|
| Ezek a szőkék | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
zinmorka ****
Hozzászólások száma : 227 Join date : 2020. Jan. 07. Age : 77
| Tárgy: Ezek a szőkék 2020-01-25, 17:14 | |
| Szőke a lottózóban: - Mi az a lottó? - El kell találni 5 számot... - Értem, és milyen messziről?
Két szőke nő beszélget.
Az egyik megkérdezi:
- Te tudod hova megy a fény miután lekapcsolod a lámpát?
- Nem mondja a másik.
Az egyik lekapcsolja a lámpát és kinyitja a hűtőt, és azt mondja:
- Ide!
*** | |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Ezek a szőkék 2020-01-25, 17:15 | |
| A szőke nőt megállítja egy rendőr.
- Hölgyem kérem a személyit és a jogosítványt.
- Melyik a személyi?
- Az amelyiken van fénykép.
A szőke nő elővesz egy tükröt, odadja.
- Elnézést nem tudtam hogy ön koléga.
Szőke nő áll a temető előtt és megkérdezi:
-Miért van ott a fekete zászló, talán meghalt valaki?
Szőke nő pizzát rendel, a felszolgáló megkérdezi tőle.
- Nyolc vagy tizenhatrészre vágjam fel?
A szőke válaszol.
- Elég lesz nyolcra, tizenhatot nem tudok megenni.
| |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Ezek a szőkék 2020-01-25, 17:16 | |
| A szőkénél cseng a telefon, felveszi. - Halló! Ez itt a 06-30-163-38-82? - Nem! Ez itt a 06-30-26-33-88-2! - Elnézést akkor téves hívás! - Nem tesz semmit úgyis csöngött a telefonom!
*** Két szőke nő utazik egy vonatfülkében.
Velük szemben ül egy őszes szakállas férfi.
Egyik szőke:
- Te ez nem István a király?
Másik szőke :
- Hülye vagy, az ezer éve meghalt!
Kis idő múlva belép egy férfi a fülkébe.
- Helló István! Hogy vagy? Ezer éve nem láttalak.
Erre az egyik szőke:
- Na ki a hülye?
| |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Ezek a szőkék 2020-01-25, 17:17 | |
| - Hány szőke nő kell ahoz, hogy becsavarjanak egy villanykörtét? - ??? - És még te mondod, hogy a szőkék hülyék!!!
*** Egy szőke nő kajakkal evez egy búzamezőben. Egy másik szőke arra jár és azt mondja: - Az ilyen hülye szőkék miatt van ilyen rossz hírünk... Ha most tudnék úszni odaúsznék és jól megcibálnám a hajad.
*** A szőke, a barna és a vörös nő tanakodnak, hova menjenek nyaralni. - Menjunk a Marsra- mondja a barna. - Menjunk inkabb a Holdra- ellenkezik a vörös. - Mi lenne, ha a Napra mennénk?- kérdi a szőke. Erre a másik kettőből kirobban a röhöges: - Ha odamegyünk, azonnal szénné égünk, olyan forroság van ott! Mire a szőke durcasan feleli: - Hát akkor menjünk éjszaka!
| |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Ezek a szőkék 2020-01-25, 17:17 | |
| Két szőke beszélget: - Ma voltam terhességi teszten, ikreim lesznek - mondja az egyik. - Te jó ég! És honnan tudod, hogy ikrek lesznek? - Meg kellett még egyszer csinálni a tesztet, és mindkettő pozitív lett! | |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Ezek a szőkék 2020-01-25, 17:18 | |
| A szőke nő kap a barátjától egy vadonatúj piros Porshét, és máris ki akarja próbálni. Próbaútján azonban leszorít egy kamiont az útról. Kiszállnak mindketten az autóból, hogy tisztázzák a helyzetet. A kamionsofőr rajzol egy piros kört és mondja a szőkének, hogy álljon a körbe, és nem léphet ki. A kamionsofőr visszamegy a kamionhoz, elővesz egy baseballütőt, odamegy a Porshéhoz és széttöri a szélvédőt! Látja, hogy a szöszi mosolyog.
Dühbe gurul a sofőr, visszamegy a kamionhoz és elővesz egy kalapácsot, odamegy az autóhoz és szétveri az oldalát. Látja hogy a nő röhög. Már tiszta ideges a pasi, visszamegy a kamionhoz, előveszi a svájci bicskáját és szétszabdalja a Porshe kerekeit. Látja, hogy a szőke nő fetreng a földön a röhögéstől. Odamegy a sofőr és kérdezi:
- Mi olyan vicces, cica?
Mire a szőke nő:
- Amikor elfordultál, mindig kiléptem a körből!!
| |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Ezek a szőkék 2020-01-25, 17:19 | |
| Két szőke beszélget: - Ma voltam terhességi teszten - mondja az egyik. - És nehezek voltak a kérdések?
*** - Milyen sejtek alkotják a szőke nő agyát? - Mit-sem sejtek.
*** A rendőr megállít egy fiatal szőke hölgyet, aki behajtott az egyirányú utcában. - Tudja miért állítottam meg? - Rákérdezhetek? Egyedüllét?
| |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Ezek a szőkék 2020-01-25, 17:20 | |
| Bemegy a szőke vizsgázni úgy, hogy semmit sem készült előtte. Elhatározza, hogy a tesztkérdéseknél feldob egy pénzérmét, és a fej az "A" válasz, az írás pedig a "B" válasz lesz. Letelik a vizsgaidő, és a többiek, ahogy mennek ki a teremből, látják, hogy a szőke izzadva, káromkodva dobálja fel a pénzt folyamatosan.
Kérdezik tőle, mi a gond, ilyen nehéz volt a teszt?
- Á dehogy, kitöltöttem egy fél óra alatt, most csak ellenőrzöm a válaszaimat. | |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Ezek a szőkék 2020-01-25, 17:20 | |
| A szőke megneszeli, hogy barátja megcsalja. Vesz egy pisztolyt. Amikor egy vöröske karjaiban találja a férfit, előrántja a fegyvert, de közben elérzékenyül, és a saját halántékához emeli azt.
- Ne tedd! - kiáltja a barátja. Mire a szőke:
- Csönd legyen! Te leszel a következő. | |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Ezek a szőkék 2020-01-25, 17:21 | |
| Testhez simuló hosszú szoknyában a buszra készül felszállni egy szőke bombázó. Mivel a szoknya nem engedi, hátranyúl, hogy a zipzárt megigazítsa. Újabb próbálkozás de a szoknya nem enged, hátranyúlás, zipzár igazítás.
Megint egy lépés felfelé, de a szoknya csak nem enged. A nő újra hátranyúl, zipzárt igazít, de erre a mögötte levő férfi megfogja a nő formás fenekét és feltolja a buszra, mire a nő:
- Mit képzel, maga disznó, miért fogdos??
Erre a férfi:
- De asszonyom, mivel a sliccemet már teljesen lehúzta, azt hittem ennyit már megengedhetek magamnak.
| |
| | | zinmorka ****
| Tárgy: Re: Ezek a szőkék 2020-02-03, 21:52 | |
| Holnap átfestem..... -
> > > Két szőke nő utazik a buszon, ahol párás az ablak. Az egyik > nő két pontot rajzol az ablakra és azt mondja: > - Itt fogok kinézni. > Mire a másik letörli a két pontot: > - Te itt nem nézel ki! > > A szőke nő meséli a szintén szőkének, hogy megbukott a kresz > vizsgán. > - Ez nem lehet igaz! Hogy történt? > - Egy körforgalom előtt megláttam a 30-as táblát. Mentem 30 > kört, és mikor kiszálltam a vizsgáztató közölte, hogy megbuk- > tam. > - Úristen! Nem lehet, hogy elszámoltad? > > > A fakír egy új mutatványt ad elő a színpadon. A közönség > feszülten figyeli, miközben előveszi a nemiszervét, és beleteszi > egy krokodil szájába, majd egy erőteljeset rácsap a krokodil > fejére. A nézők közül mindenki elhűlten szemléli az eseményeket. > A fakír körbenéz, kinyitja a krokodil száját, és körbemutogatja > a sértetlen szervet. Ezután a közönséghez fordul: > - Jelentkezőt várok, aki megpróbálkozik a mutatvánnyal! > A színpadon síri csend... Hirtelen egy fiatal, szőke hölgy pattan > fel: > - Én megcsinálom! > - Maga? - ráncolja a szemöldökét a fakír. > - Igen, csak ne tessék nagyot ütni a fejemre! > > > A szőke nő automata mosógépet kap a férjétől ajándékba. > Nagyon boldog, alig, hogy beüzemelik, már más nap mosni akar. Gyorsan > levetkőzik és nekilát berakni a ruhát. Hirtelen haza ér a férj, > s döbbenten látja, hogy a felesége meztelenül áll a mosógép > mellett és rakja a ruhát. > - Na, DE! Drágám!! Te miért vagy meztelen? > - Mert a használati utasítás szerint, az első programot ruha nélkül > kell indítani. > > Bemegy a szőke nő az üzletbe. > - Azt a miniszoknyát kérném - mondja. > Mire az eladó: > - Hölgyem, az egy öv! > > Két szöszi beszélget: > - Te, én azt nem értem, hogy ha villámlik, előbb látom a fényt > és csak egy idő után hallom a hangját. Szerinted miért van > ez így? > - Te hülye! Hát nem tudod, hogy a füled hátrébb van mint a > szemed!? > | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ezek a szőkék | |
| |
| | | | Ezek a szőkék | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |