Okano Mindenhova bekukk
Hozzászólások száma : 252 Join date : 2020. Jan. 06. Age : 49 Tartózkodási hely : Vajdaság
| Tárgy: A férfiak őrült kijelentései, amikor szakítanak 2020-01-10, 21:22 | |
| Itt található pár őrült mondat, melyeket a férfiak használnak egy lánynál szakításkor, és mi is az amit gondolnak valójában!
Szeretném, ha barátok maradnánk és továbbra is láthatnánk egymást. Ami ezt jelenti: Össze tudsz-e hozni a sexi barátnőddel, ha túlteszed magad a szakításon?
Külföldre költözök, de szólni fogok amikor visszatérek. Ami ezt jelenti:Gyorsan el kell mennem tőled.
Sokkal jobb vagy, nálam! Ami azt jelenti: biztos vagyok benne, hogy jobb vagyok, mint te.
Nagyon örülök, hogy találkozhatunk, de szerintem szórakoznunk kell másokkal is. Ami ezt jelenti: már találkoztam valakivel, akivel jobban szeretnék lenni mint veled.
Félek a kötödésektől. Vagyis: attól tartok, hogy egész életemben hozzád kell, hogy láncoljam magam!
Úgy érzem megfulladok és szükségem van szabad térre. Ami azt jelenti:Túl sok teret birtokolsz már az életemben és készen állok ezt megszakítani.
Az a férfi, aki feleségül vesz igazi szerencsés ember. Vagyis csak azt remélem, hogy ez a szerencsés nem én leszek.
Még mindig veled akarok lenni, csak azt szeretném, ha tartanánk egy kis szünetet. Ami azt jelenti:Szeretnék valaki mással aludni, de ha nem találok senkit, szeretném, ha közel állnál hozzám.
Nagyon sok dolgot még el kell intéznem. Ami azt jelenti: Az alapvető probléma az, hogy nem akarok veled lenni.
Csak valami többre van szükségem. Vagyis nem tudom pontosan, mire van szükségem, de unatkozom, és ez a mondat meggyőzőnek tűnik.
Még nem tettem magam túl az exemen . Ami azt jelenti: Hoppá! Ez valószínűleg igaz.
Bárcsak csak öt év múlva találkoztunk volna. Ami azt jelenti: Tényleg nem vagyok ennyire érett jelenleg, de valószínűleg öt év múlva az leszek, és akkor csodálatos barát vagy férj leszek!
Azt hiszem, túl közel és túl gyorsan kerültünk egymáshoz Ami azt jelenti: felfut a fos az agyamba, amikor a fogkefédet az enyém mellett látom a fürdőszobában.
Vélemények , esetleg más tapasztalatok , kijelentések ... ____ Néha táncolni kell az ördöggel, hogy kijuss a pokolból
A hozzászólást Okano összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2020-01-25, 21:53-kor. | |
|
Nikita Új tag
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2020. Jan. 08. Tartózkodási hely : Valahol
| Tárgy: Re: A férfiak őrült kijelentései, amikor szakítanak 2020-01-11, 14:33 | |
| A kedvencem : Maradjuk barátok! Ez olyan mint ha én azt mondanám : Megdöglött a tehenem ,de azért megtartom szuvenírnek ! | |
|