapcsolatok miatt, vagy nagyritkán társat keresnek. Pár ismerősöm tárkereső oldalon keresi a boldogságát, és megdöbbenve veszi észre, hogy itt alig lehet társat keresni, a kapcsolatok nagy része a szexről szól! Egyszer egy külföldön élő ismerősöm javasolta, hogy lépjek be egy közösségi oldalra, angol nyelvű volt maga az oldal. Én azt hittem, hogy olyam mint az akkor elkezdődött iwiw. közösségi oldal. Kiderült, hogy ez társkereső, én fényképpel feljelentkeztem annak idején, rendszeresen üldözött egy amerikai néger pasi rózsaszín szívecskét tartva a nemi szerve elé. Én akkor még 160 kilós voltam, ez a pasi annyira beindult rám szerintem, hogy azt se vette észre, hogy nem tudok angolul (jó, csak a tudásom hiányos kicsit, azért tudok valamennyit, mint például - igen - nem - és" nem értek angolul", és ezt tökéletes kiejtéssel) és hogy Európában élek. Bár ha belegondolok mai fejjel, ha visszaírok ez képes lett volna értem ideutazni! DDD
Szoktam média csendet tartani, van amikor napokig nem kapcsolom be szándékosan gépet. tavaly a technika is segített, mert két hónap alatt max. 3 hétig működött mire kicseréltem a sok javítás után. Ekkor rájöttem arra. amit a nyaralásaim alatt is élveztem, ahova szándékosan nem vittem laptopot, és nagyon jól érzem magam, és volt időm kirándulni és sok még mindenre!
Azóta szándékosan nem kapcsolom be időnként. Van egy barátom, aki Váradi Tibor szellemi tanítónál dolgozik és tanít, már a 2000-es évek elején is médiaszünetet tartott szándékosan, és én később jöttem rá, hogy milyen jól tette, amikor magam is megtapasztaltam, hogy miért csinálta!
Két éve beteg volt a feleségem, és amikor hosszú idő után kiengedték a kórházból ahol nagyon sokat voltam vele és gyógyítottam - sikerrel - , itthon napközben folytattam az internetezést, amikor pár nap múlva a fejemre csaptam és ezt mondtam magamnak:
" Pisti te ennyire hülye vagy? Itthon van végre a feleséged (megjegyzem ifjú házas voltam akkor, és 20 éves volt a feleségem, azóta megöregedett, már 23 éves lett), és te a számítógép előtt töltöd az idődet? Azóta tudatosan odafigyelek rá, hogy ne menjen a családi és baráti kapcsolatok rovására a gépezés.
Sokan a gyereküket akár kényelemből, akár figyelmetlenségből hagyják a gép előtt ülni, addig se kell a gyerekkel foglalkozni, ahelyett, hogy rászoktatnák a sétára, kirándulásra, sportra (tisztelet a kivételnek), és lassan kialakul egy fizikailag gyenge "kibernemzedék", aki ért ugyan a számítógéphez, de nem képes egy tábortűzhöz fát vágni, vagy tüzet rakni, vagy rosszul van attól, ha egy étteremben nyáron a kerthelyiségben rászáll egy veréb az abroszra morzsát csipegetni!
Apropó. Étterem: "öröm nézni", amikor beül egy szerelmes pár vagy egy család, mindenkinek a kezében egy mobiltelefon, és intézik az ügyeiket, vagy interneteznek rajta! De a lelkükben elmondhatják, hogy együtt a család! Már kifejlesztettek mobilt öreg szülőknek, totyokóknak is, igaz főleg a szülök hívják a gyereket, hogy tuják, hogy "merre csavarog az a büdös kölyök" és mikor akar hazaérni. De sokszor még a szülőknek se jut eszükbe ha már a közelükben van a telefon, hogy a saját szüleiket felhívják, hogy "hogy vannak", ráadásul a mai tarifarendszerben az már ingyen van!
Azért itt lazán megjegyzem, hogy híradásipari technikus az eredeti végzettségem, és kicsit értek az elektronikához. Már a legelején kételkedtem, hogy nem káros a mobiltelefon sugárzása, mert ez ellentmondana az összes elektromos és rezgés törvények, és sok ezoterikus ember már kezdettől fogva tudja, hogy az ember rezgésekből áll. Az ateista emberek (főleg orvosok ) egy része is ezt tudja, hiszen a sugárzást alkalmazzák terápiára, gyógyításra stb...
Miért gondolná bárki is, hogy a telefon hatástalan lenne ránk!
Íme, itt egy videó, ezt javaslom, hogy mindenki nézze meg, és gondolkozzon el rajta, és küldje el a barátainak, ismerőseinek!
A halálos mobiltelefon - The Truthseeker
https://www.youtube.com/watch?v=QJa3w3WYbtI

A gyerekek már korán agydaganatosak lesznek, mert még gyenge még a koponyacsomtjuk, lányok melltartóban tartják a mobilt, és csodálkoznak, ha leoperálják a mellüket daganat miatt, fiuk zsebben, és éljen a prosztatarák vagy impotencia! Elmesélik a videón, hogy a 30-es évek Amerikájában úgy reklámoztak cigarettákat (orvosi ajánlással,engedéllyel) , hogy gyógyító hatásuk van a hörgőkre, a asztmára, gyógyítja a tüdőt is! A mobilt is ártatlanak állítják be. sokan a párnájuk alatt fekszenek le vele, hogy jó közel legyen. Nekem sajnos a munkám miatt éjjel - nappal be van kapcsolva, de... jó messze tőlem amennyire csak lehet! Néha a zsebemben is hordom, ismerve a veszélyeket, de csak keveset. mondjuk nekem könnyű már 4 és fél gyerek után, nincs veszélyeztetve a fajfenntartás! (Azért írtam 4 és fél gyereket, mert a "fél gyerek a feleségem, aki "egy a háromban" a gyermekem, anyám, és feleségem ; és tanítványom is, bár itt én is tanulok annyit tőle mint ő tőlem)
Ha kellő képen elmélyedtünk az internetezés és a mobiltelefonálás örömében , akkor beszéljünk a képernyőről is. amikor iskolába jártam elmondták, hogy katódsugárzású (azaz csöves ) tévéket ötszörös képernyő átmérőjű távolságról kell nézni a sugárzás miatt. Na ez a sima monitoroknál nem is teljesülhetett, mert akkor nem lehetett volna dolgozni vele a munkahelyeken! Később ezt rendeletben módosították, hogy bevezették, hogy 40 perc után 20 perc szünet. kötelező! Persze ezt soha nem tartották be, mert ha valaki mondjuk egy bankba felállt volna 20 percre másnap már nem lett volna munkahelye!
Szerencsére jöttek az LCD monitorok megmentve a helyzetet!
Előre jelzem, hogy az emberi szem nem arra lett kitalálva, hogy egész nap egy világító képernyőt nézzen, egy idő után fárad a szem, és hosszútávon ugyanúgy tönkreteszi, mint ahogyan már elektromos készülék is, a láthatatlan sugárzással, elektroszmoggal, fényerővel.
De erre is majd később fogunk rájönni, felismerni, amikor már sokaknak késő lesz.
Nem vettétek észre, hogy milyen jó a szemnek, ha hosszú internetezés vagy gépezés után kikacsoljátok a gépet? Még az agyatok is megnyugszik, mert annyi infót kap egy óra alatt, mint régen egy nap alatt talán!
És akkor it a legújabb divat, a tabletgép őrület, elfelejtünk igazi könyvet olvasni (emiatt lassan a nyomtatott sajtó tönkre is megy), mindent letöltünk, és ingyen lehet olvasgatni, tanulni. Apropó, tanulás, külföldön már sok iskolában csak tabletgépet használnak könyv helyett. Igaz, már ennek is meglett a nagy veszélyforrása, mert ha a tanár arrébb megy, a gyerek kattint egyet, és máris játszik a gépen, vagy e. mailezik a barátaival! Ezek a gépek ugyanúgy rongálják a szemet, és negatív mentális hatással vannak a használójára.
De a fontos, hogy lehet nagyon sok papírt spórolni, sajnos egy kicsit van benne igazság is, mert sok fát ezért vágnak ki, irtják az őserdőket, de ha odafigyelnénk a fatelepítésre és újrahasznosításra, akkor nem rongálnánk a szemünket, elménket, és lenne sok nyomdaipari embernek is munkája!
Íme egy érdekes videó a tabletgépről:
Kell még papír nekünk?
https://www.youtube.com/embed/V_gOZDWQj3Q?rel=0
Most egy kicsit azért beszélek a jó dolgokról is!
Az internet megkönnyíti a mai világban a munkánkat, az információ szerzést,barátokat szerzünk és igaz barátságok is köttetnek, vagy házasságok.
Csak nem mindegy, hogy felismerjük azt, hogy egyensúlyban kell lenni. időt kell szakítani a barátokkal (családdal) történő kirándulásra, nyaralásra, de úgy, hogy a gépeinket otthon hagyjuk, és a telefont is vész esetére visszük csak magunkkal. Ha az a "büdös kölyök a tiltásom ellenére felment a szakadék szélére és eltörte a lábát és segítséget kell kérni! Remélem ez a mondtad nem veszi el a leendő kirándulók kedvét semmitől! DDD
Van egy aranyos barátom, lány és állandóan a telefonján lóg és internetezik, félig figyel rám, ha elmegyünk közösen valahova. Ma már úgy viszem kirándulni magunkkal, ha a telefon nincs bekapcsolva, max. ebéd után - hogy ne kínozzam annyira, hiába ilyen a baráti szeretet - megnézheti az e. mailjeit, aztán telefon újra kikapcs!
Azt is be kell vallani, hogy csodálatos embereket ismertem meg az interneten, sőt a Detty a feleségem is így talált rám 4 éve, mert médiumi úton lejött neki, hogy kit kell keresgélni, és sikerrel járt. sokat jártam tanítani személyesen, ma már kevesebbet vállalok, mert fontos a feleségemmel való törődés,a betegsége ellőtt volt, hogy heti 5 előadást is tartottam, most lecsökkentettem, az internetnek köszönhetően. részben a gazdasági válság is beleszólt, mert az IGAZ szellemi tanítások kisebb réteget érintenek. Sajnos drága az üzemanyagköltség, pályamatrica stb.., és hiába tartok ingyen előadást, ezek a költségek így is komolyak ma már.
Lehetne szép fellegzős szavakkal és hazugságokkal amik látványosak beszédíteni egy - egy előadásra pár száz embert vagy akár pár ezret, de ez messze áll tőlem,és nem ez a CÉL, akik meg ezt teszik, majd egyszer elszámolnak mindenről ahol ezt számon kérik. Sajnos pár "tanító" maga sincs tisztába azzal, hogy nem a jó oldaltól kapja a segítséget, de ez most egy másik téma lenne, de azért itt egy találó video erről a témáról:
Penge élen táncolók Szász Ilma riport.
http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=d7880f40b
Visszatérve az internet előnyeire, nagyon jól lehet használni tanításokra! Már régóta tanítok az interneten, nagyon sok fórumon, levelezőlistán, ami mára mondjuk csak kettőre szűkült le, a Spirituális Baráti Kör és a Szellemtani levelező listára, mert a szellemtudomány mai is csak kevesek érdekel, még ezoterikusnak, vagy annak való emberkék sincsenek tisztában vele, hogy ez a szellemvilág segítsége a mindennapi életünkhöz, hogy a legjobban éljük meg.
( Karma, párkapcsolat stb..)
Régebbe változó volt az előadásokon résztvevők száma, volt olyan, hogy kedden előadást tartottam és hárman voltak, szombaton egy másik városban háromszázan!
De itt az internet segítségével a hírleveleimet kb. 8-10 ezer ember olvassa havonta, a napi tanításokat kb. 4-5 ezer ember! Ennyit nem tudnék előadásra becsábítani, igaz sokaknak nem is lenne lehetőségük, mert a világ minden pontján megtalálhatók, és így van lehetőségük hozzájutni az anyagokhoz, videókhoz. előadásimat pár éve felveszem videóra, és így bármikor megnézhetők.
Ma például Olaszországból fog hívni egy indigólány, aki ebben a témában teljesen egyedül van és rám talált, és pár kérdésre szeretne választ kapni, és amit megbeszélünk 15 perc alatt, az levelezésben több nap lenne! Bevallom őszintén, hogy nem nagyon szoktam skypolni, mert akkor az egész időmet a gép előtt tölteném, de a kivétel erősíti a szabályt! DDD
Megjegyzem említetem, hogy volt pár levelezőlista ami megszűnt vagy én léptem kis a szellemisége miatt, ilyen volt az egyik magát indigónak nevező levelezőlista!
Sokat foglalkozok indigó gyerekekkel, mert a feleségem is az, és kettőnk tapasztalat összeadódik, és ezen a listán mindenről lehetett beszélni, csak az indigókról nem!
Már majdnem vicces volt, ha lett volna kedvem nevetni rajta! Mert ez olyan komoly társadalmi probléma,ami emberek, családok életét teheti örökre tönkre vagy segítheti!

Indigógyerekek előadás írásos változata:
http://data.hu/get/3582947/09_Indigogyerekek._Karsay_Istvan_eloadasa_.doc
Szóval lehet jóra is használni az internetet, kihasználni az előnyeit, ismerve a mértéket, veszélyeket, és ezeket felismerve alkalmazni!
Barátaink itt tudnak segítséget kérni, mi is tudunk segíteni he kell, jó programok vannak meghirdetve, ahova.. szerencsére gyalog kell elmenni! Sajnos van olyan ismerősöm, aki elmondta, hogy azért nem jár ez Budapesten az előadásaimra, mert úgyis felveszem és megnézheti videón. Ha ezt az írást elolvasná, akkor rájönne, hogy mennyivel másabb egy élő előadás rezgése, ahol benne van az előadó személyiségének a rezgése is, és mennyivel másabb egy képernyőt nézni és hallgatni! Annyira olcsó a budapesti belépő a terembérlet miatt, hogy itt inkább a kényelem számít nála azt hiszem! DDD
Így kedves Barátaim irány kirándulni, sétálni, leülni egy könyvvel és olvasni. Én imádok a természetbe kimenni, elővenni egy kellemes könyvet és olvasni! Megjegyzem reggel is szeretek olvasni egy csendes helyen a felkelés után! (Érti aki érti.. )
Ma csak azért nem mentünk kirándulni mert reggel óta esik az eső, de a holnapi nap (remélem nem esik) kirándulással fog eltelni! Megyünk egy meleg vizes gyógyfürdőbe Veresegyházra, és közbe hozunk Fótról forrásvizet is!
Így ha elolvastátok ezt a kicsit hosszúra sikerül írásom nyújtózzatok egyet, dörgöljétek meg a szemeteket, néztek ki az ablakon, és irány a természet!
Remélem sikerült egy kis gondolkodásra késztetni, hogy találjuk meg a helyes utat, a helyes arányt, feleljünk meg a fizikai test és a sík "normális" körülményeinek, érezzünk rá az egyensúlyra a napjainkban, és... saját magunkban is!
Szeretettel:
Karsay István
Budapest, 2014-02-08
UI: egy kis segítség:
A Szellemtudomány alapjai http://data.hu/get/2313356/A_KONYV_Szellemtudomany_alapjai_konyv_.doc
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-08, 02:15

Betegség.

Pár éve történt velem a következő eset.
Olaszországba készültünk nyaralni, amikor egyik reggel az illemhelyről történő felkelés után láttam, hogy csupa vér a toalett kagylója, majdnem elájultam a látványtól!
Persze egyből rohantam az orvosomhoz, hogy mindjárt elvérzek és meghalok!
Rövid vizsgálat után kiderült, hogy ez az aranyértől van, és kiderült, hogy sürgősen műteni kell. Eddig nem is hallottam ilyen betegségről.
Ez sajnos nem megy - mondtam az orvosomnak - mert utazom nyaralni, de ha megjöttem, akkor megyek csak műtétre. Az utazást már nem lehetett lemondani!
Kaptam kenőcsöt meg kúpot, ami enyhíti a betegségem, és elmentem nyaralni.
Megjegyzem az aranyér már kézzel tapintható volt!

Harmadik vagy negyedik nap éjjel álmomban átéltem, hogy egy műtőbe tolnak kis szürke emberek. Rendes műtő volt, a szemük teljesen kifejezéstelen volt, de nem voltak félelmetesek. Az egyik oldalra fordított, miközben le voltam takarva valami szürkés lepellel, és a fenekem birizgálta, valami éles hajszálhoz, vagy szőrhöz hasonlító vékony valamivel átkötötte az aranyeremet, és elszorította. Nem láttam, csak éreztem. És pár perc múlva elszáradt az összekötött béldarabka, és leesett magától. Valami ilyet éreztem.
Utána bekenték valamivel, majd érzékeltem, hogy kitolnak a műtőből, és visszakerülök az ágyamba.

Egy jót aludtam, és reggel ébredés után elmeséltem a különleges álmomat a feleségemnek, majd elmentem a reggeli szükségleteimet elvégezni a mellékhelyiségbe, és legnagyobb megdöbbenésemre eltűnt az aranyerem!

Mondani se kell, elmaradt a műtét is a nyaralásom után!

Karsay István

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/03/kik-is-valojaban-foldonkivuli-lenyek.html
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-09, 00:53

Buddhizmus, kereszténység, és a szellemtudomány kapcsolata.

Kezembe került Laár András 2015.május 19.-i előadása, Buddhizmus a mindennapi életben címmel.
Csodálatos előadás, ma már ritkán hallgatok meg végig egy másfél órás előadást, de ez esetben kivételt tettem. Andrásnak amúgy is egyedi előadás stílusa van amit nagyon szeretek, a 2000 -es évek elején jártam Százhalombattára pár hónapig ahol egy kisebb csoportnak tartott rendszeresen előadást, gyakorlati bemutatót, meditációtól kezdve a szakrális szimbólumokig. Sokat tudtunk beszélgetni, kérdezni.
Különben nagyon sajnálom, hogy akkoriban volt egy Startlap oldal, ami a buddhizmus és a kereszténység párhuzamaival foglalkozott, de kb. két éves működés után megszűnt, szerintem külső nyomásra.
Egy érdekes írás a mostani anyagomhoz:
Buddha tanácsa és jövendölése
Egy thaiföldi külmissziós lelkész közvetítésével jutott a keresztyén világ tudomására egy értékes kézirat, Krisztus előtt az 5-ik századból. Csiang Mai „Imádat” templomában őriznek egy kéziratot Buddha egyik különös jövendöléséről.
Egy koros indiai brahmán megkérdezte Buddhát, hogy miként szabadulhatna meg bűneitől, amelyeknek tudata igen bántja a lelkiismeretét. A „Megvilágosodott” azt felelte neki, hogy semmiképpen sem. Akármennyi törvényt tart meg, bármilyen szent folyóba merül, bűneit lemosni nem bírja. Akkor is benne maradnak a „karmájában” szörnyű bűnei, ha tízszer születik újra.
Ezután a brahmán egy mentő istenség felől, a „Mettajáról” érdeklődött. Erre a következőket mondta Buddha:
„Jön majd egy Mettaja, akinek két kezén, két lábán és oldalán sebek lesznek. A homlokát tövisek szurkálták össze. Ő lesz az aranyhajós, akivel eljutsz az égbe, és a ’tri-Pra’ (a három-egy Isten) elé kerülsz. Az égben jön egy szellem, aki beköltözik a szívedbe. Ez által győzöd majd le a négy és nyolc égi irányokban lévő összes ellenségedet. Akkor hagyd abba majd a régi utat (azaz a buddhizmust) követni”, akkor ugyanis megbocsáttatnak a bűneid.

A kéziratot a Pracha Theiwatcharamas közölte „Isten és Jézus Krisztus buddhista kontextusban” címmel. (Wycliff ”Welt der Schrift”, 2002/2. Südostasien. Arbeit in Thailand und Kambodscha. Der Rat des Buddha.)

Ford.: Szebeni Olivér

Ami nagyon fontos volt nekem az előadás meghallgatása során, hogy közvetlenül és precízen beszélt Buddháról, életéről és a megvilágosodásáról.
Az előadás itt tekinthető meg:

Laár András: Buddhizmus a mindennapi életben
https://www.youtube.com/watch?v=Y_tgxNqsevE&feature=share&fbclid=IwAR332KcCM

Előadás közben jegyzeteltem pár dolgot, és most ont erről szeretnék beszélni!

Szó volt Buddha életéről, születéséről, legendákról és a megvilágosodáshoz eljutásáról.
Buddha kereste a magyarázatot sokig az emberi szenvedés értelméről, és hogy miért van rá szükség, hogyan lehet feloldani?
Laár András jogosan megjegyezte, mert miután a mostani európai kultúrába született és így kötődik a kereszténységhez is, és ismeri, hogy a kereszténységben csak annyi van, hogy feltétel nélküli szeretet, de nincsenek magyarázatok a szenvedésre, és annak feloldására.

Megjegyezem a Hegyibeszéd a legszebb és legjobb tanítás a Bibliában, de külön előadás szintem foglalkozok annak a magyarázatával, mert kevesen értik, még a papok nagy része se, ezt ki merem jelenteni gyakorlati tapasztalásom alapján!
Én feldolgoztam annak idején a Boldogságmondásokkal együtt, de a szellemtan is tanít róla!

Hegyibeszéd 1. rész.
http://data.hu/get/2093481/Hegyibeszed_1_Karsay_I.mp3

Hegyibeszéd 2. rész.
http://data.hu/get/2093482/Hegyibeszed_2_Karsay_I.mp3

Hegyibeszéd 3 rész.
http://data.hu/get/2093472/Hegyibeszed_3_Karsay_I_.mp3

Hegyibeszéd 4. rész.
http://data.hu/get/2093478/Hegyibeszed_4_Karsay_I_.mp3

Hegyibeszéd 5 rész.
http://data.hu/get/2148928/Hegyibeszed_5_Karsay_.mp3

Hegyibeszéd 6. rész.
http://data.hu/get/2148951/Hegyibeszed_6_Karsay_.mp3
Hegyibeszéd szellemi magyarázata írásos előadás anyag
http://data.hu/get/2277178/06.Hegyibeszed_szellemtani_magyarazata_.doc
Ami nagyon fontos, és pont erre jöttem rá, hogy maga a szellemtudomány az amelyik magyarázatot ad mindenre, és én még szellemi segítséggel gyakorlati tanácsokat is adok hozzá rögtön.
Persze nincsenek véletlenek, Buddha, aki Jézus mellett Péter Apostol volt, és 1870 óta, mint Névtelen Szellem segíti az emberiséget, az Ő szellemi közlése alapján készült a rengeteg tanítás!
Nézzünk meg egypár fontos és érdekes dolgot amit kiemeltem az előadásból:
Buddha megvilágosodásának története, hogy leült a f alá, persze nagyon sok tanulás és megtapasztalás után, és 7 napig nem evett és nem ivott. Itt szeretnék elmondani egy érdekes magyarázatot:
Vannak olyan "beavató" tanfolyamok, ahol a tanítványok elvonulnak egy elzárt csendes helyre, és 3-4 napig nem esznek és nem isznak semmit. Meditálnak, beszélgetnek egész nap, sétálnak és pihennek sokat. Az elzárt csendes hely fontos, hogy egy étterem kísértése vagy egy bevásárló hely közelsége ne zavarjon be. Beszámolók alapján a tanítványok főleg a víz megvonás miatt kb. 3 nap átélnek egy transzcendális élményt, ami gyakorlatilag egy halálközeli élmény.

Nekem háromszor sikerült ez a beavatás (makacs vagyok, egy kevés), de balesetek miatt.
Mi történik a halál pillanatában?
Karsay István halálközeli élménye Mokka 2013.08.15.
https://www.youtube.com/watch?v=SCvoNaiBaFU&feature=youtu.be
Buddha hét napig csinálta ugyanezt, megjegyzem Jézus 30 napig, teljesen megtisztította Jézus az asztráltestét a fizikai sík negatív energiáitól. +0 nap után csak azért hagyta abba, mert a fizikai test elpusztult volna, és akkor nem tudta volna teljesíteni a küldetését.

ELŐRE szólók mindenkinek, ezeket ebben a formában ne kövesse, maximum a kisebb 3-4 napost felügyelettel és csoportban ha lehetséges.
Buddha rájött, hogy a múlttal és a jövővel nem szabad foglalkozni, a jelenben kell élni.
Az arany középút a fontos, nem szabad a két szélsőség között létezni, élni.
Tanításokat adott, hogy ezt hogyan kell csinálni. (lásd a XX. század végéig!)

Az előadás rávilágított, hogy nagyon jó úton haladok a barátaimmal, hogy mennyire fontos a szellemtudomány ismerete, mert ez segít át minket a nehézségeken, közelebb visz minket a megvilágosodáshoz, segíti a napi életünket, így nagyon jó úton járunk - közösen, mint Te is kedves Barátom, aki e sorokat olvassa!
Ne feledd: Te az utolsók körébe tartozol a meghívottaknak, akiket az út szélén szedtek össze!”
Budapest, 2019. január hava

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-10, 01:21

CHEMTRAIL-csík Veresegyházon.

2013.októberének utolsó hétvégéjét Veresegyházon, a termál - fürdőben töltöttem, egy kis faházat béreltem pár napra. 27.-én reggel kimentem fél nyolckor a faház elé, addigra felkelt a nap, és feltűnt a rengeteg csík az égen, keresztbe - kasul.
Nagyjából az tudnivaló, hogy légifolyosók vannak, ahol szállnak a repülőgépek, de olyan folyosó nincs, ami négyzethálót rajzolna, befedve teljesen a látható eget!
Időközben készültem a medencébe fürödni, és feltűnt, hogy minden repülési szokással ellentétesen két gép egymás mellett párhuzamosan, kb. 300 méteres távolságtartással hatalmas csíkokat terítenek az égre! Ekkor mentem be a fényképezőmért, és elkezdtem fényképezni, azt nagyon sajnáltam, hogy ezt a két párhuzamosan repülő gépet nem tudtam felvenni.
Ahogy ültem a medencében nézegettem a csíkokat. A föld felett kb. 800 méterre összeálltak egységes felhővé, mintha párás lett volna a hajnal. közben fél kilencre az összes gép eltűnt az égről, addig eléggé sok repkedett. aki kimegy reggel, csak azt látja, hogy kicsit párás a reggel! Közben történt érdekesség is, ami szerintem nem lehetett bekalkulálva, nem volt szél, és voltak olyan csíkok, melyek nem oszlottak el, nem álltak össze felhővé, hanem egyenesen a "kondenzcsík" a fejem felett a medence felett lebegett 30 méteres magasságban! Ugye elvileg a kondenzcsík fizikai hatása, hogy a meleg repülő hőt bocsát ki a hideg levegőre, és ezért alakul ki nagy magasságban. és ez a csík lassan fent eloszlik, visszahűl a levegő.
Ezek a gépek nem szálltak magasan, és a kondenzcsík nem ereszkedik le a medence fölé, főleg, hogy abban a magasságban nem is nagyon lehetne ilyen jellegű kondenzcsíkokat hagyni, és főleg egyszerre ennyi keresztbe - kasul repkedő gépnek!
Azt hiszem most kezdek el igaziból hinni az eddigi cikkeknek, amit olvastam erről, mert a saját szememmel tapasztaltam ezt meg! Ha ez mind igaz, akkor itt komoly titkos szerződés van a föld kormányai között, amiben benne vannak az egymást váltogató országos politikai vezetések (kormányok) is, politikai nézettől függetlenül.

Karsay István

Budapest, 2013-10-30

A képek itt letölthetőek nagy méretben:
http://data.hu/get/7079452/CHEMTRAIL-csik_Veresegyhazon..zip

Titkos repülőgépek méreggel permetezik az embereket – megdöbbentő képek és
videó
http://hir.ma/egeszseg/titkos-repulogepek-mereggel-permetezik-az-embereket-megdobbento-kepek-es-video/18598

https://www.youtube.com/watch?v=wxL_B7zDm_Y#t=81

Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?
http://webhir.com/2738_selejtezes.html?fb_action_ids=556261671113138%2C556193874453251&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22556261671113138%22%3A213779355413286%2C%22556193874453251%22%3A592109334179867%7D&action_type_map=%7B%22556261671113138%22%3A%22og.likes%22%2C%22556193874453251%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-11, 01:04

Dettykém (feleségem, 23 éves), olyan orvosságot szed sajnos aminek a mellékhatása “hirtelen halál”.
Most a részletekbe ne menjünk bele, de a Tündérkém feltette a nagy kérdést vasárnap este:

- Pisti, ha tudnád biztosan, hogy pár éven belül meghalok, akkor évente egyszer – kétszer elviszel az állatkertbe?
- Édesem, ha ezt biztosan tudnám, akkor bérletet veszek, és naponta elviszlek az állatkertbe!

Szeretni valakit azt jelenti,
megtanuljuk a dalt, ami a szívében rejlik,
és elénekeljük neki
amikor nem emlékszik rá...
-ismeretlen szerző

Az önzetlen szeretet pedig türelmes, semmit nem elvenni akar, várni tud, ha kell egy (vagy több) életen át szerelmesét lelkében hordozva, ha azt látja, azzal egybekelni nem tud a mában. Az önzetlen szeretet által az ember még arra is képes, hogy elviselje azt, ha a szeretet lény helyette másik embert választ társának. S ha csakugyan szereti, mellette lélekben, szellemben akkor is kitart.

„Amikor képes vagy önmagad kedvesen és türelmesen elfogadni és szeretni, akkor könnyebb lesz másokat feltétel nélkül szeretned.”

( Annie Kirkwood )

"Téved,aki azt hiszi,hogy az előjáték a szex előtti pár perc simogatásban rejlik. Előjáték az egész közös élet. Minden együtt töltött perc meghatározza,hogy milyen lesz a szeretkezés. Ahogy egymásra néztek,amit egymásnak jelentetek. Amennyire fel tudtok nézni egymásra. Ahogy együtt pucoljátok a krumplit az ebédhez,és a férfi átöleli a nőt,miközben ő keveri az ételt a tűzhelyen és belecsókol a nyakába. És nem tudnak elmenni egymás mellett,hogy meg nem érintenék egymást és még a kapuból is vissza rohannak egy utolsó csókért:ez az előjáték."

Való Zénóval történő levelezésem és tanítás.
Most egy érdekes dologról írok, sokáig gondolkoztam azon, hogy, megosszam-e bárkivel a belsőséges tartalma miatt, mert sok személyes dolgot tartalmaz, de rájöttem, hogy a levél tanítása miatt mégiscsak megosztom, mert sokan tudnak tanulni belőle.
Alaphelyzet:
Tanítva tanulni a mottója mindennek, azaz amikor valaki egy „szakmát” választ, szellemi tanítónak vagy papnak megy (de bármit kitalálhattam volna), az azt jelenti, hogy azon a területen sokat tud, vagy nagyon sokat kell még tanulnia, vagy vegyesen a kettő együtt.
Néha én is megakadok, segítségre szorulok, nagy részben segítenek a másik világból a megoldásokon, de van, amikor a földi tanítóimhoz kell fordulni tanácsért.
Feleségem 21 éves, 33 évvel fiatalabb nálam, 1975-ben, amikor 17 éves voltam, egy Hang megszólalt bennem, hogy nemsokára leszületik érted egy lány, akit Karsay Bernadettnek fognak hívni. Bevallom erről elfelejtkeztem, érettségi utána, majd katonaság, majd két házasság 7-28 év, karmikus számok és kapcsolatok).
2010-ben elváltam 28 év után, egy önálló lakásban laktam, amikor a költözésem után három hónappal felhívott egy lány, akinek problémái voltak. Amikor meghallottam a hangját szinte leblokkoltam a rezgései miatt, és rá egy hétre találkoztam vele, mert kíváncsi voltam a hang tulajdonosára. Bernadettnek hívták. amikor elváltam tőle a randevú után, pár szinte azonnal hiányzott, és átjárt egy különleges érzés, és újra megszólalt a Hang bennem, mint amikor 17 éves koromban hozzám szólt: „emlékez rá mit mondtam 17 éves korodban, egy lány le fog születni érted.. nos, megtalált!” Azóta kétszer is feleségül vettem, és Karsay Bernadettnek hívják. (Igazság kedvéért azért azt is hozzá kell tennem, hogy nemrég megváltoztattuk a nevét, és Kamilla Krisztina lett, de ez nem változtat a lényegen).
Azt tudtam, hogy komolyabb feladattal született le, én csak egy része vagyok ennek, és mint ízig - vérig indigó lány sokat kell dolgoznom rajta. (És neki rajtam!) 2011-ben lett 21 éves, intuíció útján mindkettőnknek lejött, hogy ő fog hamarabb meghalni, s miután ekkor töltötte be a karmikus születésnapját kicsit örültem, hogy velem maradt ezen a síkon, és legalább a karácsonyi ajándékot is odaadhattam neki, majdnem egyidőben volt karácsony a születésnapjával.
Januárban megbetegedett, kórházba került, és nem láttam akkor esélyét se, hogy mikor fog kikerülni, egyáltalán ki fog-e élve kerülni, mert a karmikus halál az nem pontos születésnapi dátumra, hanem sok esetben az adott születési időpont évére vonatkozik.
Végső elkeseredésemben egy nap újra a kezembe került a Hang, Dombi Feri bácsi honlapja, ahogy lapozgattam rátaláltam Való Zénó elérhetőségére, aki folytatta a kapcsolatot a Hanggal, és írtam neki egy rövid (kicsit egoista) segítségkérő levelet. Úgy voltam vele, hogyha valóban a Hanggal beszél, akkor az úgyis tudja, hogy ki vagyok, így csak röviden írtam és kértem. 
(Aki nem ismeri Dombi Feri bácsit, katolikus pap volt, és Jézussal folytatott párbeszédet, és segített a hozzáforduló embereknek a válaszadással, ami egyben tanítás is volt)
http://www.egibeke.hu/ http://web-hang.hu/
Meglepetésemre a válasz szinte azonnal megjött, és bizony volt mit olvasnom és tanulnom!
Kaptam meleget – hideget, és megoldásokat, és ezeket megfogadtam, mert az indigógyerekek egyik tulajdonsága, hogy akár figyelmeztetésből is képesek megbetegedni (ha kell meghalni).
Fő mondanivaló, hogy nekem kell sokat változnom!
Nagyon érdekes volt (ami nem meglepő), hogy olyan kérdésre is választ kaptam, amit nem kérdeztem, de nagyon foglalkoztatott a tudat alatt!
Ezeket a változásokat elkezdtem, és csodák – csodája, feleségem elkezdet gyógyulni, és nemsokára kihoztam a kórházból.
Ezt a levelet osztom meg veletek, mert nagy tanítás van benne, és univerzálisan mindenkire érvényes és segítséget ad egy pár komoly tanítással sorai közt!

Kedves Hang!
Karsay István vagyok, 54 éves, spirituális tanító. Ismersz engem, mert tanításaim között szerepelt a Te munkásságod Dombi Feri bácsival közösen.
Életem elején, 35 évvel ezelőtt jelezve lett, hogy leszületik értem egy kislány, aki a feleségem lesz, és valóban, a 33 évvel fiatalabb kislány, Karsay Bernadett (21 éves) tavaly a feleségem lett, és Isten színe előtt életemben első alkalommal templomban örök hűséget fogadtam neki.
És vigyázok rá, amíg élek.
Idén januárban komoly beteg lett, és bekerült a kórházba, és nem látom a fényt az alagút végén, nem látok egyenlőre reményt a gyógyulására Az orvosok se tudnak jóval biztatni, a sötétségben tapogatóznak.
Érdekelne, hogy egészségesen kikerül-e a kórházból, és lesznek-e boldog napjaink?
Milyen változásokat kell elvégeznünk életünkben, amire figyelmeztet minket a betegsége?
Mindketten magas szintű Isten hittel rendelkezünk, és az életben gyakoroljuk az IGÉT, és éljük meg.
Köszönöm a válaszod!
Szeretettel:
Karsay István
Budapest, 2012-02-25

Kedves István!

Köszönöm a bizalmadat!

Jelenlegi helyzetedből természetesen van kiút, de nem lesz könnyű megvalósítanod! Azért nem, mert a tudatodban már nagyon régóta készültél, predesztinálva vártad a mostani kapcsolatodat, ezért elvesztetted vele szemben az objektivitásodat. Azt is mondhatnám, hogy
megkötözted magad egy jövőképpel, amely most veszni látszik. Nem is lehetne másként, hiszen jelenleg, amit te a pároddal szeretet alatt értelmeztek, abból még hiányzik a lélek szabadsága. Kérlek, ettől a kijelentéstől ne ijedj meg, ezzel így van az emberiség 99% -ka, akár egyszerű embernek, akár tudósnak, vagy tanítónak vallja magát. Ez nem foglalkozás kérdése, hanem belső szabadság kérdése, e szabadságból pedig egyenlőre nem túl nagy a felhozatal. Pontosan ebben szeretnék segíteni neked, hogy távlatot tudj teremteni önmagadban, hogy megláthasd benne magadat és társadat is.

Ehhez nem kell újra meghalnod (néztem a videódat a halálutáni élménybeszámolódról), bőven elég az ott megélt tapasztalatot alkalmazni magadra. Erre akkor vagy képes, ha az elmédet félre tudod állítani az útból. Csak a jelen marad számodra és benne a dolgok tisztánlátása. Szeretnék e tisztánlátáshoz hozzájárulni a következő észrevételeimmel:

Kezdem azzal, hogy a szeretet nem ismer semmiféle birtokviszonyt! Úgy is mondhatnám, hogy a szeretetnek nincsenek feltételei! Ha e két igazságot nem ismerjük fel a saját életünkben, akkor a legnagyobb jó szándék mellett is, csak jajjal, és bajjal fogunk találkozni a kapcsolatainkban. Amikor Te úgy fogalmazol, hogy leszületik "értem", egy kislány, akkor az elme nagyon hajlamos arra, hogy kizárólagosságot
lásson a szituációban, mintha egy sajátságos benső megváltás születne meg éppen miattunk. Az Egyetemesség nem ismeri a kizárólagosságot!
Mindenki azért születik le erre a nagyon sűrű fizikai szintre, hogy előbb, vagy utóbb boldog legyen, vagyis a tudatosságát felülemelje a fizikai szint törvényszerűségein. Te ezt nagyon jól tudod!
Ám mivel elméd erősen kötődik egyfajta küldetéstudathoz, ezért még mindig a külső
dolgok változásában látja a megoldást a boldogság irányába. Ehhez önigazolásra van szüksége, így nem látja, nem láthatja meg kapcsolatában saját maga és a társa valódi szerepét sem. Gondolatunk hatalmas teremtő erő, körülményeinken keresztül minden esetben megmutatja nekünk azt, hogy valóban a boldogság, másnéven mondom, a Szabadság irányába haladunk e, vagy valamilyen más irányba. Ha azt látjuk, hogy "nem ilyen
lovat akartunk", amilyenen ülünk, akkor akár tetszik, akár nem, át kel alakítanunk a gondolkodásunk.

Tehát folytatom azzal, hogy minden gondolat, amit bármilyen lény, nem csak ember valaha kigondolt, minden hang, amit bármilyen lény, nem csak ember kimondott, mind - mind Isten előtt történt! Amikor te úgy fogalmazol, hogy Isten előtt a templomban örök hűséget fogadtál, akkor legalább három alapvető tudati tévedésedről számolsz be.

Először is, azt gondolod, hogy a templomban kimondott szavaid vannak Isten előtt, a máshol elmondott szavaid pedig nem annyira hangsúlyosak. Erre Jézus azt válaszolja, hogy eljön az idő, sőt, már itt is van, hogy az Istent nem szent helyeken imádják, hanem Lélekben és Szabadságban! Hogy az emberiség tudatában miért van mégis az ellenkezője, hát ez a
papok "huncutsága", "küldetéstudata", nehogy kimaradjanak a buliból!

Másodszor: alapvetően nem emlékszel arra jelentéstartalomra, mit jelent az a szó, hogy örök! Ha az Isten komolyan venné akármelyikünk ilyen fogadalmát, ugyanis ilyenkor a biztonságunkat keresve, személyekben gondolkozunk, akkor Önmagától zárna el minket, vagyis a Végső és Egyetemes Istenné válástól. Tudom, hogy a lelked ez utóbbira gondolt,
mikor hűséget fogadott, de a tudatod nem engedte ezt az információt felszínre kerülni, mert birtokviszonyban értelmezte és személyhez kötötte a szeretetet.

Harmadszor: A legjobb esetben is, mindenki csak az önmagában élő Istenhez képes hűséges lenni, mert erre van teremtve. A társakhoz való hűség nem törvény, hanem szeretet kérdése. Ha a szeretet szabadságra épül, akkor szóba sem kerül az a szó, hogy hűség.
Ha a szeretetet összekeverjük azzal, ami nem az, akkor szoktunk esküdözni, ha kell az égre is, mintha tudnánk felelősséget vállalni a jövőnkért. Ám szerencsére nem tudunk, mert a jövőnk, még nincs kész! A jelenben hozott döntéseink minden pillanatban alakítják a jövőnket.

Gyönyörűen azt mondod társadra vonatkozólag: Vigyázok rá, amíg élek!
Alig házasodtatok össze, és máris nem tudsz rá vigyázni, hiszen betegen ki van szolgáltatva egy intézménynek. Látod, hogy az elme, mennyire elfedi a valóságot? De én azt is látom, ami az elméden keresztül a szívedből átragyog. És ez valóban gyönyörű. Ezért minden esélyed meg van arra, hogy megtanulj szabadon Szeretni!

Ahhoz, hogy megértsd a következő gondolataimat, a fenti mondatok elfogadása szükséges. Ha valóban fontos Neked a társad, ha valóban "érted" született, akkor eljött az idő, bár nem így tervezted, hogy egy nem akármilyen spirituális emelkedésen menj keresztül. Döbbenetes és ragyogó lehetőséget teremtettél arra, hogy megismerd az Igaz szeretetet!

Bármit, amit akarattal akarunk, csak idő kérdése és elveszítjük azt. Ám az életet, főleg a nagybetűset, csak akarat nélkül lehet élni! Társad gyógyulása és a te tudatosságod azon múlik, hogy ezt meg tudod e valósítani. Magyarul kapcsolatodat szabadítsd fel mindenféle elvárás
alól, akár önmagaddal, akár társaddal szemben áll fenn. Úgy is mondhatnám, hogy az egót állítsd félre az útból, hogy a Lélek valósága, mely Mindenkinél Egy és Egyetemes, megnyilvánulhasson. Ha az akarat, az elvárás eltűnik marad a tiszta szeretet.
Hidd el, hogy az Istenen kívül nincs senkire szükséged ahhoz, hogy azzá válj, aki szeretnél lenni. Ez nem társtalanságot jelent, hanem Szabadságot, akár kapcsolatban, akár a nélkül él az ember. Szó szerint vissza kell vonulnod attól az elképzeléstől, hogy Társad azért jött, hogy Téged erősítsen! Egyáltalán nincs abban a helyzetben, hogy ennek a szerepnek megfeleljen, bármennyire is akar! Akarással nem lehet segíteni! Akarásba, csak beleroppanni lehet. Ez történt vele is. Szeretet éhsége és kisebbségi komplexusa kondicionálja arra, hogy Neked megfeleljen! Az ilyen irányú partnerséget úgy érdemes feloldanod, hogy emeld őt ezáltal, ne pedig még kisebbnek érezze vagy gondolja magát. Erre csak a szeretet képes! Tehát úgy kell őt elengedned, szabaddá tenned, hogy közben kinyíltok, mint egy virág, nem pedig úgy, hogy egymástól függővé váltok. Tudom, varázslat ez
a javából, de azt is tudom, hogy képes vagy rá! Amikor kisebbségi komplexusról beszélek, akkor ezt a terheltséget igaznak gondolom Rád is!
Ezért is választottál olyan tanítói pályát, ahol ezt elrejtheted.

Kedves István!

Engedd el azokat a képzeteidet, miszerint alkalmatlan vagy a szeretetre, és hogy ezt elfedd, mindent elkövetsz azért, hogy teljesítsd Isten akaratát! Hidd el, az Isten boldogságához te is hozzá tudsz adni egy végtelennyit, és nem kell válnod semmilyenné sem ahhoz, hogy az Isten a te boldogságodhoz is hozzá tudjon adni egy végtelennyit. A szeretet a Mindenségben mindenkinek alanyi jogon jár, a Lét Egyszerűen ilyen! Ha megérted ezt a misztériumot, megérted társadat is és eltudod őt engedni úgy, hogy "örökre " veled marad!

Imádkoztam Társad gyógyulásáért, Isten áldjon Mindkettőtöket!
Szeretettel: Zénó
http://www.valozeno.hu/
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-12, 04:50

Dimenzió - korszakváltásról kicsit komolyabban.

Állandóan hallgatom és olvasom az interneten, hogy most már átmentünk az 5. vagy 6. dimenzióba, sok esetben, amikor erre rákérdezek, azt a választ kapom, hogy „már átmentünk csak nem vettük észre”.
Ilyenkor megkérdezném, hogy akkor ennek mi az értelme? 
Amikor a „nagy 2012” bumm elmaradt, egy ilyen hölgyet megkérdeztem, hogy most akkor mi van? Tudjátok milyen választ kaptam?
„Azért maradt el a nagy változás, ami katasztrófával jár, mert – ő se gondolta volna – akkora volt az imájának ereje, hogy emiatt elmaradt”! No comment!

Amikor rákérdezek a sok „okostojásra, hogy meséljenek már erről az 5. dimenzióról azért nagyon sokat nem tudnak mondani. Mert ő maguk sincsenek tisztában vele!

A Korszakváltás nem dimenzióváltással fog járni, hanem az egész Kozmosz (Kozmoszok milliárdjainak) megemelkedett rezgésével, ami azt jelenti, hogy azok az emberek (szellemi lények), aki a cselekedeteikkel, tetteikkel, gondolataikkal minősítik magukat – azaz önmaguk Bírási és nem Isten ítélkezik felettük – saját magukat lerezegtetik, és átkerülnek egy alsóbb Napkörbe. Ezt hívhatjuk a gyengébbek kedvért egy másik Kozmosznak, pár milliárd évig itt lesznek, hogy lehetőséget kapva újra a nulláról indulva, megtisztítva újra kezdjék szellemi evolúciós útjukat.
Innen fognak majd felkerülni újra egyszer a Föld nevű bolygóra. Ezt hívják Kegyelemnek!
Most folyik a kiválasztás, mindenki vizsgázik szellemi értettségéből. Halkan megjegyzem, hogy azért itt több élet eredménye számít, de nagyon befolyásolja az „érettségi vizsga”, ami éppen most zajlik.
A Bibliában is szó van erről a János Jelenésekben, csak erre az igaz magyarázatot a szellemi közlések adják számunkra. Majd lesz még egy hasonló „menet” később, de most erről nem érdemes beszélni.
A változás nem csettintésre fog történni, hanem lassú átalakulással, ami egyre jobban begyorsul, nagy eséllyel sokan még ebben az életükben ezt megélik, átélik.
Azért is vagyunk most ilyen sokan, mert most van még egy utolsó lehetőség bizonyítani!

Akkor nézzünk pár érdekességet, hogy hogyan történik majd a változás!

Szellemi közlések beszámoltak az 1990 –es években (Zita médium), hogy 2000 – és 2010 között egy tenger alól feltörő nagy katasztrófa fogja beindítani az utolsó – visszavonhatatlan – időszakot. Ez volt a Tsunami 2004 december 25.-én, és azóta szinte mindennaposak a katasztrófák, alakul át a Föld.

A Vénusz és a Szaturnusz már több energiát sugároz ki magából, mint amennyit a Naptól felvesz. Vagyis megkezdődött az átalakulásuk, hogy egykor Nappá válva megkezdhessék önálló életüket, hivatásukat, s talán naprendszerünk holdjaiból alakítanak ki saját bolygórendszert. A szemünk láttára forog a világ kereke, és a fejlődés a célba érkezésig - megállíthatatlan.

Körülbelül 10 éve egy csillagászattal foglalkozó oldalon olvastam, hogy a Nap a számítások szerint kb. 50 ezer évig fog energiát kibocsátani, és a Szaturnusz elkezdett változni, és elképzelhetőnek tartotta a cikk írója, hogy talán átveszi egyszer a Nap helyét, és funkcióját!
Persze ezt is sokan cáfolják, hogy lehetetlen, mint eddig sok mindent, ami azóta VALÓSÁGÁ vált!

Ez a tájékoztatás bizonyítja, hogy a Naprendszerünk is át fog alakulni a Korszakváltás elérkezésének teljes idejére, és az Aranykor működését pályaeltolódásokkal, bolygóátalakulásokkal fogja biztosítani, nemcsak a Föld fog átalakulni. A Földön lévő emberekre, és magára Földdel kölcsönhatásban állnak a bolygók.

Erről a szellemi közlések számoltak be 100 évvel ezelőtt első alkalommal, hangosan nevettek rajta (és rajtam amikor ezt leírtam 10 éve) a tudósok és okosok!

Valami furcsa dolog történik a Nappal
http://www.origo.hu/tudomany/20130517-nap-napfoltok-napkitoresek-napfoltmaximum-2013-maunderminimum.html?source=hirlevel

Arra is emlékszem, amikor az Énok –kulcsokban a 60-as évek végén, amikor megjelent, szó volt a pólusváltásról, és mindenki, aki kicsit tudósnak tartotta magát hangosan nevetett és cáfolta!
A Föld mágneses mezője kelet felé tolódik
http://boldognapot.hu/blog/a-fold-magneses-mezoje-kelet-fele-tolodik/

Írta:
Karsay István
Budapest, 2013-05-19
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-13, 05:12

Dimenzióváltás és a medence kapcsolata.

Minap üldögélek Veresegyházon a termálmedencében, és eszembe jutottak érdekes gondolatok! Hogyan lehet a legjobban megérteni a mostani helyzetünket a legegyszerűbben?

A medence a föld, és akik betegek azok beutalót kapnak a fürdőbe, hogy gyógyuljanak.
A medencében csak 20 percet lehet tartozódni az ajánlás szerint a veszélyek miatt, így ki kell menni pihenni rendszeresen. Ez a be és kimenetel az élet – halál, leszületés a földre, és visszatérés a szellemi otthonunkba.
Vannak viszont renitens emberek, akik nem mossák meg a lábukat, őket az úszómester figyelmezteti erre, és közli, aki nem tartja be a szabályokat, sokáig nem mehet be emiatt a medencébe, mert rossz volt. Ez gyakorlatilag az 1. szellemi szféra, amit köznyelven pokolnak hívunk, de semmi köze az ördögökhöz és az üstökhöz, itt addig kell tartózkodni, míg fel nem fogjuk, hogy a földön nem szabad bűnben élni, nem szabad bűnismétlése esni. (Tisztítótűz)

Vannak, akik ugrálnak, és rosszalkodnak a medencében, őket idő előtt kiküldi az úszómester a medencéből, ezek azok az emberek, akiket a spirituális fejletlenségük, bűneik miatt idő előtt levesznek az ÉLET színpadáról. És lesz idők gondolkozni azon, hogy érdemes-e betartani a szabályokat, és az úszómester, amikor látja rajtuk a megbánást, beengedi őket a medencébe.

Akkor most közeledjünk a dimenzióváltás kérdéséhez!

Nagyon sok renitens emberke van, akik a sok figyelmeztetés és kitiltás hatására se tartották be a szabályokat, nekik építettek egy gyerekmedencét sokkal távolabb a másik medencétől, és ők büntetésből nem mehetnek be a nagymedencébe, és addig kell a gyerekmedencében tartózkodni, míg sok – sok idő után be nem bizonyítják, hogy alkalmasak arra, hogy bemehessenek a nagymedencébe. Ez lefordítva a mi nyelvünkre azt jelenti, hogy mi a 6. napkörben vagyunk, és készen van a 7. napkör, ahova azokat az ember – szellemeket száműzik, akik képtelenek voltak betartani a játékszabályokat hosszú – hosszú időn keresztül, s sok figyelmeztetés dacára is. (János Jelenések, ”száműzve az örök sötétségbe”)
Meg lesz tisztítva a nagymedence, és csak azok lesznek benne, akik méltónak bizonyultak, azaz a föld (és a 6. napkör a mi Kozmoszunkkal együtt) megtisztul.

Sokan találgatják, hogy mikor kell elhagyni a nagymedencét, és okoskodnak, hogy ha el kell menni a medencéből, akkor véglegesen bezárják a fürdőt (világvége), sőt ők pontos időpontot is tudnak (2012. december vége), miközben csak annyit hallottak csak erről, hogy a mérnökök beszéltek a parton, hogy felújítják a medencét és kitisztítják. De azt nem hallották meg, hogy utána újra be birtokba lehet venni azoknak, akik méltók rá! Emiatt rémhíreket terjesztenek, ijesztgetve társaikat, akik páran végső elkeseredésüknek elkezdenek rosszalkodni azzal a felfogással, hogy kihasználják az utolsó pillanatot, amit még a medencében tölthetnek!
Szerencsére sokan azonban felfogták, hogy nagy a baj, és szeretnének itt maradni arra a kis időre is, és elkezdenek javulni, hogy megmutassák az úszómesternek, hogy ők erre képesek, és nem lesznek kitiltva a maradék időre a medencéből.

Az úszómestert hiába kérdezik, hogy mikor lesz felújítva a medence, ő azt mondja, hogy a pontos időt a fürdő üzemeltetője ismeri csak, még ő se, így elkezdenek sokan találgatni, pedig hiába, lehetőségük sincs rá, hogy eltalálják! („a pontos időt az Atya tudja egyedül”)

A strand vezetője rendszeresen figyeli a nagymedence állapotát, és amikor jónak látja bezárja, és felújítja, de még ő maga se tudja, hogy ez mikor történik meg.
(Bibliai tanítások szerint, amikor a jó gazda szeme látja, hogy beérett a vetés, akkor kezdi az aratást, de ugye ez időjárásfüggő! És befolyásolja a termés érése, érettsége)

Most jön egy nagyon fontos dolog!

Mikortól nem lehet bemenni a nagymedencébe? Erre sokaknak több időpont is van, ami folyamatos, és egyénre szabva.

Vannak, akik annyira rosszak, állandóan rosszalkodnak, ugrálnak a medencében, itt az úszómester a saját hatáskörében eltiltja őket a nagymedence használatáról, kiküldi őket a partra a padokra ültetve őket, és amikor készen van teljesen a gyerekmedence, beengedi őket oda, addig meg vágyakozva nézhetnek a nagymedence után és gondolkozhatnak.
Mi nyelvünkre lefordítva ez azt jelenti, hogy akik olyan életet élnek, hogy már látszik rajtuk, hogy képtelenek a változásokig megjavulni, utolsó életüket élik a fizikai síkon, és már nem születnek, nem inkarnálódnak vissza, részükre a kegyelem ideje lejárt.

Amikor a medencébe bemegyünk, minden egyes alkalommal újra és újra jegyet kell váltani, azaz amikor átmegyünk a tisztítótűz állapotán, és Isten megmásíthatatlan minősítési törvényei jónak látják, leszülethetünk a földre.
A fürdő este hétig van nyitva, jegyet csak hat óráig adnak a pénztárnál. Így akit kitilt az úszómester, és nem tud jegyet venni még az utolsó pillanatban, lekési a nagymedence fürdési, gyógyítási lehetőségét. Most ezt éljük meg ebben a pillanatban. És nagy sorban állás van!

Vannak, akik most sorban állnak, és megpróbálnak az utolsó pillanatban bejutni!

Vannak, akik nem fogják fel, hogy bezár a pénztár, és rosszalkodnak, és nem értik meg, hogy ha az úszómester kitiltja őket, akkor a gyerekmedencébe lesznek száműzve. Pedig a nagymedencébe lévő okos társaik rendszeresen figyelmeztetik erre őket, és elmondják, hogy milyen veszélynek vannak kitéve. Ez a bibliai „megpecsételés” A bibliai 144000 egy kitalált szám, ezzel csak azt jelképezték, hogy számszerűen ki lesznek tiltva az emberek, akik alkalmatlanok az együttlétre, nevesítve, amikor elkövetkezik a pontos változás ideje, azaz a fürdő felújítása.
(Csak halkan jegyzem meg, hogy erre a kitalált számra teljes szellemi iskolát, tanfolyamok épülnek, drága pénzért biztosítva a helyüket azoknak, akik beiratkoznak rá. Könyveket árulnak szintén jó pénzért, biztosítva ezzel az írójának anyagi hátterét, amivel a félelemben lévő társaikat rémisztgetik. Persze vannak „komoly” tanítómesterek, akik fennhangon közlik, hogy ők az emberiség megmentésért vannak a földön, már nem is kellene itt lenniük, és egyike a 144 ezer felemelkedett mesternek. Valószínűleg ők a gyerekmedencében fognak felébredni! A medencében a fürdők fele vagy esetleg kétharmada is ki lesz tiltva, és mennek a másik medencébe, ilyen komoly a tét!

Most folyik a megpecsételés, azaz aki méltónak bizonyul az utolsó pillanatban, hallgat társaira, az megmenekül, és visszajöhet a medencébe.

Sokan fennhangon hirdetik, hogy nincs is úszómester! Fogjuk fel, hogy a víz szintje a fizikai sík, és a szellemi sík (asztrálsík) határa, minél bűnösebb a szellem, annál mélyebben van a fizikai síkban, azaz a víz alatt, így képtelen látni az úszómestert (Jézus), a strand igazgatóját (Mennyei Atya), mert a víz alól nem lehet kilátni.
Sőt azt suttogják a társaiknak, hogy nincs is úszómester és igazgató, ez csak kitalált dolog, sőt szerintük víz sincs, mert nem veszik észre, hogy ők a vízben élnek! Mert az életterük, csak természetes, és nem látják ezt meg. Persze azért vannak, akik találgatnak, hogy lehet, hogy van élet a vízen kívül is, mások meg nevetnek ezen a gondolaton!

A partról a pihenő (nem kitiltott társaik) bekiabálnak nekik, hogy segítsék őket amikor rosszalkodnak, de minél mélyebben vannak, annál messzebb távolodnak a víz felszínétől, így képtelen meghallgatni társaik hangját, aki a víz felszínén úszkál, az meghallja, minél feljebb van, annál jobban hallja. Ez a mi nyelvünkre lefordítva azt jelenti, hogy az őrangyalaink, szellemi segítőink segítenek minket a másik világból, de aki nagyon mélyre le van süllyedve az anyagi világba, az elveszti a kapcsolatát őrangyalával, vagy nehezen hallja meg a hangját!
Minél feljebb van, annál erősebben hallja a segítői hangát!

Vannak sajnos, akik a víz alatt rosszalkodnak, mert azt hiszik, hogy az úszómester nem látja őket, pedig fentről a partról mindent lehet látni az átlátszó vízben egyidőben, nincsenek elrejtett titkok, rosszaságok, csak ők hiszik ez. Az atya szeme mindent lát, és minél magasabban van valaki, annál nagyobb rálátása van a dolgokra!

Vannak sajnos, akik annyira rosszak, hogy be se mehetnek a medencébe, pedig beutalták őket a fürdőbe. Ezek azok a sötét erők, akik még odáig se juthattak el, hogy méltók legyenek a testetöltésre a fizikai síkon. Ellenben akkora és erős hangjuk van, hogy lehallatszik a víz alá is, erősebb, mint az őrangyaloké, és mondják, hogy csak rosszalkodjatok, nincs is úszómester, strandigazgató, miközben ezt szándékosan mondják, pedig tudják az igazságot!
De céljuk az, hogy megtévesszenek nagyon sok fürdőző embert, mert a kismedencében azt hiszik, hogy újra ők lesznek a parancsolók, vezetők, mint sokáig tették ezt a nagymedencében, amíg meg nem jelent törvényszerűen az úszómester, azaz Jézus leszületett a fizikai síkra.
Az úszómester mielőtt megjelent a medence partján elkezdte megtisztítani a medence környékét, azaz Jézus átvilágította a szellemi szférákat, mielőtt megjelent volna.

A rosszak fővezetője azt mondta az úszómesternek, hogy ha annyira okos, akkor bizonyítsa be, hogy ő is tud úszni, és be tudja tartani a játékszabályokat, és akkor kiengedi a medencéből pihenni azokat, akik már nagyon fáradtak ugyanis akkora ereje volt, hogy visszatartotta az elfáradt, de már gyógyult fürdőzőket. Az úszómester elvállata a feladatot, bement a már koszos, felújításra váró medencébe, bekoszolva ezzel magát a felemelő cél érdekében!
Azaz Jézus magára vette a világ bűneit, a fizikai sík gonosz gondolatokkal teli rezgéseit! Így nem a bűneinket vette el, hiszen aki rosszalkodik a vízben, az attól, hogy az úszómester is vizes lesz nem fog megjavulni. A javulás akkor következett be, akkor kezdődött el, amikor az úszómester arra rövid kis időre, amit a vízben töltött elkezdett tanítani, és megértette a fürdőzőkkel, hogy legyenek jók. Persze a sötét erő a partról komoly kísértésnek vettette alá, megígérte, ha itt marad, akkor Ő lehet a medence Ura és parancsolója, persze csak úgy, ha a helyettese lesz, és őt szolgája.

Ez volt Jézus megkísértése és próbája. De az úszómester kiállta a próbát! Megpróbálta a sötét erő a vízbe fojtani dühében, és rávette a mélyben lévő fürdőzőket, hogy öljék meg az úszómestert, és akkor ő marad örökre a medence ura, és nem lesz változás. Ezt még ő maga is elhitte. (sátáni erők)
De ezt más a strandigazgató is érdeklődéssel szemlélte, hiszen az Ő engedélyével ment be az úszómester, aki egyben a elsőszülött gyermeke is volt, és ezért bízta rá ezt a komoly feladatot.
Amikor látta, hogy belefojtják a vízbe a gyermekét, amikor a gyermek elájult érte nyúlt, kiemelte vízből és megmentette.
A gyermek (úszómester) nem haragudott a fürdőzőkre, mert nagyon szerette őket még így is, hiszen a rokonai voltak egytől – egyig, testvérei oldalágon, és ott maradt továbbra is úszómesternek mellettünk, vigyázva és óva őket. (Kereszthalál, feltámadás)

Felvett egy búvárruhát is, és mégegyszer lement a medence aljára, hogy megmutassa kétkedőknek, hogy van élet a medence vízén kívül is, egy ideig még a medencében tartózkodott, majd amikor jónak látta, érezte, hogy sokan hallgatnak a szavára, elment a medencéből, mert akik hallgattak rá, elvállalták azt a feladatot, hogy hirdetik igéit, azaz Jézus szétküldte a tanítványait a föld több részére. (Ekkor jelent meg tanítványai számára, és folytatta, kiegészítette a tanításokat, többek közt bizonyítva, hogy van a víz felett, sőt a medencén kívül is élet)

A sötét erő a partról persze dühös lett, mert elvesztette a fogadást az úszómesterrel szemben, és köteles volt kiengedni azokat a tiszta és gyógyult fürdőzőket, akik már méltók voltak rá.
Sőt, ha tudta volna, hogy az úszómester vízbefojtásával csak azt érte el, hogy egyre többen rájöttek, hogy van élet a medencén kívül, akkor békén hagyta volna az úszómestert, mert pont ezzel a cselekedetével pont ellentétes hatást ért el. De már késő volt.

Az úszómester nagyon okos volt, és előre látta, hogy az Ő szellemiségét, nem fogja legyőzni a partról kiabáló rosszalkodó fürdőzők főnöke, de azt is tudta, hogy törvényszerűen hatást tud gyakorolnia vízben a fizikai testére, így előre tudta, mielőtt bement volna vízbe, hogy ez be fog következni. De bízott a strand vezetőjében, az édesapjában, aki megígérte, hogy állandóan figyelni fogja, és ha baj lesz akkor megmenti, így ezzel a tudattal is ment be a vízbe!
Volt pillanat, amikor még Ő is kételkedett, amikor fojtogatták és fuldoklott, és felkiáltott. „Atyám miért hagytál el engem!”, de rájött, hogy nem hagyta el, csak a vízben nem tudta, hogy az Atya mikor menti meg, mikor látja fentről, hogy melyik pillanatban kell beavatkozni.
De eszébe jutottak édesapja szavai, megnyugodott, bízott benne, sőt hangosan megbocsátott a kínzóinak, sőt kérte a strandigazgatót, hogy bocsásson meg Ő is a mélyben lévő fürdőzőknek, mert „nem tudják, hogy mit cselekszenek”

Nem sokára zár a strand, felújítják a medencét, készül a gyerekmedence, és már nem lehet belépőt váltani. Zárás előtt pár másodperccel vagyunk. Az úszómester figyelmeztetett minket, hogy amikor leromlik a medence állapota akkor fel lesz újítva, és elmondta, hogy mik fognak bekövetkezni, omló vakolat például, mert Ő ezt előre látta, persze nem hittek neki sokan, de az idő bebizonyította, hogy neki lett igaza. Ki nem hisz benne csak olvasson bele a János Jelenésekbe, és kapcsolja be a híradót!

Most jön egy nagyon fontos dolog!

Ha visszaemlékszünk, az írás elején elmondtam, hogy azok vannak a fürdőbe, akik betegek lettek, és be lettek utalva. Így az egészséges lényektől mi elszakadtunk, mert a saját viselkedésünkkel beteggé tettük saját magunkat, és így emiatt el kellett hagyni igazi lakóhelyünket, mert ott is rosszak voltunk és ebbe betegedtük bele, mert az hatással volt ránk.

Sorra utaltak be az orvosok minket egyik helyről a másikra, míg a gyógymedencében kötöttünk ki, az akkori utolsó lehetőségünkön, de most a medence egy gyógyító szinttel feljebb lép, és lesz egy alacsonyabb szintű gyógyító gyerekmedence is, a végső állomás.

Ha kiszabadulunk gyógyultan a fürdőből, akkor tovább kell menni rehabilitációk sorozatán, bizonyítva, hogy gyógyultak vagyunk, és ez még hosszú időbe telik, mire hazaérünk!
Azaz visszatérünk a paradicsomi síkra, ahonnan eljöttünk szabad akarattal megbetegítve magunkat édesapánk, a Mennyi Atya figyelmeztetése ellenére.

Kedves barátom remélem Te időben megváltottad a strandjegyed vagy bérleted van, és visszatérhetsz a felújított medencébe, vagy esetleg feljebb emelkedhetsz, és elhagyva a strand terültét elindulsz visszafelé a gyógyulás hosszú, de gyönyörűséggel teli útján.

Írta: Karsay István mediális úton szellemi segítőjének segítségével.

Csömör, 2010-03-07

Kiegészítő anyagok.

Történet a halakról.

Néhányan, akik hitetlenek voltak, Jézushoz jöttek és szóltak:
- Azt mondtad nekünk, hogy az életünk Istentől való, de mi soha nem láttuk Istent, nem is ismerünk ilyent. Meg tudod mutatni nekünk azt, akit te Atya – Anyának és az egyetlen Istennek nevezel? Mi nem tudjuk, hogy létezik-e Isten.
- Jézus pedig így felelt nekik, mondván:
- - hallgassátok meg a példabeszédem a halakról.

Egy folyóban a halak beszélgettek egymással és szóltak:
- azt beszélik, hogy a mi életünk a vízből való, de még soha nem láttunk vizet, nem is tudjuk, hogy mi az.
- Más halak, akik okosabbak voltak a többieknél, szóltak:
- - hallottuk, hogy a tengerben él egy okos és tanult hal, aki minden dolgot ismer. Menjünk el hozzá és kérjük meg, mutassa meg nekünk a vizet.

Így aztán néhányan felkerekedtek, hogy megkeressék a nagy, bölcs halat. El is jutottak végül a tengerbe, ahol a hal élt és feltették neki a kérdést. És amikor ez a hal hallotta őket, így szólt hozzájuk:
-Oh, ezek a halak! Okosak vagytok ti kevesek, akik kerestek.
A vízben éltek, mozogtok és léteztek; és a vízbe fogtok visszatérni.
A vízben éltek, de nem tudtok róla!

Ugyanígy éltek Ti is Istenben és mégis engem kértek: mutasd meg nekünk Istent!
Isten mindenben benne van és minden Istenben van!

(Das Evangélium des vollkommenen Lebens – HUMATA Verlag, CH 3000 Berrn)

Egy megdöbbentő történet

George Thomas plébános volt New England-nak egy kis városkájában. Húsvét reggelén, amikor zsúfolt templomában felment a szószékre prédikálni, egy régi, rozsdás, rozoga madárkalitkát vitt magával és letette a szószék párkányára. Persze mindenki meglepődve nézte és kíváncsian várta, mi fog itt történni. A plébános elkezdte a prédikációt:

,,Amikor tegnap végigmentem a Főutcán, szembe jött velem egy fiatal gyerek, kezében lóbálta ezt a madárkalitkát, és a kalitka alján három kis vadmadár lapult, reszketve a hidegtől és a félelemtől. Megállítottam a fiút és megkérdeztem:
- Na, mit viszel magaddal?
- Csak ezt a három vacak madarat - felelte.
- Aztán mit akarsz csinálni velük? - kérdezősködtem.
- Hazaviszem őket és szórakozom velük - felelte. - Feldühítem őket, kihúzom a tollaikat, egymás közötti viadalra uszítom őket. Élvezni fogom.
- De előbb-utóbb beleunsz majd. Utána mit csinálsz velük?
- Ó, van otthon két macskánk - mondta a fiú -, azok szeretik a madárhúst. Megetetem őket velük.
Hallgattam egy kicsit, aztán ismét megszólaltam:
- Fiam, mennyit kérsz a madarakért?
- Nem kellenek magának azok a madarak, atya. Hiszen azok csak vacak szürke mezei madarak Még énekelni sem tudnak. Még csak nem is szépek.
- Mennyit akarsz értük? - kérdeztem ismét.
A fiú végignézett rajtam, mintha megbolondultam volna, aztán megmondta az árat: tíz dollár. Kivettem a zsebemből a tíz dollárt, odaadtam a gyereknek. A fiú letette a kalitkát a földre és egy pillanat alatt eltűnt.
Én aztán felemeltem a madárkalitkát, elvittem a közeli parkba, ott letettem, kinyitottam az ajtaját, és szabadon engedtem a madarakat.''

Miután Thomas plébános elmondta a kalitka történetét, mindjárt egy másik történetbe kezdett:
,,Egy nap a Sátán és Jézus között párbeszéd folyt. A Sátán épp az Édenkertből jött és büszkén dicsekedett:
- Az egész emberiséget a kezeim közé kaparintottam. Csapdát állítottam nekik olyan csalétekkel, amelynek nem tudnak ellenállni. Mind az enyémek!
- Mit fogsz csinálni velük? - kérdezte Jézus.

- Szórakozni fogok velük. Megtanítom őket, hogyan házasodjanak, és hogyan váljanak el egymástól; feldühítem őket, meg arra is megtanítom, hogyan gyűlöljék és kínozzák egymást; hogy részegeskedjenek és kábítózzanak; arra, hogy fegyvereket és bombákat találjanak fel és öljék egymást. Nagyon fogom élvezni - mondta a Sátán.
- Mit csinálsz majd velük akkor, ha eleged lesz a játékból?
- Megölőm őket! - felelte a Sátán.
- Mennyit kérsz értük? - érdeklődött tovább Jézus.
- Nem kellenek neked azok az emberek! Nem jók azok semmire! Megveszed őket, ők pedig csak gyűlölni fognak Leköpnek, megátkoznak és megölnek. Nem kellenek ők neked!
- Mennyit kérsz? - kérdezte újból Jézus.
A Sátán végignézett Jézuson és megvető gúnnyal mondta:
- A véredet, az összes könnyedet és az egész életedet!
Jézus így szólt:
- Megegyeztünk! - aztán kifizette az árat...''
Ezzel George Thomas plébános fogta a madárkalitkát és lement a szószékről.
Forrás: Marana Tha 2004. március

Negyed dollár

Néhány évvel ezelőtt egy lelkész Houstonból, Texasba költözött. Néhány
héttel az érkezése után, egy alkalommal a belvárosba kellett mennie. Amikor
a buszon leült észrevette, hogy a sofőr negyed dollárral többet adott vissza.

Elkezdett gondolkodni, hogy mit tegyen, és arra az elhatározásra jutott,
hogy visszaadja a pénzt. Hiszen bűn lenne megtartani. Aztán egy másik
gondolat fogant meg fejében: "Oh, felejtsd már el, hiszen ez csak negyed
dollár. Ki törődik egy ilyen kis összeggel? A buszvállalat amúgy is túl
sokat kér az utazásért; nem fog nekik hiányozni ez a kicsi összeg. Fogadd el
mint Isten ajándékát és maradj csöndben."

Mikor a megállóba értek, ahol a lelkésznek le kellett szállnia, egy
pillanatra megállt az ajtóban, majd a negyed dollárt a buszvezető felé
nyújtotta, és azt mondta: "tessék, egy kicsit többet adott vissza." A sofőr
rámosolygott és azt mondta: "Maga nem a városi új lelkész?
Mostanában gondolkodtam azon, hogy el kellene járnom valahova gyülekezetbe,
és meg akartam nézni, hogy mit tesz, ha rosszul adok vissza."

Amikor a lelkész leszállt a buszról, a legközelebbi villanypóznához
botorkált, és bele kapaszkodva csak annyit tudott mondani: "O, Istenem,
majdnem eladtam a Fiadat egy negyed dollárosért."

- Ismeretlen Szerző

Van-e élet a születés után…

Egy várandós anya két gyermeket hord a méhében.
Az egyik egy "kis hívő", a másik egy "kis szkeptikus".

A szkeptikus azt kérdezi: Te hiszel a születés utáni életben?

Hát persze. - mondja a kis hívő. Az itteni életünk arra való, hogy felkészüljünk a születés utáni életre, hogy elég erősekké váljunk arra, ami ott kint vár bennünket!

Hülyeség! - mondja a szkeptikus. - Ez nem igaz! Hogyan nézhet ki a kinti, külső élet?

Pillanatnyilag még nem tudom,- mondja a kis hívő - de biztos sokkal világosabb, mint itt bent! Talán, lehet, hogy a szánkkal fogunk enni és a lábunkkal fogunk menni!

Nonszensz, lehetetlen! - mondja a szkeptikus. - Megyünk a lábunkkal és eszünk a szánkkal!? Micsoda hülyeség! Ez egy fura ötlet, hogyan is működhetne!
Itt van a köldökzsinór, ami biztosítja a táplálékot. Nem lehetséges élet a születés után, hiszen ez a zsinór már így is túl rövid!

Hát persze, hogy működni fog, csak minden egy kicsit másként fog kinézni. -mondja a kis hívő.

Soha sem fog működni! - véli a kis szkeptikus. - Még soha senki nem tért vissza a születés után! Születés után vége az egésznek!
Az élet nem más, mint egy nagy sötét tortúra!

Még ha nem is tudom pontosan, milyen lesz a születés utáni élet, - mondja a kis hívő - de azt tudom, hogy találkozni fogunk az édesanyánkkal, és ő nagyon vigyáz majd ránk!

Anya!? Te hiszel egy anyában? Hol van? - kérdezi a kis szkeptikus.

Itt van körülöttünk, mi benne vagyunk, és általa létezünk, nélküle nem létezhetnénk! - válaszolja a kis hívő.

Mire a kis szkeptikus: Soha nem láttam még semmilyen anyát! Nincs is ilyen!

A kis hívő elgondolkozik egy pillanatra. - Néha, amikor nagyon csendben vagyunk, hallhatod, ahogy énekel, vagy érezheted, amikor megsimogatja világunkat! - mondja aztán halkan - Mindenesetre én hiszem, hogy az igazi életünk a születés után kezdődik!

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-13, 05:21

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-14, 03:32

DVD felvevő

Rájöttem arra, ha valami tönkremegy a lakásban, akkor egyszerre érdekes módon több műszaki dolog is, nekem egyszerre ment tönkre a laptopom, a számítógépem, és a DVD felvevő,
Szép lassan kijavítattam, illetve kicseréltem, amit nem érdemes javítani, így többek közt a DVD felvevőt se érdemes javítani, 30 ezer Ft lenne a javítás, és 39 ezer Ft-ért egy vadont új készüléket lehet kapni garanciával. Elég sokat használom, így szükség volt rá.
Nagyon szép dobozban árulták szokás szerint, csillogott villogott ahogyan elő van írva, a dobozt eltettem három napig, mert addig kicserélik ha gond van, és utána el lehet dobni, azaz kidobni egy szelektív gyűjtőbe, bár eléggé nagy doboz, szét kell tépni. Betettem az autóm hátsó ülésére, hogy majd egy alkalmas helyen kidobom.
Dolgom volt a Pólus Centerben, és beálltam a parkolóba, golyótollat vásároltam különben, akcióban lehettet kapni az egyik üzletben. A bejáratnál vannak pénzzel működő tolható nagy bevásárló kosarak, 100 Ft-al működnek, és felfigyeltem egy pénznélküli, elhagyott kosárra.
Jött a nagy ötlet! Nézzük meg a becsületes embereket!
Kivettem az üres DVD dobozt a kocsiból, bár igaziból nem volt üres, mert benne volt a szemét ami a csomagoláshoz kellett, és még pár olyan dolog, ami a szelektív hulladékba dobható, a dobozt otthon szépen visszaragasztottam, hogy könnyebben lehessen szállítani.
Nagyon kíváncsi voltam arra, hogy egy olyan helyen, ahol van biztonsági őr, kamera, körülöttem szinte csak márkás autók álltak mi történik a kosárban lévő dobozommal.
Amúgy ott van a Média Márkt kijárata is, így sokan tolnak ki vadonatúj termékeket.
Így betettem a kosárba, majd látványosasan bementem az előtérbe mintha keresnék még valamit. Nagyon rövid időt töltöttem bent, és mire kijöttem pár pillanat múlva lás csodát (vagy mégse lepődtem meg?): eltűnt a bevásárlókocsiból a DVD felvevő!
Így megoldottam a szemétszállítás problémáját egy csapásra, és kíváncsi lettem volna a tolvaj arcára, amikor lázasan az autójába pattan sietve kidübörögve a parkolóból, majd otthon örömittasan kinyitja az ingyen szerzett felvevőt.. 
Már csak abban reménykedem, hogy elvitte egy szelektív gyűjtőbe!
Utolsó időket éljük, nagyon kemény próbákon megyünk keresztül, még az alkalmi lopás is komoly bűn, hiszen a cél a lopás volt, más értékeinek eltulajdonítása. sokunk életében lesz ilyen lehetőség, és meg kell gondolni mindig tetteinket, hiszen sokszor próbának, sokszor kísértésnek vagyunk kitéve, és az ÉLET minden területén.
Nekem jó kísérlet, másnak az üres doboz komoly spirituális tragédia!
Budapest, 2011-08-19 Karsay István
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-15, 06:20

Egy érdekes jelenség:

Vannak a facebookon különböző csoportok, amiknek tagja vagyunk.
Érdeklődési terület, baráti társaságok stb.. ez teljesen normális.

És be lehet jelölni emberkéket, vagy meghívom őt, hogy érdekli - én mindig ezt teszem - vagy egyszerűen berakom a csoportba, és hirtelen ott találja magát csodálkozva.

Szerencsére ez nem nagy baj, mert egy katt, és leiratkozunk!

Csak azt nem értem meg, hogy lehet valaki annyira figyelmetlen, hogy ész nélkül tesz be embereket csoportokba, és azt se tudja, hogy a másik mivel foglalkozik!! :)

Engem most betettek két csoportba, az egyik egy társkereső!
Nem értem, annyi esze nincs annak aki betett, hogy megnézze, hogy két éve nősültem, és 33 évvel fiatalabb a feleségem?!:)

Másik csoport a I. Ferenc pápa rajongói csoport!!!!
Aki betett ha egy kicsit odafigyel, nagyon jól tudja, hogy hatalmas Istenhittel rendelkezem, de minden vallástól elhatárolom magam.
Aki betett ezek szerint azt se tudja, hogy keresztény vagyok vagy Krisnás, vagy mohamedán, de rajongjak a pápának!

Annak a pápaságnak, aki rémuralom alatt tartotta a világot 1500 éven keresztül, aki tagadja a reinkarnációt miközben paratanszéket üzemeltet és mindent tud, aki vérrel hirdette a Krisztusi eszméket, és kinevelte a pedofil - homoszexuális papi társadalmat, és nem képes változtatni azóta se az álláspontján!

A legtöbbet a Krisztusi eszméknek maga a keresztény egyház okozta!

Ratzinger volt pápa volt felelős egy csomó dogmatikus dologért, és amikor egy halálközeli élménye volt egy bíborosnak 1996 -ban, és II. János Pál ezt el is ismerte a zarándokok előtt, és kijelentette, hogy az emberi élet a halál beálltával nem szűnik meg, hanem azonnal másik dimenzióban folyatódik, akkor Ratzinger barátunk eltusolta az egészet..

Pedig tőle is már sokat vártak, a dogmatikából történő kilépést, és felemelkedést, de ez egyenlőre még várat magára.

Természetesen vannak csodálatos papok a mai napig is, ilyen volt a nemrég meghalt Gyökössy Bandi bácsi is, a szeretet apostola!

Gyökössy Endre prédikációja
https://www.youtube.com/watch?v=ieRVL7S62QQ

Gyökössy Endre _ A Boldogmondások margójára
https://www.youtube.com/watch?v=PgVYJgKVQsg

KARÁCSONYI IMA. Gyökössy Endre
https://www.youtube.com/watch?v=1ngwZ5RVETw

Riport Dr. Gyökössy Endre lelkésszel
https://www.youtube.com/watch?v=rg1YEomDsgQ

Vagy megemlíthető Dombi Feri bácsi, aki a másik világgal tartotta a kapcsolatot és rengeteg embernek átalakította az életét azzal, hogy tökéletes válaszokat adott és bebizonyította, hogy létezik egy másik világ is katolikus pap létére. Persze őt már üldözték, 200 éve még máglyán elégették volna, de annyi követője volt, hogy nem merték bántani szerencsére!
A munkássága ma is folytatódik!

http://www.valozeno.hu/

Ilyen volt a magyar Domokos László is, aki bejárta a szellem és bolygóvilágot!

Domokos László
A szellem élete. Az evangéliumi tanítás a huszadik század világosságában
http://data.hu/get/2324283/Domokos.zip

és Johanes Greber. Kapcsolat Isten szellemvilágával
http://data.hu/get/2324284/Greber-Kapcsolat_Isten_szellemvilagaval.zip

Szóval sokat kell még változni a keresztény egyháznak, hogy valóban a Krisztusi eszméket és tanításokat kövese és tanítsa.

Múltkor egy idős pap barátom (84) eltörte a kezét, és aznap vele voltam, mert segítettem neki, és közben elmagyaráztam neki a János Jelenések szellemi magyarázatát, és estére megértette.
Mondtam neki, hogy nem baj ha végre érted, a baj az volt, hogy 60 éven keresztül hülyeséget prédikáltál a szószékről! :)

NA DE VISSZATÉRVE pápa rajongóihoz, kivertem a biztosítékot náluk, mert én Istenért rajongok és nem a pápáért, és feltettem a Szentlélekről a szellemi tanítást, a saját tanításaimat Jézusról, és Gyökössy Bandi bácsi prédikációját..

Kb. fél órát maradtam ezek után még a csoportban, gondolom ennyi kellett ahhoz, hogy elolvassák. Amit sajnáltam, hogy valószínűleg törölték a bejegyzésemet is, pedig tanulhattak volna belőle!

DE AMI MÁR MOST KIJELENTHETŐ:

Ez a felfogás uralkodik és fog uralkodni továbbra is sajnos az egyházban, ha lesz változás, akkor az nagyon lassú lesz.

Nem bántam volna ha magyar pápánk lett volna, mert akkor ő lett volna II. Péter, és a próféciák szerint utána lett volna vége a pápai uralomnak teljesen...

Remélem senkinek nem tapostam a lelkébe a véleményem miatt, ha bántottam vallási kötöttségét előre is elnézést kérek tőle, de ez a saját véleményem!

szeretettel:

Karsay István

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-16, 00:37

Egy napon kapott infarktust három fiútestvér

Csak az éppen kórházi látogatáson lévő báty élte túl infarktusát a három
szicíliai fiútestvér közül, akiket egyazon napon ért szívroham.

Guido és Alberto Garofalo egy családi pikniken vett részt vasárnap az Etnán,
amikor a 45 éves Guido szívrohamot kapott, és holtan esett össze.

Bátyja, az 54 éves Alberto testvére segítségére sietett, ám érzelmei olyan
erősek voltak, hogy az ő szíve is megállt - számolt be róla kedden a
Corriere della Sera című olasz napilap.

Ezalatt a történtekről mit sem sejtő harmadik fiútestvér, Salvatore a
Catania városában kórházban fekvő idős édesanyjukat látogatta meg éppen,
amikor őt is szívroham érte. A férfit azonnal ellátták, a sürgősségi
osztályra szállították, ahol állapotát sikerült stabilizálni.

A családban egyébként a három fiún kívül hét lánytestvér is van.
Forrás: MTI

http://www.hir24.hu/kulfold/2011/11/29/egy-napon-kapott-infarktust-harom-fiutestver/

A cikkhez egy érdekesség:

12 évvel ezelőtt megismertem egy fiatalembert, 43 éves volt, hárman voltak testvérek, ő volt a legfiatalabb. Mindkét testvére előtte pár évvel 42 éves korában, ami karmikus kor, meghalt.
Ő 42 éves korában kapott egy szívinfarktust, de túlélte, majd utána egy tüdőrákot, soha nem dohányzott. Ekkor ismertem meg. Megpróbáltuk meggyógyítani, de hamar kiderült, hogy karmikus a halála, mint a testvéreié, így annyit tehettem, hogy halálfélelemtől rettegő barátomat – mert addigra összebarátkoztunk - felkészítettem a halálra, és az utána következő „életre”, az egész átmenetre. Soha nem halott a szellemtanról, csak ateista módon ebben az életben hitt.
Odáig eljutottunk 3 hónap alatt a tanulásban, hogy már azt is megbeszéltük, ha nagy fájdalmai lesznek, kapni fog morfiumot, de az utolsó pillanatban már ne kérjen, hogy tiszta fejjel menjen át! Annyira érdekelte már az egész „túlvilág”, hogy szinte örömmel és félelemmel teli kíváncsisággal várta a halált!
Karácsony napján érezte, hogy most fog elkövetkezni a pillanat, erősödtek a fájdalmai, és úgy döntött, hogy nem kér több morfiumot. Pár órás erős szenvedés után megszűntek a fájdalmai, és Tamás – mert így hívták a barátomat – karácsony másnapján elbúcsúzott a szeretetteitől a kórházban, majd csendesen elaludt és elment abba a világba, amit már nagyon várt.
Előtte az üzlettársa becsapta, de ezt is „helyre tettük”, és elengedte az összes negatív érzését, és sikerült így átmennie.
Nagyon jól érzi magát „odaát”, teljes rálátása van az itteni világra, több alkalommal is visszajelzett, és ebben a pillanatban hogy megemlítettem Őt már jelentkezett is nálam az energiájával, és jelzi intuíció útján, hogy valóban minden rendben!
szeretettel:
István

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-17, 00:52

Egy szellemtanos gondolatai a halottakról

Emlékezünk, fájdalom és öröm jár át minket. Fájdalom, ha emlékszünk drága halottainkra, öröm, hogy tudjuk, hogy élnek, és megköszönjük a velük töltött időt, hogy megtiszteltek minket egy kis időre a társaságukkal a fizikai síkon segítés, vagy megtapasztalás miatt.
A „testnek” hiányoznak, a „test” szereti a hangot, a látványukat, és a hiány átjár minket ilyenkor erősebben, a lélek örül, mert tudja, hogy boldogok, jó helyen, biztonságban vannak szeretetteink végre.
Én bevallom őszintén, hogy sokat jártam édesapám sírjához, Ő volt az első, aki nagyon közel állt hozzám, és amikor a munkám miatt elmentem a temető mellett, egy – egy szál virággal mindig „kedveskedtem neki”, és letettem a sírjához.
Amikor a halála után másfél évvel egy hét leforgása alatt kétszer is beszéltem vele (és azóta több alkalommal is), és utána „szokás” szerint kimentem a sírhoz és letettem az emlékezés virágát egy pillanatra elgondolkoztam.
Miért is vagyok én itt?
Kinek hozok én virágot?
Ki van a sírban?
Senki. Egy halom csont, egy korhadt koporsó, és az emlékeim, a fizikai emlékeim, amik ide akarnak láncolni.
Minek állok egy halom föld előtt, amikor él az édesapám, és most beszélgettem vele pár napja! Kinek akarok megfelelni ezzel? Magamnak, vagy a külvilágnak?
Rájöttem, hogy a külvilágnak!
Azóta eltelt sok év, de azt hiszem egyszer voltam csak a sírnál, akkor is azért, hogy meggyőződjek arról, hogy megvan a sír. A szívemben él az emléke, és akkor beszélek vele amikor akarok.
Ha belegondolok, hogy évmilliók óta élünk a fizikai síkon, sőt, vannak más bolygókon eltöltött életek tapasztalatai is az emlékeink között, akkor milyen sok édesapát, édesanyát, gyermeket, feleséget, szeretőt, barátot eltemettünk már! És sorra nagy részben azokkal játsszuk tovább az életjátékot is, most én vagyok a te gyermeked, most te vagy az én gyermekem, és így tovább.
De azért emlékezzünk, itt az ősz, ami sokak számára az elmúlást jelenti, de ne felejtsük el, a fizikai síkon történő halál egyben a szellemi síkon újjászületés. Megszületünk, mint egy kisbaba, és visszatérünk szellemi hazánkba, és folytatjuk szellemi munkánkat, így inkább örülni kellene, vigadni, és nem szabad szomorkodni!

írta: Karsay István
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-17, 00:54

Eredendő bún és a Szentlélek elleni bűn fogalma
https://youtu.be/XKc6yP4nwEs
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-18, 03:23

Tanítás

Minden ember éjszaka, mikor szelleme élvezi a test börtönének elhagyását, találkozik szellemtestvéreivel, tanító szellemével.
Álmaink egy részére emlékszünk, vannak olyan részek amikor csak a tudatalatti részben raktározódnak le a kapott információk és akkor kerülnek felszínre, amikor a legnagyobb szükség van rájuk.
Én is sokszor kaptam éjszaka tanítási céllal információkat, sokra emlékszem, sokat szinte ébredéskor elfelejtettem.

A ma éjszakai tanításra ébredéskor tisztán emlékeztem, megpróbálom összefoglalni a mondott szavakat.

Meg kell tanulni szeretni magunkat. Ha nem vagyunk képesek önmagunk szeretetére, akkor másokkal szemben még elvárásaink sem lehetnek, mert nem is tudunk adni nekik semmit magunkból. Saját magunk énjét csak akkor tudjuk átengedni a másiknak, ha azt méltónak találjuk az átadásra.
Meg kell tanulni szeretni magunkat, elfogadni olyannak, amilyen. Mi magunk választottuk ezt a testet, mert ilyennek terveztük, mert ez a test tudja a legjobban teljesíteni azt a célt, amit születésünk előtt elhatároztunk magunkban. Kicsinyesség azon gondolkozni, hogy a külső burka hogy néz ki. Ez olyan mint a hernyó burka, kimászik belőle, leveti és alatta egy gyönyörű pillangó szíve dobog és mikor elérkezett a döntő pillanat a pillangó kiszáll és megmutatja magát a világnak. Itt vagyok! Mi magunk is bebábozódva elbújunk magunkba és elrejtőzünk a külvilág elől. Meg kell tanulni elfogadni a hernyó állapotunkat. Van akinek szép ez az állapot, mert rájött, hogy nem tud és nem is akar változtatni rajta, elfogadja magát olyannak, amilyen.
Sok ember szenved a külső emberi alakjától, gátlásokkal tele, mert a kritikája magával szemben hatalmas, más akar lenni, mint amilyen. Azt hiszi, a külső alakja miatt nem tud kapcsolatokat teremteni, miközben teljesen tévúton jár. Mindig a belső értékek határozzák meg a külső kisugárzásunkat, kapcsolatunk minőségét, milyenségét. Természetesen az „ép testben ép lélek” érvényes, mert aki elhanyagolja fizikai testét, az lelkileg is tönkre megy, de a gyakorlat szempontjából ez pont fordítva van. Lelkileg ment először tönkre az az ember, aki elhanyagolja a testét és ezt a lelkületet vetíti ki magából.

Nagyon fontos sorrend:
- meg kell tanulnunk elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.
- meg kell tanulni megszeretni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk
- ha magunkat megszerettük, akkor képesek vagyunk másokat is megszeretni, ki kell terjeszteni szeretetünket másokra.
- El kell tudni fogadni másokat olyannak, amilyenek, nem szabad őket megváltoztatni, mindenki saját magáért felelős egyedül (ez még a gyermekinkre is igaz egy bizonyos életkor felett)
- A saját magunk szeretetének elfogadása után ki kell terjeszteni szeretetünket a környezetünkre. Nem kell egyből nagy dolgokban gondolkozni és szeretni a világot! Szeressük meg először a mellettünk lévő embereket, hagy érezzék ők is a szeretetünk kisugárzását. Ez sokszor nagy lemondással, megaláztatással jár, de meg tanulni szeretni, ezért jöttünk a földre. Ez a legjobb alkalom a tanulásra, szellemi szinten kevesebb a lehetőség, itt vagyunk összezárva különböző emberekkel akiknek különböző a gondolkodásmódja, akarata, összecsapnak az egóista érdekek, itt kell tisztának és szeretetteljesnek maradni. Ez a nehéz és kemény lecke!

Nem szabad kapukat állítani, amiket másik ember nem tud kinyitni. Ha nem fogadunk el magunkat és másokat, akkor hatalmas falat építünk magunk köré, mely falon keresztül senki nem tud bejutni hozzánk és az érzéseinkhez. Mi magunk ezen a falon keresztül nem tudunk másokhoz eljutni, mert nem látunk ki a falon. Jó lenne megkeresni azt a kiskaput, amin keresztül lehet közlekedni addig, míg a fal saját magától össze nem omlik. A magunknak felépített fallal elzárjuk magunkat a külvilágtól és hiába felelünk meg munkánk során a külvilágnak és tökéletesen látjuk el világi feladatainkat, ha szellemi munkákra ezáltal alkalmatlanok vagyunk. Odaát senki sem kérdezi meg, hogy mennyit kerestél, milyen beosztásod volt, mekkora földi sikert értél el? Megnézik a szellemi kincseskamrádat és megcsóválják a fejüket a sajnálattól. Ugyanis nem nekik gyűjtesz szellemi kincseket, hanem saját magadnak. Földi halálunk után, mikor átmegyünk, ezek a kincsek lesznek az összes vagyonunk, nem várnak betétkönyvek, melyekből baj esetén meríteni lehet.
Sokan nem tudják, hogy amikor szellem állapotban, megtisztulva a levetett emberi buroktól a másik világban állnak nem kapnak külön szellemi beavatást, kincseket, nagy dolgokat. Annyival tudnak többet, hogy megtanulják az öröklét fogalmát, mert megtapasztalták átélve azt. S miután a szellemek azonos szintű szellemekkel vannak összezárva, nem okoz gondot a kapcsolatteremtés társaikkal. De milyen társaikkal? Mélyedjünk magunkba és gondolkodjunk el saját magunkon, hogy milyen szinten állunk most és jó-e nekünk ha ezen a szinten maradunk a másik világban is?
Most van lehetőségünk tanulni, gyakorlatban alkalmazni az megszerzett elméleti tudást, finomítani, csiszolni.
Fel kell tudni ismerni azt, hogy mi az, amin nem tudunk változtatni, mi az amin tudunk és kell kérni a Teremtő erejét ahhoz, hogy a megváltoztathatót megváltoztassuk és bölcsen elfogadjuk a megváltozhatatlant.
Döntsük le egónk falait, mert ezek a falak nem védenek minket a külső támadások elől, hanem minket nem enged a többi embertársunk közé!
Az önismeret a legfontosabb dolog. Ha magunkat nem kritizáljuk, hanem szeretni fogjuk, akkor másokat sem fogunk kritizálni, hanem őket is szeretni fogjuk. Ilyen egyszerű ez a tanítás!

Szeretettel.

Karsay István
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-19, 01:02

Szellemidézés veszélyei.

A fizikai testünkben csak egy rövid ideig tartózkodunk, míg életfeladatunkat elvégezzük, és utána, - a földi halálunk után - visszatérünk a szellemi testbe. Ezt sokan felismerik, de vannak, akik tagadják, hangoztatva az anyagi világ szépségeit és örökkévalóságát.
A szellemvilág alsó szférái nagy részben hasonló felépítésűek, mint a földi világ.
Hermész Triszmegisztosz nagyon szépen megfogalmazta:
„Való igaz, nem kétséges és bizonyos: ami lenn van, egy és ugyanaz, mint ami fenn van, egy és ugyanaz, mint ami lenn van.”.
A szellemvilág közléseiből kiderül, hogy a „mennyei szférákban” az azonosak vannak együtt, ellentétben a földi világgal, ahol minden típusú ember (szellem) megtalálható feladataik és fejlődésük érdekében. Létezik azonban a szellemvilágnak egy különleges része, amit „köztes létnek”, „szürke zónának” is említenek. Ez a terület azoknak szellemeknek a gyülekező helye, akik nem mentek tovább a felsőbb, tisztább szférákba, hanem valamilyen oknál fogva itt maradtak a fizikai világhoz közel. Ezek nagy része tudatlanságból, vagy szenvedélybetegségtől gyötörve, kíváncsiságból, anyagi vagyonuktól történő függés miatt nem mentek tovább, így ezen a területen mindenféle típusú szellem megtalálható, akik valamilyen szinten hatással tudnak lenni fizikai testben lévő társaikra.
Egyszerű példa: egy alkoholtól függő szellem a fizikai testben lévő társát sugallatokkal gondolati úton további ivásra ösztökéli, majd amikor az szinte az ájulásig issza magát, akkor belép a testébe, és folytatja a dorbézolást, kihasználva azt a kis időt, míg újra birtokolhat egy testet. Ilyenkor reggel, amikor magához tér az ember azt hallja a barátaitól, vagy családtagjaitól:
„nem tudom mi történt veled tegnap, mintha kicseréltek volna, olyan más ember voltál”, és közben valóban egy más ember volt a testben! Rosszabbik esetben megerőszakol egy nőt, gyilkosságot követ el, vagy valami hasonló megváltozhatatlan cselekedetet.

Ezek a szellemek, melyek a mi síkunkon tartózkodnak sok esetben jeleznek nekünk, sokszor gondot és problémát okoznak. Általában csak akkor tudnak megszállni minket, ha gondolati úton, vagy cselekedeteinkkel magunkhoz vonzzuk, behívjuk őket. Ha tisztán élünk, akkor ilyen veszély nem fenyeget minket, ekkor a jó szellemek segítségére lehet számítani, mert közösen dolgozunk velük, csak nem veszzük sokszor ezt észre.

Vannak azonban nagyon veszélyes találkozási pontok, és ilyen a szellemidézés. Amikor felelőtlenül behívjuk őket kíváncsiságból, akkor nem is gondoljuk, hogy mekkora baj származhat belőle. Ebben az esetben megnyitunk egy kaput a két világ között, ahol egy idézéskor több ezer szellem is jelen van, és várja a lehetőséget, hogy megnyilvánuljon. Komoly előkészület és védelem kell egy ilyen szellemidézéshez, de nagy részében felesleges, mert a meghalt szeretettünket megzavarhatjuk szellemi munkájában, főleg ha friss a gyász, és még neki is most kell beilleszkednie szellemi lakóhelyére. Ráadásul az sem biztos, hogy idézéskor az a szellem jelenik meg akit megidéztünk, hanem egy másik, aki a nekünk fontos információkat „lehívja”, és azzal téveszt meg minket. Ilyen idézéskor, ha valaki nincs védelem alatt (és miért lenne, ha felelőtlenül, érdeklődésből kísérletezünk vele) könnyen összeszedhet egy – két megszálló szellemet, akik megkeserítik földi életét, de sok esetben a halálát is okozhatják.
A megszálló szellem nincs tekintettel a megszállt testre, ha a halálát okozza annak, akkor vígan elmegy, és keress magának egy másik testet, és könnyen talál, mert mindig van olyan, aki behívja.
Egy alkoholistát megszálló szellem képes a testet halálra itatni, majd utána vígan odébbáll, keresve a következő áldozatát. A Bibliában is találunk a megszállottságra bőven példát, és intelmeket is az elkerülésére.

A barátommal történt meg a következő eset:
A felesége a barátnőivel kitalálták, hogy szellemet idéznek, mert olyan „érdekes” dolognak tartották. Vettek táblát, és nekiálltak idézni, minden tudás, védelem nélkül, előszedve mindazt, amit hallottak róla.
Mi lett az eredmény: elkezdett működni, de olyan negatív energiákat tapasztaltak meg, hogy hamar abbahagyták, és mindenki hazament, megfogadva, hogy többet nem kísérleteznek.
A barátom felesége viszont összeszedte egy öngyilkos ember szellemét, aki megszállta őt, majd három hónapos munka után átvette az irányítást teljesen a fizikai test felett (ennek külső megszállottsági nyomai is voltak!), majd a hölgyet öngyilkosságra kényszeríttette, aki látványosan, megrendezve a halálát, kiugrott lakótelepi lakásuk emeleti ablakából!
A pontos történetet úgy tudtam végig követni, hogy a barátomat nagyon megviselte az eset, és a kérésére elmentem vele egy beavatott halottidézőhöz, ahol megfelelő védelem alatt megtudtuk a pontos történéseket. A felesége ugyan már nagyon megbánta, de sajnos késő volt, megkérte a férjét, hogy vigyázzon a gyermekükre, őt ne keresse, mert úgyis találkozni fognak és elment.
Nagyon szép és kerek lenne a történet, ha itt véget érne, de nem így történt!

Kedves barátom a halottidézőnél kedvet kapott a másik világgal történő kapcsolatfelvételre, több alkalommal visszament beszélni a halott feleségével, pedig az megkérte őt, hogy ne zaklassa!
Később a saját elmondása szerint otthon is megpróbált kapcsolatot teremteni vele, de nem sikerült, bár érdekes dolgok történtek a közelében. Nem láttam már régóta, és most újra találkoztam vele, és megállapítható volt nála a megszállottság ténye, ha nem is olyan erős intenzitással, mint a feleségénél.
Minden lehetőséget megkapott, hogy ne essen ugyanabba a hibába, és mégis belesétált a csapdába!

Fizikai testünk halála után visszatérünk szellemi életünkbe, ahol idő nincs, csak „állapot”, és jókat fogunk majd nevetni utólag az egészen, amikor találkozunk halottnak hitt szeretetteinkkel, barátainkkal, rokonainkkal.
Szeretetteink soha nem halnak meg, csak mi veszítjük el azt a képességünket, hogy halljuk és lássuk őket! Megfelelő tudatszint emeléssel újra tudjuk hallani és látni őket, és ilyen például egy meditáció is!

Karsay István
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-20, 05:08

Eltűnt és előkerült rádiótelefon.

Mielőtt rátérnék a valódi történetre, előtte egy kis betekintés szükséges a paranormális esetek megértéshez!

Létezik egy szellemi osztály, aminek a leírása, ismertetése a következő:

6. osztály. Kopogtató és békeháborító szellemek:

Ezek a szellemek személyiségüket illetőleg helyesen külön osztályba nem sorolhatók, mert a harmadik rendnek bármelyik osztályába tartoznak.
Jelenlétüket gyakran érzékelhető és fizikai hatások árulják el. Ilyenek a kopogások, mozgások és a szilárd testek rendkívüli helyváltoztatása, valamint a levegő megmozgatása, stb. Ezek a szellemek sokkal erősebben vannak az anyaghoz kötve, mint a többiek.
Nagyon sok fizikai jelenséget ők idéznek elő, amire nincs normális magyarázat.
Minden szellem képes ilyen jelenségeket előidézni, de a magasabb szellemek átengedik azok kivitelezését az alárendelt szellemeknek, kik sokkal ügyesebbek az anyagi, mint az értelmi munkák elvégzésében. Mikor a magasabb szellemek a fizikai jelenségeket szükségesnek találják, akkor segédletül felhasználják ezeket a szellemeket, kik ebbe az osztályba tartoznak.
Ezek okozzák a megmagyarázhatatlan, de szellemileg irányított fizikai jelenségeket, melyek valamilyen cél elérése miatt következnek be.

Ismerjük meg most a következő fogalmat:

Palingenezis.
Nyelv: görög
újjászületés; a régiek közül némelyek azt tanítják, hogy a világ sorsa megemészteni magát, azzá válni, ami ősállapotában volt, hogy azután az ősi állapotából újra azzá váljék, ami most. Az erkölcsi újjászületés, megújhodás értelmében is használják.
Forrás: Pallas Nagylexikon

Az elégetett tárgyak újra összeállnak - a fizikai "feltámadás".
- Kísérletek Európában a palingenezis jelenséggel -
Több ezer tárgy, növény és élő állat "keletkezett a semmiből" Budapesten, kb. 1920 és 1940 között egy jól kontrollált laboratóriumban. Pontosabban az épületen kívüli térből, meglévő anyagok és élőlények "apportálódtak" a hermetikusan lezárt laboratóriumba.
Ez a csoda több országban is megtörtént.

Angliában kiállítás van az apportált tárgyakról.

Az "apportálás", vagyis tárgyak átvitele szinte szempillantás alatt nagy távolságról a spiritiszta szeánszokra néha ezen a módon történik, mert nyilvánvaló, hogy szétbontott állapotban tökéletes könnyedséggel vihetők keresztül bármilyen szilárd anyagon, amilyen egy ház fala vagy egy lezárt doboz oldala. Az anyag anyagon való keresztülhatolása így - amikor megértjük - éppen olyan egyszerű, mint a víz áthaladása egy szitán, vagy a gáz áthatolása egy folyadékon.

A materializáció, vagyis egy tárgy átváltoztatása éterikus halmazállapotból szilárd halmazállapotba, a fenti folyamat megfordításával hozható létre. Ebben az esetben is folyamatos akaratmegfeszítésre van szükség, hogy megakadályozzuk a materializált anyag visszaesését éterikus halmazállapotba.

Mindenféle elektromos zavar nehézséget okoz mind a materializáció, mind a szétbontás véghezvitelénél, valószínűleg ugyanazért, amiért a ragyogó fény is szinte lehetetlenné teszi ezeket a jelenségeket: az erős rezgés romboló hatása miatt.
A megkettőzés úgy jön létre, hogy a másolandó tárgyról

Ajánlott irodalom: http://www.globenet.hu/teozofia/Olvas/55_Asztraltest.html

"Amit nem látunk, és amiről nem tudunk, az nem zárja ki azt, hogy nem létezik."

Most pedig nézzük meg, hogy miért is beszéltem erről:

2008. augusztus elején Erdélybe mentem két táborba szellemtani előadást tartani.
Az első táborba 5.-én érkeztem, csodálatos embereket ismertem meg, és sok ismerősöm is volt közöttük.

Második este kaptam egy figyelmeztetést a szellemi segítőmtől, hogy minden értékem vigyem ki a szobámból az autóba, és ott tartsam bezárva. Nagyon csodálkoztam ezen, hiszen a társaság egy megbízható, becsületes emberekből állt.
Este viszont érkezett egy ismeretlen ember, aki szobatársam meghívására a szobánkba járt, ahonnan érdekes módon akkor eltűnt a rádiótelefonom. Nem is mertem lopásra gondolni, átkutattam minden holmimat reggel, amikor észrevettem, az egész szobát, az autómat több alkalommal, de a rádiótelefonomat nem találtam meg!

Bevallom őszintén, hogy nem az bántott, hogy ellopták, hanem az, hogy egy ember spirituálisan még itt tart, hogy erre vetemedik. Így inkább sajnálat volt bennem. Igaz, volt mitől izgulnom, mert egy benzinkútnál kicsit furcsa üzemanyagot adtak, amitől füstölni kezdett a motor, és féltem, hogy valahol leáll az autó, és nem tudok segítséget kérni, de szerencsére nem történt ilyen. Kicsit magamat hibáztattam, mert figyelmeztetést kaptam, hogy zárjam el az értékeimet, és nem gondoltam a telefonomra, enyhítő körülmény, hogy este felhívtam a feleségemet, és lusta voltam kivinni az autóba. 

Aki elvitte, az ismeretlen ember furcsán is viselkedett a táborban, rámászott a lányokra, akik már menekültek előle, mert kihangsúlyozta, hogy nagyon sok szexuális energiája van, amit le szeretne vezetni!
Másnap hirtelen összepakolt és elment a táborból, és akkor találkoztam vele, amikor elhajtott, kicsit furcsán magyarázkodott, majd elment.

Amikor pár nap múlva átmentem a másik táborba előadást tartani, újra átvizsgáltam a holmimat, de nem találtam meg ismételten a telefonomat, így egyértelmű lett teljesen a lopás megtörténte.

A történetnek itt vége is lehetne, de még csak most jön a folytatás, amiért is írtam a bevezetőt írásom elején!

Október 3.-án, a feleségem megkérdezte, hogy kié az a rádiótelefon, ami a nappalinkban az asztalon van? Én csodálkozva néztem, mert a gyermekeink nem voltak otthon, és ők ilyenkor a telefonjukat magukkal viszik, az én új telefonom a zsebemben volt.

Megnéztem közelebbről a telefont, de nem tudtam, hogy kié lehet, de egy hirtelen ötlettől vezérelve bekapcsoltam, majd beütöttem a pin. kódom, és legnagyobb meglepetésemre bekapcsolódott. Amikor megjelent az indító képernyő az én régi, ellopott telefonom képernyője kapcsolódott be, és kiderült, hogy a saját, Erdélyben két hónapja eltűnt rádiótelefonom tartom a kezemben!

Megvizsgáltam, az akkumulátor teljesen fel volt töltve a legnagyobb meglepetésemre!
Hívást nem indítottak róla, az utolsó hívás az én hívásom volt az eltűnés napján. Igaz, nehéz is lett volna telefonálni róla, mert kikapcsolva tettem le a szobámban az ágyam mellé.

És két hónap múlva egy láthatatlan erő letette a nappalim asztalára!

Persze azért annyit még el kell mondanom, ez hozzátartozik a történethez, hogy én a gyakorlati szellemtant tanítom, így amiről előadásaimon beszélek, azoknak a nagy részét megtapasztaltam a saját bőrömön, így a gyakorlatban is tudom és értem, amiről beszélek, beleértve a halálközeli élményt is.
Teljesen „véletlenül” mostani előadásaimba szóba került az apportálás is, amit most megtapasztaltam a gyakorlatban.
Természetesen szellemi vezetőmnek elküldtem a kérdést, hogy szeretnék választ kapni a történésekre, de lehet, hogy a választ csak a halálom után fogom megtudni! 
De azért remélem, hogy hamarabb megkapom a választ, és azt is elmesélhetem!

Írta az eset főszereplője: Karsay István

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-21, 01:36

Én egyke gyerek voltam,sokat voltam egyedül, de mégse voltam egyedül, mert állandóan a szellem gyerek társaimmal játszottam, bújócskáztunk vívtunk és csatáztunk, beszélgettem velük, jól éreztem magam. Főleg 3 és 6 éves korom között volt.

Szüleim intézetbe akartak adni, csak azért házasodtak meg, mert anyám terhes lett, és akkor bűn lett volna elvetetni a gyereket, a Ratkó korszak után voltunk. Apámat zavartam, így a keresztmamám magához vett pár évre.
Ez érdekes volt, mert nem ismertem egyik nagypapám se, meghaltak a háborúban, sőt az apai nagymamámat se, ő is meghalt.
A keresztszüleimet kineveztem nagymama és nagypapának, pedig a férjéhez semmi közöm nem volt, volt neki vidéken saját családja akik nem foglalkoztak vele és ők Budapesten laktak.
Így kineveztem őket apai nagyszülőnek és így is éltük le az életünket amíg csak életek. Anyai ágon nagymamám férje nem volt igazi nagypapa, de ő is ki lett nevezve, és mai napig is így gondolok rájuk, azóta mindketten meghaltak.
Svédcsavar még a dologban, hogy anyám se töltötte be azt a tisztet amit egy anyának be kellett volna tölteni (apám se), így az anyai nagymamám vette át ezt a tisztet, és tőle kaptam meg azt a szeretet amit amúgy egy édesanyától meg kellene kapni.

A mama- nagymama nagyon szereti a szintén szülei által eldobott Dettykémet, a mostani feleségem (már 9. éve élünk együtt), átvette felette is az anyai szerepet, igaz Detty nem ismerte személyesen, mert már meghalt 18 éve, de jókat beszélgetnek, humorizálnak és néha rajtam. Megmossák közösen a fejem, és hasonló érdekességek.

Innen is látszik, hogy a két világ mennyire egybevan forrva…
Gyerekkoromban ez természetes volt nekem,hogy játszok a szellemtársaimmal, azt hittem mindenki látja őket, felnőtt koromban jöttem rá, hogy ez mások számára láthatatlan volt. A keresztszüleimnél töltöttem a gyerekkoromat, náluk voltak ezek a történések, szép nagy kertjük volt.

Nézték, hogy „magamban beszélek”, rohangálok a kertbe és a padlásra, vívok fakardal egy láthatatlan ellenséggel és így sorban.. én meg azt hittem, hogy látják őket!:)

Kapcsolatom azóta is folyamatos a másik világgal, csak nem látom őket, hanem beszélgetek velük,, még a munkámhoz is sok segítséget kapok.
Szellemi és fizikai munkához.

Ha otthon hagyok valamit rám szólnak, és visszamegyek érte, vagy szólnak, amikor elmegyek dolgozni, hogy tegyek be valamit ami nem lenne (alkatrész ) a kocsiba, és napközben kapok egy telefont és milyen érdekes, pont arra az alkatrészre van szükségem!

Sok emberrel beszélgettem, nem egyedi eset, indigó barátaim közül is sokan elmondták, hogy nekik is természetes volt gyerekkorukban, hogy mások is ugyanazt látják amit ők, és felnőtt korukban derült ki, hogy csak ők látták egyedül! 

Mellékelek egy érdekes videót, de sajnos csak azok látják akiknek van facebook elérhetőségük..

https://www.facebook.com/100027390323506/videos/316471072609234/

Budapest. 2019.június 19.

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-22, 01:59

Energia a levegőből.

A szellemi tanítások már 100 éve arról beszéltek, hogy a jövő energiája, a járművek működése a levegő energiájából lesz kinyerve, sok helyen, mint például a Marson már így közlekednek. Nagyon régen tudjuk, hogy az olajkészleteknek nemsokára vége lesz, és a vele járó környezetszennyezésnek is, az új korban már nem lesznek elavult szennyező eszközök.
Az olajmaffia is sokat tesz a jó találmányok eltüntetéséért, de lassan ez felesleges, mert keményen fogyóban az olajkészlet, lásd Dobai is az olaj utáni életre készül!
Sok szellemi közlés beszél a jövőről, lesznek majd olyan „tv” készülékek, ahol a másik világban élő, a fizikai síkon „meghalt” szeretetteinkkel is tudunk majd beszélni, de most egy cikk kapcsán a levegőből előállított energiára kaptam fel a fejem!

És nézzük a cikket:
Széles Gábor újabb titkokat árult el a "csodafegyverről"
Hetek óta izgalomban tartja a közvéleményt, hogy miféle találmánnyal rukkol
elő Széles Gábor. A nagyvállalkozó-médiatulajdonos most újabb részletet
árult el: a készülék az energiát a levegőből csatolja ki, a következő
években egymilliót gyártanak belőle
http://nol.hu/belfold/szeles_gabpr_ujabb_titkokat_arult_el_a__csodafegyverrol_

Budapest, 2013-04-15

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-23, 01:44

Energia csatolás

Nemrég olvastam egy érdekes cikket:
- Hamarosan leleplezi Széles Gábor a korábban bejelentett és komoly
sajtóvisszhangot kiváltó, Magyarország felívelését biztosító
energiacelláját. Amint korábban már mi is hírt adtunk róla, Széles Gábor egy
olyan különleges szerkezet gyártásának beindítását ígéri, amely miatt
“Magyarország olyan növekedési pályára áll amin már vagy ötszáz éve nincs.”
“A rejtélyes találmányról később annyi derült ki, hogy (talán) egyfajta
Tesla-tekercs, amelynek a tervezett hivatalos neve “energia cella”. A
készülék 150 kilogramm körüli, a levegőből csatolja ki az energiát és
feltalálóinak akár Nobel-díjat is jelenthet, nyilatkozta Széles Gábor a
Magyar Hírlapnak. A gyártás nemzetközi kooperációban fog megvalósulni, a
székesfehérvári Videoton és Ikarus részvételével. Emellett Széles Gábor egy
olyan, szintén nem kis jelentőségű projektben is dolgozik, amely a
dízelmotorok fogyasztását csökkenti körülbelül 20 százalékkal,
környezetszennyezésüket pedig közel nullára, akár a használt motorok
esetében is. Ezzel a benzinmotorok gyártása is értelmét veszítheti. Tehát az
energiacella bemutatása hamarosan várható. -

A mediális közlésekben az szerepel, hogy ez lesz a jövő energiája!
Az energiát a légkörből nyerjük ki, innen fűtünk, üzemeltetjük gépeinket, és a közlekedéshez szükséges energiát is innen fogjuk nyerni. Közlekedési eszközeink is emiatt gyökeresen majd átalakulnak, és a kvantum energia a tudományt, a teljes ipart, és ami fontos: az emberek szemléletét is gyökeresen átalakítja!
Rávilágít egy eddig láthatatlan, ismeretlen energiára, ami összefüggésben van a másik világ létezésével is, és az Isteni Kozmosz energiával, ami működteti a teljes fizikai világot, az emberi fizikai test fenntartásával egyetemben!
Miután tudjuk mi szellemtanosok, hogy minden bolygón van Élet, és technikailag a Mars bolygó áll hozzánk a legközelebb, de ott fejlettebb a technika. Nagyon sok technika tudás onnan kerül át a Földre. A Marson már régóta működik ez az energia ellátás, és lassan átkerül végre a Földre is. Mellékesen megjegyzem, hogy ez az energia már a megújult Föld működtető energiája lesz! Így közel állunk a Korszakváltáshoz, ha ez sikerrel működni fog!
Ebben a témában ajánlott videó, Egely György előadása - Tértechnológia https://www.youtube.com/watch?v=iZ7wzXSYKhQ
Írta:
Karsay István

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-24, 02:52

Erdőtüzek, Klímaváltozás!

Rengeteg most az erdő tűz, most elmondok egy magyarázatot, de előre szeretném jelezni, hogy nemsokára beindulnak a tűzhányók is, és olyan helyeken is kitörnek ahol eddig még nyoma se volt…
A természeti erők megrendülése.
Elhangzott a Clevelandi Szellemkutatók Társasága 1996. május. 9.-i ülésén Zita médium útján. (részlet…)
Mivel a földön több a rossz, mint a jó, ezért az elmúlt évezredek alatt elkövetett sok bűn és gonoszság felgyülemlett és hat a világra, és így a világ elindult a lejtőn.
Az emberek süketek és vakok a szellemei dolgokkal szemben és nem érzékelik a magasabb világok szellemi sugallatait, aminek segítségével vissza lehetne tartani, meg lehetne menteni a mélységbe, a szakadékba való zuhanástól. A mának élnek és a mát kívánják minden lehetőségével együtt kihasználni a maguk részére.
Rendkívül nagy kárt okozott az emberek lelkivilágában az is, hogy az egyházi vezetők eltörölték az Írások azon részeit, amelyek az újratestetöltésre, a reinkarnációra utaltak. Amik pedig egyes vallásoknál még megmaradtak, azok is annyira tévesen és helytelenül értelmezik az újratestetöltés tanát, nemhogy segítenék ebben a hívőket, hanem sok esetben ártanak nekik.
Az ma sincs semmi másként, mint ahogyan azelőtt volt, azelőtt is voltak katasztrófák, éhínségek, árvizek, földmozgások”
Pedig a természetvilág megrendülőben van!
Nem a hatalmas, teremtő Isten szándéka és akarata ez, hanem az ember hozza magára a bűneivel, nemtörődömségével, közönyösségével.
Tehát a természeti erők haragossá és indulatossá váltak, mert híven tükrözik vissza az emberek haragosságát, gyűlölködését, és mindazokat a megtorló szándékokat, amelyek az emberek lelkében élnek.
Tehát mivel a szeretet az összetartó erő, amikor a szeretet beszennyesedik az indulatokkal, önzéssel és erőszakkal, akkor nincs többé ez az összetartó erő, és ennek következtében rendülnek meg a természeti erők!
Az óceánok óriási erőket tartalmaznak, napos szép időben kellemes pihenést és kikapcsolódást nyújtanak. De lent a mélyben azok az ellentétes erők más jelen vannak és forronganak. Ezek a forrongások hozzák majd létre azokat a katasztrófákat, amelyek a természettörvény többi erőinek megrendüléséhez vezetnek.
A világnak nem lesz egyetlen pontja sem, ahova elbújhatnának az emberek. Az Isten akaratával és Isten törvényét sárba taposó embereknek a legmélyebbre épített bunkerjai sem adnak semmiféle menedéket! Nem lesz hova elmeneküljenek!

(Saját megjegyzés: az Énok –kulcsok, mely írás az 1960-as években keletkezett már leírta, hogy a Föld mélyéből fog kiindulni a katasztrófa, és nem lesz hova elbújni. A Föld köpenye szinte ki fog fordulni magából. Tűz fogja elpusztítani a Földet
Az energia megmaradás törvénye miatt az emberek negatív gondolatai helyet keresnek magukban, és a természeti erőkben lecsapódnak!)
Az óceánok vize, az óceánok ereje, az óceánok mélye lesz az emberek katasztrófáinak az elindítója, illetve maga az ember volt az elindítója a maga katasztrófájának.
Mert miként más katasztrófák előtt a hosszútűrő Isten bizonyos korszakokig várt, hogy az emberek megjavuljanak – így mondja az Írás – az emberek nem javultak meg, és ennek következményeként érték őket a katasztrófák.
A teremtő isten tűrésének ez a mostani korszaka a leghosszabb ideje az első hold kidobatása óta tart. Amikor ennek a tűrésnek vége lesz, és a természeti erők megrendülnek, már nemcsak bizonyos embercsoportokat fog érinteni, nemcsak bizonyos földrészek elsüllyedését fogja eredményezni, hanem az egész föld tűzzé fog válni!
Az erők tömörülnek, osztályozódnak. Ezekben az erőtömörülésekben különböző érzések, vágyak égnek, amelyek el nem éghetnek, de égnek mindaddig, amíg le nem választatik a salak az aranyról, amíg el nem választatnak a „kecskék a juhoktól”. Azaz az ellenszegülő szellemek és ellentétes erők tűzkarikában kidobatnak.
Az erők szétválasztása már napjaitokban folyamatban van. A „kecskék a juhoktól” való elkülönülése nemcsak a mi részünkre, hanem a látó ember számára is láthatóvá vált.
Ezzel egyidőben – tehát nem később: pár tíz év múlva a jelenben – elkülönül az anyagban is az, ami érték, tehát amiben olyan érzések és vágyak foglaltatnak, amelyek megmaradhatnak az új Föld gerincének, azoktól, amelyek innen ki kell, hogy dobassanak.
Ezek az elkülönülések az óceánok vizében, a tűzhányók mélyében, a különböző hegyvonulatok mélységeiben, a síkságok fertőzött talajaiban, a légköri elektromosság különböző formáiban már történnek.
Ezek az elkülönülések lassan bontakoznak ki!
(Megjegyzés: de egyszerre fognak majd hirtelen katasztrofálisan hatni).
Az ember megnyitotta azokat az ajtókat a természetvilágban, amelyeken keresztül előjönnek azok a félelmetes és veszedelmes dolgok, amiket nem képes többé megfékezni!
Mint a tűzzel játszó gyermek, azt hiszi, hogy képes akármelyik pillanatban azokat megállítani; hogy mindazt, amit az atomkutatás és az atomrobbantások terén cselekszik, büntetlenül megteheti. Azt hiszi, hogy az atomtudósok valami hatalmasat alkottak, előbbre vitték az emberiséget, holott óriási veszélynek tették ki a Földeteket.

A természeti erők, mint mondom mindenütt a megrendülés jeleit mutatják!
És ezért a mi feladatunk az, hogy bár a természeti világ megrendülését megakadályozni nem vagyunk képesek, lelassítjuk ezt a folyamatot, hogy idő és alkalom maradjon a megtérésre azoknak, akik még menthetők. Azok menthetők meg, akik hiszik azt, amit Krisztus és a Szentlélek tanít és nem tesznek úgy, mintha a veszély nem állna fenn; mintha Krisztus nem állna itt az ajtó előtt; mintha Krisztus második eljövetele nem következnék be. Mert bekövetkezik!
Krisztus második eljövetelének idejét senki, még az ég angyalai sem tudják.
DE amilyen a világ helyzete, ahogyan a természeti erők csoportosulnak, ahogyan az ember lázadása egyre nagyobb és nagyobb a teremtő Istennel szemben, már mutatja, hogy az idő közel van!
És megmutatja majd mindabban, ahogyan elszárad, kiég az a növényzet, ami az embernek és állatnak táplálékul szolgálna.
És ezt a tudomány minden ismerete ellenére sem lesz képes megállítani!
És ez még nem a vég!
Mindezekkel nem egy félelmetes képet akarok elétek festeni, csak azt akarom nektek elmondani, hogy szükséges, hogy az ember ezekre az időkre beérkezzék; szükséges, hogy ezekre az időkre mennyegzői ruháját beszerezze; szükséges, hogy ezekre az időkre homlokán ott legyen a jel, hogy mi ráismerjünk.
Szükséges, mert akin ez a jel nincs, elvész.. Hiába gondolja az ember, hogy az élet menete, megy úgy mint ezer és ezer évekkel ezelőtt: megszületik, felnő, házasodik, gyermeket nemz, gyermeket nevel, meghal. Igen az utolsó pillanatig házasodnak, gyermekeket nemzenek, gyermekek születnek. De mire, mert ha nincs rajtuk a jel, akkor a kárhozatra.
MI a beérkezésetekért dolgozunk! A Föld minden lakójáért. Azokon dolgozunk, hogy minél több legyen azoknak a száma, akik értenek az Írásokból, akiknek a lelke, mint egy szivacs magába szívja figyelmeztetéseinket; akik értékelni képesek a veszélyt; akik össze tudnak olvadni azokkal, akik bár mások, mint ők, de akik Krisztusban testvérek.
Azokért fáradozunk, akik érzékelik, hogy most van itt az idő és alkalom, és ezt most kell felhasználni arra, hogy a rossz természeti erőket legyőzve a megmentettek közé kerüljenek.
Ezekben az időkben semmiképpen sem Isten akarata érvényesül a Földön, hanem minden ember elrontott bűnös természete szerint alakul.
Mivel a földi élet ezekben a korszakokban leginkább a bűn útján járóknak kedvez, ezért e korszak befejezésére az emberiség kétharmad része a külső sötétségbe kerül, de az egyharmad részben sem biztos, hogy mindenki megmenekül! Csakis azok menekülhetnek meg, akik mint „maradékok” hittek Isten beszédének, hittek Krisztusban, hittek a Szentlélek kijelentéseinek; hittek az örök jó győzelmének és ez a hitük szilárd marad az utolsó pillanatokig!
Az átalakulás pillanata úgy fog eljönni, mint a lopó, amikor senki sem gondol rá! Amikor a pillanat elérkezik, minden megáll: akkor minden az igazság törvénye szerint minősítetik:
akik hűek voltak az igazsághoz felemelkednek, a többiek padig a salakkal együtt borzalmas kínok, gyötrelmek, félelmek között alásüllyednek.

Ha nem tudnád:
🔥 a Kanári-szigetek ég
🔥 Kalifornia ég
🔥 Oregon ég
🔥 Washington ég
🔥 A Columbia ég
🔥 Alberta ég
🔥 Montana ég
🔥 Új Skócia ég
🔥 Görögország ég
🔥 Brazília ég
🔥 Portugália ég
🔥 Algéria ég
🔥 Szibéria ég
🔥 ég az Amazonas
💦A Texas víz alatt van
⛈ India, Pakisztán és Nepál hatalmas monszunok ⛈ Sierra Leone és Nigéria hatalmas áradások
🌞 Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Svájc, Magyarország, Lengyelország, Románia, Bosznia, Horvátország és Szerbia - hőhullám támadta meg
🌞 Dél-Kalifornia pokoli hőség alatt
🌊 Hurricane Harvey, Irma (a legnagyobb valaha rögzített)
Ügy néz ki egy riport lapján, hogy feloldottak egy tilalmat, és a farmerek
gyújtják fel a mezőgazdasági terület miatt,...csak nemsokára nem
lesz kinek eladni s nemsokára nem lesz aki eladja!
Pusztulásra van a föld ítélve, de csak az emberek egy része tapasztalja meg
a hülyeségeit, és a megtisztult földre ők visszaszületnek.. de egyet tudni
kell, ahhoz, hogy tisztaság legyen keil előtte egy nagytakarítás, most ez
zajlik!

https://index.hu/techtud/2019/06/18/klimavaltozas_greenpeace_brazilia/?fbclid=IwAR2HonFZmjIa5-Gq6hrgQBXbWReKPv1-at5PoQHDML8SdoqfESLp_WOTa7M
http://www.turistamagazin.hu/a-langolo-esoerdok-megmenekuleseert-imadkozik-a-vilag.html?fbclid=IwAR0zkfo1KsL9LwvFFi3IhYHa2N6vo4mdANKze6l9iyBXOZiG6dlGHJLtTBQ
https://index.hu/kulfold/2019/08/23/bolivia_erdotuz_700_ezer_hektar_tuzoltas_amazonas/?fbclid=IwAR1kH9UvCXPj6RNc2eiYHO2SZUALDrVlm3428mf6gasemx0gEzV6fCy_Czk

Böjte Csaba testvér ezt írta nemrég:

2019. augusztus 23. - Péntek
Ég a világunk tüdeje! Égnek az erdők Szibériában, Amerikában egész kontinensnyi területeken!! Mit tudunk tenni?
Jézus parancsát kellene komolyan vegyük!! "Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szíveddel, teljes lelkeddel és egész értelmeddel. .... Szeresd felebarátodat, mint saját magadat." Mt 22,34-40 E két parancsot, ha betartanánk kialudnának a bűnös kapzsi tüzek az emberek szemében, és velük együtt ki fognak aludni a világunkat elnyelni akaró lángok! Mindenek előtt magunkban kellene eloltanunk a fogyasztás, a birtoklás, a hatalom utáni sóvárgás lángját, és akkor nem csak mi magunk, de környezetünk is újjá tud születni!!
A megtérés kegyelme után kiáltok, Csaba t.
-------------------------
Evangélium
Abban az időben: Amikor a farizeusok meghallották, hogy Jézus hogyan hallgattatta el a szadduceusokat, köréje gyűltek, és egyikük, egy törvénytudó alattomos szándékkal a következő kérdést tette fel neki:
"Mester, melyik a legfőbb parancs a törvényben?" Jézus így válaszolt:
"Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szíveddel, teljes lelkeddel és egész értelmeddel. Ez az első és legfőbb parancsolat. A második hasonló ehhez:
Szeresd felebarátodat, mint saját magadat. E két parancson nyugszik az egész törvény és a próféták."
Mt 22,34-40

írta: Bőjte Csaba

https://index..hu/techtud/2018/10/08/varhato_idojaras_12_ev_mulva_pokol_varhato?fbclid=IwAR09ibcxk_ZaiyE7_0ofWRNB2nhQ319mMFOBaicfFaWS2omDKGrN-9rj5YI
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-25, 07:02

Eutanázia

Eszembe jutott, amikor pár éve az RTL -től megkerestek egy műsor kapcsán az eutanáziáról, hogy , mint szellemtanos, mit tudnék esetleg erről egy műsorban mondani.
Én elmondtam a véleményem, a riporternő ezt megértette, nagyon tetszett neki, de rájött, hogy ezt egy "szórakoztató" műsorban elmondani lehetetlen!
Na miről is volt szó akkor?
Ahhoz nincs joga senkinek, hogy egy beteg embert megöljön a betegsége matt. Ugye ismert, hogy Spártában megölték a beteg, és tehetetlen idős embereket, vagy a betegen született csecsemőket. Később is voltak ebből problémák, de most nézzük a mai korunkat.
Valaki megbetegszik, gépekre teszik, és vitatkoznak rajta, hogy le lehet-e kapcsolni vagy se, akár bírósági perig is elmennek, és dönt a bíróság - ha mer dönteni!
Nézzük a szellemi valóságot!

Sajnos a szenvedés is része életünknek, haldoklás, fájdalom, ezt lehet enyhíteni, de sajnos ezt az utat karmikusan - vagy feladatként, de végig kell járni.
A fejlett orvostudomány ma már életben tudja tartania testet nagyon sokáig, ezt lehet látni a kómás betegeknél. Az Isteni Tervben - Rendszerben ez nincsen benne, azaz ha valakinek betegeskednie kell és meghalni, akkor annak kellene történnie. De ahelyett, hogy mondjuk a haldokló (előtte még csak beteg ember) végigjárná a tervezett szellemi utat és meghalna, rákerül egy orvosi gépre, ami életben tartja!
Itt már beavatkozunk az Isteni Rendbe, ugyanis a Természet Törvénye által a beteg "rendesen", átélve a haldoklás vagy szenvedés karmikus hatásait már meghalt volna, de az orvosok géppel életben tartják, mondhatnánk "erőszakosan".

Itt jönnek a mai korban a viták! Ugyanis ha ezt a gépet lekapcsolnák, akkor ez nem lenne eutanázia, ugyanis az Isteni gondviselés szerint annak az embernek már halottnak kellene lennie! Persze, most nem arról az esetekről beszélek, ahol a gyógyulás miatt átmeneti állapotként van gépre kötve. Ebben az esetben belenyúlunk a Természet Törvénybe, és meghosszabbítjuk akaratán kívül az Életet.

Az eutanázia igazi fogalma az lenne a mai korban, ha megfelelő orvosi eszközökkel (a balta nem számít annak) a haldoklás befejezte előtt elvennék az életet! Segítésként, vagy csak azért, mert macerás ápolni a beteget, sajnos erről elég sokat beszélnek a bűnügyi krónikák. Az is gyilkosságnak (eutanáziának) számít, ha lehetőségünk van ápolni egy magatehetetlen beteget, és mi magára hagyjuk, és meghal az ágyban segítség nélkül! Általában ebben az esetben nekünk lett volna karmikus munkánk a beteggel!

Azért azt is megjegyzem, hogy pár eutanáziás befejezés nem számít valóban gyilkosságnak, mert sok esetben szellemi oka van, amikor megtörténik egy ilyen eset! De ezzel nem bátorítok senkit se akinek beteg egy rokona!

Gyilkosság szellemi magyarázata egy történettel:

Ez a történet a Szellemi Búvárok Egyesületének egyik mediális közlésén hangzott el a 2000. évben, egy bemutató és tanító köri ülés volt a Tagok jelenlétében.

Péter az 1700 évek tájékán élt a mai Németország területén. Kézműves családból származott, ebből a sorból is választott magának feleséget. Nehéz életük volt, gyermeket szerettek volna, de nem sikerült, minden próbálkozásuk kudarcba fulladt. Nagyon szerették egymást, házasságuk szerelem házasság volt. Sokat gondolkoztak, hogy mit lehetne tenni, végül arra a következtetésre jutottak, hogy Péter lehet a beteg, már akkor is jó lenne a kisgyermek, ha a felesége szülné meg és nem Péter lenne az apa, de a sajátjaként nevelné fel. A faluba rendszeresen járt egy házaló, akit egy este pár üveg bor után elhívtak magukhoz és elmondták a problémájukat. A házaló két hónapig járt esetenként a házukba Péter feleségéhez, ilyenkor szemlesütve, megalázva néztek szinte egymás szemébe, de a cél volt a fontos a számukra.
Két hónap megalázottság után kiderült, hogy az asszony terhes. Elfeledtetett velük az öröm minden fájdalmat, összekovácsolta őket még jobban egy kisgyermek születésének tudata.

Sajnos a gyermek röviddel megszületése után megbetegedett. Két éves korát úgy érte meg, hogy a rövid életét végigbetegeskedte, egyik orvostól a másikig rohangáltak vele, próbálták az egészségét visszaállítani, de nem sikerült. Alig töltötte be második születésnapját, annyira elhatalmasodott rajta a betegsége és a vele járó fájdalom, hogy már látszott a gyermeken, hogy csak napjai vannak hátra az életéből. Pétert felesége könnyek között arra kérte, hogy szabadítsa meg gyermeküket a fájdalomtól. Nem bírta tovább nézni szenvedését.
Péter az asszony könyörgésére véghezvitte azt a tettet, ami ellenkezet minden emberi törvénnyel – megölte gyermekét! Utána leült a karosszékbe, felesége ölébe hajtotta könnyes szemét. Péter szúrást érzett a mellkasában és nagy lelki fájdalmat. És egyre csak a tettén gondolkodott, egyre csak gondolkodott….

Közben eltelt 300 év, úgy, hogy Péter nem is vette észre. Megállt a szíve a fájdalomtól és megakadt a köztes létben a szelleme. Annyit tudni kell, hogy idő csak a földi emberek számára létezik, „odaát” állapot van. A vezető szellem a médiumhoz irányította, ahol a jelenlévő tagok ráébresztették arra, hogy ő közben meghalt és a cselekedete alól felmentették, majd elküldték a fénybe.

Péter után újra jelentkezett a vezető szellem. Elmesélte, hogy Péter és a felesége valaha egy szellem voltak, majd duál - párként különváltak. Az akkori földi együttlétük, közös szenvedésük szolgálta azt a célt, hogy újra lehetőségük legyen az egyesülésre, de ehhez szükség volt erre a hatalmas megpróbáltatásra.
A meghalt kisgyermek leszületése előtt vállalta ezt a szerepet, ezért nem volt jelentősége rövid kis életének - szellemi szempontból tekintve.
Itt kell megemlíteni, hogy nagyon sok kisgyermek azzal a céllal születik le, hogy kevés ideig tartó életével és tragikus halálával valamire felhívja a figyelmét a földön lévő, emberi testben munkálkodó szellemeknek.

Sokan a köztes létben (asztrál síkon, purgatórium alsó szintjén) a saját tudatlanságuk miatt akadnak meg. Nem veszik észre, hogy meghaltak. Volt olyan tengerész, aki nem vette észre, hogy hajója már régen elsüllyedt és évszázadok óta merte a vizet a képzeletében, mire a kör munkásai felvilágosították, hogy már régen meghalt és menjen tovább, de volt olyan leány is, akit édesanyja erőszakkal férjhez akart adni, kiugrott az ablakon még az 1900 évek elején, de a tudatában még csak az volt, hogy az ablakpárkányon van és retteg anyjának döntésének következményétől. Itt tudta meg, hogy már 70 éve halott. A közvetítő szellem segítségével lehetőséget kapott a továbbhaladásra.

Írta. Karsay István

Budapest, 2014.február. 28.

Eutanázia szellemi magyarázata példákkal.
Mi a különbség a gyilkosság, aktív és passzív eutanázia között?
Karsay István előadása
https://www.youtube.com/watch?v=6FGXzeaOTU0&feature=youtu.be

Találtam egy ide illő kiegészító írást:

Euthanasia

Az Élettel, s az élethez való jog tiszteletben-tartásával kapcsolatban még egy nagyon fontos dologra hadd térjek rá. És ez nem más, mint a halálhoz, vagyis ember, állat, és a magasabb rendű (tehát a nem kifejezetten táplálkozási célokra termesztett) növény-világ egyedeinek; fáknak, virágoknak a természetes Halálhoz való joga. A ti jelenetek emberiségének tagjai nem csak a nem kívánt magzatok, s nem csak a kanibál módjára felfalni kívánt állatok, de a köröttük élő, s a számukra valamilyen oknál fogva terhessé lett Lélek-lények, vagy akár a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő, vagy éppen csak magatehetetlenné vénült Ember-társaik léte fölött is úgy ítélkeznek, mint ha csak egy pár elrongyolódott cipő, tönkre ment használati tárgy kidobásáról volna szó…
A ti korotok egyes, magát „humanistának” valló és hirdető tagja ugyanis nagyon helytelenül úgy véli: ha egy élőlény már nem alkalmas a számára írott szerep tökéletes betöltésére, léte értékét veszti, tehát lét-jogosultsága sincs. A megunt, elöregedett állatokat épp úgy ítélik az általuk szinte már költői módon „kegyes halál”-nak nevezett — kivégzési forma elszenvedésére, ahogy az (általa-tok még) gyógyíthatatlan betegségben szenvedőket, a magatehetetlenné lett öregeket, vagy a már eleve betegen született, s életképtelennek nyilvánított gyermekeket.
Az euthanasia alkalmazásának igen csak bevett gyakorlatára gondolok, amelyet az állatok esetében gondolkodás nélkül alkalmaz bármely állatorvos, s amelynek az embereken törvényes kereteken belül való alkalmazhatásáért, annak hivatalos engedélyeztetéséért egész kis hadsereg vív elkeseredett harcot a természetes halál jogának védelmezőivel szemben. Készek és képesek volnának megszüntetni a szerintük értelmetlenné lett Emberi létet, mit sem törődve azzal: van-e, vagy lehet-e lelki-szellemi szintű értelme és célja az általuk megsemmisíteni szánt Életnek…
És sajnos ezek a nem mindennapi gyilkossági formáért, annak engedélyeztetéséért kilincselők már nem is egy országban győzedelmeskedtek! Igaz: még „csak” annyit értek el, hogy az eutha-nasiát olyan emberek esetében alkalmazhassák, akik maguk kérik ezt. Sőt: még arra is volt gondjuk, hogy a halnivágyó maga hajthassa végre önmagán az euthanasiát, hogy mindenképp bizonyított lehessen a halál „szabad akaratból történt” felvállalása.
Tehát lényegében elérték azt, hogy a halnivágyó már törvényes keretek közt, államilag engedélyezett eszközzel követhessen el öngyilkosságot, míg ők mossák kezeiket!
Csak hogy az utolsó lét-villanás pillanatának meghatározásához való jog mindig és minden körülmények közt az Isten Joga volt, és az is lesz!!
Ha nem volna fontos a Szellem számára az az utolsó pillanat, Isten maga gondoskodott volna arról, hogy ki-ki úgy vonja ki magát az alól a Pillanat alól, ahogy neki a leginkább megfelel. De az a Pillanat az egyetlen, amikor a földi Tudat és a szellemi Én-rész tökéletesen egymásba olvadhat, hogy a fölöttes ÉN az utolsó pillanbatban megkísérelhesse ráébreszteni a Valóságra a földi tudatot, s megpróbálhassa azt az ÉG URÁNAK meglátásához és elfogadásához hozzásegíteni. Ez az egyetlen Pillanat áll rendelkezésére: sem előtte, sem utána nincs erre módja. Nem véletlen, hogy a hosszú ideig kómában lévő betegek nagyrésze magához tér, öntudatára ébred az utolsó Lét-villanás, tehát a Halál beállta előtt. Ahogy a világra jövetel, tehát a legelső Lét-villanás elidegeníthetetlen joga minden Élni teremtett, s fizikai testbe öltözött szellemi Én-résznek, úgy az utolsó Lét-villanás is az. Az utolsó Lét-másodperc adhatja meg, és adja is meg nem egy szellemi Én-nek a Kegyelem állapotának elérését és megélését: ezt senkinek sincs joga sem elvenni, sem elvitatni Ember-társától.
Azt talán már meg sem kellene említenem: micsoda mérhetetlen szenvedést kell elviseljen a szellemi Én-rész, amikor a tudatától megfosztott testből durva erőszakkal kitaszítva ráébred: nélküle döntöttek sorsáról. A befejezetlenség, a megcsonkítás minden izzó kínját át kell élje, érezve még fizikai test fájdalmát, de már a szellemi ÉN egészének fájdalmát is, amelynek egy élő részéről úgy szakították le róla a vele szoros egységet alkotó testet, ahogy egy kart, vagy egy lábat szakít le a vonat, meghagyva a pokoli kín teljes érzetét az agyi idegrendszer számára. A kis Én-rész anélkül kell kiszakadjon és távozzon a fizikai testből, hogy felkészülhetett volna az utolsó Lét-másodpercre, és a természetes körülmények közt való távozásra…
Épp így joga van az állat és növény-világ egyedeinek is Léte minden egyes szekundumához. Ugyanis ők is tanulni érkeznek a Föld színére, s számukra sem mindegy: hogyan, s mivel fejeződik be számukra az Élet nevű Út. Ha öntudatlan állapotból kell átlépjenek a megváltozott Lét-állapotba, a lélek nem tud felkészülni az útra: a test fölött kereng, maga is erősen letompított - lefokozott állapotban, anélkül, hogy érzékelhetné: már semmi köze a testhez. Iszonyatos fájdalmat kell átéljen, hisz lényegében sehová sem köti semmi, s e fájdalom enegriája még akkor is a Föld színén marad, amikor egy-egy Lélek-mentő Szellem elindul érte, hogy vissza vezesse abba a dimenzióba, ahol az állati és növényi Lélek-csoportok tartózkodnak, már útjuk végén, vagy egy új Út kezdete előtt.
Egyetlen esetben kap az ember „mentelmi jogot” a Teremtőtől az állati Lét megszüntetésére, éspedig akkor, abban az esetben, amikor az állat olyan, már semmiképp sem gyógyítható betegségben szenved, amelynek során már még a fizikai test kínjának csillapítására sem kínálkozik mód. Ekkor, de csak is ekkor megszüntethető az állat léte, hogy megszüntethessétek számára a mérhetetlen szenvedést is. Az állat ugyanis semmilyen szinten nem érti: miért szenved, hisz nem bír sem összetett gondolkodásra alkalmas tudattal, sem pedig szellemmel. Épp ezért az állat útja nem is hordozhat magában karmikus megkötést, tehát nem valamely előző útja értelmében kell, vagy kellene elviselnie a szenvedést, de nem is megtapasztalást kell szerezzen általa, hisz a szenvedés emlékét, s annak velejáróit, vagy ha úgy tetszik: tanulságait már nem viszi magával távozása után. Tisztán, minden negatív emléktől megszabadulva, csak az út pozitívumait magába szívva tér meg útjáról: egy sikeres, szeretettel teli út után gazdagon, és fényesen ragyogva, egy sikertelen, gyötrelmekkel, szeretetlenséggel és ellököttséggel leélt út után fakón és szegényen. Az Ember-szellem ezzel szemben minden Lét-másodperc megtapasztalásait meg kell tudja szerezni akár egy előző Út értelmében, akár egy ezt követő út érdekében, s ezeket a megtapasztalásokat senkinek sincs joga elvenni tőle, vagyis a Szellemi ÉN-től…

A hirtelen halál és az Én-részt érő sokkhatás

Nem ritka, hogy az Én-rész valamely nem várt (ti. általa nem várt!) helyzetben, hirtelen kell kiszakadjon a Tudat mellől: az egyes balesetek áldozatainak Én-része, vagy a mind gyakoribbá váló háborús események áldozatainak Én-része, vagy a szomorú, sőt, inkább tragikus módon szintén mind gyakoribbá váló öngyilkosságok és gyilkosságok végett elhaltak Én-része (s ez utóbbiak közé sorolandóak a meggyilkolt magzatok, de az általatok Tehát a „modern és felvilágosult (?) kor emberei és „tudósai” által oly képmutató módon „kegyes halál”(?!) névvel illetett gyilkosság: az euthanasia áldozatai is, s talán még inkább, mert az előbbi az Út teljességét tépi ki az Én-rész kezéből, míg az utóbbi azt a kimondhatatlan fontosságú utolsó Lét-villanást, amelyen az Én-rész egy egész sor, döntő fontosságú Felismerés birtokosává lehet, éspedig éppen a Visszatérés céljából mozgósított, tehát aktivizált Energia segítségével, amely nem csak a Vissza vezető Utat, de a fizikai síkon megtett Út teljességét is megvilágítja előtte, felfedvén már akkor és ott egy sor olyan Igaz-ságot, amelyek mellett vakon ment el az Élet-út teljes időszaka alatt!)
A különböző módon, hirtelen halállal elhaltak Én-részei az asztrális Világok egy újabb elkülönített síkjára emeltetnek fel Őrszellemeik által. Ők ugyanis a hirtelen sokk-hatás végett nem lehetnek képesek használni azt az energia-tartalékot, amelyet mindahány testbe öltözött Én-rész a magáénak mondhat, s amely éppenhogy a Kiemelkedés és a Visszatérés céljából, elkülönített Erőként adatik néki, amelyet másra nem is lehet képes használni, de amelyet ekként a Visszatérésre sem használhat fel, mert a sokk ereje az utolsó csepp energiát is egyszerűen kiégeti belőle akként, hogy a sokk-hatás bekövetkezte előtti pillanatban a tartalék-energiát mozgósítja az Őr-szellem, hogy lefedje általa az Én-részt, amely már ekként, tehát lefedett, bódult állapotban fog kiszakadni, vagy nem ritka esetben szinte kirobbanni a Tudat mellől: s akkor már az Őrszellem és a segítő Szellem-testvérek sokasága nyúl az alélt Én-rész után, arra törekedve, hogy mielőbb eltávolítsák azt még az adott dimenzionális körből is, s azon, hogy azt a lehető leggyorsabban felvigyék a pihentető szféra megadott síkjára, ahol egy meglehetősen hosszú ideig az akként fog lebegni, mint valami öntudatlan kis bárányfelhő: kellemes biztonságban, és gyenge, de az ő pillanatnyi energia-szintjével mindenkor harmonizáló, s csak lassan, fokozatosan növekvő rezgésmagasságú energia-áramlatban lebegve, míg Energia-teste el nem éri a korábbi, már optimális rezgés-szintet. Addig a Gyógyító Energia: az Áldott Szent Lélek, tehát Mária energiája, s a FIÚ ISTEN Megerősítő Szeretet-energiája öleli körül, függetlenül attól: ténylegesen is baleset, vagy háborús történés, avagy önnön gyengesége volt a fizikai test hirtelen halálát kiváltó ok. Akkor és ott csak egy kábult, és magatehetetlen kis Én-rész, aki segítségre: oltalomra és megerősítésre szorul, s ekként azt meg is kell, és mindenkor meg is fogja kapni. Amikor az Én-rész energia-teste eléri a korábbi rezgésszintet, az Oktató szellem kiemeli őt bódult állapotából, s egy másik Asztrális síkra kíséri, ahol az Én-résznek módja nyílik tudatosítani önmagában a történteket. Először csak azt a tényt kell tudnia elfogadni, hogy már nem a fizikai testben van. S ez még talán a könnyebbik része a dolognak, legalább is azok esetében, akiknek fizikai Útja öngyilkossággal végződött. A balesetek áldozatai, vagy a háborús történések során hirtelen távozók tovább ragaszkodnak a fizikai síkhoz, mint gondolnátok: őket a Tudatból átáramlott felelősség, és az övéikért való aggodalom tartja hosszabb ideig megkötve, ekként nehezebben fogadják el azt, hogy szeretteiket, esetleg gyermekeiket nem oltalmazhatják tovább. Ők még hosszan keresik övéiket: s az Oktató szellem a korábbi, tehát az Út során az Én-rész mellett álló Őrszellem, s az egyes Gyógyító szellemek segítségével kell a Felismerés, az Út megszakadt voltának elfogadása felé vezesse.
Az Én-rész aztán természetesen képessé is válik a Felismerésre, tehát elfogadja a megmásíthatatlan tényt, de (amiként az munkatársam esetében is megfigyelhető) az Én-részben még a következő testetöltés során is fel-fel bukkannak (a spirituális áthúzás következtében) az előzőleg járt Út egyes emlékei: a félelem bizonyos dolgoktól, a repülők hangjától, hirtelen és váratlan csattanásoktól és dörrenésektől, vagy a riadót jelző szirénára emlékeztető váratlan csengetéstől való iszonyodás, vagy gyakran szinte páni félelem. Ezek az emlékképek oly mélyen égnek bele az Én-rész energia-testébe, hogy benne maradnak az ÉN-be való visszatéréskor is, amiként benne maradnak, mert benne kell, hogy maradjanak a következő testetöltés során is, s éppen azért, hogy az újabb Út (vagy inkább Utak) során lassan, fokról - fokra kikophassanak belőle, mert a Félelem energiája nem maradhat állandó elem az ÉN-ben: az viszont másképp nem lehet képes azok teljes és végleges feloldására, csak akként, ha az Én-rész visszatérvén „kikoptatja” magából annak a fájdalom és félelem-energiának nagy részét: a többit viszont már a Kegyelem fogja abban felülírni – Önmagával: vagyis Krisztus fogja azt teljességgel közömbösíteni akként, hogy kiemeli a Visszatérő Én-részből a megmaradt félelem és fájdalom-energiákat, s azokat a maga Szeretet-energiájával pótolja.

Azok esetében, akik öngyilkosság végett vesztik életüket (tehát a szellemi Én-rész esetében Út-jogát), már könnyebb elfogadtatni a tényt: az Élet-út ténylegesen is megszakadt, annál is inkább, mert a Tudat ezirányú késztetése többnyire az Én-részbe is beleíródik, ekként az csak egy tudott késztetés megvalósulását kell elfogadja. Erre is más és más módon reagálnak azonban az ekként visszatért Én-részek. Van, amelyik képes belátni: önnön gyengesége végett nem tudta megadni a Tudatnak az öngyilkossági gondolat elvetésének késztetését, de van, amelyik még akkor is azt mondja: az egyetlen helyén való cselekedet éppenhogy az öngyilkosság volt, mert…
És éppen e „mert” kibontása érdekében helyeztetik az Én-rész egy olyan Asztrális Világképbe, amelyen, amiként azt az imént megmutatott síkon is láttátok, a korábbi történésbe helyeztetik vissza, s azt az Életfilm-kockát kell elismételnie újra és újra, míg meg nem érik benne a Felismerés. Az, hogy nincs olyan kilátástalannak ítélt helyzet, és nem lehet akkora testi, Lelki, Tudati vagy Szellemi szenvedés, amely megindokolttá, és jogossá tehetné az öngyilkosságot, mert minden Élethelyzetben rá kell tudni hagyatkozni az Irgalom és Szeretet Istenére, s ki kell tudni mondani: Legyen meg a TE AKARATOD!
Aki önnön életét veti el magától, épp úgy Lélek elleni bűnt követ el, mint az, aki más személyt foszt meg életétől, mert ez is és az is egy-egy Én-rész kezéből tépi ki az előrébb, és feljebb: Isten felé vezető Kegyelmi Utat, megakadályozva ezzel az Én-részt a továbbhaladásban, s megkötve ekként abban az ÉN-t, s így a Szellemet is, vagyis lényegében Isten és a Szellem közé állt, amiként tette azt Satana is, a maga legelső kísértő gondolatát állítva Isten és a gyengének bizonyult Szellem közé.

Az eutanázia a „kegyetlen halál”
Miként történik az Én-rész kiemelkedése a súlyos, nagy szenvedést adó betegségek esetén alkalmazott morfin (vagy morfin-származékból készült) szerek hatása alatt álló Tudatból.

Ez ismét a Kegyelem Törvényének keretein belül történik. Amely szellemi Én-rész az ekként leárnyékolt Tudattal fejezi be földi Útját, vagyis nem a Tudat, s ekként az Én-rész gyengesége végett áll e szerek hatása alatt, azt az Őrszellem már a kezdeti pillanatban kiemeli: de még csak kiemeli a Tudat mellől. Ekként az Én-rész nem érzi a fizikai test kínjait, de érzi a morfin hatásából egy-egy pillanatra kiemelkedő Tudat mindahány kínját. Ha azonban a test tényleges fizikai halála bekövetkezik, az Én-rész már nem tér vissza, csak a Tudat utolsó, mindenkor tiszta, s minden fizikai fájdalomtól mentes Pillanatára, amely utolsó Lét-pillanatban amiként mondtam: az Én-rész számára szóló Jel is bennfoglaltatik. A Tudat ugyanis az utolsó pillanatban akkor is teljességgel ki kell, hogy tisztuljék, ha ennek tényét ma még képtelenek volnátok bárha a legfejlettebb műszerekkel is érzékelni, mert ezt nem érzékeli, csak az Én-rész, és az Őrszellem, valamint azon Segítő Szellemtestvérek, akik az Én-részt visszatértekor várják. A Tudat tehát már nem a ti Tér-Idő síkotok, de egy magasabb Tudatosodási szint értelmében válik tisztává: ama szinten, amelyre fellépve az a bizonyos „halál közeli élmény” is beíródik a Tudat végső képei: és az Én-rész első, tehát a Visszatérés, a kiemelkedés folyamatának első képei közé. Erről a szintről tekinti végig a haldoklás folyamatának végére ért test Tudata a végig járt Élet-utat, hogy még az utolsó Pillanat is a rendelkezésére álljon: egyes Felismerések megszerzésére, s egyes negatív energiák (harag, gyűlölet) feloldására, amely Felismerések és az egyes negatív Tudati-érzelmi elemek megtisztított energiáját az Én-rész (már szinte csak „búcsúzóul”) magába zárja. Nem véletlenül mondom tehát, hogy amiként az első Lét-pillanathoz, akként a legutolsóhoz is JOGA VAN mindahány testbe öltözött Én-résznek: vagyis az euthanasia épp oly „kegyetlen halál” az Én-rész számára, mint az abortusz.

Az eutanázia is a lélek elleni bűn

Az Ember, mint áldozati ajándék ki kellett törlődjék a Tudatból. Ehelyett az állat-áldozatok, majd ezt is felül írva a tömjén, s más füstölők, valamint az ételáldozatok íródtak be a Tudatba, mint “Istennek kedves” ajándékok, s ezek képét már Mózes kellett elültesse a Tudatban, ismételten megfogalmazva azt a Globális Tudattár elemeiből a Föld színén.
A Tudat ekként, vagyis ennek elfogadásával mindinkább közelített a Fent Törvényeihez, ahhoz a szinthez, amelyen már ténylegesen is megismerkedhetett a Fent Világának: Istennek Törvényeivel.
A Mózesi Törvények, s a Fent Világából leközvetített Tízparancsolat már ezt a célt szolgálta, s ezt szolgálja mind a mai napig. Ezen Parancsolatokat a Mester is megerősítette, de már magasabbra emelve a mércét a Szeretet Törvénye által, amely Törvény révén az egyes Parancsolatok betöltötté váltak az Ember számára.

A Mózes korában élt ember még azt kellett elsődleges jelleggel tudatosítsa magában hogy az Élet, megismételhetetlen Ajándék, és azt, hogy csak a Teremtő Isten jogosult rendelkezni Élet és Halál fölött. Ehhez természetesen már a Szeretet Törvényét is meg kellett ismerje egy bizonyos fokig.
És éppen ez az a Törvény, amelyet nem csak ama kor: még a ti korotok embere sem képes megtartani, pedig az Utak Törvényei közül az első éppen hogy ez, hisz aki ez ellen vét, az Isten Kegyelmi ajándékát tépi ki Ember-testvére kezéből, hogy visszahajítsa Istennek!
A ti korotok Embere már azzal is tisztában kell legyen: az Élet nem csakis és kizárólag a test élete! Sőt: elsődleges fontossággal a Szellemé, amelytől nem ragadható el az Út végigjárásának Istentől adatott Kegyelmi Lehetősége anélkül, hogy ezzel ne a Lélek elleni bűnt venné magára az, aki a gyilkolás révén tulajdonképpen Isten és a Szellem közé áll, mert hisz a Szellemet köti meg Útjában, amelyen az Isten felé igyekezne, hogy visszatérjen az EGY-ségbe.

Az Élet tiszteletének Törvényét ma már úgyszólván minden egyes Ember ismeri, aki csak a Föld színén él, és mégis: a fentebbiekben említett háborúkon kívül, s az Isteni Kegyelem révén néktek juttatott földi javak igazságtalan elosztása végett éhínségben, vagy a nyomorból fakadó járványokban elpusztultakon kívül is hány, de hány Szellem-testvéretek kezéből tépitek ki nap mint nap, sőt: a napok mindahány percében és pillanatában a ti modern barbarizmusotok sátáni “találmányai” révén: az abortusz és az euthanasia révén azt a Kegyelmi Ajándékot, amely fölött pedig a ti korotokban is Istennek van, vagy legalább is volnaJoga rendelkezni!
Pedig ezen már rég túl kellett volna hogy jusson az Ember nevű lény, hogy már ténylegesen is a magasabb szintek ismeretei felé fordulhasson, s már azokat igyekezhessék megvalósítani.
A “Ne ölj” parancsolata ugyanis már nem csak a gátlás nélkül való gyilkosságot: mindahány gyilkosságot tiltja, míg a Mózesi törvények még megszabták: ki az, akit lehet, vagy akár kell is halállal súlytani, ha bizonyos rendelkezéseket vagy Törvényeket megszeg. A Mester már a “ne ítélj” Tanításával kivette ez ősi “jogot” is az Ember kezéből, megszabván számára: az Ítélet joga egyedül Istené: az Ember joga a megbocsájtás, amiként az Isten bocsájtotta meg az Embernek az ellene esett, s minden egyéb vétségnél nagyobb vétket: az elfordulás, s a Szeretet megtagadásának bűnét, amelyet egyként követett el mindahány, a Tökéletes EGY-ségtől eltávolodó Szellem, s halmozta e bűn súlyát mindahány ÉN, ÉN-fél és azok mindegyikének Én-része, amint egyre mélyebbre és mélyebbre ágyazták be magukat a tagadás, az eltávolodás, az Isten iránti engedetlenség és szeretetlenség sötétlő mélységeibe. Vagyis minden egyes Ember, és mindahány Szellemmel bíró lény részes e bűnben, a Kozmikus Terek és az Asztrális Világ-képek bármelyikén van is.

Tandari Éva

Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-26, 05:49

Félelem

A félelem egy olyan gondolat teremtő energia, mely láthatatlanul dolgozik, sok estben lappang a tudatalattiban, és amikor lehetősége van, akkor energiájával megnyilvánul.
A félelem energiája ugyanolyan energia, mint a pozitív gondolkodás energiája, és a hatással van életünkre!

Amitől félünk nagy eséllyel, akár nagyon hamar bekövetkezik, csak az alkalomra vár a negatív energia, hogy működjön.

Hogyan lehet védekezni a félelem ellen?

1. Nagyon fontos dolog tudni, hogy semmi nem történik „véletlenül”, minden a mi érdekünkben történik, a rossz is, nevelő célzattal, útjelzőként, és később fogunk csak rájönni arra, hogy mi miért történt velünk, így bölcsen fogadjunk el mindent. Mert mitől félünk? Attól, hogy meghalunk esetleg? Úgyis meghalunk! Mindenki, kivétel nélkül, de miután szellemünk örökéletű, így csak „játékteret” váltunk, és végre visszamehetünk a szellemi barátaink közé, akiktől nehéz volt megválni leszületésünkkor. Ezt a gondolatot magunkévá kell tudni tenni!
2. Ha Isten hitünk töretlen, és bízunk a Teremtő és a szellemi segítőink bölcsességében, akkor rájövünk, hogy minden egy csodálatos terv szerint történik a mi érdekünkben. A földi kincs egy mulandó dolog, és semmit se hoztunk és semmit se viszünk magunkkal az anyagi világból, hiszen itt minden mulandó, és az enyészeté lesz.
3. Fogadjuk el, hogy az élet egy játék, és mi vagyunk benne a játékosok, és a rendezője is az életünknek, és pozitív gondolkodással a lehető legjobbra át tudjuk alakítani, természetesen a karmikus és életfeladataink szűk korlátai között. Ne akarjunk ellenkezni a karma hullámaival, hanem sodródjunk vele, és hozunk ki belőle mindent, amit csak tudunk. Fogadjuk el azt az élethelyzetet, ahova születtünk, és annak a „játéknak” feleljünk meg. De ismerjük fel a helyzeteket. Ne akarjunk többet, amint ami van nekünk, legtöbb embernek az a baja, hogy nincs megelégedve a helyzetével, sorsával, és mindig többet akar. Ne akarjunk egyre többet, és többet… Élvezzük a földön töltött idő minden pillanatát. Emlékszem gyermekkori butaságaimra, amit akkor nagy katasztrófáknak éltem meg, és ma szép emlékek, amin sokszor jókat nevetek magamban!
4. Ha elvesztünk egy társat, akkor gondoljuk arra, hogy milyen jó neki, mert már kiszabadult a test börtönéből. Ha elveszítjük vagyonunkat, gondoljunk arra, hogy Istennek terve volt ezzel, és Ő akkor is gondoskodik rólunk akkor is, ha egyedül érezzük magunkat. Mindenen a HIT tud a legjobban átsegíteni! Az ÉLETJÁTÉKBAN benne van a jó, és a rossz törvényszerűen, mert sokan csak a szenvedés által képesek tanulni, de ha átlátjuk a szellemi – spirituális feladatokat, történéseket, akkor egyszerűbb, és szebb lesz az életünk.

Karsay István
Karsay
Legaktívabb tag
Legaktívabb tag
Karsay

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty2020-03-27, 07:01

Minden évben, főleg év elején sokan fogadalmakat tesznek, amit persze rendszeresen egy idő után megszegnek, és emlékük a homályba feledve eltűnik.

Most egy nagyon fontos dolgot szeretnék mondani nektek!

Halálunk után a lelkünk az asztrálsíkra kerül, az asztrálsíknak több része van, és arra részére kerülünk ennek a síknak – amit a köznyelv mennyországnak hív – amelyikre mostani fizikai életünk során „bedolgozzuk” magunkat. Hét szellemi szférából áll a „mennyország”, az első szférában vannak, a bűnözök, öngyilkosok, pogány népek, Isten tagadók, a második szféra a vallásosok szférája, akik abban a világban élnek, amit elképzelnek maguknak.
A harmadik szféra már egy fokkal jobb ennél, de még innen is kötelező a testetöltés a fizikai síkra, a 4. szférától már csak vállalás, a negyedik szférát már a „menny előcsarnokának” is hívják. Innen már vállalás a fizikai síkra történő leszületés.
Minden szellemi szféra szintén hét részből áll, a szellemvilágban a hetes osztódást – tagozódást lehet megtalálni.

Most pedig nézzük meg, hogy miért is beszéltem a fogadalmakról, tekintsük át Vay Adelma bárónő – médium – közlését arról a szféráról, ahova azok kerülnek, akik nem tartják meg a szavukat, amihez ígéretet tettek! Katalin a vezető szellem, aki végigmegy a szférákon, és elmesél mindent részletesen. Álljon itt egy közlés a harmadik szféra ötödik részéről!

Íme:

„Hamis eskü, házasságtörés.

Katalin: Az Úr Jézus így szólt: A ti beszédetek legyen: igen, igen, nem, nem! Ami ezen felül van, az a gonosztól vagyon.

Csakhogy az emberek hamar készek az esküre. Isten nevében szüzességet és hűséget fogadnak, olyanokra kötelezik magukat, amiket később megtartani nem tudnak. Olyan dolgokra esküsznek, amiket sem nem hisznek, sem nem tudnak, tehát hamisan esküsznek és Isten nevét hűtlenségre, és hitszegésre használják. Ebben a szférában szintén minden vallás és társadalmi állás képviselve van. A 2. légköri gyűrűben a vallási fanatikusok és álszenteskedők, a farizeusok tartózkodnak; ebben a szférában pedig az egyháznak azok a szolgái, akik esküszegők voltak, érzéki életet éltek és azokban a dolgokban, amelyeket képviselniük kellett volna, nem hittek; a házassági esküt megszegők is itt bűnhődnek. A különböző Egyházak itt is képviselve vannak építményeikkel és szokásaikkal, csakhogy minden kép hamis és elrútított, olyan, mint amilyenek képviselői voltak.

Itt vannak mindazok, akik Istennek hűséget esküdtek, de fogadalmukat megszegték elcsúfított hitük és meggyalázott egyházuk képe előtt; és mindazok a szentségtelenségek és gonoszságok, amiket ők, Istennek tett ígéretüket megszegve, elkövettek, lángbetűkkel vannak a templomok falaira felírva és e templomok harangjai keményen, és félelmetesen konganak ezen a szférán végig, vádolva bűneikkel az itt levő papokat.

Szomorú és megható panasz ez: "Megesküdtetek és megszegtétek az esküt, lelkek voltak bízva lelkiismeretetekre. Isten nevével ajkatokon vétkeztetek. Jaj! Jaj nektek!" Néhány szellem bűnbánólag földre veti magát és kéri Isten bocsánatát, mások panaszkodnak és sírnak, ismét mások menekülni, elbújni akarnak, de nem lehet. A képmutató és az álbölcs, aki most már igazi énjét meglátja, ijedtében összeroskad, mintha szörnyet látott volna. Folyjatok bűnbánó és beismerő könnyek! Bűnhődéstek súlyos lesz. Az újra testet öltés és a vezeklés törvénye alá kerültök. Súlyos földi halál vár reátok, amely az esküszegés foltját lelketekről lemossa.

Gyakran történnek a Földön szerencsétlenségek, katasztrófák, amikor egyszerre több ember hal meg, mint pl. hajótörések, színházégések, földrengések, bánya- és vasúti szerencsétlenségek, robbanások és háborúk alkalmával; ekkor sok száz ember hal meg gyötrelmes halállal, amely a szellem bűnhődése. Isten mindegyiket kiválasztotta, akinek ily módon kell meghalnia és ez mindegyiknek szellemi megváltására szolgál.

Azok, akik Istennek a házasság megkötésekor tett esküjüket megszegték, megsemmisülve állnak templomuk előtt, ahol házasságukat kötötték, és a hűségesküt letették.”

Hú, fújjuk ki magunkat!
Azért van egy jó meg egy rosszhírem is.
A jó hír, hogy a szellemi törvények úgy működnek, hogy akkortól vagyunk érte teljesen felelősek, amikortól megismertük, ellentétben a fizikai sík törvényeivel, ahol ugye van egy olyan mondás, hogy a „törvény nem ismerése nem mentesít minket a törvény hatálya alól”.
Így aki csak most ismerte meg ezt a szellemi törvényt és a működését, az csak ettől a pillanattól kezdve lesz felelős a tetteiért, ígéreteiért. Mi a rossz hír?
Abban a pillanatban, amikor megismertünk egy szellemi törvényt, attól kezdve felelősek vagyunk érte, hogy be is tartsuk, és úgy is éljünk. Ezt lehet akár egy kisebb beavatásnak is hívni innentől kezdve kedves Barátom, mert most már te is felelős vagy azért, hogy betartsd a szavad, vagy.. ne ígérj olyat, aminek nem tudsz megfelelni, elő kell venni az erős akaratot, és az ezzel járó lemondást, és akkor sikerülni fog, amit vállaltál.
Különben sok kultúrában ezt az Isteni Törvényt ismerik, például sok bírósági tárgyaláson a Bibliára tett kézzel kell Isten nevére megesküdni! Lehet, hogy akkor, ha hamisan esküszik valaki, akkor azt hiszi, hogy megússza, de Isten nevére hazudni nagy büntetést von maga után, még akkor is, ha nincsen tisztában a következményekkel. Mert a lelkében már mindenki tudja és ismeri ezt a Törvényt, mert több inkarnációs fázist töltött a fizikai síkon, de egy – egy ilyen alkalom, mint a mostani hírlevem is segít az emlékezésben!

Ha valamit szeretnénk – egy rossz tulajdonságunkat – megszüntetni, akkor nem szabad előre kitűzni egy időpontot, mert az elme elkezd kitalálni minden menekülési formát, és mire bekövetkezik az időpont, már kész „menekülési” tervek vannak.
Példádul, amikor évekkel ezelőtt le akartam szokni a cigiről, és egy időponthoz kötöttem, akkor azt történt, hogy a napi fél doboz cigiről 3 dobozra emelkedett az adagom!
Mindig jött egy olyan gondolat, hogy „még utoljára..”. Ugye ismerős?
Most már régóta nem dohányzom, amikor „meguntam magamat”, és a sok kiégetett pólót és a kezdődő köhögést, elhatároztam, hogy „itt és most” leteszem a cigit, felajánlást tettem Jézusnak, és azóta nem dohányzok! És ennek a felajánlásnak már másfél éve és nem is gyújtottam rá azóta se. Érdemes egy komoly felajánlást magasabb erőkhöz kötni, és ez átsegít minket a nehézségeken és a kezdeteken is feltétlenül.

Budapest, 2013.12.31.
Ajánlott tartalom

Ezoterika - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ezoterika   Ezoterika - Page 3 Empty

Ezoterika
Vissza az elejére 
3 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Ezoterika

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szemlátomás-áthallás Művészete :: FILOSZ :: KARSAY ISTVÁN FÓRUMA-
Ugrás: