|
| Ezoterika | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Karsay Legaktívabb tag
Hozzászólások száma : 5012 Join date : 2020. Jan. 08. Age : 66 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-08-11, 08:00 | |
| Vannak emberek, akik kérdezik tőlem: - Mi történik akkor, ha szívemben valójában nem értek egyet a bélyeg felvételével, de a szorító körülmények miatt kénytelen vagyok ezt megtenni? Nem lehet más válaszom nekem sem erre, mint amit Isten Igéje mond a Jelenések könyvének 14,9-12 részében. 'Egy harmadik angyal is megjelent [ez már elragadtatás utáni esemény] és harsány hangon így szólt: Aki leborul a vadállat és képmása előtt [aki IMÁDJA az antikrisztust], azaz homlokán vagy karján viseli bélyegét, az inni fog az Isten haragjának borából, amelyet színtisztán töltött haragja kelyhébe. Kénköves tűzben fog gyötrődni, a szent angyalok és a Bárány színe előtt. Gyötrelmének füstje felszáll örökkön-örökké, és nem találnak nyugtot se éjjel, se nappal, mert leborultak a vadállat és képmása előtt, s viselték nevének bélyegét.' Ez az alapja a szentek állhatatosságának, akik megtartják Isten parancsait és Jézus hitét. Újra csak azt mondhatom; hogy nincs más válaszom: ne vedd fel! Ez nem olyan dolog, amivel játszani lehet! Ha felvetted, nem tudod visszavonni! Ott ültem a nagy államvezető férfiakkal Luxemburgban a konferencián, mikor arról beszéltek, hogy mindaddig lehetetlen az embereket ellenőrzésük alatt tartani, amíg nem tudják egyenként megkülönböztetni és nyilvántartani őket. Annyi visszaélés és csalás történik szerte a világban, mivel nem tudják ellenőrizni és nyilvántartani őket. Valakinek lehet hamisított igazolványa, lehet valakinek más által elveszített igazolványa, lehet valakitől kölcsönkért igazolványa, de ha ott van a microchip a kézfején, vagy a homlokon, azt nem lehet elveszíteni. Te elveszítheted a kulcsodat, de nem veszítheted el a fejedet. Ezt nem lehet hamisítani, ezzel nem lehet manipulálni. Ha valaki ellopja a kezedet, és magával viszi, hogy élelmet vásároljon magának a pénztárnál, mindjárt tudni fogják, hagy valami nincsen rendben. Ma ez az egyik legmegfelelőbbnek látszó személyazonosságot jelölő módszer, és testvéreim, ez itt van, ezt használni fogják, ez általánosítva lesz! Ma például beszéltem valakivel Svédországból, aki elmondta hagy ott már hatezer emberbe beültették a microchipet minden probléma nélkül. Ezt a módszert világszerte fogják alkalmazni. Az előbbi Igénk az egész világról beszélt, nemcsak az amerikaiakról. A megbízottak komolyan dolgoznak az 'egy világigazgatási rendszer' kidolgozásán! Sok mindenről tudnék még beszélni nektek. De a fő üzenet mindabban, amit ma elmondhattam: Ne vegyétek fel az Antikrisztus pecsétjét! Jézus mondja - zárjuk szívünkbe Őt, akkor megtartatunk! "Mivel megtartottad az én béketűrésre intő beszédemet, én is megtartalak téged a megpróbáltatás idején, amely az egész világra eljön, hogy megpróbálja a Föld lakosait" /Jel. 3,10/ "Aki győz, örökségül nyer mindent, annak Istene leszek, és az fiam lesz nékem" / 21,7/ - Máté 24,15-ből rövid idézet: "Amikor tehát meglátjátok, hogy a pusztítás iszonyatossága, amelyről Dániel próféta beszélt, a szent helyen áll - aki olvassa, értse meg .."
| |
| | | Karsay Legaktívabb tag
Hozzászólások száma : 5012 Join date : 2020. Jan. 08. Age : 66 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-08-12, 07:53 | |
| Dániel Próféta pedig erről beszélt: 12,11 "És az időtől fogva, hogy elvétetik (megszüntetik) a mindennapi áldozat, és feltétetik a pusztító utálatosság, ezerkétszázkilencven nap lesz." (Ez alig több, mint 3,5 év.) 12,12 "Boldog, aki várja és megéri az ezerháromszáz és harmincöt napot." (Ez 3,66 év) Vagyis Dániel próféta megjövendölte, hogy a templomokban majd megszüntetik az áldozást, és feltétetik a pusztító utálatosság, ami nem más, mint a chip. Ezt több mint 3,5 évig kell majd viselnie annak, aki a beültetést megengedi. - Igazat írtak az újságcikkek, vagy Ferenc pápa lejáratását szolgálták? 2014-ben több újságcikk jelent meg bel- és külföldön egyaránt arról, hogy Ferenc pápa a nyilvánosság előtt kijelentette: nem származik veszély abból, ha valakibe chipet ültetnek. Állítólag azt mondta, hogy teljes mértékben átvizsgálták a szent könyveket és nem találtak semmit, ami arra utal, hogy a chipek ördögtől valók lennének.
folyt. köv.. | |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-08-13, 07:59 | |
| 9. Klímakutató az utolsó időkről és a Föld pusztulásáról https://www.youtube.com/watch?v=PjRaw0EKfX0&t=150s13 perc 45 mp. - Több-ezer (!) kutató közös munkája szerint a Földön maximum 11 év van hátra a negatív természeti folyamatok visszafordítására. Ennek ellenére az EU politikusai 2050-es határidőt szabtak meg a karbonsemlegesség eléréséhez. A közös munkában résztvevő tudósok szerint ez már túl késő. Itt jegyzem meg, hogy Ausztráliában ezen a nyáron e sorok írásáig nagyobb terület égett le a növényzetével és állatvilágával együtt, mint Magyarország területe (összesen 103 ezer négyzetkilométer). Az ausztráliai erdőtűz már múlt év decemberétől ostromolja a szigetkontinens délkeleti részeit, de mára már szinte egész Ausztrália területén óriási gondok vannak. A Sydney-i Egyetem becslései szerint a pusztító erdőtűz idáig 500 millió vadon élő állat életét követelte. Chris Dickman, a felmérés vezetője elmondta, hogy megfigyeléseik alapján számtalan madárfaj, hüllőfaj és emlős egyedei pusztultak el a lángok miatt, arról nem is beszélve, hogy a megmenekült állatok élőhelyeinek jó része is odaveszett. A szigetország koalapopulációjának már közel 30%-át már elvesztették. Los Angeles közvetlen környezete is minden évben hatalmas lángokba borul. Pusztító erdőtüzek tombolnak rendre Spanyolországban, Portugáliában, Görögországban, és ez volt Közép-Afrikában és Szibériában is. Lányom évekkel ezelőtt Kanadán utazott át hosszú szakaszon, végig erdőtüzeket látott, az utat belepte a füst. A brazil elnök az Amazonas erdőit írtatja. Thomas Lovejoy, a George Mason Egyetem munkatársa és Carlos Nobre, a Sao Pauló-i Egyetem szakértője attól tartanak, hogy az Amazonas-medence fordulóponthoz érkezik - írja a Business Insider. A kutatók szerint a fakivágások miatt a helyi esőerdő szép lassan el fog tűnni, Amazónia pedig szavannává alakul. A folyamat hatására 140 milliárd tonna szén szabadulhat fel, ami tovább melegítheti a bolygót. A világ figyelme tavaly az Amazonas-medence brazíliai részére irányult azért is, mert a helyi esőerdőt rengeteg tűzvész pusztította. Bár a 2019-es tűzszezon igen látványos volt, nem tekinthető példa nélkülinek: Amazóniában régóta komoly problémát okoznak a lángok. Pénzszerzés céljából egész hegyeket tüntetünk el a Föld felszínéről, anélkül, hogy egyáltalán belegondolnánk a következményekbe. Élvezzük a természetet, de nem tartjuk tiszteletben azt, egész szeméttelepeket hagyunk hátra magunk után, és azon csodálkozunk, hogy a tél, miért nem tél már, és nyáron miért kell tornádókkal szembenéznünk még idehaza is. vége következik! | |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-08-14, 08:48 | |
|
- Befejezés Idézetek a Hangból Az idő valóban rövid. Nem olyan értelemben, ahogy a Jelenések könyvének elején olvashatod (Jel 1; 3) immár vagy kétezer éve, hanem a ti időmércétekkel mérve gondolom rövidnek. Ne feledd, már csupán a normális, józan ész sem jósol világotoknak egy-két évtizednél többet! Komoly szellemeket kell küldenem hozzátok, hogy megújítsák a földet, de ezek is csak akkor lesznek erre képesek, ha lesztek páran, akikre ezek az angyalaim majd számíthatnak. (7/591) "Az utolsó időket élitek, s váratlanul fog eljönni a rostálás pillanata. Legyetek készek, mert amikor nem is gondoljátok, akkor fog megtörténni mindez. Az a katasztrófa minden fényt el fog oltani. Kivéve annak a szeretetnek a fényét, amelyről ezt mondottam: 'Tüzet jöttem hozni a földre, s mi mást akarnék, minthogy fellobbanjon (Lukács 12; 49)! Legyetek ébren! Szavaim ne a félelmet, hanem a buzgóságot erősítsék bennetek! A szeretet kioltja a félelmet, és mozgásba hozza bennetek az Én, a ti Jézusotoknak boldogító irgalmasságát!" (A Hang: 35/3635) Krisztusi szertettel: Nagy Péter
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-08-17, 07:54 | |
| HANG – Férjem szerelemből vagy érdekből vett el
Kérdező: Férjem szerelemből vagy érdekből vett el? HANG: "Drága Gyermekem! Nyugodtan elhiheted, hogy azért vett feleségül férjed, mert szeretett. Az pedig, hogy te most úgy érzed, szolgálnod kell őt, kettőtök természetének egyenes következménye. Senki nem bújik ki bőréből, amikor házasságra lép. A kezdetben lángoló szerelem egy rövid időre el tudja takarni bárkiben a saját önzését, de ahogy a magyar közmondás tartja, „lakva lehet megismerni valakit”. Senki nem hazudhat társának egy életen át! Előbb-utóbb mindenki leleplezi magát társa előtt. Te például úgy gondoltad, és még most is úgy gondolod, hogy szereted őt tiszta szívedből. Ha ez valóban így lenne, akkor nem jelentene gondot számodra az sem, ha csupán kihasználni akarna, mert az igazi szeretet nem más, mint szolgálat. Ilyenkor nem az jár rosszul, akit kihasználnak, hanem az, aki kihasználja a másikat. Igen, mert senkit sem az a szeretet boldogít, amit kap, hanem az, amit magában hord. Az Isten lenne a világon a legboldogtalanabb, ha boldogsága attól függne, hogy szeretik-e Őt vagy sem. Az Isten azért végtelenül boldog, mert Ő valóban mindenkit mérhetetlenül szeret. Jókra, rosszakra egyaránt árasztja szeretetének sugarát. Isten nem azért szeret benneteket, mert ti jók vagytok, hanem azért, mert Ő JÓ. Ha te valóban szereted társadat, legalább úgy, mint önmagadat, akkor feltétlenül boldog vagy, mert a benned lévő szeretet nem más, mint a benned boldogító módon téged létben tartó Isten, aki a SZERETET! Ha nem így van, akkor baj van a szereteteddel. Te írod, hogy nem szeretnéd elveszíteni férjedet. Én, Jézus, azt mondom neked, hogy ne megtartani akard, hanem szolgálni! Az őt megtartani akarás ÖNZÉS! Az őt szolgálás - Isten szándéka szerint - SZERETÉS! Az ilyen szeretet téged feltétlenül boldogít, vagyis feltétlenül biztosítja azt a szívbékédet, amit a világ sem megadni, sem elvenni tőled nem képes. Nagyon szeretlek! Igaz, ez Engem boldogít. Téged az tud csak boldogítani, ha benned élhetek a te szolgáló szereteted által. Megáldalak a SZOLGÁLÓ SZERETET LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-08-20, 08:36 | |
| HANG – Férjem többször elhagyott
Kérdező: FÉRJEM TÖBBSZÖR ELHAGYOTT Elvált férjemet visszafogadtam, majd újra elhagyott bennünket. HANG: "Drága Gyermekem! Amikor visszafogadtad a férjedet, akkor szívedre hallgattál, s a te szíved tele volt az Én, a te Jézusod jelenlétével is. Te meg akartad valósítani azt a kijelentésemet, mely szerint nem hétszer, hanem hetvenhétszer-hétszer kell megbocsátani annak, aki ezt kéri. Valamit azonban nem vettél figyelembe. Férjedből hiányzott az igazi bűnbánat! Valójában nem benne csalódtál, hanem a te hiszékenységed vezetett félre téged. Kemény leckét kaptál abból, hogy okosnak és óvatosnak kell lenned, ha azt akarod, hogy téged, aki az Én, a te Jézusod báránya akarsz lenni, ne nézzenek birkának! A ti nyelvetekben nagy különbség van a bárány és a birka között! Lelki szenvedések közepette kell kimunkálnotok azt az okosságot és óvatosságot, amely megment benneteket attól, hogy birkának nézzenek benneteket. Sajnos, az elmúlt két évezredben kialakult a közvéleményben az, hogy aki elfogad Engem, Jézust, Urának, Megszabadítójának, az nem bárány, hanem birka! Ez annyira nyilvánvalóvá vált ma már, hogy bárki, aki öntudattal képvisel Engem, Jézust, azonnal rásütik, hogy gőgös! Mihelyt valaki az enyéim közül a sarkára áll, azonnal megkapja: "Na, te mondod magad megtértnek?!" Mintha a megtért ember csak az lehetne, aki egyben hülyévé is vált! Bizony, az Általam, Jézus által, elétek élt és megkívánt alázat mindig együtt jár az egészséges öntudattal! Soha többé ne előlegezz bizalmat elment férjednek (másnak se)! Soha többé ne állj vele szóba, amíg meg nem tért! Megtérésének biztos jele csak az lehet, ha akkor is hű akar maradni Hozzám, Jézushoz, ha te nem fogadod vissza! Nagyon szeretlek, és megáldalak az ERŐ és a HŰSÉG LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-08-24, 06:17 | |
| HANG – Férjem után kell menjünk?
Kérdező: Férjem különböző országokban akar lenni a családjával. HANG: "Drága Gyermekem! Azt elhatározni, hogy egy család hol éljen, mindig a férjnek a dolga. Még Velem kapcsolatban is, az Angyal nem anyámnak, hanem Józsefnek mondta meg, hogy hová kell költöznünk, pedig József nem is volt természetes apám! Igaz, hogy egy édesanyának el kell mondania véleményét egy költözködéssel kapcsolatban, hogy férje több szempontot tudjon mérlegelni, de a döntő szó az édesapáé kell hogy legyen! Azt ne gondold, hogy magad vagy gyermekeid számára bármi is hátrányos lehet a boldogságotokat illetően, amiről nem tehettek. Amíg ezt gondolod, addig nem hiszel komolyan Isten gondviselő szeretetében. Nem hiszed komolyan, hogy az istenszeretőknek minden a javára válik. Nem hiszed el, hogy sem boldoggá, sem boldogtalanná, kívülről, senkit nem lehet tenni! E téren ártani, mindenki csak önmagának tud! Ha nem így lenne, akkor az Isten nem jó, hanem rossz Isten lenne, mert a belülről boldogságra teremtett embernek kívülről, tehát másoktól kellene várnia boldogsága beteljesülését. Ez teljes képtelenség, mivel Isten mindenkiben belülről van jelen boldogító módon! Megáldalak a BENSŐ SZABADSÁG LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-08-27, 06:56 | |
| HANG – Férjem, fiam előttem mennek tönkre
Kérdező: Férjem iszákos, fiam szemem előtt teszi tönkre életét. HANG: "Drága Gyermekem! Először rólad mondok pár szót, utána férjedről, majd fiadról, és végezetül ismét rólad. A te életed sem születéseddel kezdődött. Te is adósságot törleszteni jöttél le a Földre. Neked is volt lehetőséged arra, hogy válassz magadnak egy olyan sorsvonalat, amelyen előző életeid gubancait kell majd boncolgatnod mindaddig, amíg saját testedben újjá nem születsz. Mert mindaddig, amíg ez meg nem történik, magad sem bírnád elviselni az égi boldogságot (János 3;3)! Tehát nem nehézségeid gyökerét vállaltad! Ezeket te csináltad magadnak. De igenis vállaltad azt, hogy ezeket megtanuld kezelni, csökkenteni, s az újjászületéssel végleg leoldani magadról. Férjedről is elmondhatom mindazt, amit az előbb rólad mondottam. Az ő esete azért problematikusabb, mint a tiéd, mert a jobb felé nyitottság helyett lassan olyan zártságba kerül, amelyből - földi szavakkal kifejezve - rettenetesen megnehezíti magának az újjászületésre jutást. Az ő számára sincs e nélkül igazi boldogság! De mindez az ő ügye. Nagyon természetes, hogy ez fáj neked. Ez Nekem, Jézusnak, is fáj, s téged kell hogy vigasztaljon az a tudat, hogy a te fájdalmad valójában az Én, a te Jézusod fájdalma benned. Igen. Én, Jézus, nemcsak erőmet, nemcsak örömömet, de fájdalmamat is megosztom enyéimmel! Az is nagyon természetes, hogy fiadról is elmondhatom neked szinte mindazt, amit férjedről elmondtam. Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy az ő magatartásának férjed vagy a rossz társaság az oka. Nem, nem és nem! Ő, egyedül ő az oka! Ő sem háríthatja másra a felelősséget! Ha nem rajta múlna az, hogy a boldogság helyett a bódultságot választja, akkor az Isten nem jó, hanem rossz Isten lenne! Ez pedig nyilván káromkodás! Higgyétek el, hogy a lényeget, tehát a benső békét, boldogságot illetően semmi nem történhet kívülről befelé, csak belülről kifelé! Most pedig neked akarok mondani olyasmit, amit ha elfogadsz, boldog leszel, ha nem fogadsz el, akkor maga az Isten sem tud segíteni neked. Feltétlenül törekedned kell arra, hogy szabaddá válj bensőleg férjedtől, fiadtól egyaránt. Férjed megjavítására sem neked, sem másnak nincs küldetése! A te feladatod az, hogy mulasztással ne vétkezz, és ne vállalj bűnrészességet vele kapcsolatban. Akkor nem vétkezel mulasztással, ha az ő érdekében is megteszel mindent, amit jónak látsz. Bűnrészességet pedig akkor nem vállalsz, ha tudatod vele azt, amit rossznak tartasz, amivel nem értesz egyet. De nevelni ne akard őt! Ha azt veszed észre, hogy ő nem tudja, mennyire fáj neked, NEKÜNK az ő helytelen viselkedése, akkor ezt tudomására kell hoznod. De nem nevelési szándékkal, tehát nem úgy, hogy olyankor is elmondod neki, mikor te is tudod, hogy ő ezt tudja. Csak olyankor, ha úgy gondolod, hogy valóban elfelejtette. Tudnod kell, hogy semmi köze a te boldogságodhoz annak, hogy férjed vagy fiad hogyan viselkedik! A te boldogságod attól függ, hogy te hogyan viselkedsz! Minden, a világon minden, ami lényeges, az belül dől el! Te azért jöttél a Földre, hogy vállald azt a szabadságharcot fiaddal kapcsolatban, amely nélkül neki is, magadnak is csak ártasz. Minden anya tönkreteszi magát, ha nem döbbenti rá saját magát arra, hogy az anyaság nem állapotszerű életforma, hanem egy olyan szerep, amely véget ér, amikor a gyermek anyagilag, erkölcsileg saját lábára állt. Bizony bűnrészes az a szülő, aki még ezután is engedi, hogy a gyermeke belőle éljen. Az ilyen szülőt a tudatlanságán kívül semmi nem menti Isten előtt! Bár a tudatlanság jelenthet valamit Isten előtt, de az ilyen szülő önnön boldogságának, benső békéjének élő ellensége! Amikor azt mondottam, hogy attól féljetek, aki a testet és a lelket egyaránt a pokolra tudja juttatni, akkor ezzel azt akartam mondani, hogy önmagatoktól féljetek (Máté 10;28)! Mert sem boldoggá, sem boldogtalanná senki nem tehet senkit, csak önmagát! Első szavam a nyilvános működésem kezdetén ez volt: „Alakítsátok át gondolkodásotokat” (Márk 1;15), és nem az, hogy alakítsátok át körülményeiteket, s főleg nem az, hogy alakítsátok át a másik embert! Higgyétek el, hogy amire az Isten képtelen, arra ti is képtelenek vagytok! Isten pedig képtelen arra, hogy Önmagával ellentétbe kerüljön. Ha boldogságra teremtett benneteket, akkor szeretetre teremtett. Ha szeretetre teremtett, akkor benső szabadságra teremtett! Neked tehát egyetlen feladatod az, hogy szíved békéjét ápold magadban. Erre csak akkor vagy képes, ha tudomásul veszed: nem felelsz sem fiadért, sem férjedért, és nem vállalhatsz bűnrészességet egyikkel sem. Vagyis egyiket sem segítheted abban, amit te helytelennek tartasz! Nagyon szeretlek, és megáldalak SZÍVEM SZERETETÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-08-28, 06:20 | |
| Hang – Fiam alkoholista
Kérdező: Fiamat csak az alkohol érdekli. HANG: "Drága Gyermekem! Te fiadról érdeklődsz Nálam. Én, Jézus, a fiaddal való kapcsolatodról beszélek neked. Igen, mert nem nyilatkozhatom másokról, csak annyiban, amennyiben a kérdezőt érinti a válaszom. Fiad magatartása tehát az ő ügye. Azt viszont, amit neked vállalnod kell, elmondom. Bűnrészes ne legyél! Soha ne segítsd fiadat olyasmiben, amit helytelennek tartasz. Sem anyagilag, sem erkölcsileg nem vállalhatsz közösséget azzal, aki nem felhasználni akar téged abban, hogy Hozzám, Jézushoz, közelebb kerüljön, hanem kihasználni akar arra, hogy könnyebben tudjon menekülni önmaga elől. Tudomásul kell venned, hogy neked is, fiadnak is van egy bizonyos szabadságköre, amelyen belül mindketten önmagatokért feleltek, és nem a másikért! A szabadságod vele kapcsolatban véget ér ott, ahol az övé kezdődik, és az övé véget ér ott, ahol a tiéd kezdődik. Ha ő nem is, de te feltétlenül vedd észre, meddig tart a te szabadságköröd. Vedd észre, hogy meddig vagy felelős önmagadért. Érte semeddig nem felelsz! Boldoggá nem lehet senkit csinálni! Boldogtalanná sem! Mindenki csak önmagáért felel. Nagy igazság van e mondatban: „Aki rosszul szeret, gyűlöl! Aki jól gyűlöl, szeret!” Megértem fájdalmadat. Neked is meg kell értened, hogy e fájdalmad az Én fájdalmam is. Könyörögj erőért és bölcsességért, és tégy meg mindent, hogy szabaddá válj bensőleg fiadtól! Csak így tudod őt helyesen szeretni akkor is, ha ő ezt a szabadságodat szeretetlenségnek minősíti. Neked nem fiadért kell élned, hanem benső békédért, tehát az Én, a te Jézusod jelenlétéért szívedben. Ennél fontosabb számodra nem létezhet sem a földi életben, sem az égi dimenziókban! Imáidban a legtöbb, amit megtehetsz, az, hogy felajánlod őt Istennek! De a döntő, hogy ne légy bűnrészes, ne segítsd őt semmiben, amiről előre tudhatod, hogy nem Felém kerül segítésed által közelebb. A te keresztedet magad méretezed túl megkötözöttséged által! Ettől automatikusan megszabadítani nem tudlak! Csak azt tudom ígérni, hogy mindig segíteni foglak, ha szabaddá akarsz válni, ha te jó úton akarsz maradni. Felnőtt embert erkölcsileg csak akkor lehet nevelni, ha ezt ő maga kéri. E nélkül Isten sem tud nevelni senkit. Hogyan tudhatnál hát te? Drága Gyermekem! Legnagyobb problémád tehát ne fiad élete legyen, hanem az Én, a te Jézusod élete benned! Ha erre törekszel, akkor meg tudlak ajándékozni az Én békémmel, amely a földi életben elérhető legnagyobb boldogság számotokra! Megáldalak a BENSŐ SZABADSÁG LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-08-30, 06:08 | |
| HANG – Gondban vagyok gyermekem miatt
Kérdező: Nagy fiam miatt vagyok gondban. HANG: "Drága Gyermekem! Megértem, hogy gondban vagy fiad miatt. Megértem, hogy azt szeretnéd, ha ő az általad jónak látott életvitelt tenné magáévá. Megértem, hogy te a nagy fiadat még mindig kisfiadnak gondolod, akit nevelni szeretnél, akinek olyan irányítást, olyan életlátást szeretnél adni, amely téged is megnyugtatna. Mindaddig, amíg anyaként szemléled fiadat, nem fogod megtalálni szíved nyugalmát! Ő Isten gyermeke, és te is Isten gyermeke vagy. Ilyen értelemben testvérek vagytok. Neked már véget ért vele szemben az anyai szereped. Csupán arra kell törekedned, hogy ne vállalj bűnrészességet vele. Tehát, soha ne tégy olyat, soha ne egyezzél bele olyasmibe vele kapcsolatban, még a pillanatnyi béke kedvéért sem, amit nem tartasz jónak. Sok igazság van e mondatomban: "Nem békét jöttem hozni, hanem kardot (Máté 10;34-36)!" Ez a kard átszeli a családok életét, és döntés elé állít benneteket. A te fiad nem a te Istened! Nem érte kell élned! Értem, a te Jézusodért kell élned, ha szíved békéjét meg akarod találni! Nem a fiadat kell megjavítanod, hanem magadat kell szabaddá tenni attól a megkötözöttségtől, amit megélsz vele kapcsolatban! Csak az az igazi szeretet, amely szabadságban tud kibontakozni. Ha élővé akarod tenni magadban a Szentlelket, akkor szabaddá kell válnod minden megkötözöttségedtől (2Kor 3;17)! Ez nem megy máról holnapra, de el kell kezdened egyszer, s annál jobb, minél előbb, mert benső szabadság nélkül nincs újjászületés, és újjászületés nélkül nincs Mennyország senki számára (János 3;3)! Isten sokkal jobban szeret téged is, fiadat is, mint valaha is el tudnád képzelni. De ez nem boldogít sem téged, sem a fiadat. Mindenkit csak az boldogít, ha a gyakorlati életben engedi, hogy Én, Jézus, irányítsam az életét. A te boldogságod soha nem függhet fiad viselkedésétől, amint az Én boldogságom sem függhet sem a fiad viselkedésétől, sem a te viselkedésedtől. A te boldogságod csak tőled, magadtól függhet. Fiadnak nem akkor teszed a legjobbat, ha nevelni akarod, hanem akkor, ha azt látja rajtad, hogy te boldog vagy akkor is, ha ő nem hallgat rád, ha ő nem boldog. Drága Gyermekem! Tudom, hogy nehéz gondolatokat kaptál most Tőlem, de ne feledd: Első kijelentésem a nyilvánosság előtt ez volt: "Alakítsátok át gondolkodásotokat (Márk 1;15)!" (E szó: térjetek meg, elsődlegesen gondolkodás-átalakítást jelent). Saját benső megtérésedért könyörögj! Ha Bennem már megtaláltad boldogságodat, függetlenül attól, hogy milyen a fiad, csak akkor remélheted, hogy hatékonyan tudsz imádkozni fiadért is! Megáldalak a BENSŐ SZABADSÁG LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-08-31, 06:50 | |
| HANG – Gyermekem kezelhetetlen
Kérdező: Kisfiam kezelhetetlen. Mit tegyek? HANG: "Drága Gyermekem! Tudod, hogy a szeretet és a türelem a legfontosabb. Ezt írod leveledben! Engedd meg, hogy ennek ellene mondjak! Nem arról van szó, hogy nem ezek lennének a legfontosabbak, hanem arról, hogy az, amit te szeretet és türelem alatt értesz, az egyáltalán nem egyezik azzal, amit Én értek e két szó alatt. Azt, hogy te mit értesz, tudod! Most elmondom neked, hogy Én mit értek ezalatt! Szeretni annyit jelent, mint azt akarni a másiknak, amit Isten akar az illetőnek, és semmiképpen nem azt, amit az illető akar önmagának. Egy gyermek úgy viselkedik, ahogy viselkedni engedik! Amíg te nem fegyelmezed meg gyermekedet, addig te nem szereted őt úgy, ahogy szeretned kellene! Nem, mert rosszul szereted! „Aki rosszul szeret, az gyűlöl, és aki jól gyűlöl, az szeret!” E kijelentést már évszázadokkal ezelőtt sugallta Lelkem egy közismert prédikátoromnak. Mindenkinek van szabadságköre, amelyen belül felelősséggel kell élnie. De ha ezt a szabadságkörét átlépi, akkor el kell venni a kedvét ettől, mert különben bűnrészes az, aki ezt nem teszi! Szó sincs arról, hogy egy gyereket nem szabad megütni! Jaj annak a gyereknek, aki nem kapott verést fegyelmezetlenségéért! És jaj annak a szülőnek, aki sajnálta megütni gyermekét! Ha a gyerek felnő, ő nem fogja sajnálni, hogy megüsse öreg szüleit! Igaz, hogy erkölcsi nevelést nem lehet adni senkinek. De bizonyos illemszabályokra feltétlenül meg lehet minden embert tanítani. Még az állatot is! Az a gyermek, aki egy kis állat, ha nem idomítják, akkor vadállat lesz idővel. Vadállat, és nem ember! Ti nagyon helytelenül szeretitek gyermekeiteket és magatokat is! Csak az szeret jól, aki hosszú távon tud látni, mérlegelni! Amíg egy gyerek belőled él fizikailag, tehát te eteted, ruházod, addig jellemileg is belőled kell élnie. Ha ő ezt nem akarja, akkor fizikailag sem élhet belőled! A szeretet nem szirupos finomság, hanem kemény, sziklakemény követelményrendszer felvállalása. Te meg vagy kötözve gyermekeddel, és ő ezt kihasználja! Meg kell tanulnod vele szemben is feladatokban gondolkodni. Csak így tudja megtanulni, hogy falnak ütközik, amikor helytelenül viselkedik. Ha egy gyerek saját bőrén nem tapasztalja meg azt, hogy rossznak lenni rossz, jónak lenni jó, akkor annak a gyermeknek szülei saját maguknak is és természetesen gyermeküknek is ellenségei! Amikor Én azt mondtam a felnőtteknek, hogy legyenek olyanok, mint a gyermek, akkor olyan gyermekeket hoztak Hozzám, akikre áldásukat kérték! Vannak szülők, akik gyermekükkel járnak templomba, hittanra, együtt imádkozva kérik áldásomat önmagukra, családjukra. Az ilyen szülőnek nem kell sokszor megverni gyermekét, bár néha igen! De amelyik szülő elmulasztja ezt a legelemibb szülői kötelességét, az ne csodálkozzon azon, hogy gyermekével nem tud mit kezdeni. Amelyik szülővel a mennyei Atya tud mit kezdeni, az gyermekével is tud mit kezdeni! Hidd el, nagyon szeretlek téged is, gyermekedet is! Elég nagy kereszt számára az, hogy egyedüli gyerek! Ne tetézd ezt még azzal, hogy szabadjára engeded viselkedését! Neki sokkal több fegyelmezésre van szüksége, mint azoknak a gyerekeknek, akiknek több testvérük van. Őt sokkal szigorúbban kell fognod, mint azokat a gyerekeket, akik sokan vannak egy családban! Igen, mert azok egymást szükségszerűen faragják. Neked tehát ezeket a faragásokat is fel kell vállalnod! Drága Gyermekem! Imádkozz vele és érte, hogy megmentsd lelkedet. Jól értetted! Nem azt mondtam, hogy megmentsd őt, mert ez majd az ő dolga lesz. Neked magadat kell megmentened azáltal, hogy helyesen szereted gyermekedet is! Megáldalak a BÖLCSESSÉG LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-09-01, 06:40 | |
| HANG - GYERMEKEM NEM ÉRTI MEG AZ ISTENT
Kérdező: 1. Kisfiam nem érti a jó Istent. 2. Engem is nagyon kiborított fiam balesete. 3. Lehetünk-e még boldogok földi életünkben? HANG: "Drága Gyermekem! 1. Ha megnyugtató számodra, ha nem, meg kell mondanom, hogy nem Nekem kell megváltoznom, hanem neked, nektek! Imáitokban mindig arra kértek, hogy Én tegyek valamit. A HANG című könyvekben, a Bibliában, a legkülönbözőbb Mária-jelenésekben Én kérlek benneteket arra, hogy ti csináljatok valamit. Valamit? Hát nem akármit! Mindig és mindenütt arra kérlek benneteket, hogy változtassátok meg gondolkodásotokat! Én igyekszem megérteni, hogy sem időtök, sem pénzetek nincs arra, hogy hallgassatok Rám. Megértem, de nem helyeslem. Arra van időtök, hogy kérjetek Engem, amikor bajban vagytok, hogy hallgassak rátok. Arra van pénzetek, hogy a tévé, rádió, sajtó különböző híreivel tájékozódjatok a földi világ dolgaiban. Mondom, ezt megértem, de ha itt megálltok, azt nem helyeslem. Soha nem lesz megoldás életetekben, ha kívülről indultok el befelé! Csak belülről kifelé van megoldás. Velem kell először rendben lennetek! Azt mondod, hogy gyermeked, aki szeret Engem, aki sokat imádkozik is Hozzám, nem érti, miért kell szenvednie! De hát gyermeked nem is ismer Engem! Ő is, te is csak fantáziáltok Rólam, de nem ismertek Engem! Gondolj csak arra, hányszor csendesedtél el, és hányszor szálltál le lelked mélyére, hogy Velem találkozz (János 14;23), és elmondd ne csak azt, hogy mit kellene tennem, hanem átvedd az Én gondolataimat, hogy mit kell tenned?! Hányszor nyitottad ki a Bibliát, és néztél utána, hogy Én ki vagyok, és mit akarok? Hányszor mondottad el fiadnak, hogy jobban meg kellene ismernie Engem ahhoz, hogy megértsen?! Nemde? Te csak arra szorítkoztál, hogy elmondd gyermekednek azt, hogy kérjen Engem, és én meggyógyítom! Drága Gyermekem! Te azt gondolod, hogy az egészség boldogít? Mondd, hány boldog emberrel találkoztál már életedben, akit az tett boldoggá, hogy egészséges? Én megmondom! Eggyel sem! A bódultság nem boldogság! Boldoggá senkit nem tud tenni az egészség! Csak Én tudok boldoggá tenni mindenkit, egészséges és beteg embert egyaránt! Bizony, nem kisebb feladat előtt álltok, mint az előtt, hogy eldöntsétek: Én tudom-e jobban, hogy mi jó nektek, vagy ti tudjátok azt jobban? Nekem kell rátok hallgatnom, vagy nektek kell Rám hallgatnotok? El kell döntenetek, hogy Én vagyok-e az Úr, akiben bíznotok kell, vagy ti vagytok az úr, akiben Nekem kell bíznom? E kérdések eldöntése látszatra könnyű, de a valóságban egész életet igényel! A föntiekben válaszoltam az 1 és 2. kérdésedre tömören. Azért tömören, mert már a 15-dik könyvet diktálom médiumomnak, s nem vagyok hajlandó külön-külön mindenkinek egy könyvet írni. Ha annyi áldozatra nem vagytok képesek, hogy e könyveket megszerezzétek, ha töredékét sem vagytok képesek annak az áldozatnak meghozatalára, amit meghoztok a tévé, a rádió, a sajtó érdekében, és ezt még természetesnek is tartjátok, akkor nem tudok közeletekbe férkőzni. 3. A boldogsággal kapcsolatban azt kell mondanom, hogy boldogságra vagytok teremtve! De az, amit te boldogságnak nevezel, az nem boldogság, hanem bódultság! Mert mindig bódultság az, ha valaki menekül a halál gondolatától! Én nem tudok futni menekülők után! Csak az lehet boldog, aki tudja, hogy olyan jót kell birtokolnia, amit soha el nem vehet tőle senki, még a halál sem, és el sem veszítheti soha! Tehát csak az lehet boldog, aki engedi, hogy ÉN benne éljek! A pásztor is csak azt az elveszett báránykát tudja megtalálni, amelyik béget! Ha valaki azt veszi észre magán, hogy elvesztett Engem, és így kiált Hozzám, azt meg tudom találni, és tudom benne élni boldogító életemet! De aki Rólam lemond, azzal nem tudok mit kezdeni! Válaszom tehát kérdésedre ez: Tőled függ, hogy akár már ma boldog leszel vagy sem! Mert boldog csak egyféleképpen tud lenni valaki! Úgy, ahogy Én akarom, és nem úgy, ahogy ő akarja! Tehát csak úgy lehetsz boldog te is, fiad is, ha igyekeztek megismerni és befogadni Engem magatokba. Mérhetetlenül szeretlek benneteket, és e szeretetem boldogító érzését nagyon szeretném átadni neked is, fiadnak is! De ennek feltétlen feltétele az, hogy ne a szenvedésektől való menekülés legyen a legfőbb cél, hanem az, hogy a szenvedésekben felismerjétek önmagatokat, és igyekezzetek a helyes önismeret alapján megismerni helyesen Engem! Megáldalak a BÖLCSESSÉG LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-09-02, 05:13 | |
| HANG - Gyermekem rossz társaságba keveredett
Kérdező: Gyermekem rossz társaságba keveredett. Nem is tudjuk, mi van vele. Kérjük a HANG segítségét. HANG: "Gyermekem! Teljesen megértem, hogy mint szülő, azt tartod legfontosabbnak, hogy gyermekedet megtaláld. Valamikor Én is pár napra elvesztem, s Anyám bánkódva keresett. Magatartását nem helyeseltem, bár megértettem. Ne gondold, hogy gyermeked mostani elveszése és az akkori enyém között lényegi különbség van. Nincs. Ne hidd, hogy akkor Én jobb társaságban voltam, mint most a te gyermeked. Nem bizony. Azok, és azok későbbi utódai feszíttettek Engem később keresztre. Az persze kétségtelen, hogy az Én szándékom és a te gyermeked szándékvilága között ég és föld különbség van. De erről sem ti, sem ő nem nagyon tehet. Amennyiben tehettek, annyiban meg is adjátok az árát. Mint tudjátok, Én nem vagyok rendőrség, így a számotokra annyira fontos megkeresésben nem segíthetek. De azt meg kell mondanom nektek, hogy semmit sem old meg az, ha megtaláljátok őt. Nektek is, neki is ez csupán körülményváltozást jelenthet. A körülmény-változás pedig nem lényegi változás. Egy szülőnek tudnia kell, hogy nem ő választotta gyermekét, hanem a gyermeke őt. Csak az a szülő találja meg gyermekeivel kapcsolatban szíve békéjét, aki úgy képes gyermekével kapcsolatos megkötözöttségét felszámolni, hogy bűnrészességet sem vállal vele. Senkinek sem lehet erkölcsi nevelést adni. Vagy önmagát neveli valaki, vagy neveletlen marad erkölcsileg. Csak illemszabályok adhatók át apáról fiúra, illetve tanítótól tanítványnak. Amint lehet felszínesen egy sebet eltakarni, de az a seb tovább roncsolja az egész testet, éppen így lehet a külső körülmények által felkínált lehetőségeket, melyek külsőleg is látható rossz irányba mutatnak, csökkenteni, de ezzel semmi sem oldódik meg. Ha visszagondoltok eddigi magatartásotokra gyermeketekkel kapcsolatban, s ebben vádol benneteket a lelkiismeret, hát azt meg kell bánni, s Én újra békét teremtek szívetekben. Tehát nem feleltek gyermeketek erkölcsi magatartásáért, csak önmagatokért. Gyermeketeknek is, mint mindenkinek, saját keserves tapasztalata alapján kell megtanulnia, hogy számára mi boldogító és mi csupán önámítás. Az természetes, hogy fáj nektek az, amit gyermeketek elkövetett. Ez Nekem is fáj. Sőt a ti fájdalmatok részben az Én fájdalmam bennetek. Azért mondom, hogy részben, mert a ti fájdalmatokat növeli megkötözöttségetek, s az a helytelen szemlélet, hogy ti is felelősek vagytok érte. E fájdalmat Én csökkenteni nem tudom. Ennek kezelése a ti kezetekben van. Az biztos, hogy az Én fájdalmam bennetek számotokra kitüntetés is, záloga annak, hogy örömömnek is várományosai vagytok. Ott vagyok gyermeketek mellett! Várom, mikor segíthetek neki, mikor részesíthetem őt erőmben, békémben. Bízzatok Bennem!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-09-24, 08:08 | |
| HANG – Gyermekem sátánista
Kérdező: Gyermekem sátánista. Mit tegyek? HANG: "Drága Gyermekem! 1. Az a kapcsolat, amelyben fiad van, a te számodra nem oldható meg egyértelműen és véglegesen úgy, hogy neked valamit tanácsolok, és azzal meg is van oldva a probléma. Te már az Enyém vagy, így közösen tudjuk megoldani ezt a nehézséget, szinte darabonként. Minden áldott napot, amelyet Atyám ad neked, egy komoly reggeli imával kell indítanod. Kérned kell magadra, fiadra, az egész házra Isten áldását, és kérned kell angyalaimat, hogy álljanak munkába mellettetek annak érdekében, hogy ne csak elviselhető legyen az elinduló nap, de érdemszerző is mindannyitok számára. Nagyon kell kérned őrangyalodat és mindazokat a segítő szellemeket, akik tehetik, hogy takarjanak be téged védő képessége¬ikkel. A másik, amit kérned kell naponta, az a BÖLCSESSÉG! Csak Lelkem bölcsességével tudod megtalálni azokat a szavakat, amelyekből fiad felé gyógyító erő áradhat. Fontos még számodra az a bizonyosság, hogy te a GYŐZTES oldalán állsz! Feletted nem lehet hatalma annak, akit Én már legyőztem. Nagyon kell vigyáznod arra is, hogy ne légy bűnrészes! Tehát ne támogasd anyagilag olyasmiben fiadat, amiről tudod, hogy nem jó! Teáltalad nem szabad, hogy pénze legyen olyan szórakozásokra, amelyeket te helytelenítesz. Ha ő gonosz módon a te akaratod ellenére mégis szerez, az az ő baja. Csak te ne segítsd őt ebben! Egyszer valaki nagyon szellemesen így fejezte ki e magatartást: "Aki rosszul szeret, az gyűlöl! Aki jól gyűlöl, az szeret!" (Ágoston) Rosszul szereted tehát fiadat, vagyis gyűlölöd, ha a rosszban segíted. Helyesen szereted őt, ha ő azt éli meg, hogy nem szereted, mert nem elégíted ki kazetta-vásárló, diszkós kívánságait. Rosszul szereted akkor is, ha engeded őt, hogy a szentképeket, stb-t leszedje a falról! Amíg te adsz neki enni, addig azt kell tennie, amit te akarsz, s ha ez nem tetszik neki, akkor menjen oda, ahol azt teheti, amit ő akar. De te nem lehetsz bűntársa! Drága Gyermekem! A helyes szeretethez erőre van szükséged. Tőlem ezt az erőt mindig átveheted! Meg kell szüntetned azt a megkötözöttségedet fiaddal, ami téged is kárhozatba taszít! Ne félj! Én nem engedek senkit erején felüli kísértébe esni! Csak hidd el, hogy mindennap újra és újra neki kell látnod annak a reggeli imának, amely Engem és angyalaimat mozgósítja érdekedben. Nagyon szeretlek. És fiadat is nagyon szeretem! De helyesen! Tanulj Tőlem helyesen szeretni! Én még Anyámat is megtagadtam, amikor nem úgy gondolkodott, ahogy Én azt helyesnek láttam (Máté 12;49-50)! Pedig Anyám nem volt akárki!, főleg fiadhoz viszonyítva! Pétert is lesátánoztam és elzavartam, amikor nem úgy gondolkodott, ahogy elvártam tőle (Márk 8;33)! Pedig ő sem volt akárki, fiadhoz viszonyítva! Drága Gyermekem! Nagyon szomorú, hogy az ördög mellett sokan nagyobb bátorsággal és meggyőződéssel állnak ki, mint Mellettem! Pedig Én csak azt tudom megvallani mennyei Atyám előtt, akinek van hite, bátorsága kiállni Mellettem, amikor valaki Ellenem támad (Máté 10;32)! Lelkem mindenkit és mindenkitől szabaddá tud tenni (2Kor 3;17)! Megáldalak a BÖLCSESSÉG és ERŐ LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-09-25, 08:07 | |
| HANG - Gyógyítanak engem?
Kérdező: 1. Valóban életet mentő műtétet végzett rajtam egy csoport? 2. Isten által gyógyítanak ők? 3. Kigyógyulok valaha betegségemből? HANG: "Drága Gyermekem! 1. A hívőnek minden lehetséges (Márk 9;23)! A hitnek valóban kimeríthetetlen ereje van! De a hit nem azonos a hiszékenységgel! Az a hiszékeny, aki babonás. Az babonás, aki olyan erőt tulajdonít valaminek vagy valakinek, amilyen erőt Isten annak nem adott. Életet mentő műtét nem létezik! A Földön kivétel nélkül csak halandók élnek! Aki úgy akar örökké élni, ahogy Én, Jézus, ezt elétek tártam, annak nem műtéteket kell vállalnia, hanem törekednie kell szeretetben növekednie, tehát nem szabad a földi élet biztosítását elébe helyezni annak, hogy el nem múló kincsek gyűjtésével foglalkozzatok. Én, Jézus, nem azért jöttem a Földre, hogy testi bajaitokból kimentselek benneteket, mivel ezt nem is lehet megtenni. Azért jöttem, hogy szívetek békéjét, tehát boldogságotokat felkínáljam nektek elfogadásra. Az fogadja el Tőlem, Jézustól, saját szíve békéjét, aki nem önmagával, hanem Velem, Jézussal, foglalkozik, és Rám bízva magát, elhiszi, hogy Isten, aki a hajatok szálait is számon tartja, van olyan nagy, hogy mindent megtesz azokért, akik átadták magukat Neki! 2. A testi gyógyulás az mindig tüneti gyógyulás. Lelket csak Isten tud gyógyítani. A testnek rövid időre az ördög is vissza tudja adni az egészség látszatát. Ez akkor is rövid idő, ha a földi élet végéig tart. Boldoggá semmiképpen sem tesz az ilyen "gyógyulás", mivel az elvesztés félelme az ilyen gyógyulással mindig együtt jár! 3. Ha vállalod az együttélést e betegségeddel, akkor feltétlenül el fog múlni akkor, amikor ez valóban javadra válik. Tudniillik e betegségeddel egy adósságot törlesztesz! Volt olyan életed, amikor valaki miattad, elveszítve egyensúlyát, a mélybe zuhant. Te már születésed előtt vállaltad jelen karmikus sorsodat, s ebben ezt a betegségedet is. Az illető miatt már nem kell bánkódnod. De neked bizony le kell törlesztened e téren adósságodat, hogy saját testedben újjászületve örökre boldog légy (János 3;3)! Csak Bennem, Jézusban bízz! Nagyon szeretlek, és megáldalak a BIZALOM LELKÉVEL!
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-09-28, 08:01 | |
| HANG – Gyógyítható-e a karmikus betegség?
Kérdező: GYÓGYÍTHATÓ A KARMIKUS BETEGSÉG? 1. Betegségem karmikus-e? 2. Hogyan gyógyulhatok betegségemből HANG: "Kedves Barátom! 1. Először légy tisztában azzal, hogy mit is jelent a karma! Karmája mindenkinek van! A karma nem valami rossz, hanem egy olyan sorsvonal, amelyen vannak csomók, görcsök, s ezeket vállalva, kezelve, oldódnak meg, oldódnak fel ezek a gubancok úgy, hogy nem zavarják tovább a karma hordozójának benső békéjét. Mivel minden mindennel összefügg, a világmindenség nagy egészét tekintve, ha valaki nem arra törekszik, hogy sorsvonalát egy másikra átváltsa, hanem arra, hogy vállalva azt megfelelően kezelje, akkor teljesen megszűnnek e sorsvonalon elhelyezett görcsök. Nekem is volt karmám, sorsvonalam a Földön, s Én, Jézus, szintén voltam olyan állapotban, hogy azt kértem, ha lehetséges, múljék el tőlem e sorsvonalon elhelyezett görcs, a szenvedés pohara, de kis idő elteltével eljutottam oda, hogy nem megváltoztatásáért könyörögtem, hanem arra vágyódtam, hogy mindenképpen Atyám akarata teljesüljön. Így győztesen mentem tovább a vállalt sorsvonalon, s így, ezáltal az egész világ Üdvözítője lettem. Az emmauszi tanítványoknak már elmondhattam, hogy saját üdvösségem érdeke is e sorsvonalam vállalását jelentette (Lukács 24;26). "Betegséged" neked is karmikus eredetű, tehát gyógyulásod útjára akkor lépsz, ha nem leváltani akarod, hanem meg akarod tanulni vállalni, kezelni azt. Meg kell tanulnod hálát adni érte, mert a hálaadó ima olyan "kegyelmi vegyületet" állít elő benned, amely képes teljesen feloldani, megszüntetni "betegségedet"! Igen, mert ha lelkedben, tudatodban helyet adsz annak a gondolatnak, hogy éppen erre van szükséged üdvösséged érdekében, akkor nem megszabadulni akarsz ettől, hanem, mint eszközt, vállalni, kezelni, felhasználni akarod azért, hogy örökre boldog légy! Valójában minden, ami benned és körülötted van, ezért van, ezt kellene hogy szolgálja. De csak akkor valósulhat ez meg, ha te "belülről" nem menekülni akarsz ettől, nem megszüntetni akarod ezt, hanem belátod, hogy pont erre van szükséged benső békéd érdekében. Ebben segít óriási mértékben a hálaadó ima. A hálaadó imának az a felismerés a forrása, hogy téged nem úgy szeretlek, mint mindenkit, hanem úgy, mint senkit a világon, mert ha még valakit így szeretnék, akkor kettő lenne belőled, tehát te egyetlenem vagy, s Én nemcsak benned élek, hanem érted élek benned, tehát boldogítód akarok lenni azon a karmikus sorsvonalon, amit vállaltál, mielőtt megszülettél! 2. A fentiekben már válaszoltam e második kérdésedre is. Ehhez még annyit kell hozzátennem, hogy el is várom tőled azt a hitet, bizalmat, amire képes is vagy Irányomban! Vagyis azt az életformát, amelyben nem "betegségedből" történő gyógyulásodra teszed a hangsúlyt, hanem a Velem való foglalkozásra. A "gyógyulást" bízd Rám! Nem a te dolgod e téren az eredmény! A te dolgod az, hogy szeress, légy türelmes, hűséges, megbízható és körülményeidhez alkalmazkodó azzal a benső békével, amely az Én jelenlétem elfogadását, elhívését igazolja, tanúsítja számodra és mások számára is! Nagyon szeretlek, és megáldalak SZÍVEM SZERETETÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-09-29, 08:48 | |
| HANG -HALOTTAINKRÓL
Kérdező: Férjem, aki meghalt, törődik-e velünk úgy, mint az itteni életében? HANG: "Kedves kérdésedre válaszoljon ő." 'Köszönöm Atyámnak, hogy szólhatok azokhoz, akik utolsó földi életem karmikus vonalában mellettem álltak, s lehetővé tették számomra azt, hogy Melletted tudjak dönteni. Szeretteim! Most sokkal közelebb vagyok hozzátok, mint amikor még földi vándor voltam. A földi életben azt elképzelni nem lehet, hogy az a szeretet, amely gyökereit nem a földi élet problémáiba eresztette, csupán annak viharait szenvedte, mennyire ki tud bontakoz¬ni itt, ahol már nincs vihar, nincs korlát, nincs zavaró körülmény, nincs elbizonytalanodás. Higgyétek el, csak nevetni lehet azon a téveszmén, hogy a szeretetet el lehet temetni! A szeretet maga az ISTEN! Mulandósá¬gért élni annyi, mint elárulni azt, ami örök. Szeretni annyi, mint tanúskodni Isten mellett. Az életet csakúgy, mint a szeretetet, nem lehet szavakkal megfogalmazni. Csak ÉLNI lehet mindkettőt. Az itteni élet és a földi lét között az egyik nagy különbség az, hogy míg a Földön az életet és a szeretetet vágyainkban hordozzuk, addig itt éljük! Azért mondok csak keveset, mert nem akarom torzítani azt, amit kifejezni nem lehet. Higgyetek, higgyetek, higgyetek! Csak ezt tudom mondani. A hit az az aranyhíd, amelyen keresztül erő árad felétek innen, ebből a világból. A szeretet már ennek a világnak a megjelenülése a Földön. Nektek szükségetek van erőre, tehát HITRE, hogy állapotszerűvé tudjátok tenni közös szeretetünk valóságát, tehát azt, hogy Isten él bennetek, és mi Istenben élünk! Bár a földi élet lehetőséget ad arra, hogy széttépődjenek az eget és Földet összekötő szeretet szálai, de arra is, hogy erősödjenek, szépüljenek, tisztuljanak ezek a szálak. A magam részéről mindent megteszek azért, hogy örök kapcsolatban maradjak veletek. A ti részetekről pedig mindent meg kell tennetek, hogy örök kapcsolatban maradjatok Istennel, a SZERETETTEL! Így leszünk örökkön örökké együtt, EGY-ek! Imádkozzunk! Istenem, örök Atyám, a Te családod vagyunk. A Te Lelked élteti lelkünket, életünket. Benned van otthonunk! Csak akkor találhatunk magunkra, ha egymásra találunk, és csak akkor találhatunk egymásra, ha RÁD találunk. Ami itt a LÁTÁS, az a Földön a HIT. Ami itt az állandóság, az a Földön a HITHŰSÉG! Ami itt a boldogság, az a Földön a HIT, a REMÉNY és a SZERETET! Édes Atyám! Megköszönöm Néked a Földön élő szeretteimet, akikben a Te Lelked élteti a hitet, a reményt és a szeretetet. Áldd meg őket a vágyakozás lelkével, amely képes átlátni a földi élet korlátain, és ízelítőt adhat nekik az itteni élet felhőtlen ragyogásából. Erősítsd bennük azt a vágyódást, amely szabaddá teszi őket a napi gondok rabláncaitól, hogy a Te, a mi BÉKÉNK méltó helyet foglaljon el bennük. Add meg nekik a türelem, a megértés, az irgalom és a bizalom lelkét, hogy ne csak megélői, de továbbadói is legyenek annak a BÉKÉNEK, amelyet a Te szent Fiad, Jézus juttatott a Földre azért, hogy ember az embernek úgy lehessen testvére, amint Ő lett azzá minden teremtett szellemi lény örömére. Ámen.' HANG: "Szálljon rátok testvéremnek, testvéreteknek imája áldásként! Hálás szívvel fogadjátok áldásomat, amelyet az ő imája esdett ki számotokra!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-09-30, 06:08 | |
| HANG – Hang és testi-kapcsolat-problémám van
Kérdező: 1. A HANG című könyvek olvasása közben itt-ott úgy érzem, hogy nincs összhangban az evangéliumokkal. 2. Kétszer elváltam. Elhagytak! Merjek harmadszor is házasság lépni? 3. Egyházi házasság nélkül bűn a testi kapcsolat? 4. Testvérem testileg, lelkileg beteg. Meggyógyul valaha? HANG: "Gyermekem! 1. Ha a HANG című könyvekben olyasmit találsz, ami ellenkezésben áll az evangéliumaimban olvasható gondolataimmal, akkor az nem Tőlem van! Én nem kerülhetek ellentétbe önmagammal! Nagyon kérlek, írd meg a HANG-médiumomnak, hogy te milyen ellentétet találtál. Ő nagyon hálás lesz ezért neked! Az eddig több mint ezer reagálásból csupán öt levél kifogásolta a HANG-könyvek tartalmát, s ebből négy azt vetette a médium szemére, hogy hogyan merészelt egyházi engedély nélkül ilyen könyveket kiadni. Egy volt csak olyan, egy naiv kis legényke, aki csupa össze-vissza csacsiságokkal jött elő, pontatlanul idézve a Bibliát, a HANG-könyvek mondatait. Tehát úgy akarta megjátszani a nagyokost, hogy az inkább nevetséges, mint bántó. Te viszont csak említed, hogy találtál Tőlem nem származható gondolatokat, de nem említed meg, hogy melyek voltak ezek. Ezután teszed fel a további kérdéseidet. Ez így nem logikus. Nem, mert ha nem a te elgondolásod szerint válaszol a HANG, akkor azzal áltathatod magadat, hogy lám, te már előre jelezted, te már feltételezted, hogy nem Én, Jézus, hanem valaki más, akár csupán maga a médium, válaszol. Ez így nem jól van! De válaszolok kérdéseidre. Igyekezni fogok úgy válaszolni, hogy ne találj bennük ellentétet az evangéliumokban talált gondolataimmal. 2,3. Írod, hogy nem akarsz egyedül élni, de tartasz egy harmadik házasság gondolatától is. Továbbá akarsz mással testi kapcsolatot, de szeretnél ezzel együtt szentáldozáshoz is járulni, mert mint írod, ez neked nagyon fontos. Mindebből az következik, hogy szeretnél a Katolikus Egyház keretén belül úgy élni, hogy ne kelljen ennek az egyháznak az előírásait megtartanod. Milyen tanácsot adhatok Én neked erre? Ne törődj egyházad előírásaival? Ez tényleg ellentétben állna az evangéliumaimmal. Törődj vele? Ez ellentétben áll jelen állapotoddal. Írod, hogy neked kell döntened. Ez igaz. De akkor miért kérdezel Engem? Megmondom, hogy miért kérdezel. Azért, mert nem akarod teljes mértékben magadra vállalni döntésedért a felelősséget. Kiskaput vársz Tőlem, mely nyitva áll, ha menekülni kell! Nem biztosítok kiskaput! Mivel nagyon szeretlek, ezért olyan elveket ismételek meg, melyek megmásíthatatlanok. A/ Soha senkit nem tett még boldoggá házasság! Vigyázz! Legtöbben, amikor boldogságot mondanak, akkor ezalatt örömet értenek és élvezetet kívánnak. A boldogság nem ez. A boldogság, amint egyik filozófusotok bölcsen megfogalmazta: a jónak a birtoklása az elvesztés félelme nélkül. Egyetlen ilyen jó van, melynél ez lehetséges: a SZERETÉS!, tehát maga az ISTEN! B/ Mindig mindenkit csak Isten tehet boldoggá, mivel minden szellemi lényt ERRE, ÖNMAGÁRA teremtett! C/ Mindig azt a legnehezebb szeretni, akivel együtt éltek a Földön. Ez azért van így, mert körülményeitek arra valók, hogy leleplezzenek benneteket, tehát hogy helyes önismeretre jussatok, és arra, hogy az Isten iránti szeretetetekről, tehát az áldozattá válás vállalásának mértékéről magatok és mások előtt is tanúságot tegyetek. D/ Csak a mulandó élet elvesztése árán van örök élet megnyerése (Máté 1;39; Márk 8;35; Lukács 9;24)! Drága Gyermek! Egyetlen olyan felekezet sincs a világon, amely belemenne abba, hogy kimazsolázzátok belőle azt, amit éppen kellemesnek véltek magatok számára, és félretegyétek azt, ami éppen áldozatot követel tőletek. Így van ezzel a Katolikus Egyház is! 4. Testvéred betegsége nagy lehetőség arra, hogy ő is, környezete is jobban felismerje az önzetlen szeretet fontosságát, és vállalja annak keresztjét. Nagyon szeretlek! És újra arra kérlek, írd meg, miben látod ellenkezni a HANG hangját az Én evangéliumaim hangjától. Azért nagyon fontos ez, mert a HANG-médiumnak segítenetek kell, hogy egyre tisztultabban, egyre egyértelműbben fogalmazza meg azokat a gondolatokat, amelyeket Én, Jézus sugallok benne. E médium által nagyon sok embernek áldása akarok lenni! Megáldalak LELKEM BÉKÉJÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-10-02, 07:32 | |
| HANG – Hatni szeretnék gyermekeimre
Kérdező: Hogyan érhetném el, hogy gyermekeim eljöjjenek velem a templomba? HANG: "Drága Gyermekem! Örülök, hogy te Rám találtál, s nagyon várom gyermekeidet is, de Én sem tudom elérni, hogy eljöjjenek a templomba, ha nem akarnak. Én nem is várom el tőlük, hogy eljöjjenek addig, amíg meg nem térnek, mert addig számukra csak üres formaság lenne, s annak bizony nincs sok értelme. Amit te tehetsz értük, az az, hogy te eljársz, átéled ott a Velem való találkozást, s ez meglátszik az életeden, pl. abban, hogy igazán megbocsátasz egykori munkatársaidnak. Olyan nincs, hogy megbocsátottam, nem haragszom, csak nem felejtek. Akkor még nem bocsátottál meg. A megbocsátás alapja az, hogy megpróbálom megérteni azt, aki bántott, megpróbálok mentséget keresni a számára. Ha ezt meg tudtad csinálni, akkor, ha emlékszel is az eseményre, nem fogsz rá fájdalommal, negatív érzésekkel gondolni. Tehát te azt teheted, hogy Bennem élsz, tehát másokért élsz, és a békés, körülményektől független boldog életeddel hitelesíted azt gyermekeid számára, hogy érdemes Értem élni, sőt csakis Értem érdemes élni. És imádkozz a megtérésükért állhatatosan! De soha ne erőltess semmit, a szeretet világa nem ismeri az erőszak semmilyen formáját. Megáldalak a HIT, REMÉNY, SZERETET LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-10-04, 08:33 | |
| HANG – Házasságkötésről
Kérdező: Hányszor lehet házasságot kötni? HANG: "Drága Gyermekem! Leveled alapján értetlenül állsz e mondatom előtt: „Aki elbocsátottat vesz el, házasságot tör.” (Máté 5;32) Tudjátok, hogy minden kijelentésemet, amelyet evangéliumaimban olvashattok, a józan ész határán belül úgy kell venni, ahogy mondtam. Ha valaki azt mondja egy házasságban élő asszonynak: „Tégy úgy, hogy férjed elbocsásson, s akkor én elveszlek feleségül.” Ilyen esetben a második férj valóban házasságot tör, mert az elbocsátás kiprovokálását ő sugallta a hűtlen asszonynak. Az ilyen férfi már előbbre is házasságtörő volt gondolatban. Ha egy férfi azért bocsátja el hű feleségét, mert egy másik nővel akar élni, akkor a hű feleségével nem kötött érvényes házasságot, és ha ez jogi úton igazolható, akkor a katolikus egyház bírósági úton kimondja, hogy kezdettől fogva az ilyen házasság érvénytelen volt. A gyakorlatban az a probléma, hogy minden katolikus pap előtt kötött házasságot jóhiszeműen bírálnak el, holott ez már indulásában gyakorlatilag képtelenség. Nemigen találtok olyan papot, aki szívesen gyóntat házasság előtt jegyeseket, mivel legtöbb esetben mindkét fél őszintesége ugyancsak megkérdőjelezhető. Ha csak erre gondoltok, máris problematikus a jóhiszeműség. Szavaimat lehetne még különböző módon variálni a fent említett szentírási résszel kapcsolatban. Azt tudjátok, hogy ti mindannyian Istené vagytok. Isten mindenkit részben Önmagára teremtett, részben pedig arra, hogy segítsétek embertársaitokat egyre közelebb Istenhez. Isten előtt csak az a házasság „érvényes”, amely e célt szolgálja. Mivel e téren kettőn áll a vásár, ezért lélektanilag sokkal nagyobb annak lehetősége, hogy az elválással végződött házasság nem is volt Isten előtt érvényesen megkötött házasság. E kijelentésem pedig, hogy amit Isten egybe kötött, azt ember szét ne válassza, nem a házasfeleknek címzett kijelentés csupán, hanem azoknak a szülőknek, rokonoknak, királyoknak, nagyhatalmú vezéreknek, akik egyéni érdekből szét akarják választani azokat a házasokat, akik valóban Isten előtt kötöttek életre szólóan házasságot. Az ember élete nem játékszer! Vegyétek nagyon komolyan odaadottságotokat Istennek a házasságkötésetek alkalmával! Megáldalak a HŰSÉG és a RUGALMASSÁG LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-10-06, 07:21 | |
| HANG - Házasságprobléma
Kérdező: 1. Házasságomat hogyan tudom javítani? 2. Egy barátnőmhöz kötődöm. Tőled van ő nekem? HANG: "Drága Gyermekem! 1. Nincs boldog házasság! Nincs Mennyország a Földön! A Föld nem arra való, hogy itt végleges megoldást és békét találj! A Föld átmenet! A Föld arra való, hogy tudatodban tégy rendet. Vagyis arra, hogy tégy mindent a helyére! Most megpróbálom részletezni a mondottakat. A/ Először is, tudnod kell, hogy egyetlen embert sem teremtett Isten a másik emberre, mivel minden ember tele van sebekkel, s ha e sebek összegeződnek, akkor nem kisebbek, hanem nagyobbak lesznek a sebek. Isten mindenkit Önmagára teremtett, tehát arra, hogy tudatosan Benne találjátok meg életetek értelmét! E szó, hogy Benne, azt jelenti, hogy benned! Tehát belül! A külvilág, a körülmény tükör! Abban segít, hogy helyesen megismerd magadat! Semmi nem függ attól, hogy mi történik körülötted! Minden attól függ, hogy hogyan gondolkodsz! Nyilvános működésem azzal kezdtem, hogy felszólítottalak benneteket gondolkodásotok átalakítására (Márk 1;15). Ezt helyetted senki nem tudja megtenni. Ettől függ boldogságod! Ez az egyetlen, ami HALÁLOSAN KOMOLY dolog minden ember életében! Az életed olyan, amilyennek látod. Olyannak látod az életedet, amilyennek akarod. Ha olyannak akarod látni, amilyennek Én látom, akkor elindultál a boldogság útján. Ha nem olyannak akarod látni, akkor állandóan problémád lesz a másik ember, a körülmény, tehát olyasmi, ami nem benned, hanem ami kívüled van. B/ Minden házasságban boldog lehet az, aki értékelni tudja azt, hogy benne élek, tehát érte élek, tehát ő az Enyém! Természetesen házasságban nem élők számára is ez a boldogság kritériuma! Az, hogy valaki mennyit imádkozik, az huszadrangú kérdés! Nem az, aki mondja Nekem "Uram, Uram", hordja magában a Mennyországot! A döntő az, hogy mennyire hiszi el valaki az Én jelenlétem valóságát önmagában. Annyiban hiszi el, amennyiben ez a tény kielégíti őt. C/ Mivel gyakran szidtam tanítványaimat, amikor nem találtam bennük elég hitet, ebből az következik, hogy a hit nagysága, mélysége tőletek függ. Tehát, ha nincs elég hited, azt magadnak köszöntheted. Annak, hogy nem törekedtél hited növelésére! Csinálj úgy, mintha hinnél az Én boldogító jelenlétemben, s egyszer csak azt tapasztalod, hogy ez így is van! 2. Barátnődhöz való kötődésed csöbörből vödörbe kerülést jelent számodra. Férjed helyett a barátnőd!?! Ismét csak kívülről várod azt, amit magadban kell felfedezned. Mindenféle simogatási vágy éretlen pótcselekvés, mely kísérlet, kísértés arra, hogy ne találj rá a lényegre! Drága Gyermekem! Ne hidd, hogy nem értelek meg! Ne hidd, hogy félreértelek! Csupán arról van szó, hogy bármennyire megértelek, bármennyire szeretlek, nem tudok egyetérteni veled. Nem, mert Én nem azért jöttem a Földre, hogy úgy gondolkodjam, mint ti, hanem azért, hogy lehetőséget adjak nektek a helyes gondolkodás-átalakítá¬s¬ra, tehát arra, hogy ti tudjatok úgy gondolkodni, ahogy Én! Ehhez elsősorban nem imádságokra van szükség, hanem tanulásra! Többet kell foglalkoznod azzal, hogy Én ki vagyok, mint akarok, hogyan képzelem az Enyéim életét, stb. Szeretettel kérlek, hallgass Rám! És ne az legyen számodra a legfontosabb, hogy Én hallgassak rád! Megáldalak a BÖLCSESSÉG LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-10-12, 09:14 | |
| HANG – Házasságunk tönkrement
Kérdező: Tönkrement házasságunkkal mit kezdjünk? HANG: "Barátaim! A házastársi kapcsolat vállalása nyilván nem olyan, mint amikor két gyermek úgy kezelheti egymást, mint játékszert. Isten sem játékszer, az ember sem játékszer. Isten sem, ember sem várhat arra, hogy majd a másik megoldja a boldogság-problémáját. Amire Isten sem képes, az az ember számára is képtelenség! Isten felvállalandó problémája az, hogy a Földön kénytelen szeretve szenvedni. Az ember problémája az, hogy nem akar szeretve szenvedni, szeretne kibújni a szenvedések elől, de nem tudja, hogyan. A szeretetnek nem ellentéte a szenvedés. A szeretetnek ellentéte a félelem! Isten tudja, hogy szeretve szenvedni nem kell örökké. Csak a szeretet örök! Ezért nem fél a szenvedéstől. Nem, mert miért is félne Az, aki ÖRÖK, attól, ami nem örök? Az ember, aki nem hiszi, hogy a szeretet örök, az mindig fél, mindig menekül, mindig szenved. Ez addig tart, amíg el nem fogadja, hogy a szeretet örök. Igen, mert a szeretet maga az Isten! Igazán csak az szeret, aki odaadja magát annak, akit szeret. Aki nem a Szeretetnek, tehát Istennek, adja magát, az szükségszerűen az állandó szenvedésnek adja magát. Annak az állandó szenvedésnek, amely mulandó ugyan, de mindaddig megújul, amíg valaki Istennek nem adja magát. Amikor valaki azt mondja, hogy ő halálosan szerelmes, akkor nem tudja, mint beszél. Nem normális! Nem beszámítható! Kijózanodása sok kínkeserv után, de biztosan meg fog történni. Ember csak Istenben lehet józanul szerelmes. Igen, mert az ember természetének lényegéhez tartozik az, hogy boldog, s ez a boldogság a benne élő Isten minden áldozat árán történő elfogadása. Ez teszi igazán az ember emberré, mivel Isten mindenkit Önmagára teremtett. E nélkül embertelen az ember, mert természetellenes, bármennyire is szerelmes. Sőt, minél szerelmesebb, annál embertelenebb, annál természetellenesebb, annál megkötözöttebb, annál jobban rabszolga! Ti azt mondjátok, hogy tönkrement a házasságotok. Én, Jézus, azt mondom, hogy tönkrement egy olyan életszemléletetek, amely már halva született! Ha most megint úgy gondoljátok, hogy elválva vagy együtt akarjátok rendbe hozni boldogságotokat, akkor csöbörből vödörbe estek! A méregpoháron csak a címkét változtatjátok meg, de a tartalmát nem. Közös elválás nem létezik. Csak olyan van, hogy az egyik elhagyta a másikat, és a másik ezt tudomásul veszi. Isten azzal marad, akit elhagytak. Aki elhagyta a másikat, azzal nem! Nem, mert az Isten Lelke a kapcsolat lelke. Egyetlen kivétel van: ha valaki a halál által hagyta el társát, akkor Isten azzal is együtt van, aki meghalt. Vizsgáljátok meg, melyiktek hagyta el a másikat. Az elválást tudomásul kell vennie mindkettőtöknek, de lelkiismeret-furdalása csak annak van joggal, aki elhagyta a másikat. Ismétlem: olyan nincs, hogy mindkettő egyszerre hagyta el a másikat! Elváláskor a közös megegyezés nem azt jelenti, hogy mindegyik egyszerre akarja ezt, hanem azt, hogy mindegyik egyszerre tudomásul veszi és beleegyezik az elváltság tényébe. Megáldalak benneteket a HŰSÉG LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-10-13, 07:13 | |
| HANG – Helytelenítem a katonai szolgálatot
Kérdező: 1. Fiamnak megmondhatom, hogy helytelenítem a katonai szolgálatot? 2. Bölcsességért könyörgöm Hozzád, Uram! HANG: "Kedves Barátom! 1. Nemcsak szabad, de meg is kell mondanod fiadnak és mindenkinek, akivel erről beszélsz, hogy helyteleníted a fegyveres katonai szolgálatot, mivel az szöges ellentétben áll e parancsommal: "Inkább szerességek ellenségeiteket!" (Lukács 6;35). Sajnos, annyira eltorzult az elmúlt évezredekben az Én szeretetparancsom, hogy nemcsak nem képviselitek, de kifejezetten ünnepet szoktatok rendezni, és kitüntetésnek veszitek, ha gyermeketek, unokátok megesküszik arra, hogy nem tartja meg e parancsomat. Pedig Nekem ez az egyetlen egy parancsom az, ami értelmet ad a többinek! Igen! Ha ez nincs, akkor a többi értelmetlenné válik! Nagyon szomorú dolog, hogy az Én HEGYI BESZÉDEM elé, sőt helyébe állítottátok a Büntető törvénykönyvet, vagyis csak azt tartjátok rossznak, amiért bezárnak benneteket, ha elfognak, s azt, hogy inkább ti haljatok meg (ami előbb-utóbb úgyis meg fog történni), mint mást öljetek meg, ez ma már meg sem fordul a fejetekben! Annak érdekében, hogy ne kelljen vállalnotok Engem, kitaláltátok, hogy Nekem azért kellett meghalnom, hogy megváltoztassam Isten szándékát veletek szemben, és nem azért, hogy példát adjak nektek! Pedig Isten szándéka mindig a felétek áradó szeretet volt, és Én életem minden mozzanatában példát adtam nektek, hogy hogyan szeressetek, és mindig tiltottam, hogy gyilkoljatok (Máté 26;52). Az a kard, amit valaki kiránt, hogy embertársát megölje, az pontosan azt juttatja a kárhozatba, aki a kardot kirántotta. Ezt jelenti az, hogy elvész a kirántott kard által a kardot rántó! Azt pedig remélem, nem kell magyaráznom, hogy a kard minden gyilokszerszámot szimbolizál! 2. Örömmel adja a ti mennyei Atyátok a Bölcsesség Lelkét, ha őszinte vágy él bennetek erre a bölcsességre! De ehhez bátorság is kell! Igen! Tanúságot kell tenned Mellettem gyermekeddel szemben is! Kedves Barátom! Semmiféle kényszert nem szabad alkalmaznia annak, aki szeret. De azt sem szabad megengedned, hogy más kényszerítsen téged arra, aminek Én pontosan az ellenkezőjét kívánom. Bár tudnád befolyásolni gyermekedet abban, hogy ne vállalja az embergyilkosság megtanulását. De ez csak annyiban függ tőled, hogy elmondod véleményedet, és azt is, hogy számodra szomorú dolog az, ha valaki gyilkosságra esküszik föl. A katonaságnál ugyanis ez történik! A gyermekedtől annyiban tudsz szabad lenni, amennyiben rákényszeríted magadat arra, hogy feladatokban gondolkodj! E téren helye van az erőszaknak. A mennyek országa erőszakot szenved, és az erőszakosak ragadják meg azt (Máté 11;12). De ez az erőszak saját magadon vett erőszakot jelent. Megáldalak a BÖLCSESSÉG és BÁTORSÁG LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-10-14, 07:25 | |
| HANG - HOGYAN BEFOLYÁSOL A KÜLSŐ HATÁS?
Kérdező: Normális dolog érezni műsorok, emberek gondolatainak, eszméinek szellemiségét? HANG: "Kedves Barátom! A világon minden és mindenki hordoz valamilyen szellemiséget. Minden kapcsolat lényegéhez tartozik az, hogy hatást gyakorolnak egymásra. Amikor élőlényekről van szó, akkor ez az egymásra gyakorolt hatás mindkettő számára kikerülhetetlen. Ha csak az egyik fél élőlény, a másik egy műsor, szerkezet, rádió stb., akkor az érzékelhető hatás csak az élőlény számára érzékelhető, és ez nagyon is természetes! Éppen azért kell megválogatnotok barátaitokat, műsoraitokat, lemezeiteket, hogy az azokból sugárzó szellemiség építsen, és ne romboljon benneteket. Van angyali és van sátáni zene! Van angyali és sátáni műsor. Sőt, egy és ugyanazon műsorban is van úgy, hogy mindkettő sugárzik feléd! Azért van megkülönböztető képességed, hogy különbséget tudj tenni! Azért vagy szellemi lény, hogy lehetőségeidet saját lelked építésének szolgálatába állítsd, s ne lelked álljon szolgálatába olyan szellemiségeknek, amelyek elembertelenítenek. Azt nevezitek normálisnak, amely "külsőleg" általános, tehát nem lóg ki a sorból. Erre törekedni is kell mindaddig, amíg nem akadályoz az elmélyülésben. Az elmélyültség nem úgy szokott megnyilvánulni "külsőleg", hogy az a feltűnő kilógásával hatna másokra! Engem nagyon normális embernek tartottak, pedig mindenki tudta, hogy különleges adottságokkal rendelkezem! Mindenki tudta, hogy úgy beszélek, mint akinek hatalma van, és nem úgy, mint az írástudók. De azt is megérezték Rajtam, hogy Én nem érdekes akartam lenni, hanem hasznos! Az erkölcsi hasznosság elve a legdöntőbb! Mélyítsd magadban bátran azt a képességet, amely a különböző szellemiségek megérzését finomítják benned. E finomításnak egyik legjobb és leggyakorlatibb eszköze ez a szempont: mennyire hasznos neked, és rajtad keresztül másoknak! Megáldalak a SZELLEMEK MEGKÜLÖNBÖZTETÉSÉNEK LELKÉVEL!"
| |
| Tárgy: Re: Ezoterika 2024-10-15, 08:13 | |
| HANG - HOGYAN ÉLJEK JÉZUSNAK?
Kérdező: Hogyan éljek Jézusnak? HANG: "Gyermekem! Ha megkérdezed a papotoktól, vagy akár azoktól, akikkel együtt élsz, azok pontosan meg tudják neked mondani, hogy hogyan élj Nekem. Nem az a megtért ember, aki önmagáról állítja, hogy megtért, hanem az, akiről a környezete állapítja ezt meg. Mert az él Értem, aki ott, ahol él, tanúságot tesz Rólam először tetteivel, vagyis szeretetével, aztán szavaival, vagyis vigasztaló, bátorító, irgalmat közvetítő szavaival. Aki Értem él, az nem sértődik meg semmitől, és megbocsát mindenkinek szívéből úgy, hogy nem emlegeti föl még önmagában sem azt, hogy őt valaki valamikor bántotta. Az él Értem, aki ha találkozik embertársával, akkor nem egy harmadikról beszél, aki ott sincs, hanem Rólam, vagyis arról érdeklődik, hogy hogyan lehetne jobban kimutatni azt, hogy Engem szeret. Ha Értem akarsz élni, akkor imáidban ne a mennyiségen, hanem a minőségen legyen a hangsúly, vagyis, légy áhítatos, odafigyelő, ha Hozzám beszélsz, és minél többet saját szavaiddal szólj Hozzám. Ha Értem akarsz élni, akkor sokszor mondj hálaimát, dicsőítést, és tégy meg mindent, hogy miattad nem káromolják nevemet az emberek, hanem inkább örüljenek a veled való találkozásnak. Ha Értem akarsz élni, akkor olvass szent könyveket, és gondolkodj el azon, hogy Én mennyire szeretlek, s mimindent megtettem már érted. Vállald a jelenben megmutatkozó szenvedéseket türelemmel, és azzal a lelkülettel, amely másoknak is példát adhat arra, hogy szívbékében hogyan lehet elviselni a szenvedéseket. Minden reggel ajánld fel magadat Nekem, és minden este gondolj vissza a napodra, s kérdezd meg magadat, hogy vajon aznap kinek sikerült örömet okoznod? Ki örült annak, hogy te a világon vagy? Mert aki Értem él, az örömforrás mások számára is abban a siralomvölgyben, amelyet ti földi életnek neveztek. Megáldalak, hogy tudd mindig a jelen pillanatot megszentelni! Vess magadra keresztet!"
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ezoterika | |
| |
| | | | Ezoterika | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |