Majoros Sándor
A fatelepre halványan én is emlékszem, de lehet, hogy ez csak hallomásból szerzett emlék. Mikor szűnt meg véglegesen?
Erzsébet Király
Dednagyapam volt, a nagymamam az első házasságából származott, a második házasságból származó Csákvári Eszter alig pár éve halt meg és ott is élt a házban ami bizony nagyon tönkre ment, valamikor jómódú polgári ház volt!
Dormán László
A fatelepre nem emlékszem, viszont följebb, talán éppen a fák takarásában volt a villanytelep. Belülről is láttam, határozottan emlékszem rá. Édesapámmal jártam arra és bevezetett, hogy megmutassa. Kicsi voltam még, kézen fogva mentünk, az 1940-es évek végefelé lehetett. Föntről lefelé lejtett a központ irányába, valami kattogott és víz folyt lefelé.
Gábor Bede
Dormán László a későbbiekben megboldogult Kollár András háza épült a villanytelep elé, magas téglaépület, ma is áll. Annyit tudok, hogy kezdetekben nem szolgáltatott egész nap áramot, csak délelőtt néhány órát, de ennek is még utána lehet nézni.
Gábor Bede
Átellenben a Kabók, Szűcs stb. házak mentén pedig vásárokat tartottak az utca hosszában.
____