| Letöltések | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Karsay Legaktívabb tag
Hozzászólások száma : 5012 Join date : 2020. Jan. 08. Age : 66 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Letöltések 2022-04-16, 16:00 | |
| Emanuel Swedenborg (1688, Stockholm – 1772, London) korának elismert polihisztora, XII. Károly hadmérnöke és királyi szenátor volt. Ötvenöt éves koráig közel huszonöt kötetet publikált az ásványtan, matematika, csillagászat, anatómia és filozófia témakörében. 1745-ben, Londonban történt élete döntő eseménye; megjelent előtte Isten küldötte, és feladatként rótta rá az egyház megújítását. Megengedtetett számára az átjárás a túlvilágra. A Biblia és a héber nyelv elmélyült tanulmányozása után tette közzé több kötetes szentírás-magyarázatait és hihetetlennek tűnő beszámolóit a halál utáni létről. Tudós emberhez méltón mindvégig misztikus elragadtatás nélkül, világos, szigorú stílusban írt. Bár a Menny és pokol című művében elsősorban a túlvilágról szól, mégis – oly sok gondolkodóval ellentétben – egy cselekvő, szeretettel teljes evilági élet lehetőségét tárja elénk. Vallja: a szeretetből vagy önzésből fakadó tetteinkkel építjük magunkban a mennyet, illetve a poklot. "A mennyet s a poklot is magadban hordozod: Bármelyiket kívánd, mindenhol azt kapod." Angelus Silesius: Kerúbi vándor (Kurdi Imre fordítása) „Végül szabad még a három menny angyalairól olyan titkot kijelentenem, amit eddig senki sem tudott; mivel a fokozatokat eddig meg nem értették; hogy tudniillik minden angyal és minden ember legbenső és legmagasabb fokkal rendelkezik, ami az ő legbensője, amelybe az Úr Istenije legelőször és legközvetlenebbül behat, és ahonnan a többi benső, amelyek nála a rend fokozatai szerint sorakoznak, rendben tartatik. Az angyaloknak és az embereknek ezt a legbensőjét lehet az Úr bejáratának (ajtónak), és náluk az Úr tulajdonképpeni lakásának nevezni. Ennél a legbensőnél és legmagasabbnál fogva ember az ember, és lehet őt az oktalan állatoktól megkülönböztetni, mert azoknál ez hiányzik. Ezért van az, hogy az Úr az embert bensője szerint, ami lelke és érzelme birodalma, magához emelheti, hogy Őbenne higgyen, szeretettel hozzá forduljon, és hogy Őt lássa, és hogy az értelmet és a bölcsességet befogadhassa, és eszesen beszélhessen. Innen ered örök élete is.” (E. Swedenborg) Menny és pokol a látottak alapján http://www.napturul.hu/letoltesek/svedenborg_mennyespokol_1758.pdf?fbclid=IwAR0nl2oEH_ag9VvgvrvxTvEyaqw8RUC6sk7Q4jqYWGXESY8yIFGGGN3ch7o | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
Hozzászólások száma : 5012 Join date : 2020. Jan. 08. Age : 66 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Letöltések 2022-04-17, 05:36 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2022-05-03, 08:04 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2022-05-06, 05:23 | |
| Reiner Ágoston átküldött több szellemtani könyv letöltését, a raktár könyvek, és evangéliumi spiritizmus könyvek, ezeket már elkezdtem megosztani a csoportban és Bíró Laci is, és fent vannak a tárolóban, de most célzottam letölthetők. Letöltés menete: Ki kell másolni a kék linket, majd megnyitni egy oldalt a böngészőben (nálam google), kitörlöm ami a oldalt jelzi a keresőben :pl. facebook), helyére beilleszteni amit kimásoltunk, és azonnal beindul a letöltés! Ami érdekes, az oldal ahova beillesztettük visszaáll a helyére azonnal. www.vintagesound.eu/Klasszikuskonyvek.zipwww.vintagesound.eu/Cleveland.zip | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2022-08-02, 06:54 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2022-09-06, 05:29 | |
| 2022.szeptemberi szellemtani hírlevél Tartalomjegyzék Isten teremtményei a szellemek. Mediális közlés 2 Névtelen Szellem szózata a szellemhívőkhöz 11 Szellem - erő - anyag és a Mindenség 17 A belső és külső ÉN 18 Ingyenes szellemtani könyvek 19 Élet és halál 21 A földönkívüliek leleplezése 24 Korszakvégek.. tanít a szellemvilág 25 Már elkezdődött… 26 Korszakváltás és világvége mítosza 27 Reinkarnáció. 28 Erkölcsi gyávaság 29 A féltékenység szelleme 30 Kik az indigógyerekek és honnan jöttek? 32 Ajánlott havi web. lapok 33 https://data.hu/get/13409725/SBK_Hirlevel_211.docDatán van sima letöltés ingyen, azt kell választani! | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2022-10-04, 00:47 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2022-11-01, 05:37 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2022-12-21, 09:21 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-01-13, 06:54 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-02-07, 06:59 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-03-03, 07:15 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-03-10, 07:34 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-03-14, 04:41 | |
| A budapesti raktárban tárolt szellemtani könyvek elfogytak, jelenleg Szlovákiában, Szerbiában, és Erdélyben van egy kimondottan nagy lerakat (Erdélyben két helyen is) és Amerikában. Akit érdekelnek írjon nekem és megadom a személyes elérhetőségeket! de.. a könyvek innen letölthetők elektronikus formábban: Clevelandi (Amerikai szellemkutatók) könyvei fájlban www.vintagesound.eu/Cleveland.zip | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-03-17, 05:59 | |
| Könyvek letöltési lehetősége, Datán van ingyenes rész, 2 perc a letöltés Kedves István, Elkészítettem a clevelandiak által kiadott könyvekkel kibővített összesített szellemtani tartalomjegyzéket, ami nagy segítséget nyújthat egy egy téma keresésénél, és tanulmányozásánál. A szokásos oda-vissza hivatkozású tartalomjegyzék, de a kiválasztott könyvet meg is lehet nyitni. A használatot leírtam az elején. Lényege: • Az adott könyvcímre kattintva megnyílik az adott könyv tartalomjegyzék, melynek a tetején internetes hivatkozással - kék színnel - a könyv címe, melyre kattintva megnyílik a könyv. • Ha nem akarom megnyitni, akkor a cím melletti (**)-ra kattintva visszaugrik a könyvek felsorolására (fő tartalomjegyzék) Szerintem közreadhatnád, ha egyetértesz vele. szeretettel: Reiner Ágoston https://data.hu/get/13678434/Szellemtani_konyvek_tartalomjegyzeke_es_letoltese.pdf | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-04-04, 06:23 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-05-02, 06:21 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-06-13, 06:29 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-08-01, 06:15 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-08-16, 06:42 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-09-01, 05:05 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-10-03, 07:33 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-11-01, 06:41 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-11-28, 07:25 | |
| | |
|
| |
Karsay Legaktívabb tag
| Tárgy: Re: Letöltések 2023-11-29, 06:30 | |
| HANG – Eligazítást kérek
Kérdező: ELIGAZÍTÁST KÉREK! 1. Mostani kapcsolatomban kérek eligazítást! 2. Feladatom-e a családalapítás? 3. Nagyon szeretek egyedül lenni. Miért? HANG: "Drága Gyermekem! 1. Szívesen adok számodra bármilyen szituációdban eligazítást. A lényeget, az IRÁNYT, meg tudom adni neked, de a kapcsolataid a lényeget, tehát a boldogságodat illetően, nem Tőlem, Jézustól, hanem tőled függenek. Eligazításom a következő: Senki nem lehet fontosabb számodra, mint Én, Jézus! Ez azért van így, mert Isten minden szellemi lényt, tehát téged is, Önmagára, tehát a Velem, Jézussal, való élő kapcsolatra teremtett! A Szentlélek csak azoknak a kapcsolatoknak a lelke, amelyekben mindkét félnek a legfontosabb az az Isten, aki Bennem, Jézusban, a te Jézusodban testesült meg! Ez a döntő! Tehát, ha jelenlegi kapcsolatod mindkettőtök részéről ezt tartja legfontosabbnak, vagyis mindkettőtök belátja, hogy nem ti egymást, hanem egyedül Én, Jézus, tudlak boldogítani mindkettőtöket, akkor kapcsolatotok a Szentlélek műve. E nélkül csak azt tudom mondani, hogy veled vagyok, érted vagyok veled, ha Engem, Jézust, tartasz életed legfontosabb CÉLJÁNAK, ha a Velem való kapcsolatod elé semmiféle más kapcsolatot nem helyezel! 2. Ha Velem, Jézussal, élő kapcsolatod van, akkor tudni fogod, hogy a továbbiakban mi az, ami a legkedvesebb Nekem! Erre legjobban a reggeli imáidban tudok megfelelő irányítást adni! A családalapítás sem cél, sem forrás nem lehet, csak következmény! Amint a házat sem az emeletnél szokták kezdeni építeni, úgy a földi ember élete sem indulhat el a következménnyel. Döntő az alap! Ezt pedig nem kell, sőt nem is lehet sok lehetőség közül kiválasztanotok. Az EGYETLEN és BIZTOS alap Én, Jézus, vagyok. Ha így elfogadsz Engem, akkor biztos lehetsz abban, hogy örök boldogságod érdekében alapítasz családot, ha erre van szükséged, s nem fog számodra hiányozni az sem, ha másképpen fog történni, ha nem erre van szükséged. 3. Ha egyedülléted nagy részét nem fantáziálással töltöd, akkor óriási lehetőségeid nyílnak benső világod építésére, szépítésére. A benned boldogító módon lévő jelenlétem hatását, vagyis a Szentlélek irányítását a külső emberi kapcsolatok nagyon tudják zavarni, akadályozni. A magány szeretete nagyon tud segíteni téged abban, hogy egyre jobban befelé tudj kinyílni, egyre élőbb kapcsolatot tudj kiépíteni Velem, a te Jézusoddal (Máté: 6;6)! Nagyon szeretlek és megáldalak SZÍVEM SZERETETÉVEL!"
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Letöltések | |
| |
|
| |
| Letöltések | |
|